|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 84 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 21 ruj 2024, 19:08 |
|
|
budimir je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Jednostavno nemaš pojma i to je opskurantizam. Dosta je vidjeti i idiotariju od slika koj su postavio, gdje Lenjin i Staljin nisu bili Židovi, Marx je bio Nijemac židovskog podrijetla, ali ne Židov, a Trocki rusificirani Židov bez ikakve židovske svijesti.
Nemaš pojma i ovo je antisemitizam idiotskog tipa, a glede Izraela je totalni promašaj zakočene i lažne svijesti. ti si školski primjer Dunnig-Krugerova efekta. Hajde majstore, javi se kad pročitaš ovo- što sam prošao, sve: Marx: Rani radovi Lenjin: Država i revolucija Marx: Kapital 1 Engles: Dijaletika prirode; Feuerbach i kraj klasične njemačke filozofije Sperber: Marx: Life Kolakowski: Glavni tokovi marksizma, 1-3 Baletić: Povratak Žudova u zemlju Izraelovu Lindemann ed: Antisemitism Amos Elon: Israelis Patai: Jewish mind Patai: Arab mind Ruthven: Islam in the world Kotkin: Stalin 1,2 Khalidi:Palestinian identity Walt, Mearsheimer: Izraelski lobby
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 21 ruj 2024, 19:09 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: budimir je napisao/la: Izrael je danas sve manje europska, a sve više jedna od najzatucanijih bliskoistočnih TEOKRACIJA. Njihove vladajuće stranke su ideološko-vjerski pandan iranskim ajtolasima, talibanima i Hamasu. Vjerski cionizam i talibanija su dva lica istog istočnjačkog zatucanog novčića. U Izraelu časne sestre bivaju pljuane po cesti. K tome uopće nije demokratska jer milijunima stanovnika nad kojima vlada uskraćuje pravo glasa.
Islamska civilizacija je svakako zatucana i opasna, ali Izrael nije uopće neprijatelj iste, ni saveznik protiv iste, kad se radi o najezdi na nas. Ali, ne mora nam biti i nepriajtelj, bar ne u potpunosti
Jer to sve skupa nema veze s našom pričom. Nama je važno da iz čitave priče izvučemo što više koristi i što manje štete za sebe. A islamsko-židovsko ubijanje i barbarizam nas boli qrac. Od muslimana možemo imati samo štetu, a od židova može biti i neke koristi.
Jednostavno nemaš pojma i to je opskurantizam. Dosta je vidjeti i idiotariju od slika koj su postavio, gdje Lenjin i Staljin nisu bili Židovi, Marx je bio Nijemac židovskog podrijetla, ali ne Židov, a Trocki rusificirani Židov bez ikakve židovske svijesti. Nemaš pojma i ovo je antisemitizam idiotskog tipa, a glede Izraela je totalni promašaj zakočene i lažne svijesti. Nije on ništa postavio već ja. Aj ti na zabadanje glave u pijesak. Jesu li bili masoni je bitno, ne jesu li udani u židovstvo :) Nijemac židovskog poriekla buahahaha. Po tvojoj logici David Rotschild je bio Englez židovskog porijekla, brat u Italiji Talijan židovskog porijekla, šira obitelj u Rusiji Rusi.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 21 ruj 2024, 19:16 |
|
|
Salivator je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Jednostavno nemaš pojma i to je opskurantizam. Dosta je vidjeti i idiotariju od slika koj su postavio, gdje Lenjin i Staljin nisu bili Židovi, Marx je bio Nijemac židovskog podrijetla, ali ne Židov, a Trocki rusificirani Židov bez ikakve židovske svijesti.
Nemaš pojma i ovo je antisemitizam idiotskog tipa, a glede Izraela je totalni promašaj zakočene i lažne svijesti.
Nije on ništa postavio već ja. Aj ti na zabadanje glave u pijesak. Jesu li bili masoni je bitno, ne jesu li udani u židovstvo :) Nijemac židovskog poriekla buahahaha. Po tvojoj logici David Rotschild je bio Englez židovskog porijekla, brat u Italiji Talijan židovskog porijekla, šira obitelj u Rusiji Rusi. Na ove gluposti se ne treba ni obazirati. Glupe i metalno poremećene ljude ignorirati, najbolji savjet.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 21 ruj 2024, 19:19 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Salivator je napisao/la: Nije on ništa postavio već ja. Aj ti na zabadanje glave u pijesak.
Jesu li bili masoni je bitno, ne jesu li udani u židovstvo :)
Nijemac židovskog poriekla buahahaha. Po tvojoj logici David Rotschild je bio Englez židovskog porijekla, brat u Italiji Talijan židovskog porijekla, šira obitelj u Rusiji Rusi.
Na ove gluposti se ne treba ni obazirati. Glupe i metalno poremećene ljude ignorirati, najbolji savjet. To ne mogu nikako naučiti, mein fuhrer.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 22 ruj 2024, 04:54 |
|
|
budimir je napisao/la: Imota je napisao/la: Herceg je glavno mrzit židove, očekujem ga da se pridruži borcima hezbolaha, ne triba do bliskog istoka može u bih se borit protiv nevjernika. Nekima je takoer glavno mrziti muslimane do te mjer da imam osjećaj da bi se pridužili četnicima i napali Kosovo. To su iracionalni principi iz naše perspektive Nekima je također glavno simpatizirati Muslimane do te mjere da imam osjećaj da bi se pridružili mudžahedinima i jurišali na Vitez i Srednju Bosnu.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 22 ruj 2024, 09:03 |
|
|
tetejac je napisao/la: budimir je napisao/la: Nekima je takoer glavno mrziti muslimane do te mjer da imam osjećaj da bi se pridužili četnicima i napali Kosovo.
To su iracionalni principi iz naše perspektive
Nekima je također glavno simpatizirati Muslimane do te mjere da imam osjećaj da bi se pridružili mudžahedinima i jurišali na Vitez i Srednju Bosnu. To si upravu. Eno na društvenim mrežama imaš slučajeva ljudi iz Hrvatske koji su to izjavili i koji drže stranu muslimanima kontra naših, a onda i poneki Hrvat tipa iz Prijedora i Posavine (Odžaka) koji puši priču o prodaji i izdaji od strane Hercegovaca. Doslovno mi se bljuje kad čujem takvo nešto. Tolika razina neupucenosti, gluposti, a bili bi u Njemačkoj da nije tog istog dr. Franje Tuđmana. I onda se neki čude nekim određenim likvidacijama kad nastupi ratno stanje.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 22 ruj 2024, 11:07 |
|
|
Neki toliko mrze židove da bi sutra izbrisali Hrvate u bih samo da udovolje svojem iracionalnom nagonu.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 22 ruj 2024, 11:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
tetejac je napisao/la: budimir je napisao/la: Nekima je takoer glavno mrziti muslimane do te mjer da imam osjećaj da bi se pridužili četnicima i napali Kosovo.
To su iracionalni principi iz naše perspektive
Nekima je također glavno simpatizirati Muslimane do te mjere da imam osjećaj da bi se pridružili mudžahedinima i jurišali na Vitez i Srednju Bosnu. Koji su to?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Sabor odbio nezavisnu Palestinu Postano: 22 ruj 2024, 12:10 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|