HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 05:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Unuk Fazlinovića iz Lud, zbunjen normalan pedofil, iznenađen - nitko!
PostPostano: 19 ruj 2024, 21:21 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Sokolić je napisao/la:

Oroblem je što postojidu imenjaci i prizimenjaci. Onda imaš varijacije imena, stvarno i odmilja, što kod vanjskog promatrača može stvorit dojam da se radi o istoj osobi, a ne o dvi.

Pedofili su osobe za prisilnu hospitalizaciju. Oni su bolesne osobe.
S tom razlikon šta su oni prišli crtu.
Njih bolesna stvar spolno uzbuđuje. Nažalost, nije to stvar izbora. Rođeni su s timen. Za to ga ne moreš osudit.

E, ali stvar je izbora šta su prišli crtu i napravili delikt.
Kazna, da ne znamo kolika je, ne rišava stvar. Strast mu ostaje i kad izajde.

Kazem identificirati ga i s lokacijom. Da roditelji znaju odakle dolazi prijetnja po njihovu djecu.

Ovo novinari mi idu takodjer na zivce. Kao bludnicenje nad maloljetnikom nije pedofilija. Da ä umanji gnusnost tog cina. Jer petnestogodisnjak je u pitanju.

Mislim prvo skrivanje cijelog slucaja sad umanjivanje. Uzas.

Glede činjenice da je objubia 14-godišnjeg momka, tribalo je omogućit ono starinsko: da ga roditej diteta smi išibat. Šipka, šiba... Fizička kazna svakako. Jer priša je crtu. A onda ga otpravit na trajnu hospitalizaciju.

Vrh

Naslov: Re: Unuk Fazlinovića iz Lud, zbunjen normalan pedofil, iznenađen - nitko!
PostPostano: 20 ruj 2024, 17:03 

Bobovac je napisao/la:
Nije samo to u pitanju. Muamer Kasumović uopće nije državljanin BiH. Bilo bi logično da je šutnut u svoj Sandžak.

Kao nema državljanstvo a tu je 28 goijna .
Pa za državkjanstvo treba 5 ?

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2024, 17:29 

Revizija je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Nije samo to u pitanju. Muamer Kasumović uopće nije državljanin BiH. Bilo bi logično da je šutnut u svoj Sandžak.

Kao nema državljanstvo a tu je 28 goijna .
Pa za državkjanstvo treba 5 ?

Citat:
Već 16 godina pokušava da dobije državljanstvo BiH, ali ne uspijeva u tome. "Ja se kao stranac uredno prijavljujem i imam odobren taj privremeni boravak. Nemam pravo da glasam na izborima i ne mogu upisati u grunt vlastiti stan u kojem živim. Zatražio sam bh. državljanstvo, ali se ipak, ne bih odrekao ni crnogorskog, jer tamo su mi roditelji i tamo sam rođen. Veliki problem je to što između Crne Gore i BiH još uvijek nije potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu. I moje sestre imaju isti problem", kaže Moamer.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 11:16 

Otkazuje se snimanje Lud zbunjen normalan. kao nisu znali do sada

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 11:17 

krstjanin je napisao/la:

Taj test inteligencije se još snima?

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 11:22 

Imota je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Nisam ni ja znao ali ocito jest. Iako ne znam kolika je gledanost odkad nema Nadarevica

Izgleda da sad ovom lojavcu otkazuje i kazaliste u CG

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 14:59 

Trebali ste u politiku temu stavit, al nema veze sad.

Da pojasnimo Moamer je osuđen prije 3-4 godine i to je zataškano (pretpostavljam) radi serije Lud, zbunjen, normalan i nitko iz javnosti to nije znao. Kaznu je otplatio i nije išao u zatvor.

Saznalo se za ovo sad nedavno kad je DRUGI dječak nakon predstave o nasilju nad mladima di se komuniciralo sa publikom (mladima) ustao i rekao da je bio žrtva pedofilije i kad su ga pitali koga je zlostavljao rekao je Moamer Kasumović iz serije i tad se više nije moglo zataškat kad je hrpa ljudi to čula.

Sad se javio TREĆI dječak i on je rekao da ga je isto zlostavljao Moamer Kasumović

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 16:07 

Imota je napisao/la:

Ja sam se isto šokirao na tu informaciju, sad vidim da imaju 13 sezona. =))

Zadnje što sam gledao je bilo nekad prije 10-15 godina i već tada su počeli zalaziti u negledljivost. Nevjerojatno da su potrajali do danas.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2024, 21:14 

slika

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 12:11 

Upozorenja: 1
Zašto su muški gejevi daleko pedofilniji od heteraša?? , pa zato što vole nežnost i nevinost u izgledu kao što hetero muškarci više preferiraju nežnije i ženstvenije žene nego muškarače.
Da gejevi su više pedofili govore slučajevi iz katoličke crkve gde je većina slučajeva pedofilije znakovito gej prirode.

Mogu se kladiti da većina žrtava tog Kasumovića su mali gejevi , jer oni jedni druge prepoznaju , i zato sam siguran da Kasumović nije samo odjednom onako random krenuo pipati nepoznate dečake već je došlo do obostrane signalizacije.

Slično je bilo sa srpskim glumacem Jeftićem koji je takođe osuđen , međutim šta se desilo je drugi par čarapa , a desilo se to da su roditelji svog 14godišnjeg talentovanog sina pustili da bude na žurci posle pozorišne predstave , i naravno mali je glumcu popušio u WC-u i 1h posle ponoći.
I kad su roditelji saznali prijavili su slučaj jer im se maali pojadaao verovatno iz ralzoga viktimološke pažnje koju vole gejevi ili pak zbog čistog odbacivanja posle pušenja.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 12:23 

joe enter je napisao/la:
Zašto su muški gejevi daleko pedofilniji od heteraša?? , pa zato što vole nežnost i nevinost u izgledu kao što hetero muškarci više preferiraju nežnije i ženstvenije žene nego muškarače.
Da gejevi su više pedofili govore slučajevi iz katoličke crkve gde je većina slučajeva pedofilije znakovito gej prirode.

Mogu se kladiti da većina žrtava tog Kasumovića su mali gejevi , jer oni jedni druge prepoznaju , i zato sam siguran da Kasumović nije samo odjednom onako random krenuo pipati nepoznate dečake već je došlo do obostrane signalizacije.

To meni samo poručuje da je homoseksualnost poremećaj a ne nešto s čim si rođen.

Evo uzmi za primjer žene, uglavnom vole muškarčine, s više izraženim karakteristikama muškarca.

Zato jer su rođene s tim - žene su, privlače ih jače muške karakteristike jer imaju dobrih razloga za to, prijenos jačih gena, i sl.

Gayevi, da su rođeni s tim kao što su žene rođene, onda bi i njih valjda trebali privlačiti muževniji tipovi. Znači ako voliš muško treba da voliš pravo muško a ne ženskasto muško ili adolescenta koji još ima karakteristike slične ženskima.

Naravno, gayevi nemaju nikakav razlog iz prirode da ih uopće privlače žene, tu je kraj loze ako ne pronađu žensko.

Što se tiče tih malih gayeva, mislim da su djeca u toj dobi povodljiva, da im se još nije razvio seksualni identitet, i da nema zapravo tinejdžera gayeva, ali ima onih koji imaju problema sa seksualnošću. To iskoristi nekakav pervertit, i do kraja izopači dijete, praveći od njega homoseksualca.

Milo Yannakopoulus, nekada gay, a odbacio to sve, govorio je o ovome, kako je i on na taj način ušao u svijet homoseksualnosti i kako se to zapravo širi na taj način, stariji gayevi vrebaju na mlađe povodljive tinejdžere i tako se širi krug.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 12:42 

potocnj je napisao/la:

To meni samo poručuje da je homoseksualnost poremećaj a ne nešto s čim si rođen.

Evo uzmi za primjer žene, uglavnom vole muškarčine, s više izraženim karakteristikama muškarca.

Zato jer su rođene s tim - žene su, privlače ih jače muške karakteristike jer imaju dobrih razloga za to, prijenos jačih gena, i sl.

Gayevi, da su rođeni s tim kao što su žene rođene, onda bi i njih valjda trebali privlačiti muževniji tipovi. Znači ako voliš muško treba da voliš pravo muško a ne ženskasto muško ili adolescenta koji još ima karakteristike slične ženskima.

Naravno, gayevi nemaju nikakav razlog iz prirode da ih uopće privlače žene, tu je kraj loze ako ne pronađu žensko.

Što se tiče tih malih gayeva, mislim da su djeca u toj dobi povodljiva, da im se još nije razvio seksualni identitet, i da nema zapravo tinejdžera gayeva, ali ima onih koji imaju problema sa seksualnošću. To iskoristi nekakav pervertit, i do kraja izopači dijete, praveći od njega homoseksualca.

Milo Yannakopoulus, nekada gay, a odbacio to sve, govorio je o ovome, kako je i on na taj način ušao u svijet homoseksualnosti i kako se to zapravo širi na taj način, stariji gayevi vrebaju na mlađe povodljive tinejdžere i tako se širi krug.

Pa i privlače ih ali je to zavisno od uloge koju odluče igrati jer kod njih je seks sa penetracijom moguć obostrano dok kod hetero ljudi to nije moguće.
Da , postoje i furundžije i topdžije , ali uvek furundžija može postati topdžija i obrnuto.
Kasumović bi trebao biti topdžija jer voli nežne dečake kao što muškarci vole nežne žene , međutim sigurna sam da je Kasumoviću neki jači topdžija jednom svirno u bulju i bio dominantan nad njim u seksualnim ulogama koje su odabrali tog trenutka.

Inače pedofili u većem broju slučaja ne potežu za penetracijom jer znaju da to može biti jako stresan momenat za klinca i samim time vodi ka skandalu , pa zato im se sve svodi na sisanje malih kurchića i obrnuto.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 13:50 

joe enter je napisao/la:

Slično je bilo sa srpskim glumacem Jeftićem koji je takođe osuđen , međutim šta se desilo je drugi par čarapa , a desilo se to da su roditelji svog 14godišnjeg talentovanog sina pustili da bude na žurci posle pozorišne predstave , i naravno mali je glumcu popušio u WC-u i 1h posle ponoći.
I kad su roditelji saznali prijavili su slučaj jer im se maali pojadaao verovatno iz ralzoga viktimološke pažnje koju vole gejevi ili pak zbog čistog odbacivanja posle pušenja.

Meni je od svega toga puno zanimljivije kako ti volis uvjek ubaciti opasku o KC ono kao nehajno, iako imas isti slucaj puno blize (sto bi ti naravno trebalo biti i puno logicnije za spomenuti), a to je homoseksualna zlostavljanja u SPC.
Druga stvar upravo pogresno. Vecina dokazanih slucajeva u KC jest gej prirode ali su vecinom zlostavljani stariji mladici (u vecini slucajeva bogoslovi) sto je vec pitanje od kada je zapravo slucaj zloistavljnja pedofilski, a od kada jednostavno zlostavljanje.

To govori i slucaj Kacevanda i ostalo srpskoi pravoslavno svestenstvo gdje zapravo nije birao starost pa je zlostavljao i djecu do 15 godina kao i mladice iznad 15 godina.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 14:23 

Inace za slican slucaj presude znala je i zamotana

I ministrica Hota-Muminović je bila upoznata s presudom pedofilu
https://avaz.ba/vijesti/bih/930400/i-mi ... m-pedofilu

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 14:46 

krstjanin je napisao/la:

Meni je od svega toga puno zanimljivije kako ti volis uvjek ubaciti opasku o KC ono kao nehajno, iako imas isti slucaj puno blize (sto bi ti naravno trebalo biti i puno logicnije za spomenuti), a to je homoseksualna zlostavljanja u SPC.
Druga stvar upravo pogresno. Vecina dokazanih slucajeva u KC jest gej prirode ali su vecinom zlostavljani stariji mladici (u vecini slucajeva bogoslovi) sto je vec pitanje od kada je zapravo slucaj zloistavljnja pedofilski, a od kada jednostavno zlostavljanje.

To govori i slucaj Kacevanda i ostalo srpskoi pravoslavno svestenstvo gdje zapravo nije birao starost pa je zlostavljao i djecu do 15 godina kao i mladice iznad 15 godina.

Pomenuo sam KC iz razloga što je to globalni i najviše pominjani fenomen pedofilije , a ne zato što imam nešto specijalno protiv KC a pogotovo Hrvata katolika čiji su svećenici inače poprilično ispod pedofilskog proseka kad se uzme celi katolički svet u obzir.

Citat:
Reč pedofilija potiče od grčkog παις, παιδος (pais, paios), što znači „dete“, i φιλια (filija), „prijateljska ljubav“ ili „prijateljstvo“.[19] Pedofilija se koristi za pojedince sa primarnim ili isključivim seksualnim interesom za pretpubertetsku decu od 13 godina ili mlađu.[1] Infantofilija je podtip pedofilije; koristi se za označavanje seksualnih preferencija za decu mlađu od 5 godina (naročito bebe i malu decu).[20] Ovo se ponekad naziva nepiofilija (od grčkog: νηπιος (nepios) što znači „dete“, što zauzvrat potiče od „ne-“ i „epos“ što znači „ne govoriti“), iako se ovaj termin retko koristi koristi se u akademskim izvorima.[21] Hebefilija se definiše kao osobe sa primarnim ili isključivim seksualnim interesom za pubertetsku starost od 11 do 14 godina.[22] DSM-V ne navodi hebefiliju među dijagnozama. Dok dokazi sugerišu da je hebefilija odvojena od pedofilije, MKB-10 uključuje rano pubertetsko doba (aspekt hebefilije) u svoju definiciju pedofilije, pokrivajući preklapanje fizičkog razvoja između dve filije.[23] Pored hebefilije, neki kliničari su predložili i druge kategorije koje se donekle ili potpuno razlikuju od pedofilije; ovo uključuje pedohebefiliju (kombinaciju pedofilije i hebefilije) i efebofiliju (iako se efebofilija ne smatra patološkom)

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

Ima definitivno razlike , ali su danas sve strpali pod jednu pedofilsku kategoriju kad je bar javnost u pitanju da bi lakše javno ljude osuđivali , pa tako momak od 21 godinu može završiti u zatvoru jer je imao seks sa 16 godišnjom devojkom , a to se zove efebofilija i nije patološka.
Jbg danas 16godišnjak je žrtva seksualnog zlostavljanja jer je popušio punoletnom tipu , a u 2.sv.ratu su na hiljade tih istih 16godišnjaka poginuli kao hrabri vojnici.
Mislim da je to lsučaj kod ovog Kasumovića , i zato u svim člancima o njemu niko ne pominje godine tih žrtava jer bi onda na hiljade ljudi završilo u zatvoru.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 16:18 

in Veritatz je napisao/la:
slika

Šta znači ta poruka "Nije bitan DNK, bitna je ljubav". Ne kapiram poruku. Kakve veze imaju DNK i ljubav? Je li to neko naglašava bitnost DNK na štetu važnosti ljubavi?

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 16:32 

aleksije radicevic je napisao/la:
in Veritatz je napisao/la:
slika

Šta znači ta poruka "Nije bitan DNK, bitna je ljubav". Ne kapiram poruku. Kakve veze imaju DNK i ljubav? Je li to neko naglašava bitnost DNK na štetu važnosti ljubavi?
https://www.klix.ba/magazin/kampanja-nije-bitan-dnk-bitna-je-ljubav-podici-svijest-o-vaznosti-usvajanja-djece/201202073
Citat:
Udruženje "Naša djeca Sarajevo" i predstavnici Dječijeg parlamenta Općine Novi Grad pokrenuli su u saradnji s UNICEF-om kampanju "Nije bitan DNK, bitna je ljubav".
Cilj je podići svijest o važnosti usvajanja djece koja su bez roditeljskog staranja i promocije ovog humanog čina.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 17:00 

Počet će se prekrajati i povijest :D

Inače me čudi zašto ovakvima ne ide automatski izgon iz zemlje?

Mislim, nije bio državljanin, došao tu da zlostavlja djecu, i nema mehanizma da mu se ukine ta trajna viza i da ga se šutira iz zemlje. Pa makar zemlja bila i protektorat a ne prava država.

https://www.klix.ba/magazin/film-tv/sce ... /240925080

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2024, 18:21 

krstjanin je napisao/la:
Imota je napisao/la:

Nisam ni ja znao ali ocito jest. Iako ne znam kolika je gledanost odkad nema Nadarevica

Izgleda da sad ovom lojavcu otkazuje i kazaliste u CG

Ne , LZN je završena Mujinom smrću
Misli se na srriju Halo taxi

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.