Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26498 Lokacija: Heartbreak Hotel
Kad kažem "o nama" tu prvenstveno mislim na teritorij BiH. Mada nećemo biti isključivi i za susjedne državice. Daklem, youtube je prepun kanala ljudi iz cijelog svijeta koji putuju raznim zemljama i to snimaju. Neki su postali legendarni. U svojim putešestvijama dolaze i na naše prostore. Meni je zanimljivo njihovo viđenje ovih prostora, poglavito u smislu razlika koje postoje glede teritorija koje postoje na teritorijima na kojima žive pojedini narodi. Npr njihovo viđenje razlika između Istočnog i Zapadnog Mostara, ili Istočnog i Bliskoistočnog Sarajeva.
Temu pokrećem potaknut susretom sa jednim ruskim youtuberom u Mostaru. Vjerojatno će i moja malenkost biti u nekom od njegovih idućih videa. Dakle, ima svoj youtube kanal, bio je zadnjih tjedana u Sarajevu, snimio je zanimljiva videa o tom gradu, a ono što je meni najzanimljivoje je prikaz Srpskog Sarajeva. Ja nikada nisam bio tamo i pojma nisam imao da je taj grad, barem prema njegovim videima, relativno jako ugodno mjesto.
Stoga započnimo ovaj topic upravo tim snimkama života u Istočnom Sarajevu. Idućih dana će objaviti i videa o Istočnom u Zapadnom Mostaru, Neumu i nekim drugim našim mjestima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.