|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Da obradujem šire forumsko pucanstvo, donosim „pozitivne“ vijesti! Austrija klizi u opcu katastrofu? Citat: Laut Hochrechnung: FPÖ gewinnt erstmals Nationalratswahl
Privitak/ci: |
IMG_7696.jpeg [ 93.89 KiB | Pogledano 1555 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:17 |
|
|
Sveopća katastrofa jer su izabrali one koji hoće da te čuvaju od tvojih iz Sirije, Afganistana, Pakistana...
Evo i da ja tebe obradujem, možeš se seliti u bilo koju od tih zemalja i sama, tamo gdje nema ove sveopće katastrofe.
Primaju pridošlice i oni, ako su muslimani.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:18 |
|
|
Inače ne poznajem stanje, jel sada znači da desnica može samostalno krojiti svu vlast?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:18 |
|
|
Christian Stocker, ÖVP-Generalsekretär - nece u koalciju sa Kickl!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:21 |
|
|
potocnj je napisao/la: Sveopća katastrofa jer su izabrali one koji hoće da te čuvaju od tvojih iz Sirije, Afganistana, Pakistana...
Evo i da ja tebe obradujem, možeš se seliti u bilo koju od tih zemalja i sama, tamo gdje nema ove sveopće katastrofe.
Primaju pridošlice i oni, ako su muslimani. Ajde ne rise. Kad vec pojma nemas. Libo me K. za Afganistan i ostale pripizdine, Kickl je općenito lud. Vidis li da „ centar“ nece s njima u koalciju. Valjda to doboljno govori nesto. Ali ti nemas veze sta.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:21 |
|
|
Katastrofalno je šta točno Da je neki hezbollah pobjedio onda bi bili vrhuski rezultati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39235 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Katastrofalni za tebe i ostale muslimane koji mrze Austriju. Odlični rezultati za austrijski narod, ovom prilikom čestitam na izboru.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:23 |
|
|
Katastrofa za muslimanske migrante i liberalne degenerike. Za Austrijance odlično a i za cijelu Europu. Ovi su i prorusi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59779 Lokacija: DAZP HQ
|
Talibani bolje da vas nema Jozef se za treći svjetski sprema
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
potocnj je napisao/la: Inače ne poznajem stanje, jel sada znači da desnica može samostalno krojiti svu vlast? Apsolutno. Ja evo dosla iz Splita, da spremim kofere. Gotovo je. Valja u Anadoliju. @Robika, bil me spasio?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Katastrofalni za tebe i ostale muslimane koji mrze Austriju. Odlični rezultati za austrijski narod, ovom prilikom čestitam na izboru. Opustite se. Jos je rano. U 23:00 su konacni! Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Inače ne poznajem stanje, jel sada znači da desnica može samostalno krojiti svu vlast? Apsolutno. Ja evo dosla iz Splita, da spremim kofere. Gotovo je. Valja u Anadoliju. @Robika, bil me spasio? Kakva ba Anadolija, Kiseljak je top. Travnik je out.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Apsolutno. Ja evo dosla iz Splita, da spremim kofere. Gotovo je. Valja u Anadoliju. @Robika, bil me spasio? Kakva ba Anadolija, Kiseljak je top. Travnik je out. I to sto kazes. Spremi nam sira travnickog i one tvoje domace, da nazdravimo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:29 |
|
|
dudu je napisao/la: Talibani bolje da vas nema Jozef se za treći svjetski sprema Ovo su kokosari. Jörg Haider je bio za sve njih doktor!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:33 |
|
|
Čestitke Austrijancima na izboru.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:34 |
|
|
Vjerojatno će volja naroda biti izigrana i ovdje kao što bude u Francuskoj, izbacit će najjaču stranku iz vlasti tako što će se raznorazni lobisti udružiti da one koje su proglasili "krajnjom desnicom" izbace iz vlasti. Jauk kada se to dogodi SDA-u, sreća kada tako volja europljana bude pogažena Opet je dobro ovo, narod Austrije pokazuje da im je dosta muslimana, i dosta financiranja rata do kojeg nije trebalo doći. Rusija nam je ideološki bliža nego Saudijska Arabija a mi ratujemo sa njima, dok šurujemo sa Saudijskom Arabijom. Meni je i jedan fening skupljeg goriva previše da bi se granica dokud pravoslavci pričaju ukrajinski, a odkud isti takvi pravoslavci pričaju ruski, pomaknula koji kilometar u zemaljama koje imam nultu želju ikada posjetiti. Možda da su bili pametni i da nisu ratovali, ali takvih budala imam i kod kuće i stvarno me ne zanimaju ni jedni ni drugi. Uglavnom, pozitivna vijest da i Austrijanci razmišljaju u svojem interesu a ne u interesu nekog "globalnog" dobra koje se konstantno servira, kao da 12% ukupnog globusa koji čini politički zapad i razvijene zemlje može okrenuti ostatak, budimo realni, uglavnom divljaka na ovom svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:35 |
|
|
Ima i ovo
IMG_7701.jpeg [ 142.51 KiB | Pogledano 1443 put/a. ]
|
IMG_7701.jpeg [ 142.51 KiB | Pogledano 1443 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:35 |
|
|
Evo na HRTu ih upravo pljuju, nazivaju radikalima i ekstremnim desničarima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:36 |
|
|
I ovo vrijedi pogledati.
IMG_7700.jpeg [ 111.61 KiB | Pogledano 1421 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:36 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Evo na HRTu ih upravo pljuju, nazivaju radikalima i ekstremnim desničarima. Kako prepoznat stranku za koju bih glasao da sam iz te zemlje: HRT, RTL, Jutarnji i Nova ih udruženo pljuju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:37 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Evo na HRTu ih upravo pljuju, nazivaju radikalima i ekstremnim desničarima. Otkud? Ne vjerujem!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:39 |
|
|
potocnj je napisao/la: Vjerojatno će volja naroda biti izigrana i ovdje kao što bude u Francuskoj, izbacit će najjaču stranku iz vlasti tako što će se raznorazni lobisti udružiti da one koje su proglasili "krajnjom desnicom" izbace iz vlasti. Jauk kada se to dogodi SDA-u, sreća kada tako volja europljana bude pogažena Opet je dobro ovo, narod Austrije pokazuje da im je dosta muslimana, i dosta financiranja rata do kojeg nije trebalo doći. Rusija nam je ideološki bliža nego Saudijska Arabija a mi ratujemo sa njima, dok šurujemo sa Saudijskom Arabijom. Meni je i jedan fening skupljeg goriva previše da bi se granica dokud pravoslavci pričaju ukrajinski, a odkud isti takvi pravoslavci pričaju ruski, pomaknula koji kilometar u zemaljama koje imam nultu želju ikada posjetiti. Možda da su bili pametni i da nisu ratovali, ali takvih budala imam i kod kuće i stvarno me ne zanimaju ni jedni ni drugi. Uglavnom, pozitivna vijest da i Austrijanci razmišljaju u svojem interesu a ne u interesu nekog "globalnog" dobra koje se konstantno servira, kao da 12% ukupnog globusa koji čini politički zapad i razvijene zemlje može okrenuti ostatak, budimo realni, uglavnom divljaka na ovom svijetu. Pozdravi i zelje du na podforumu glazba. Ima li sta konkretno na temu? Koalicije i programi. Mislim temu sam otvorila da vama polupismenim priuštim malo sreće. Ali ipak bez prosera od 1 km, ako može?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:40 |
|
|
Za koga si ti glasala Sarajka? Za demokršćane odnosno HDZ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 19:42 |
|
|
Bogami zasro! Citat: Kickls politischer Zugang sei nicht zu tolerieren: ÖVP-Chef Karl Nehammer kritisiert auch nach der Nationalratswahl Herbert Kickls politischen Zugang. Er wolle aber die Sorgen und Ängste der Wählerinnen und Wähler, die Herbert Kickl abgeholt habe, sehr ernst nehmen:
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, goran2hr, Teuton i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|