|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Revizija
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam u grču od straha! Baš vas neće ovih dana .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Teuton je napisao/la: Ako stvarno bude rigoroznije politike prema muslimanima i ako se takvo raspoloženje prenese i u druge zemlje, bosanski muslimani će ponovo shvatiti da ne pripadaju Europi. Da je ovo za njih strani kontinent. Ne smijem ni pomisliti ako se takve vlade postave drugačije prema BiH, a FPÖ je već najavio povlačenje priznanja Kosova.
Trebat će samo malo preusmjeriti bosanske muslimane i onda se vraćaju u maticu preko Bosfora. Znala sam da ce ova tema imati potencijala i bisera!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bil volio kristalnu noć? Priznaj!
Dara iz Mostara još nije dokučila podržava li Židove ili ove austrijske antisemite. Nemoj ga napadati Sarajkice draga. Jevereji se podržavaju samo kontra mujagi . mada za Evropu je bolje da kozojebi pobede Miran BI mirna Evropa .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:11 |
|
|
De malo desifruj. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Znala sam da ce ova tema imati potencijala i bisera! Mentalno se već vraćaju, ali i ne staju kod Bosfora, eno na skupovima SDA koristi se pozdrav muslimanskog bratstva.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:18 |
|
|
U svim ovim zemljama koje ismijavamo kako su glupi i libtardi antiglobalističke i proruske stranke imaju oko 30% u parlamentu s tendencijom rasta iako mislim da zbog migranata neće moć preć 50% al eto bar nešto. U Hrvatskoj ni ne postoji takva stranka odnosno "desnicu" brinu srpske babe u Lapcu i partizanski spomenici. Pogubljen narod potpuno u prostoru i vremenu. Ja ne znam stvarno kako već odavno nismo nestali ni čime smo zaslužili da nam Bog pošalje Tuđmana.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59780 Lokacija: DAZP HQ
|
Rika sv Vida je napisao/la: U svim ovim zemljama koje ismijavamo kako su glupi i libtardi antiglobalističke i proruske stranke imaju oko 30% u parlamentu s tendencijom rasta iako mislim da zbog migranata neće moć preć 50% al eto bar nešto. U Hrvatskoj ni ne postoji takva stranka odnosno "desnicu" brinu srpske babe u Lapcu i partizanski spomenici. Pogubljen narod potpuno u prostoru i vremenu. Ja ne znam stvarno kako već odavno nismo nestali ni čime smo zaslužili da nam Bog pošalje Tuđmana. Kod nas prorusi nemaju šansu, mi smo pali iza Berlina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:23 |
|
|
Berlin pao Odzak nije! Reci mu dudu!
Idem se fenirati. Ocekujem do 23:00, dobre analize i predvidjanja!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:26 |
|
|
Imota je napisao/la: Katastrofalno je šta točno Da je neki hezbollah pobjedio onda bi bili vrhuski rezultati. Sarajka i Haram kad su čuli rezultate izbora. https://youtu.be/Fd53_7n-OlA?si=_DftZDa02C7artd2
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Kod nas prorusi nemaju šansu, mi smo pali iza Berlina. zato i kažem pogubljeni Jedini stranac koji se poklonio na Tuđmanovom grobu. Zapad ga blati kao nacionalistu a i osudili bi ga u Hagu da je ostao živ Ovo je u vremenu kad smo već nabili sanckije Rusiji i prijetili im
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Teuton je napisao/la: Ako stvarno bude rigoroznije politike prema muslimanima i ako se takvo raspoloženje prenese i u druge zemlje, bosanski muslimani će ponovo shvatiti da ne pripadaju Europi. Da je ovo za njih strani kontinent. Ne smijem ni pomisliti ako se takve vlade postave drugačije prema BiH, a FPÖ je već najavio povlačenje priznanja Kosova.
Trebat će samo malo preusmjeriti bosanske muslimane i onda se vraćaju u maticu preko Bosfora. Znala sam da ce ova tema imati potencijala i bisera! Tvoji između sebe već pričaju o ovakvom scenariju, idi na neke vaše portale. Nemaš se potrebe nama na hrvatskom forumu kreveljiti.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:27 |
|
|
Haram ako navrne, neka ne spina o KP.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:32 |
|
|
Ta haramova KP po njegovom pisanju je više zabrinuta oko Hamasa nego oko prava radnika u Austriji.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:35 |
|
|
Teuton je napisao/la: Ako stvarno bude rigoroznije politike prema muslimanima i ako se takvo raspoloženje prenese i u druge zemlje, bosanski muslimani će ponovo shvatiti da ne pripadaju Europi. Da je ovo za njih strani kontinent. Ne smijem ni pomisliti ako se takve vlade postave drugačije prema BiH, a FPÖ je već najavio povlačenje priznanja Kosova.
Trebat će samo malo preusmjeriti bosanske muslimane i onda se vraćaju u maticu preko Bosfora. Mogao si to i kraće reći: Plaža negdje na Mramornom moru umjesto Žnjana.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 20:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Rika sv Vida je napisao/la: dudu je napisao/la: Kod nas prorusi nemaju šansu, mi smo pali iza Berlina. zato i kažem pogubljeni Jedini stranac koji se poklonio na Tuđmanovom grobu. Zapad ga blati kao nacionalistu a i osudili bi ga u Hagu da je ostao živ Ovo je u vremenu kad smo već nabili sanckije Rusiji i prijetili im Ponos i dika!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 21:02 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4259 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Ima li i jedna tema u kojoj ruska kunjušarija neće ržati?
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 21:05 |
|
|
Jesu li već našli krivca u Njemačkoj. Zna li se šta?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 21:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25630 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kakvi "Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji!"?
Jesu li ankete prognozirale ovakav ishod - jesu.
Jesu li svi izjavljivali da neće koalirati sa FPÖ - jesu.
U čemu j poanta?? Sve je onako kako su svi očekivali tj predviđali.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 29 ruj 2024, 22:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kakvi "Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji!"?
U čemu j poanta?? Sve je onako kako su svi očekivali tj predviđali. Možda još nosi ovu "katastrofalnu" traumu, isto iz izborne noći.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 08:23 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Talibani bolje da vas nema Jozef se za treći svjetski sprema Ovo su kokosari. Jörg Haider je bio za sve njih doktor! Pa i hitler je bio austrijski kokosar. Ovi ce pokusati obrnuto, Anschluss njemacke.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 08:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
Rika sv Vida je napisao/la: dudu je napisao/la: Ma kakav NATO, treba krenuti od Francuske. Ništa od toga. Samo jedna stvar nas može spasit svih. Jedna zemlja! Mađari su već najavili da će im se pridružit kad krenu Odlicno. Onda to treba sve slistiti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 08:37 |
|
|
novem je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kakvi "Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji!"?
U čemu j poanta?? Sve je onako kako su svi očekivali tj predviđali. Možda još nosi ovu "katastrofalnu" traumu, isto iz izborne noći. Imas li video ovoga? Ja nemogu nac na youtube
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 09:34 |
|
|
Europa malo po malo al sasvim sigurno skreće u desno. Ovo mora bit alarm za politički Zagreb (prvenstveno HDZ) da krenu s osnivanjem kontrolirane desnice u Hr. Ubacit svoje ljude iz sjene u vrhusku te ih medijski podizat da ovaj vakuum ne popuni neka druga opcija koja bi bila daleko pogubnija.
Možda je i sam Penava njihov dugoročni projekt al to je nekako blago,mekano.
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 09:51 |
|
|
Diablo je napisao/la: Europa malo po malo al sasvim sigurno skreće u desno. Ovo mora bit alarm za politički Zagreb (prvenstveno HDZ) da krenu s osnivanjem kontrolirane desnice u Hr. Ubacit svoje ljude iz sjene u vrhusku te ih medijski podizat da ovaj vakuum ne popuni neka druga opcija koja bi bila daleko pogubnija.
Možda je i sam Penava njihov dugoročni projekt al to je nekako blago,mekano. Nema u Hrvatskoj tog potencijala.I kad bi osnovali takvu stranku bavili bi se najvjerovatnije Srbima. Hrvate jednostavno ne zanima politička zbivanja u EU.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Katastrofalni preliminarni rezultati izbora u Austriji! Postano: 30 ruj 2024, 10:43 |
|
|
Eminencija je napisao/la: novem je napisao/la: Imas li video ovoga? Ja nemogu nac na youtube Ne, samo ovu scenu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|