|
|
Stranica: 32/46.
|
[ 1133 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76106 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Samo da kratko podsjetim antisemite "kršćane"
B0g Izraelu
(Knjiga Postanka 12,3)
"Blagoslovit ću one koji će tebe blagoslovit, a one koji te budu kleli, njih ću prokleti; jer sva plemena na zemlji kroz tebe će se blagosloviti." Koliko razumijevam, rasturit ćemo ih u BIH. Može se i tako tumačiti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:36 |
|
|
Al stvarno mi je žao Iranaca. Već sam rekao da ove koje sam upoznao su baš divni ljudi i predobre žene. I mrze islam. No jbg imali su dosta vremena da sruše hodže s vlasti.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76106 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: Al stvarno mi je žao Iranaca. Već sam rekao da ove koje sam upoznao su baš divni ljudi i predobre žene. I mrze islam. No jbg imali su dosta vremena da sruše hodže s vlasti. Pomoći ćemo im svi da se oslobode. Polako. Prvo se uklanjaju režimski proxiji, onda je ajatolah “final boss”.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:38 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Al stvarno mi je žao Iranaca. Već sam rekao da ove koje sam upoznao su baš divni ljudi i predobre žene. I mrze islam. No jbg imali su dosta vremena da sruše hodže s vlasti. Iranci koji pobjegnu iz Irana pobjegnu i od islama. Ali treba uzet u obzir da je to jako zatvoreno društvo, one kojima je tamo ispran mozak nećeš nikada ni susresti.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:41 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4766 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Ruski saveznici napali američke saveznike.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:44 |
|
|
Gospoda iz BRICS-a kažu da je Iran objavio rat Izraelu. U la la.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:46 |
|
|
Izrael je podigao u nebo najnovije borbene avione F-35, koji mogu da nose dalekometne vođene rakete zrak-zemlja.
Službena izjava izraelskih vlasti: "Ovim napadom Iran je otvorio vrata pakla."
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Rika sv Vida je napisao/la: Samo da kratko podsjetim antisemite "kršćane"
Bog Izraelu
(Knjiga Postanka 12,3)
"Blagoslovit ću one koji će tebe blagoslovit, a one koji te budu kleli, njih ću prokleti; jer sva plemena na zemlji kroz tebe će se blagosloviti." Pogledaj i šta sveta knjiga Talmud piše o goyevima poput tebe.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
PCM je napisao/la: Gospoda iz BRICS-a kažu da je Iran objavio rat Izraelu. U la la.
Konačno.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:48 |
|
|
Ruska PZO nikad nije gađala izraelske avione ni projektile nad Sirijom nit su Izraelci ikad u Siriji gađali Ruse.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
PCM je napisao/la: Gospodin Pence kaže da se Uncle Sam uključuje u igru:
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39384 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Gospoda iz BRICS-a kažu da je Iran objavio rat Izraelu. U la la.
Konačno.
Ma ništa od toga, daj budite ozbiljni tko danas kome službeno objavljuje rat. To bi značilo direktno uključivanje SAD-a.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 20:58 |
|
|
U 10 navečer navodno ide napad na Iran.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:03 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10502 Lokacija: Banja Luka
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Gospoda iz BRICS-a kažu da je Iran objavio rat Izraelu. U la la.
Konačno.
Hm...ono jest , da je Izrael uložio mnogo truda da Iran ''istjera iz bujadi''...ali , nešto mi govori da se i Iran dobro spremio , i da nije bez ''leđa''... Uglavnom , velika globalna eskalacija je na pomolu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U 10 navečer navodno ide napad na Iran. Prvo moraju zbrojati stetu i dati u javnost
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Idem natočit. Oj Kharg Islandče tko udari na te Sa Hormuza pucat će granate
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:08 |
|
|
Bilo bi zanimljivo vidjeti popularnost režima ako im se polupa infrastruktura za naftu
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:11 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Samo da kratko podsjetim antisemite "kršćane"
Bog Izraelu
(Knjiga Postanka 12,3)
"Blagoslovit ću one koji će tebe blagoslovit, a one koji te budu kleli, njih ću prokleti; jer sva plemena na zemlji kroz tebe će se blagosloviti." Pogledaj i šta sveta knjiga Talmud piše o goyevima poput tebe. Pa nije netanyahu rabi,nisu izraelci glupi da vjeruju u sranja,ljudi ateisti.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Konačno.
Hm...ono jest , da je Izrael uložio mnogo truda da Iran ''istjera iz bujadi''...ali , nešto mi govori da se i Iran dobro spremio , i da nije bez ''leđa''... Uglavnom , velika globalna eskalacija je na pomolu . Zašto velika eskalacija? Pa iranski režim nije nikome u interesu, ni kini ni rusiji. Sutra će kinezima tako prijetit i dizat ujgure. Ali i meni nije jasno zašto iran ovim potezom ide all in, valjde neke karte imaju.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:12 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Koja je logika naseljavati zidove na jug Libanona, ako je akcija sa ciljem da se siije odbace od izraelskih civila? Pa akcija nije "da se odbaci šije" nego osvajanje teritorije. Širenje na tuđe. Razlog zašto nema mira još od tkz nastanka Izraela. Izrael nikada nije nastao. On još uvek nastaje.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:12 |
|
|
Kronos je napisao/la: Svarog je napisao/la: Hm...ono jest , da je Izrael uložio mnogo truda da Iran ''istjera iz bujadi''...ali , nešto mi govori da se i Iran dobro spremio , i da nije bez ''leđa''... Uglavnom , velika globalna eskalacija je na pomolu .
Zašto velika eskalacija? Pa iranski režim nije nikome u interesu, ni kini ni rusiji. Sutra će kinezima tako prijetit i dizat ujgure. Ali i meni nije jasno zašto iran ovim potezom ide all in, valjde neke karte imaju. Jer su maloumni muhamedanci/alahovi robovi?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60930 Lokacija: DAZP HQ
|
Kronos je napisao/la: Svarog je napisao/la: Hm...ono jest , da je Izrael uložio mnogo truda da Iran ''istjera iz bujadi''...ali , nešto mi govori da se i Iran dobro spremio , i da nije bez ''leđa''... Uglavnom , velika globalna eskalacija je na pomolu .
Zašto velika eskalacija? Pa iranski režim nije nikome u interesu, ni kini ni rusiji. Sutra će kinezima tako prijetit i dizat ujgure. Ali i meni nije jasno zašto iran ovim potezom ide all in, valjde neke karte imaju. Trend im je u zadnje vrijeme loš, ostat će ogoljeni bez proxya i slabi da se odupru, bolje im je udarit dok još imaju žive saveznike na terenu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:13 |
|
|
Mule znaju da su “final boss”, tako da, valjda misle bolje prije nego kasnije.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Libanonu - vojni aspekt (Izrael-Hezbolah) Postano: 01 lis 2024, 21:15 |
|
|
Jerusalem Post Tamir Pardo, former head of the Mossad, said Israel has never defined its territory. We need to talk about what we want – a Jewish majority or a binational state. He asked: “Why do Israeli governments not define the territorial border we want? https://www.jpost.com/israel-news/article-709240
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|