|
|
Stranica: 13/15.
|
[ 372 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22018 Lokacija: među zvijezdama
|
Retalji. Kolektivni. Šta drugo da vam kažem? Sjd zdravo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZOVen
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZOVen je napisao/la: Ja koliko vidim Crna Gora je Srbiji ono što je Dalmacija Hrvatskoj. Štovše paralele se ne završavaju kod kulturnog identiteta, Hrvatska nacija i država je nastala u Dalmaciji, isto kao sto i srpska u Crnoj Gori.
Zanimljivo. Aha. Dalmacija je regija. u medjunarodno priznatoj državi HR. Dravi koja je u EU. Opasana HR morem. A Kosovo je u Srbiji jedino kad teta na TV čita vremensku prognozu. Inače u stvarnosti je samostalna država sa albanskom većinom. A vi nestajete i u tragovima. Na sjeveru. Precutno je zapad dozvolio Albancima da vas pritiskom nastave “ čistiti” Sto oni to odlučno koriste. Itd Itd. No jebo budale vi ste “nepopravljivi optimisti” Jedini koji nestaju ste vi poturice a za Srbe se ne bojim, oni su i gore preživjeli. Dokle god budu poštovali hrvatske granice i suverenost mi problem s njima nemamo.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:32 |
|
|
Tri retalja Srbina. Obzirom na brojnost a svi guslare istu spiku, mozemo vas kolektivno proglasiti idiotima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tri retalja Srbina. Obzirom na brojnost a svi guslare istu spiku, mozemo vas kolektivno proglasiti idiotima. bolje proglasi genocidasima 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:35 |
|
|
To ste već odavno. I nemate nikakvu mogućnost da se amnestirate. Do kraja postojanja!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:36 |
|
|
Pop Luka je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tri retalja Srbina. Obzirom na brojnost a svi guslare istu spiku, mozemo vas kolektivno proglasiti idiotima. bolje proglasi genocidasima  ahhahahah to to, retardirani genocidnii Srbi, svidja mi se  ,pogotovo kada dolazi od jedino naroda na Balkanu koji nema svoju nacionalnu drzavu.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:37 |
|
|
Može vas biti kao Kineza. Dzaba. Kolektivno ste ludi i podkapacitireni.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Može vas biti kao Kineza. Dzaba. Kolektivno ste ludi i podkapacitireni. Sta ce milion i po visokointeligentnih Bosnjaka da radi sa 7 meleona ludih i podkapacitetnih Srba? Da se krste do kraja zivota?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:45 |
|
|
Bas ste vi zasrali samo s Bosnjama? Niste s Hrvatima, Albancima s Kosova koji Albaniju imaju iza ledja? Regionalni ste problem retalju. Regionalni. I je li vas 7 mekeona s Kosovom? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: To ste već odavno. I nemate nikakvu mogućnost da se amnestirate. Do kraja postojanja! never go full retard 
|
|
Vrh |
|
 |
Vegas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:55 |
|
|
Kakva bezvezarija od prepucavanja. Infantilan nivo cak i za prepucavanja sa Sarajkom koja uvijek imaju taj vajb sa dna kace.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:59 |
|
|
Jedina bezvezarija ste bi i vaše kurcenje bez pokrića. Vaše prijetnje i općenito. Albanci trijebe msnjinu, a Srbi retalji zazivaju intervenciju na Tuzlu. I zauzimanje CG.Cijeli narod nema dva grama mozga. Ludi Vučić vas vuče kao majmune. Davno je prodao Kosovo. Prodao vas Rio Tintu. Rasprodao Beograd na vodi. Itd Itd
No kreteni vašeg kalibra i dalje se nešto kurče. Kao mi ovo ono. Šta ćete vi? I na osnovu čega taj lažni optimizam?
Da ste pametni kaznili bi govnara. Kad padne Kosovo na nulu samo vam je nebo granica i u BiH.
I došao četvrti retalj sa guslarskog spikom da nešto doda. Pa lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:02 |
|
|
Vegas je napisao/la: Kakva bezvezarija od prepucavanja. Infantilan nivo cak i za prepucavanja sa Sarajkom koja uvijek imaju taj vajb sa dna kace. Ne razumijem zašto moderacija banira ljude poput Divizije, a ovu low-IQ bulu pušta da svaku temu svede na ova retardirana prepucavanja.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedina bezvezarija ste bi i vaše kurcenje bez pokrića. Vaše prijetnje i općenito. Albanci trijebe msnjinu, a Srbi retalji zazivaju intervenciju na Tuzlu. I zauzimanje CG.Cijeli narod nema dva grama mozga. Ludi Vučić vas vuče kao majmune. Davno je prodao Kosovo. Prodao vas Rio Tintu. Rasprodao Beograd na vodi. Itd Itd
No kreteni vašeg kalibra i dalje se nešto kurče. Kao mi ovo ono. Šta ćete vi? I na osnovu čega taj lažni optimizam?
Da ste pametni kaznili bi ***. Kad padne Kosovo na nulu samo vam je nebo granica i u BiH.
I došao četvrti retalj sa guslarskog spikom da nešto doda. Pa lol balijsko mitomanisanje i samozavaravanje  naravno da planiramo da vas karamo sve 
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:04 |
|
|
Teuton je napisao/la: Vegas je napisao/la: Kakva bezvezarija od prepucavanja. Infantilan nivo cak i za prepucavanja sa Sarajkom koja uvijek imaju taj vajb sa dna kace. Ne razumijem zašto moderacija banira ljude poput Divizije, a ovu low-IQ bulu pušta da svaku temu svede na ova retardirana prepucavanja. da, bas je dosadna, treba je udaljiti, posto uglavnom kenja nesto, nema normalne komunikacije.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:05 |
|
|
Gradonacalnik Loznice dao neopozivu ostavku, a guslari kenjaju o CG.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:06 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2713 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Robbie MO je napisao/la: Pop Luka je napisao/la: Ne moze najbrojniji jezik da ne bude sluzbeni, ne postoji primer u svetu. To je ujedno mat i Evropskoj Uniji, ne mogu nam tu nista, sad cemo da izborimo to svim sredstvima.
Može. Bio je najbrojniji na svakom popisu. Crnogorski jezik će postat službeni jezik Europske unije prije srpskog.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:07 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2713 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Teuton je napisao/la: Vegas je napisao/la: Kakva bezvezarija od prepucavanja. Infantilan nivo cak i za prepucavanja sa Sarajkom koja uvijek imaju taj vajb sa dna kace. Ne razumijem zašto moderacija banira ljude poput Divizije, a ovu low-IQ bulu pušta da svaku temu svede na ova retardirana prepucavanja. Doima se tako...
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:09 |
|
|
Pop Luka je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedina bezvezarija ste bi i vaše kurcenje bez pokrića. Vaše prijetnje i općenito. Albanci trijebe msnjinu, a Srbi retalji zazivaju intervenciju na Tuzlu. I zauzimanje CG.Cijeli narod nema dva grama mozga. Ludi Vučić vas vuče kao majmune. Davno je prodao Kosovo. Prodao vas Rio Tintu. Rasprodao Beograd na vodi. Itd Itd
Da ste pametni kaznili bi ***. Kad padne Kosovo na nulu samo vam je nebo granica i u BiH.
I došao četvrti retalj sa guslarskog spikom da nešto doda. Pa lol ****** mitomanisanje i samozavaravanje  naravno da planiramo da vas karamo sve  Ma vi ste retalji. Karati ćete se uskoro medjusobno. Kad vas porobe i naprave od vas pripizdinu na nivou afričkih plemena. Vi ste zemlja koju eksplatisu u sred Europe. Litij će vam zapečatiti sudbinu. Ne postoji ludji narod i sa manje svijesti. Od vas. Nigdje. Burundi ste vi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:12 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Teuton je napisao/la: Vegas je napisao/la: Kakva bezvezarija od prepucavanja. Infantilan nivo cak i za prepucavanja sa Sarajkom koja uvijek imaju taj vajb sa dna kace. Ne razumijem zašto moderacija banira ljude poput Divizije, a ovu Bošnjakinju pušta da svaku temu svede na ova retardirana prepucavanja. Ne znam imaju li oni koji vode forum neku finansijsku korist u smislu broja objavljenih postova, ja ne vidim drugo obrazloženje. Sarajka, ja se uglavnom slažem sa tvojim pogledima, ali ove rasprave su zaista infantilne. 
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:15 |
|
|
Šta da radim? Kakvi sugovornici, takve rasprave. Treba ih pobanirati. Ili prebaciti fino postove na ekstra temu. Srbija izduvati upotrijebljeni kondom.
Pa neka brane tezu da nije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vegas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pop Luka je napisao/la: ****** mitomanisanje i samozavaravanje  naravno da planiramo da vas karamo sve  Ma vi ste retalji. Karati ćete se uskoro medjusobno. Kad vas porobe i naprave od vas pripizdinu na nivou afričkih plemena. Vi ste zemlja koju eksplatisu u sred Europe. Litij će vam zapečatiti sudbinu. Ne postoji ludji narod i sa manje svijesti. Od vas. Nigdje. Burundi ste vi. U Srbiji se trenutno gradi 10-ak dionica autoputeva, brza pruga Bg - Budimpesta, Nacionalni stadion, metro u Bg pocinje da se gradi... Ulaganja u vojsku, u sport...na rekordnom nivou. I to sve sa vama i siptarima koji radite o glavi. Da sam maliciozan rekao bih da oslobodjenje od turske okupacije nije uradjeno temeljno pa moramo i dalje da ce zamajavamo sa islamistima.
|
|
Vrh |
|
 |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bas ste vi zasrali samo s Bosnjama? Niste s Hrvatima, Albancima s Kosova koji Albaniju imaju iza ledja? Regionalni ste problem retalju. Regionalni. I je li vas 7 mekeona s Kosovom? Lol Nas samo Kosovari interesuju, Bosnje nas ne zanimaju, sa Hrvatima nemamo nikakvih problema-sasvim harmonicni odnosi. Regionalni problem su Albanci a ne Srbi. Naravno, islamistkinji poput tebe su regionalni problem Srbi i to od 7veka. Steta sto ne postoji vremenska masina pa da te posaljemo u doba slavne Osmanske imperije, to bi najvise volela.
|
|
Vrh |
|
 |
BiancoNero
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 17:31 |
|
|
Službeni jezik (ustav) je patka mekana. Potpuno nebitna kategorija jer je kao takav u obavezi da se koristi samo u skupštini Crne Gore. Sve ostalo se uređuje zakonskim aktima. Nije potrebna promena ustava. Npr.. ovo..  Ili ono što uče u školi kao maternji jezik..  E to će od sada zakonom uređeno biti samo Srpski, ćirilica naravno ostaje.. :) Ono što deca od 10 godina sada uče u školi na sledećem popisu kad budu imali 20 godina tako će se i popisati.. Jer sad roditelji govore umesto njih. Mnogo lepa mapa jezika..  Republika Srpska je odmah levo uz ovo silno plavetnilo.. I za kraj.. Ono što je ovde ključno na ovom popisu je to da procenat Srba nije porastao za 4% između dva popisa, već za 10% .. Jer, da budala Milo nije čačkao mečku (crkvu) još bi vladao u CG i uz svoj inžinjering bi sada sprčio procenat Srba na 22% a Crnogorce popeo na bar 48% .. Crnogorski jezik bi bio većinski za neki mali procenat i to bi bio početak kraja Srpstvu dole. Plus je betonirao našu crkvu. Sve što naši popovi danas krste pri rođenju, sutra će Srbin biti, a samo naši popovi crkve dole imadu.. Kakav autogol.. 
_________________ Grobar - Limited Edition
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 18:46 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Pop Luka je napisao/la: Sto ti nije drago? Treba da ti je svejedno, meni bi bilo drago ili svejedno bar da vi pobedite npr u Bugarskoj ili tako nesto.. Mislim, nije dobro po tebe sto ti to nije drago, jer ti ni mnoge druge stvari nece biti drage uskoro.
Ne odgovara nam dominacija nijedne od dvije velike skupine u CG. Nama odgovara situacija u kojoj CG ima po 35-40% Srba i Crnogoraca, i u kojoj mi sa Albancima ili bez njih u perspektivi možemo biti ključni faktor prilikom formiranja vlasti i donošenja svih važnih odluka u Crnoj Gori. A ko vas pita o tome kako će da bude?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|