|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 148 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:01 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 2463 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
Da se mene pita (a ne pita me se) ovako bi to izgledalo:  Bili bi preko 80% u takvoj državi jer bi se minimum trećina muslimana instant pohrvatila, a Prečani pošto im je ispran mozak o Ustašama, pola bi ih otišlo pravac Srbije. Tu di se dotiču crvena i plava crta je granica Hrvatske i Albanije.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Revizija
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:17 |
|
|
|
Sarajkice , oće li to , hoćeči razbianje okova ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:21 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7697 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Pronašla si istinu, da jedan čovjek može biti podložan korupciji? Valjda zato normalne države nemaju diktatore Natumbala si slučajno, a i ta baba koja srozava "Der Standard" u Austriji, da je Hrvatska sada utjecajna zapadna zemlja. Utjecaj zapadnjačkih zemalja nije korupcija, nego legitiman utjecaj. Sve što dolazi iz Hrvatske dolazi iz EU. Isto tako kako nitko ne kaže da je Orban koruptivan jer surađuje sa RS-om iako je svuda po EU institucijama dosta omražen lik. Uostalom, nudi Vam se mogućnost izbacivanja tih koruptivinih stranaca, samo trebate svezati zastave sa srbima, pa mi, manje brojni hrvati, stvarno ne bi mogli ništa protiv toga vi zajedno hoćete. Hajd mi reci, zašto ne svezujete svoju zastavu sa srbima za izbacivanje svih stranaca? 
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63701 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Nemamo mi više veze, na zapadu kažemo networking.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
DŽorDŽ je napisao/la: Da se mene pita (a ne pita me se) ovako bi to izgledalo:  Bili bi preko 80% u takvoj državi jer bi se minimum trećina muslimana instant pohrvatila, a Prečani pošto im je ispran mozak o Ustašama, pola bi ih otišlo pravac Srbije. Tu di se dotiču crvena i plava crta je granica Hrvatske i Albanije. Što je ovo lijepa karta.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28553 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
 Adelheid Wölfl Ajme lipotica. Mora da su joj Mujage u Sarajevu našli kakvog dobrog zagondžiju. Inače, o kakvoj se osobi radi dovoljno je pogedati njen twitter. Likovi kao Kovačević, Reuf Bajrović i Emir Suljagić tu dominiraju. https://x.com/adelheidwolfl?lang=en
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88919 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la:  Adelheid Wölfl Ajme lipotica. Mora da su joj Mujage u Sarajevu našli kakvog dobrog zagondžiju. Inače, o kakvoj se osobi radi dovoljno je pogedati njen twitter. Likovi kao Kovačević, Reuf Bajrović i Emir Suljagić tu dominiraju. https://x.com/adelheidwolfl?lang=enPa, ta njena mjesečna kolumna je ustvari kompilacija tweetova dotičnog circle jerk za zadnjih mjesec dana. Ne smeta mi. Ovo je dobra anestezija dok im guzove rasturamo tamo gdje treba.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:45 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Da se mene pita (a ne pita me se) ovako bi to izgledalo:  Bili bi preko 80% u takvoj državi jer bi se minimum trećina muslimana instant pohrvatila, a Prečani pošto im je ispran mozak o Ustašama, pola bi ih otišlo pravac Srbije. Tu di se dotiču crvena i plava crta je granica Hrvatske i Albanije. Bili bi 80% i bez raseljavanja Srba i Bošnjaka, ali veći problem bi bio što bi oni glasali za SDP struju i koalicije i samim tim zajedno s ljevičarima srozavali državu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:47 |
|
|
|
Uvijek mi je ovaj balkanski fetiš na zapadnjačko ime bio fascinatan.
"Eno reče stranac"
Kao da stranac nije čovjek koji sere, prdi i piša isto kao i ti i tvoji i da sve šta izađe iz njega mora biti hvale vrijedno.
Valjda je zato i provučena funkcija Visokog predstavnika i takvih ovlasti kakve više ni Zanzibar ni najgora bespuća New Delhija sebi ne bi dozvolili. Ljudi imaju više samopoštovanja.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Marko80
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 18:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znaju Ameri i Biden šta Schmidt radi. Žele tupave krezave SDFAlije reći da VP u BiH ne postavlja SAD nego Hrvatska. Ovo samo džamijski mozak može prihvatiti kao realnost. Znaju oni da je to nemoguce. Ali zele vjerovati i misle da ce tako promjeniti stvarnost. Valjda im je gorka pilula to, sto ce im Ameri zavrnuti slavinu, odnosno humanitarnu pomoc i odustati napokon od nekakve islaamisticke BIH. Ne znaju sto ce, kako se Hrvata rijesiti, jer ako nema Hrvata, "nema ni problema". Tako da reze na Hrvate. A na to su se navikavali zadnjih 20-30 godina. Tamo u muslimanskim dijelovima BIH je RH nekakav agresor, a ne spasitelj. Kod njih vlada u biti shizofrenija. Sami sebi ce ispilati granu na kojoj sjede. Bezobrazni su, puni mrznje, lazljivi... a o sebi govore "Mi smo dobar narod". JA to ne mogu zamisliti da neki hr politicar to govori. Kod njih je normlano to cuti. "Mi smo dobar narod". U biti znaju da to nisu, nego misle, ako to svima govore. da ce drugi narodi u toi povjerovati. Jer ako su oni "dobar narod"... izgleda da ostali narodi to nisu, nego su kolektivno losi.  Koja komedija od naroda. A najvise mrze Amere i Hrvate. Odnosno one koji su ih spasili. Zbog kojih danas postoje i zive u miru. Ali oni ne zele mir izgleda. Nisu oni prolazili katarzu. Kod njih je godinama bilo sto veci nacionalist, sto veci islamist... to bolje. To bolji "gradzanin", "demokrat"... Al u lazima se ne moze dugo zivjeti. Posljedice moraju nastupiti. Uz to su bili navikli da razne Mesice, Racane, Pusicke... sav taj olos koji ih je podupirao i pljuvao po Hrvatima. Eto, u toj atmosheri su oni rasli i odrasli. Nije ni cudno da su takvi kakvi jesu. Znam ih ja i ko strane radnike kad u RH dodju. Oni bi o ratu pricali. A to ovdje nikoga ne zanima. Niti o BIH prosjecan Hrvat ista zna. Na poslu izigravaju nekakve zrtve, da ih netko ne voli jer su Muslimani i sl. A nitko ih ne dira. U biti iz njih ta psihoza izlazi. Jer odrasli su u bolesnom drustvu. Sto su svome narodu napravili... Ludjacima je u glavama da EU, SAD i tko zna tko ne... da ne znaju sto se u BIH dogadja. Nego da Plenkovic ima prijatelja Smita... i da tako Smit vodi nekakvu politiku.  Pa jel to normalno? Tako djeca u vrticu razmisljaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45365 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Isto kao što svaki zatvorenik u zatvoru govori da je nevin.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 18:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Nemamo mi više veze, na zapadu kažemo networking. Može i lobiranje. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 18 lis 2024, 19:00 |
|
|
Marko80 je napisao/la: daramo je napisao/la: Ne znaju Ameri i Biden šta Schmidt radi. Žele tupave krezave SDFAlije reći da VP u BiH ne postavlja SAD nego Hrvatska. Ovo samo džamijski mozak može prihvatiti kao realnost. Znaju oni da je to nemoguce. Ali zele vjerovati i misle da ce tako promjeniti stvarnost. Valjda im je gorka pilula to, sto ce im Ameri zavrnuti slavinu, odnosno humanitarnu pomoc i odustati napokon od nekakve islaamisticke BIH. Ne znaju sto ce, kako se Hrvata rijesiti, jer ako nema Hrvata, "nema ni problema". Tako da reze na Hrvate. A na to su se navikavali zadnjih 20-30 godina. Tamo u muslimanskim dijelovima BIH je RH nekakav agresor, a ne spasitelj. Kod njih vlada u biti shizofrenija. Sami sebi ce ispilati granu na kojoj sjede. Bezobrazni su, puni mrznje, lazljivi... a o sebi govore "Mi smo dobar narod". JA to ne mogu zamisliti da neki hr politicar to govori. Kod njih je normlano to cuti. "Mi smo dobar narod". U biti znaju da to nisu, nego misle, ako to svima govore. da ce drugi narodi u toi povjerovati. Jer ako su oni "dobar narod"... izgleda da ostali narodi to nisu, nego su kolektivno losi.  Koja komedija od naroda. A najvise mrze Amere i Hrvate. Odnosno one koji su ih spasili. Zbog kojih danas postoje i zive u miru. Ali oni ne zele mir izgleda. Nisu oni prolazili katarzu. Kod njih je godinama bilo sto veci nacionalist, sto veci islamist... to bolje. To bolji "gradzanin", "demokrat"... Al u lazima se ne moze dugo zivjeti. Posljedice moraju nastupiti. Uz to su bili navikli da razne Mesice, Racane, Pusicke... sav taj olos koji ih je podupirao i pljuvao po Hrvatima. Eto, u toj atmosheri su oni rasli i odrasli. Nije ni cudno da su takvi kakvi jesu. Znam ih ja i ko strane radnike kad u RH dodju. Oni bi o ratu pricali. A to ovdje nikoga ne zanima. Niti o BIH prosjecan Hrvat ista zna. Na poslu izigravaju nekakve zrtve, da ih netko ne voli jer su Muslimani i sl. A nitko ih ne dira. U biti iz njih ta psihoza izlazi. Jer odrasli su u bolesnom drustvu. Sto su svome narodu napravili... Ludjacima je u glavama da EU, SAD i tko zna tko ne... da ne znaju sto se u BIH dogadja. Nego da Plenkovic ima prijatelja Smita... i da tako Smit vodi nekakvu politiku.  Pa jel to normalno? Tako djeca u vrticu razmisljaju. Izvor njihovih problema je islam. Njihova "vjera" je antipod moralu i poštenju, jer ih uči od malena da je ne samo moralno dopustivo nego čak poželjno krasti, varati i lagati "nevjernicima", jer su ti nevjernici (Kršćani i Židovi) po riječima muje pedofila najgora stvorenja/kreature.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 19:19 |
|
|
|
Nestalo novca za grandiozniji nastup kao nekad?
A fart in the wind.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Revizija
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 19:34 |
|
|
|
Sarajka , pisala kako su bošnjaci bff s Ujkom iz Amerike .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 19:54 |
|
|
SB kao list SDFA, prenese tekst nekog austrijskog medija, tekst koji je vjerojatno napisao neki Mujky Gratz, i mi sad trebamo o tome da raspravljamo. Smijenite ga, bujrum ako mozete  mozda da zakmecite Bidenu, oni jedva cekaju da urade prezent naciji koja slavi Hamas i Hezbolah.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 19:57 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Hoćete li cijeli Protektorat ili samo dio? Ako samo dio, koji dio? (pitanje isključivo za hrvatske forumaše) Otvara nam se mogućnost zatvaranja kifle. Otprilike slično kao što je Rumunjska svoju kiflu zatvorila sredinom 20. stoljeća. Nema mira dok se islamofašizam u potpunisti ne uništi. Turski isprdak neće mirovati sve dok savezničke trupe HV i HVO ne umarširaju u okupiranu Vrhbosnu i ne poruše naslijeđe okupatora, a njegove sljedbenike ne isprate do Dardanela.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 19:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 20:00 |
|
|
|
Jeftina austrijska drolj...ova Adalheid....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 20:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Doslovce znamo 5 imena koji imaju poslovne veze sa Sarajevom, i kojima se u kotlini hrabre predstavljajući ih kao mišljenje “stranaca.” Adeldeid Wolfl za Austriju Bodo Weber i Kurt Bassnauer za Njemačku Marko Atila Hoare radi na Ganićevom fakultetu i predstavlja “mišljenje Britanije” “Profesora Serwera” zovu u emisiju da kaže šta Amerika misli Tineke Strik zastupa Nizozemsku, najobičnija baba parlamentarka koja je doktorirala na temi Otomana i ima fetiš na orijentalno I svi se međusobno reTweetaju na Twitteru. Otvorit ćemo temu gdje ćemo ih pobrojat svih 20, i onda svaki put kad i sarajevskim medijima izađe samoohrabrenja “vidi šta su stranci rekli” pokazat ćemo da je riječ o imenu s te kratke liste. Bajruši oženio muslimanku iz Bihaća... Tanji Fajon majka muslimanka.... Jakup Bielamowicz.... Fondacija Heinrich Böll...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 20:14 |
|
|
|
OHR je sada nebitan, turist koji radi mimo volje velikih sila, podmetnut od strane Hrvatske (inace nijedan mujo da nam objasni kakva je onda snaga Hrvatske, ako moze podmetnuti covjeka koji potezom pera mijenja zakone i ustav protektorata) sad samo se ceka 6. flota i intervencija NATO pakta za deblokadu Gorazda i Srebrenice, sad ce to, reko Alija jucer.
Oni taj stil ponasanja imaju od 1991. prvo su zaratili sa deset puta jacim, pa kad su popusili onda kme kme help, onda su sami sebe lagali da vojna intervencija samo sto nije. Kad je Lord Owen rekao "ne sanjajte snove, necemo mi ratovati za vas" onda su, sta? pogadjate, proglasili ga nebitnim, turistom koji radi na svoju ruku, neprijateljem islama, nacistom.
Isto retardirano dijete koje ne dobije igracku pa se valja po podu trznog centra i misli da ce drekom i cendranjem igracku ipak dobiti, a dobije sta, batine.
Doslovno im se rugaju i oni koji su ih do jucer podrzavali, jer njihov apetit je nezasit, ne kuze da nece dobiti islamsku drzavu u celofanu gradjanske, da alahukeber gradjanstina vise ne moze nikoga istakijati i da ih cijeli zapad trpi kao sto trpis ono retardirano dijete, sta da mu radis ipak je tvoje. Potrosili su kredite dzenosajda, nece ni zapad zauvijek vracati kredit Srebrenice, dobili su pare, dobili su ustavne izmjene, dobili su priliku da poklope Hrvate i uradili su kurc-inu. Sad su druga vremena, sad je vrijeme herr Smita i Plenkovica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 18 lis 2024, 20:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sve je to bilo dok se iz KS mogla lova čupat, pa iz gradnje cesta. Mi smo kao dio EU financirali gradnju Vc a oni su prali te pare i s njima plaćali Pilsele i ove ostale da nas hračkaju. Zato je sad naš Lasić na čelu gradnje AC a KS smo srezali koef. pa sad nemaju za plaće a kamoli da daju Pilselu ili Bajrušiju pare.  Čak su se i fratri ušutili. Ne znaju kome bi se priklanjali. Kalkuliraju. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Der Standard: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajni VP Hr“ Postano: 19 lis 2024, 10:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Ne znaju Ameri i Biden šta Schmidt radi. Žele tupave krezave SDFAlije reći da VP u BiH ne postavlja SAD nego Hrvatska. Ovo samo džamijski mozak može prihvatiti kao realnost. Sigurno ste USA podplatili takodjer da vam instalira ovog kriminalca. I da Plenki kovertu ubaci Bajdenu licno. Koji prevarantski mentalitet. I onda se to ovdje pjeni, kako su oni posteni federalni partneri. A zle Bosnje ih tlace. Dokazali ste fakat za vijeke vijekova.  Pokušavali smo s bošnjacima preko 20 godina normalno, kao ljudi, govorili što nam smeta, a tamo još sjedi Komšić. Sada se borimo svim sredstvima. Budi sretna što je ovo naš izbor, uskoro će islamističkih 23% biti okruženo sa hrvatsko-srpskim Rafalima sa svake strane, a hrvatska strana je jedina koja se zalaže za rješenja koja ne uključuju čerupanje i komadanje protektorata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 19 lis 2024, 11:14 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Da se mene pita (a ne pita me se) ovako bi to izgledalo:  Bili bi preko 80% u takvoj državi jer bi se minimum trećina muslimana instant pohrvatila, a Prečani pošto im je ispran mozak o Ustašama, pola bi ih otišlo pravac Srbije. Tu di se dotiču crvena i plava crta je granica Hrvatske i Albanije. Današnji protektorat zvan bih je čedo ovakvih megalomanskih ideja s obe strane . Upravo zbog Hrvatsko-Srpskog konflikta i nemogućnosti racionalnog dogovora ova nakarada postoji... Sta će tebi danas jedna B Luka te okolni gradovi u kojima nema ni 2% naših?
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Dežurna Austrijanka s adresom u Sarajevu: Schmidt je plaćenik hr nacionalisticke stranke i „tajn Postano: 19 lis 2024, 14:21 |
|
|
Diablo je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Da se mene pita (a ne pita me se) ovako bi to izgledalo:  Bili bi preko 80% u takvoj državi jer bi se minimum trećina muslimana instant pohrvatila, a Prečani pošto im je ispran mozak o Ustašama, pola bi ih otišlo pravac Srbije. Tu di se dotiču crvena i plava crta je granica Hrvatske i Albanije. Današnji protektorat zvan bih je čedo ovakvih megalomanskih ideja s obe strane . Upravo zbog Hrvatsko-Srpskog konflikta i nemogućnosti racionalnog dogovora ova nakarada postoji... Sta će tebi danas jedna B Luka te okolni gradovi u kojima nema ni 2% naših? Današnji protektorat je ugl čedo smrdljivih austro-ugra te komunista, te tek nakon toga MZ. Ali Beč je bio antihrvatska jazbina, zato nisu dopustili inkorporiranje bosne u Hrvatsku, nakon što je barun Filipović oslobodio istu, nego su stvorili kondomuniun između Beča i Pešte, unatoč zahtjevima hrvatskog Sabora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|