|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 19:30 |
|
|
Europljani sve više oprezni kada su u doticaju s muslimanima, prema ovom članku iz klixa. Ovo je dojam kojeg i ja imam, gdje god je mogućnost slobodne komunikacije, bez cenzura, i kad ima mogućnost anonimnog postanja mnogi zapadnjaci dijele svoja negativna iskustva, a neka idu baš u savjete o potpunom izbjegavanju interakcije. Dobijem dojam da je velik broj zapadnjaka puno lošijeg mišljenja o muslimanima nego što je netko iz BiH tko je možda i ratovao protiv muslimana ovdje. Naravno, nije to narativ kojeg će mediji prenijeti, osim na način da upozoravaju na diskriminaciju i sl. Isto tako, možda to nije dojam kojeg mogu dobiti muslimani, tko još ide nekome reći u lice što misli o njegovoj vjeri, naciji, rasi... Naročito zapadnjaci koji vole djelovati naročito kulturno u svakom trenutku. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/musl ... /241024054
_________________ Zabraniti vehabizam.
Zabraniti SDA.
Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 19:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60554 Lokacija: DAZP HQ
|
Zapadnjaci čim popiju prvu rundu pričaju protiv muslimana, ove istočne Europljane ni ne računam, oni su brutalni, ali na isto dođe i s Nizozemcima, Belgijcima, Francuzima, ista spika, prvo se skuže svi da su svoji pa udri.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 20:56 |
|
|
potocnj je napisao/la: Europljani sve više oprezni kada su u doticaju s muslimanima, prema ovom članku iz klixa. Ovo je dojam kojeg i ja imam, gdje god je mogućnost slobodne komunikacije, bez cenzura, i kad ima mogućnost anonimnog postanja mnogi zapadnjaci dijele svoja negativna iskustva, a neka idu baš u savjete o potpunom izbjegavanju interakcije. Dobijem dojam da je velik broj zapadnjaka puno lošijeg mišljenja o muslimanima nego što je netko iz BiH tko je možda i ratovao protiv muslimana ovdje. Naravno, nije to narativ kojeg će mediji prenijeti, osim na način da upozoravaju na diskriminaciju i sl. Isto tako, možda to nije dojam kojeg mogu dobiti muslimani, tko još ide nekome reći u lice što misli o njegovoj vjeri, naciji, rasi... Naročito zapadnjaci koji vole djelovati naročito kulturno u svakom trenutku. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/musl ... /241024054Bosnjaci ni neznaju da su okruzeni toplijim i boljim europljanima koji nisu kukavice da iz straha mrze. Mi smo zajebani pa nemrzimo toliko,iuglavnom nismo podli kad mrzimo. Hahahaha sace oni tek vidit sta su zapadne vrijednosti,nacionalizam,tribalizam,rasizam.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 21:02 |
|
|
Imao sam negativna iskustva zbog bosanskog pasoša na granici EU. Zato sam izvadio srbijanski pasoš.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 21:18 |
|
|
Muslimani u Europi uživaju kao lordovi, pogotovo u zemljama sa vrlo darežljivim socijalnim davanjima što im omogućuje upražnjavanje njihovih omiljenih disciplina, džabalebarenje i štancanje nejači. I što oni naprave? Pokušavaju, a često i uspijevaju od lokacija u Europi koje su “osvojili” napraviti Kandahar iz kojeg su pobjegli. I dakako onda ide čuđenje kako ih nitko ne voli. Ali ne valja tu kriviti muslimane, oni su to što jesu , već debile koji su ih pustili u kuću.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
GG123
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 23:36 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Imao sam negativna iskustva zbog bosanskog pasoša na granici EU. Zato sam izvadio srbijanski pasoš. Meni su rodjaka vratili s granice jedne EU zemlje (ne bi sad zbog zaštite podataka da odajem koje) zbog BiH pasoša, međutim on izvadio i dade im Srbijanski pasoš i oni prvo provjerili da vide da nije Novi Pazar u pitanju, i tek kad su vidjeli da nije izvinuli mu se, izgrlili ga izljubili, i popusili mu ku*ac za izvinjenje i pustili ga rekli greška. I dan danas su svi u kontaktu i veliki prijatelji. Promijene dolaze, ništa više neće biti isto
|
|
Vrh |
|
|
GG123
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Zapadnjaci čim popiju prvu rundu pričaju protiv muslimana, ove istočne Europljane ni ne računam, oni su brutalni, ali na isto dođe i s Nizozemcima, Belgijcima, Francuzima, ista spika, prvo se skuže svi da su svoji pa udri. Tačno, ja sam Belgijac i potvrdjujem
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 23:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Zapadnjaci čim popiju prvu rundu pričaju protiv muslimana, ove istočne Europljane ni ne računam, oni su brutalni, ali na isto dođe i s Nizozemcima, Belgijcima, Francuzima, ista spika, prvo se skuže svi da su svoji pa udri. To je standardno, al tu najvise igra rasizam. Pricaju protiv onih tamnijih koji su tu.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 23:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapadnjaci čim popiju prvu rundu pričaju protiv muslimana, ove istočne Europljane ni ne računam, oni su brutalni, ali na isto dođe i s Nizozemcima, Belgijcima, Francuzima, ista spika, prvo se skuže svi da su svoji pa udri. To je standardno, al tu najvise igra rasizam. Pricaju protiv onih tamnijih koji su tu. Bok Larse, nisam te prepoznao danas.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 24 lis 2024, 23:55 |
|
|
GG123 je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapadnjaci čim popiju prvu rundu pričaju protiv muslimana, ove istočne Europljane ni ne računam, oni su brutalni, ali na isto dođe i s Nizozemcima, Belgijcima, Francuzima, ista spika, prvo se skuže svi da su svoji pa udri. Tačno, ja sam Belgijac i potvrdjujem Netrolaj mujgure već ispuni anketu.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 25 lis 2024, 00:11 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Imao sam negativna iskustva zbog bosanskog pasoša na granici EU. Zato sam izvadio srbijanski pasoš. Ja u životu nisam imao BiH pasoš/putovnicu
Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 26 lis 2024, 19:33 |
|
|
Zasad nemuslimani misle da su mišljenja negativna, dok se muslimani uglavnom ne oglašavaju
Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Kako je biti musliman u zapadnoj Europi? Odnos zapadnjaka prema muslimanima Postano: 26 lis 2024, 20:47 |
|
|
potocnj je napisao/la: Zasad nemuslimani misle da su mišljenja negativna, dok se muslimani uglavnom ne oglašavaju Ne mogu sebe lagati, ali ne mogu ni izgovorit istinu, jer bi onda trebali naći uzrok.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 285 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|