|
|
Stranica: 2/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:30 |
|
|
|
”Tužilaštvo se očitovalo da u opisanom događaju postoje obilježja krivičnog djela iz člana 201. Krivičnog zakona FBiH, odnosno 'terorizam'. Istraga i dalje ide svojim tokom radi utvrđivanja uzroka i motiva"
Zaključak. Takija.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:34 |
|
|
Vijest od 2 Travnja 2007g. DVITISUĆESEDME godine, na koju se poziva mladi zlikovac terorist. Prije već se rodio. https://www.klix.ba/vijesti/bih/vehabije-napale-novinare/070402006Stvarno, što bi to mogao biti uzrok mladalačkog bunta ovog teena???
Rock’n’Roll!!!
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:46 |
|
|
Nema mira ni koegzistencije između islamske vjere i neislamskih institucija. .jpg?v1519208467)
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:49 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10069 Lokacija: since 1878
|
|
Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:52 |
|
|
Nebula je napisao/la: Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država. Tog si mišljenja? Ok. Proslijedi. Ali na drugoj temi, tamo budi večita žrtva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 08:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48083 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država. Ostaješ s ovima sam pa se ti veseli nestanku Hrvata iz Bosne. Kad ne bude kafira na redu su ti i svi koji ne podržavaju Muslimansko Bratstvo SDA.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:07 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10069 Lokacija: since 1878
|
daramo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država. Ostaješ s ovima sam pa se ti veseli nestanku Hrvata iz Bosne. Kad ne bude kafira na redu su ti i svi koji ne podržavaju Muslimansko Bratstvo SDA. Ja sam star i bolestan. Neću doživjeti taj niti bilo koji drugi scenario a i da hoću nebitno je jer sam star i bolestan. Djeca već pričaju i njemački i engleski i idu odavde prvom prilikom. Kad ovakve vijesti čujem uhvati me ljutnja jer za sve ovo su krivi lideri i političari Bošnjaka koji su ovo dopustili. Narod je totalno zapušten, demotivisan za dobro a motivisan za loše. Jebat ga.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:13 |
|
|
|
Karabaja, uskoro će vakat. Vidiš šta vam rade? Tko je zapravo agresor i kome odgovara napetost Bošnjaka?
Tko zapravo priječi emancipaciju i prosperitet?
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:17 |
|
|
Nisu redovi samo pred Njemačkom ambasadom. https://www.kf-cc.ba/Samo što ovi ne idu nigdje. Velik interes za učenje arapskog i engleskog, arapski već od najmanjeg uzrasta. 0 za učenje "bosanskog". Osnove rada na računalu i rukom pisat arapski isto tako popularno. Za računalno programiranje nema kandidata (gle čuda). U suštini centar obuke osoblja za upravljanje šerijatskom zajednicom.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:21 |
|
|
Nebula je napisao/la: Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država. Inzistiranjem na državnosti BiH ste islamistički problem napravili ogromnim. I sad bi svoju djecu sklanjali a mi da čistimo iza vas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48083 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sinoć je maloljetnik (15) u Bosanskoj Krupi ubio policajca i još jednog ranio. Kako je potvrđeno za Klix.ba, napad je okarakterisan kao "terorizam".
Klix terorizam stavio pod navodnike, ubojstvo policajca Srbina u policijskoj stanici po Klixu nije terorizam. Dobrim dijelom i Klix ima svoj udjel tekstovima o Palestini i teroristima Hamasa i Hezbolaha kao herojima.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nebula je napisao/la: Pola Srbiji a pola Hrvatskoj i da prave države uvedu red. Nije za muslimane država. Ni kanton a kamoli država. Ma općenito treba gledat koliki je utjecaj Hrvata i liberalnih Bošnjaka nesklonih džamijašenju. Što nas je više - to bolje. Pa ljepše je da nam djeca trče polumaratone po gradovima, nego da se ubijaju u ime Allaha. Brze ceste a ne džamije. Coldplay a ne Jahja. A onda se možemo riješit i ovog: https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-s ... /241025003
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Sinoć je maloljetnik (15) u Bosanskoj Krupi ubio policajca i još jednog ranio. Kako je potvrđeno za Klix.ba, napad je okarakterisan kao "terorizam".
Klix terorizam stavio pod navodnike, ubojstvo policajca Srbina u policijskoj stanici po Klixu nije terorizam. Dobrim dijelom i Klix ima svoj udjel tekstovima o Palestini i teroristima Hamasa i Hezbolaha kao herojima. To što Klix radi je isto što sve druge zapadnosarajstanske medije. NVO i političke stranke rade. Definicija je RELATIVIZACIJA. Od Stav, Klix, Oslobođenje, ftv do IZ, Naše Stranke, BenDŽamine i Zapadnosarajstanske ninđice. Riječi i izrazi kao - ALI Primjeri: - “GENOCID je nad arapskim migrantima”, kao odgovor na pitanja o terorističkom genocidnom napadu 7.10 od strane oružanog dijela na izborima opetovano pobjedničke stranke hamas. - Što su/ste ovo nama jadnicima i večitim žrtvama uradili. - kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - sadaaaaakaaaaaa daaaaaaaj ALI…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Zašto piše "bolovao", ne piše nigdje što je bilo s malim, izgleda da je živ. Boluje. Kao i mnogi drugi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 09:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25431 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Klix je jedan od poslijeratnih glavnih huškača BH Muslimana. Ovo u zadnje vrijeme kod njih samo eskalira jer su prešli dodatno i na islamski mod. Gade mi se hrvatski mediji od koga preuzimaju vijesti iz BiH.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:04 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:23 |
|
|
Interesantno da je prije par dana ubijen britanski fotograf Paul Lowe koji je bio ratni reporter tokom iz "opkoljenog" Sarajeva,ozenio je kcerku pukovnika harmije Fuada Abadzica Amru Abadzic,inace sad vec rahmetli Fuad je ucestvovao u zlocinima nad nemuslimanskim stanovnistvom poznatije kao slucaj Kazani,nesrecnog reportera je izbo rodjeni sin 19 godinsnji sin Emir Lowe koji je svog oca ubo nozem u vrat tj zaklao ga,vjerujem da mu je djed ziv da bi bio ponosan na svog unuka,mali ima taj pogled u sebi tu prazinu u ocima. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -lowe.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:25 |
|
|
|
Na gradjanskom kliksu odmah zakljucali temu
Nema lajanja na bracu vehabije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:35 |
|
|
|
GradZanska,pozdrav svima odavno pratim vas forum i dodje i dan da vam se pridruzim
| Privitak/ci: |
Opaska: GradZanska,pozdrav svima odavno pratim vas forum i dodje i dan da vam se pridruzim

2024-10-25 09.12.22.jpg [ 277.56 KiB | Pogledano 1008 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:36 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Nema mira ni koegzistencije između islamske vjere i neislamskih institucija.
Citat: Uživo / Gledajte obraćanje Elmedina Konakovića o "izazovima u vladavini prava"
Citat: Također, u najavi konferencije za medije, kaže se da će biti govora o pitanjima kako političke manipulacije narušavaju pravosudni integritet sudova u BiH, a posebno ozbiljnim prijetnjama po institucije koje su zaštitnici suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine. https://www.klix.ba/vijesti/bih/gledajte-obracanje-elmedina-konakovica-o-izazovima-u-vladavini-prava/241025017Te svakodnevne prijetnje bombama su valjda priprema za trajno vanredno stanje. Hoće li pozvat RH u pomoć radi uspostavljanja ustavnog poretka u BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 10:56 |
|
|
Nebula je napisao/la: Kad ovakve vijesti čujem uhvati me ljutnja jer za sve ovo su krivi lideri i političari Bošnjaka koji su ovo dopustili. Narod je totalno zapušten, demotivisan za dobro a motivisan za loše. Jebat ga.
Vaši lideri su fokusirani na to kako ukradena prava Hrvata zadržati, sve "vrtiti u krug", kako Srbima što više zagaditi BiH a istovremeno ih za rasturanje sustava prozivati. Džamija je u vas glavni kočničar, njihovi pipci dosežu i do zadnje MZ. Tu je srž svih problema. Stranci su vas dobro procijenili, nije za vas nikakva država.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 11:03 |
|
|
novem je napisao/la: Nebula je napisao/la: Kad ovakve vijesti čujem uhvati me ljutnja jer za sve ovo su krivi lideri i političari Bošnjaka koji su ovo dopustili. Narod je totalno zapušten, demotivisan za dobro a motivisan za loše. Jebat ga.
Vaši lideri su fokusirani na to kako ukradena prava Hrvata zadržati, sve "vrtiti u krug", kako Srbima što više zagaditi BiH a istovremeno ih za rasturanje sustava prozivati. Džamija je u vas glavni kočničar, njihovi pipci dosežu i do zadnje MZ. Tu je srž svih problema. Stranci su vas dobro procijenili, nije za vas nikakva država. Eto, odgovorio si i na moja pitanja. :)
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 11:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3082 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Teorija zavjere?
Pa eto, da si ti islamski terorista, jel bi zblg ovih stvari isao u prvu policijsku stanicu s nozem? Ubistvo se desilo, ovo ostalo je pakovanje Vama je uvijek sve teorija zavjere, jer svi isto mislite. Islam treba zabraniti u Europi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 11:11 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
SavaSavanovic je napisao/la: Interesantno da je prije par dana ubijen britanski fotograf Paul Lowe koji je bio ratni reporter tokom iz "opkoljenog" Sarajeva,ozenio je kcerku pukovnika harmije Fuada Abadzica Amru Abadzic,inace sad vec rahmetli Fuad je ucestvovao u zlocinima nad nemuslimanskim stanovnistvom poznatije kao slucaj Kazani,nesrecnog reportera je izbo rodjeni sin 19 godinsnji sin Emir Lowe koji je svog oca ubo nozem u vrat tj zaklao ga,vjerujem da mu je djed ziv da bi bio ponosan na svog unuka,mali ima taj pogled u sebi tu prazinu u ocima. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -lowe.html https://faktor.ba/_next/image?url=https ... =3840&q=75
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Napad na policijsku stanicu u Krupi: napadač bolovao od islama Postano: 25 lis 2024, 11:18 |
|
|
|
Upravo press konferencija. Počinitelj u policijskoj postaji dovikivao islamističke poklike?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|