HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2024, 18:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 799 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael vs Iran
PostPostano: 30 lis 2024, 20:58 

Upozorenja: 3
Robbie MO je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Boli nas K za nekim ekstremom. Ti bi da ti se Bosnjo pravda zbog nekog radikala koji radikalizirao pubertetliju i ovaj ubio Srbina policajca i ranio Bosnju? Pa smijesno. Libo me.

LOL

Ne dovodim to u pitanje.

Nego, pitam, šta je on to napravio drugačije od Hamasa i Hezbollaha, a koji uživaju podršku kod vas.

Klix prikazuje Hamas i Hezbollah kao partizane.

Bolan cijeli svijet vidi da Zidovi rokaju civile. Vuces bezvezne paralele. Totalno deplasirane.

Vjeruj ti da tamo rokaju hamas. Tvoj problem. Nego idem. Uzivajte!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 20:59 

dudu je napisao/la:
Boli nas K za nekim ekstremom. Ti bi da ti se Bosnjo pravda zbog nekog radikala koji radikalizirao pubertetliju i ovaj ubio Srbina policajca i ranio Bosnju? Pa smijesno. Libo me.

LOL

Kakav je život u Beču nakon što ti je sunarodnjak planirao teroristički napad na koncert Taylor Swift? Jeste još uvijek cijenjeniji od Srba ili te komšije više ne pozdravljaju?

Već sam zaboravio, odakle je taj, je li sam planirao?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 20:59 

Robbie MO je napisao/la:

Ne dovodim to u pitanje.

Nego, pitam, šta je on to napravio drugačije od Hamasa i Hezbollaha, a koji uživaju podršku kod vas.

Klix prikazuje Hamas i Hezbollah kao partizane.

Bolan cijeli svijet vidi da Zidovi rokaju civile. Vuces bezvezne paralele. Totalno deplasirane.

Vjeruj ti da tamo rokaju hamas. Tvoj problem. Nego idem. Uzivajte!

Što znači cijeli svijet? Koji je to cijeli svijet? Afrika, Azija?

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:02 

Robbie MO je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Kakav je život u Beču nakon što ti je sunarodnjak planirao teroristički napad na koncert Taylor Swift? Jeste još uvijek cijenjeniji od Srba ili te komšije više ne pozdravljaju?

Već sam zaboravio, odakle je taj, je li sam planirao?

Glavni je bio Albanac iz Makedonije, a njihov je bio pomoćnik, 17 godina.

Hoće to u ranim godinama.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:03 

Znači, u zadnjih godinu dana dva dijasporaša planirala ili izvela napad: jedan na koncert Taylor Swift, drugi na konzulat Izraela u Minhenu.

Velike i ambiciozne mete, ne ide to na lišo.

I to sve klinci rođeni iza rata.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:09 

Da samo znate Koliko mi se sve to odrazilo na profesiju i zivot? Radim u drzsvnoj instituciji i zajebavam se povazdan. Cisto mi se ne ide u privatluk, a imam uvjete. Jer bi morala crnciti.

Doslo mi je utusiti stan i sve napustiti i otici za Portugal. Toliko mi je lose. Hidzra! Lool

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:09 

Terorizmom i radikalizmom raste važnost Islamske Zajednice BiH, zato se i ne bune.

Što više teritorizma, to više islamofobije, a što više islamofobije, to više okretanja islamu iz inata, čime raste važnost hodža, muftija, imama na razinu kakva je u raznim terorističkim boranijama po svijetu.

Pored toga, postaju i bitniji faktor i partner strancima u pitanjima sigurnosti, kao “manje radikalna opcija islama”, što im također godi.

Tako i Alija u ratu nije gledao kako maksimalizitati teritorij + broj stanovnika,

Nego teritorij + broj stanovnika + islam

Mali problem je što islam raste sa stradanjem, a Alija je htio više islama.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:14 

Caca me ubi psihicki „zbog nedostatka ambicije“ po drugi put. Iskesirao bi sve samo da krenem privatno, ja ne mogu. Jbg Krme sam lijeno! Eskivirala medicinu, sad ovo.

Hvala na paznji!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:15 

Robbie MO je napisao/la:
Plus zaboravljaš ko su susjedi Izraela. Čuj nemoguć susjed PAlestinci. Jebu ljude u mozak godinama unazad i sad ih vojno istrebljuju i Palestinci nemoguć susjed. Užas.

Nevidjeno licemjerstvo i poltronizam. Nevidjeno!

Tko se pokaže kao nemoguć susjed, ide noga u dupe.

Razni narodi i razne regije imaju različito strpljenje.

Zaboravljas kako si bio emocionalno nestabilan onu noc kad je Iran napao Izrael, pretvorio si se doslovno u vehabinu. Sta ce tek bit kad krene prava igranka.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:18 

Ne znam zašto osjećate nelagodu i da vas stišće, kad vam se kaže da na Balkanu neće nikada biti dopušteno nikakvo alahanje i tebiranje u masovnijoj varijanti, nego samo pojedinačno.

Možete pojedinačno tekbirati, tu i tamo, ali to je to.

Nije žudnja za samo-palestinisanjem ljudsko pravo, pa da mora biti osigurano.

Poznato vam je da je uvjet vašeg stanovanja na Balkanu to da budete fejk muslimani, a ne pravi muslimani. Jel to nešto nepoznato i novo?

Ako hoćete bit ko ovi dolje, onda idete dolje. :zubati

Dobronamjeran savjet, a i sami znate da je to to. Mislim, to već i primjenjujete ali se Islamska Zajednica otima i gura polako da vidi dokle može sa islamizacijom i gdje je ta granica, svojevrsni edging.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:21 

Caca me ubi psihicki „zbog nedostatka ambicije“ po drugi put. Iskesirao bi sve samo da krenem privatno, ja ne mogu. Jbg Krme sam lijeno! Eskivirala medicinu, sad ovo.

Hvala na paznji!

Dobro je to, šta će ženi prevelika ambicija, zajebi to, ovako je ljepše, što se mene tiče muškima bih zabranio u javne službe i na te poslove bez stresa i sve pozicije dao ženama.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:51 

Upozorenja: 2
Robbie MO je napisao/la:
Ne znam zašto osjećate nelagodu i da vas stišće, kad vam se kaže da na Balkanu neće nikada biti dopušteno nikakvo alahanje i tebiranje u masovnijoj varijanti, nego samo pojedinačno.

Možete pojedinačno tekbirati, tu i tamo, ali to je to.

Nije žudnja za samo-palestinisanjem ljudsko pravo, pa da mora biti osigurano.

Poznato vam je da je uvjet vašeg stanovanja na Balkanu to da budete fejk muslimani, a ne pravi muslimani. Jel to nešto nepoznato i novo?

Ako hoćete bit ko ovi dolje, onda idete dolje. :zubati

Dobronamjeran savjet, a i sami znate da je to to. Mislim, to već i primjenjujete ali se Islamska Zajednica otima i gura polako da vidi dokle može sa islamizacijom, svojevrsni edging.

U te gluposti ni sam ne vjeruješ. Po tebi u Evropi zivi 1,5 milion muslimana i dat nam je ultimatum uzmi ili ostavi.
:smijeh ti mislis da ce raspala EU izdrzati pod naletom Islama. :smijeh
Sad su muslimani jos uvijek u modu da ne moze dzamija ili moze bez minareta ali doci ce vrijeme da muslimani nece nikoga ni pitati gdje da grade dzamiju ili neku npr. Mevlanu u Minhenu npr.
Evropa je gotova.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:55 

Kada smo kod džamija.

Izrael je do sada srušio 347 džamija, 111 mesdžida, 77 hamama, 86 tekbirana i 47 alahuekberana.

Ljudi više nemaju prostorije za tekbiranje. Tekbira se u improviziranim prostorima.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 21:56 

Hvala Bosnjaku 007 na iskrenosti, zato ih treba sve udariti sad i odmah i bez milosti.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:24 

dudu je napisao/la:
Hvala Bosnjaku 007 na iskrenosti, zato ih treba sve udariti sad i odmah i bez milosti.

Ja samo govorim realno. Kako ovakva nakaradna EU da se odbrani? Licno mislim da je Islam preagresivan i da bi mnogo vise pobornika u EU dobio da se ljudima "podvuce pod kozu". No mozda se i toga neko sjeti. Ima suptilnih nacina pridobiti pristalice.
Mnogo je nakaradnosti u EU. Crkva ne daje izlaz jer je i sama naceta aferama i svakojakim bolestinjama.
Mnogi prilaze i prići će Islamu. Naravno mnogo će se i nastancati i doseliti.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:32 

LOL

Stavi se u poziciju obitelji čijeg je oca, brata, muža izbo vaš mali radikalni islamist i onda ćeš vidjeti kako i njega zabolje ona stvar za tim kad Izrael roka sadašnje i buduće teroriste i njihove učiteljice (majke).

I kako bi isti poželio da je neki dron slučajno pokrkao školu radikalizma u kojoj se obučio ovaj mali, pa makar taj dron pobio i nekoliko njegovih suučenika koji možda i nisu skloni radikalizmu, ako bi to vratilo njihovog člana obitelji.

Tvoj netko ti je uvijek važniji nego netko tuđi, naročito ako taj "tuđi" predstavlja direktnu ili potencijalnu opasnost po tebe i tvoje. Osnove samoodrživosti.

Jer ako te netko cilja samo zbog onog što si - židov, kršćanin, za muslimane općenito nevjernik, onda ti taj i svo društvo koje ga proizvodi postaje neprijatno i neprijateljsko.

Peri ti ruke od ovog vašeg klinje koliko hoćeš, on je vaš, proizvod vašeg društva, okoline, mentaliteta, jedanko onoga što tolerirate/promovirate ili ispričavate, skrivate kad vam je nezgodno.

Izbjegavaš temu vašeg bošnjačkog, autohtonog extremizma, pa se ovdje skreće s teme.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:38 

Napad na Izrael prije izbora u USA. Rokaj ajatolaše, ne preciziraj puno

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:43 

Bošnjak...007 je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Ja samo govorim realno. Kako ovakva nakaradna EU da se odbrani? Licno mislim da je Islam preagresivan i da bi mnogo vise pobornika u EU dobio da se ljudima "podvuce pod kozu". No mozda se i toga neko sjeti. Ima suptilnih nacina pridobiti pristalice.
Mnogo je nakaradnosti u EU. Crkva ne daje izlaz jer je i sama naceta aferama i svakojakim bolestinjama.

A eto, kako vas puno manji židovi mogu sramotiti, vas preko milijardu i po, a njih onako malo?

Europljanima samo treba da vas upoznaju, a to se evo događa kroz glupost vođa.

Nakon što vas upoznaju shvatit će i kako treba sa vama.

Jasno je da većina ne nadvladava nego snaga, moć, a to je tamo gdje su napredna društva.

Ili ćete morati napraviti moderan islam, napisati novi Kur'an s redaktiranim divljaštvom, ili ćete doživjeti sukob u kojem će vas natjerati na to.

Nema treće opcije, dugoročno gledano.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:49 

potocnj je napisao/la:

A eto, kako vas puno manji židovi mogu sramotiti, vas preko milijardu i po, a njih onako malo?

Europljanima samo treba da vas upoznaju, a to se evo događa kroz glupost vođa.

Nakon što vas upoznaju shvatit će i kako treba sa vama.

Jasno je da većina ne nadvladava nego snaga, moć, a to je tamo gdje su napredna društva.

Ili ćete morati napraviti moderan islam, napisati novi Kur'an s redaktiranim divljaštvom, ili ćete doživjeti sukob u kojem će vas natjerati na to.

Nema treće opcije, dugoročno gledano.

Zidovi nisu sami nego su uz njih Amerika, VB i druge najmoćnije zapadne zemlje a protiv Hamasa i Hezbollaha.
Ako su toliko superiorni neka sami rijese Hezbollah kopneno a ne kao kukavice da ubijaju hodze koji vode tu organizaciju i time se hvale.
Ostale gluposti neću ni komentarisati. Tanak si.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 22:58 

Karabaja je napisao/la:
Napad na Izrael prije izbora u USA. Rokaj ajatolaše, ne preciziraj puno

I meni je to palo na pamet. Da sam ajatolah napao bih Izrael dva dana prije izbora.

1020 of 2558 - 39.87%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 lis 2024, 23:08 

Zidovi nisu sami nego su uz njih Amerika, VB i druge najmoćnije zapadne zemlje a protiv Hamasa i Hezbollaha.
Ako su toliko superiorni neka sami rijese Hezbollah kopneno a ne kao kukavice da ubijaju hodze koji vode tu organizaciju i time se hvale.

Sve te zemlje koje si pobrojao su manje brojne nego milijardu i po vas muslimana, grupno bijesnih na taj Izrael, pa eto kako vas malerišu.

Neznam što ti je točno glupost, to da manje brojni s tehnologijom nadvlada, ili da će te se morati modernizirati?

Ja sam još i optimista prema vama što uopće nudim mogućnost modernizacije, za mnoge u Europi bi dobro rješenje bilo noga u dupe.

Vrh

PostPostano: 31 lis 2024, 00:14 

potocnj je napisao/la:

Sve te zemlje koje si pobrojao su manje brojne nego milijardu i po vas muslimana, grupno bijesnih na taj Izrael, pa eto kako vas malerišu.

Neznam što ti je točno glupost, to da manje brojni s tehnologijom nadvlada, ili da će te se morati modernizirati?

Ja sam još i optimista prema vama što uopće nudim mogućnost modernizacije, za mnoge u Europi bi dobro rješenje bilo noga u dupe.

Iz tebe izbija glupost. Pa pogledaj samo šta pišeš. :smijeh

Vrh

PostPostano: 31 lis 2024, 00:59 

Iz tebe izbija glupost. Pa pogledaj samo šta pišeš. :smijeh

Tvoj plan je šta? Nakotit ćete se i preuzeti svijet? :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 31 lis 2024, 08:36 

Što se mene tiče, neka nam američkih i židovskih saveznika. Nekako ćemo izdeverat. :D

Vrh

PostPostano: 31 lis 2024, 09:12 

Da objasnim našem zelenilu.

Zamislite koliko bi vama bilo stalo da Ekvador ravna neki svoj odmetnuti teritorij uz pomoć Amerike. Mislim, žao vam je ljudi ali ono: Želim mir u svijetu. I zaboli te.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 799 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: