|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 04 kol 2023, 00:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 21 lip 2024, 18:04 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4228 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Telegramčije razotkriveni ste! Jasno je zašto volite telegram. Očekivano, od vas. bolest na kvadrat.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 21 lip 2024, 18:06 |
|
|
Šta se slikaju, snimaju i šalju uratke?? Nego šta nego su sve fulje koje treba trošiti i ponižavati. One pametne i koje cijene sebe sigurno ne budu predmetom tih grupa.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 21 lip 2024, 18:08 |
|
|
Jesi li ti poslušao o čemu govore? Bolesnici fotkaju majke, sestre, kćerke,..
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 21 lip 2024, 18:11 |
|
|
MiB je napisao/la: Jesi li ti poslušao o čemu govore? Bolesnici fotkaju majke, sestre, kćerke,.. Nisam ni slušao, ali znam kakve su grupe I šta se sve vrti po telegramu i vjeruj da su to većinom snimci koje same te "kćerke, sestre, majke, žene " šalju "fuckerima" i potencijalnim. Dosta njih to stavlja i po društvenim mrežama, a naravno da ima i zloupotrebe i manijaka koji stavljaju to pa čak i obične fotografije. Tako da ima tu svega Ali ove generacije su degeneracija i vjeruj mi muški su kamilica za žene. A da ne pričam o ostalim društvenim mrežama, badoo, tinder i ostale platforme gdje su mnogi mogli susresti i svoje žene, cure.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 21 lip 2024, 20:56 |
|
|
Ajmo telegramaši, slike na vidjelo :) Cije golisave slike dijelite? Od zene, cure, sestre, mame, tetke,.. ? :)
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 22 lip 2024, 08:44 |
|
|
Klasičan medijski napad na enkripciju.
Nebitno što je ovo telegram, koja god mreža da ima funkcionalnu enkripciju biti će i bolesnika koji će ju koristiti, ali takve je moguće locirati na druge načine jer postanu neoprezni. Nema razloga da svi ostali građani izgube pristup pravu na enkripciju svojih privatnih poruka.
Pouka ovakvih medijskih narativa je da sve tvoje poruke trebaju soroševske društvene mreže filtrirat, a rezultat nije efikasnija borba protiv pedofila, nego da te lakše, pomoću AI tehnologije, razotkriju ako si "desno orijentirani ekstremist" a danas je dovoljno da ne voliš imigraciju iz zemalja trećeg svijeta i da ne bi želio da ti dijete bude homoseksualac da bi bio tvrdolinijaš s desnog spektra.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
IvanS
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 31 lis 2024, 16:11 |
|
|
Meni zanimljivo da je Trumpova društvena mreža prestigla X po vrijednosti. Truth Social (stylized as TRUTH Social) is an alt-tech social media platform owned by Trump Media & Technology Group (TMTG). LINK
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 31 lis 2024, 17:22 |
|
|
IvanS je napisao/la: Meni zanimljivo da je Trumpova društvena mreža prestigla X po vrijednosti. Truth Social (stylized as TRUTH Social) is an alt-tech social media platform owned by Trump Media & Technology Group (TMTG). LINKMeni je zanimljivo da nitko u Europi nije pokrenuo ozbiljan DM odnosno sve je to li-la, čak su i rusi tu potentniji pa imaju onaj Vkontakt. Kolko u EU ima ljudi 520 mil. ?? Naši su pokušavali sa nekim sportskom DM al sve je to bilo copy-paste. Meni je twiter bio ono teško sranje od forme do funkcionalnosti itd.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Zanimljivosti sa društvenih mreža Postano: 31 lis 2024, 21:09 |
|
|
IvanS je napisao/la: Meni zanimljivo da je Trumpova društvena mreža prestigla X po vrijednosti. Truth Social (stylized as TRUTH Social) is an alt-tech social media platform owned by Trump Media & Technology Group (TMTG). LINKPrulagodite kod ovdi na forumu, da može i tamošnje tweetove su TruthSociala prikazat [twitter] [truthsocial]
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|