|
|
Stranica: 182/182.
|
[ 4539 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 11:53 |
|
|
Na temi pobačaja bijeli konzervativci rade sami protiv sebe i pokazuju nedostatak inteligencije i povezivanja uzroka i posljedica. Jer prva europska zemlja po broju pobačaja, Velika Britanija, je tek 95. u svijetu. A sve ove 94 ispred su iz niže razvijenog svijeta, osim Grenlanda gdje se vjerojatno radi u autohtonim Eskimima, a ne Dancima.
Što to znači, pa zabranom pobačaja ovih tamnijih bilo bi znači još više i svi bi nagrnuli u EU i Ameriku.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 12:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Točno da ti dođe žao što je Bog obećao da neće bit novog velikog potopa
"Nikada više neću prokleti zemlje zbog ljudi; i makar je mišljenje srca čovječjega zlo od njegove mladosti, neću ipak više uništiti sva živa bića, kao što učinih. Evo, sklapam sad zavjet s vama i s vašim potomcima, što će biti nakon vas, I sa svima živim bićima, što su s vama, s pticama, sa stokom i sa svima zvijerima, što su s vama, sa svima životinjama zemaljskim, što izađoše iz (plovnog) kovčega. I to sklapam zavjet svoj s vama u tu svrhu, da nijedno stvorenje ne bude više uništeno od vode potopa, i da od sada ne dođe više potop, da zatre zemlju." Nato nastavi Bog: "Ovo neka bude znak zavjeta, što ga sklapam između sebe i vas i svih živih bića, što su s vama, za sve buduće naraštaje. Dugu svoju stavljam u oblake, koja će biti za znak zavjeta između mene i zemlje! Kad eto navučem oblake na zemlju i ukaže se duga u oblacima; Tada ću se spomenuti zavjeta svojega, koji postoji između me ne i vas i svih živih bića svake vrste; i nikada više neće biti vode za potop, da uništi sva stvorenja. Kad se ukaže duga u oblacima, pogledat ću je i spomenut ću se vječnoga zavjeta između Boga i svih živih bića svake vrste, što su na zemlji." I reče Bog dalje Noi: "To je znak zavjeta, što ga sklopih između sebe i svih živih bića na zemlji."
Pa su pedri ukrali taj znak da se rugaju Bogu kao "ne možeš nam ništa haha"
No dobro, kažnjeni će bit nakon smrti, jer na kraju krajeva život na zemlji je manje bitan od vječnog života. Ovo je sve više kao test. Kako uzeli tako i napustili. Dugine boje nisu vise zastava oznake LGBT zajednice vec je ta oznaka dopunjena LGBTQ+ pa i zastava nije vise duginih boja vec ova:
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 12:27 |
|
|
Aha Kontroverzna alžirska boksačica, biološki muškarac, Imane Khelif bila je jedna od najvažnijih tema za vrijeme Olimpijskih igara u Parizu. Ovih dana pojavilo se medicinsko izvješće koje je ponovno dovodi u centar pozornosti. Francuski novinar Djaffar Ait Aoudia u posjedu je preslike kompletnog medicinskog izvješće koje otkriva kako ‘Imane Khelif ima testise’. https://narod.hr/sport/potvrda-da-je-bi ... -kromosome
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 12:28 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Na temi pobačaja bijeli konzervativci rade sami protiv sebe i pokazuju nedostatak inteligencije i povezivanja uzroka i posljedica. Jer prva europska zemlja po broju pobačaja, Velika Britanija, je tek 95. u svijetu. A sve ove 94 ispred su iz niže razvijenog svijeta, osim Grenlanda gdje se vjerojatno radi u autohtonim Eskimima, a ne Dancima.
Što to znači, pa zabranom pobačaja ovih tamnijih bilo bi znači još više i svi bi nagrnuli u EU i Ameriku. Ne znam što podrazumievaš pod ,,bieli konzervativac''? Ako misliš na nekršćanskog desničara ili na nekog kome je važna samo neka kršćanska tradicija, onda si možda u pravu. S tobom bi se složio i dobar dio ljevičara. Lievima/liberalima uviek je bio san smanjenje broja ljudi. Ali konzervativac obično označava vjernika, jerbo desničar itekako može biti žešći progresivac čak i antikršćanin koji bi onda mogao imat tvoju logiku... Desničar i konzervativac mogu itekako biti dva suprotstavljena pojma.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 12:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Na temi pobačaja bijeli konzervativci rade sami protiv sebe i pokazuju nedostatak inteligencije i povezivanja uzroka i posljedica. Jer prva europska zemlja po broju pobačaja, Velika Britanija, je tek 95. u svijetu. A sve ove 94 ispred su iz niže razvijenog svijeta, osim Grenlanda gdje se vjerojatno radi u autohtonim Eskimima, a ne Dancima.
Što to znači, pa zabranom pobačaja ovih tamnijih bilo bi znači još više i svi bi nagrnuli u EU i Ameriku. Ne znam što podrazumievaš pod ,,bieli konzervativac''? Ako misliš na nekršćanskog desničara ili na nekog kome je važna samo neka kršćanska tradicija, onda si možda u pravu. S tobom bi se složio i dobar dio ljevičara. Lievima/liberalima uviek je bio san smanjenje broja ljudi. Ali konzervativac obično označava vjernika, jerbo desničar itekako može biti žešći progresivac čak i antikršćanin koji bi onda mogao imat tvoju logiku... Desničar i konzervativac mogu itekako biti dva suprotstavljena pojma. Važniji mi je sadržaj od forme, a neka se zove kako hoće. Možeš ga zvati i zeleni slon. Na primjeru Amerike, ako glasači Kamale više rade pobačaje od glasača Trumpa i on želi zakonski otežati pobačaj , s vremenom će postići da ima sve više glasača koji su protiv njega. Zato mi ta tema općenito nije jasna, valjda bi ovi koji ne rade pobačaje trebali biti sretni da ovih drugih ima manje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 15:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25879 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Zato mi ta tema općenito nije jasna, valjda bi ovi koji ne rade pobačaje trebali biti sretni da ovih drugih ima manje.
Jbg, ima ljudi koji ne vole da se djeca ubijaju pa ma čija bila. Demografski (barem je tako bilo prije desetak godina) većina abortirane djece su bili crnci. Znači, desničarima nije lako. S jedne strane protiv pobačaja a s druge strane drago im je što ovih ima manje. To je možda i razlog što pobačaj jeste legaliziran u nekim državana sa velikim procentom crnaca. Gledam nešto statistiku. Procent pobornika-protivnika pobačaja je u dlaku sličan kao prije 30 godina. Znači, generalno uzevši pobornici pobačaja ne rastu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 17:57 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ne znam što podrazumievaš pod ,,bieli konzervativac''? Ako misliš na nekršćanskog desničara ili na nekog kome je važna samo neka kršćanska tradicija, onda si možda u pravu. S tobom bi se složio i dobar dio ljevičara. Lievima/liberalima uviek je bio san smanjenje broja ljudi. Ali konzervativac obično označava vjernika, jerbo desničar itekako može biti žešći progresivac čak i antikršćanin koji bi onda mogao imat tvoju logiku... Desničar i konzervativac mogu itekako biti dva suprotstavljena pojma.
Važniji mi je sadržaj od forme, a neka se zove kako hoće. Možeš ga zvati i zeleni slon. Na primjeru Amerike, ako glasači Kamale više rade pobačaje od glasača Trumpa i on želi zakonski otežati pobačaj , s vremenom će postići da ima sve više glasača koji su protiv njega. Zato mi ta tema općenito nije jasna, valjda bi ovi koji ne rade pobačaje trebali biti sretni da ovih drugih ima manje. Nije mi jasno o čemu pričaš??? Ili držiš do Isusova učenja, t.j. Evanđelja ili ne držiš. Ti valjda zamišljaš kršćanine kano licemjerene farizeje koji bi priču o bližnjima trebali gurati da se odnosi samo na bielce? Pobrkao si lončiće kad praktične kršćane (konzervativce) guraš u neke pobješnjele desničare koji su na tragu Hitlera. Neke pojmove moraš prvo razčistiti sam sa sobom...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 05 stu 2024, 18:14 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Nije mi jasno o čemu pričaš??? Ili držiš do Isusova učenja, t.j. Evanđelja ili ne držiš. Ti valjda zamišljaš kršćanine kano licemjerene farizeje koji bi priču o bližnjima trebali gurati da se odnosi samo na bielce? Pobrkao si lončiće kad praktične kršćane (konzervativce) guraš u neke pobješnjele desničare koji su na tragu Hitlera. Neke pojmove moraš prvo razčistiti sam sa sobom...
Pa ne zamišljam ih ja, nego se oni sami tako deklariraju, barem ovi kršćani balkanske uljudbe. Ti pišeš kao da si proveo 50 godina na Marsu i upravo si sletio na Zemlju.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 06 stu 2024, 07:05 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nije mi jasno o čemu pričaš??? Ili držiš do Isusova učenja, t.j. Evanđelja ili ne držiš. Ti valjda zamišljaš kršćanine kano licemjerene farizeje koji bi priču o bližnjima trebali gurati da se odnosi samo na bielce? Pobrkao si lončiće kad praktične kršćane (konzervativce) guraš u neke pobješnjele desničare koji su na tragu Hitlera. Neke pojmove moraš prvo razčistiti sam sa sobom...
Pa ne zamišljam ih ja, nego se oni sami tako deklariraju, barem ovi kršćani balkanske uljudbe. Ti pišeš kao da si proveo 50 godina na Marsu i upravo si sletio na Zemlju. Razlika između mene i tebe je što se ja krećem među praktičnim kršćanima, što sam tako odgajan i od roditelja i Crkve, ter što čitam Bibliju (to je taj Mars). S druge strane, tvoje znanje o kršćanima potječe iz raznih glasila, televizije, družtvenih mreža, ter te obćenito vezano za kršćane i zanimaju samo neki skandali na osnovu kojih onda ti gradiš sliku o njima.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 stu 2024, 14:31 |
|
|
Za demokratsku kandidatkinju glasalo je manje žena nego što su njezini pristaše očekivali. Za Joea Bidena je 2020. glasalo 55 posto žena, a za Billa Clintona 54 posto. Čini se da nije došlo do dodatne mobilizacije biračica, bez obzira na to što je kampanjom dominiralo pitanje prava na pobačaj. U...
Jesu li ljevicari stvarno toliko pukli da misle da je svaka zena za pobacaj i da je dovoljno reci "legalizacija pobacaja" i eto sve ce zene jedva docekati dati glas... WTF...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 stu 2024, 15:01 |
|
|
Poremećni ljudi, teško mentalno bolesni. Jučer gledam liberalka plače i histerizira nakon izbora i vrijeđa ove koji su glasali za Trumpa jer joj "žele oduzet prava". Trump uopće ne misli zabranit abortus nit ga je zabranio prošli mandat. Histerizira ko da je to najvažnije životno pitanje. Legaliziran abortus koji ni Trump neće zabranit, nit je reko da hoće. Na stranu sad što žena izgleda ko strašilo i nitko je i nebi štapom dirao a kamoli oplodio.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 07 stu 2024, 16:28 |
|
|
Ako vještica histerizira to je dobra stvar ne? Mene bi zabrinulo ako je zadovoljna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 08 stu 2024, 13:50 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Poremećni ljudi, teško mentalno bolesni. Jučer gledam liberalka plače i histerizira nakon izbora i vrijeđa ove koji su glasali za Trumpa jer joj "žele oduzet prava". Trump uopće ne misli zabranit abortus nit ga je zabranio prošli mandat. Histerizira ko da je to najvažnije životno pitanje. Legaliziran abortus koji ni Trump neće zabranit, nit je reko da hoće. Na stranu sad što žena izgleda ko strašilo i nitko je i nebi štapom dirao a kamoli oplodio. Pa abortus treba zabraniti, prije svega je grijeh, ubijati nemoćna bespomoćna bića. Jedino u iznimnim slučajevima kad su ugroženi životi djeteta i majke treba dopustiti takav zahvat i kod silovanja razmotriti takvu mogućnost. Ovo što ove ludače traže neće moći. Ako si se već je***a suoči se s odgovornošću.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 10 stu 2024, 13:45 |
|
|
Udžbenik za djecu 5+ godina u Njemačkoj Ne znam zašto je neprimjeren za one mlađe od 5
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|