|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 59 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 13:02 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Daleko bolje i manje štete od škole Kurana.
Opet jadna djeca ne mogu doživjeti najbolji dio, zvonjenje susjedima, natjecanje s društvom tko će dobiti više slatkiša, razmjena slatkiša, tko je skupio više love, tko od susjeda najbolje časti, to je prava čar maškara.
Nego u što nam se Karabaja maškarao? U Sinwara ili ajatolaha Homeinija? Pa zar se u Noći vještica ne zvoni na vrata i dere: Trick or treeeeeat?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 13:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Daleko bolje i manje štete od škole Kurana.
Opet jadna djeca ne mogu doživjeti najbolji dio, zvonjenje susjedima, natjecanje s društvom tko će dobiti više slatkiša, razmjena slatkiša, tko je skupio više love, tko od susjeda najbolje časti, to je prava čar maškara.
Nego u što nam se Karabaja maškarao? U Sinwara ili ajatolaha Homeinija? Nisam slavio ali pogodio si, da jesam vjetojatno bih bio ajatolah. Nego ti nisi procitao moj post, vlcudovista koja sam nabrojao su nastala na motivu zidova. Tako su ih evropljani gledali. Zato podrzavam
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 13:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Opet jadna djeca ne mogu doživjeti najbolji dio, zvonjenje susjedima, natjecanje s društvom tko će dobiti više slatkiša, razmjena slatkiša, tko je skupio više love, tko od susjeda najbolje časti, to je prava čar maškara.
Neka hvala, to rade za Bajram
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 13:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39327 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta se maškaraju za Bajram u Gračanici? Gdje još kod pravih muslimana ima taj običaj?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 13:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39327 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Većina čudovišta koja su postala poznata preko američke globalizacije su ustvari iz slavenskih običaja drakula, vampir, vukodlak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 14:51 |
|
|
Sretan blagdan Svih Svetih svima !
Nadamo se jednog dana da ćemo se pridružit Svim Svetima u raju nebeskom !
Živio Isus Krist i Majka Marija !
_________________ OSRH Navigare necesse est, vivere non est necesse !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 16:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37846 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne znam zašto naši vjernici misle da jedno isključuje drugo? Ja sam bio sinoć na partiju za N.V. a danas standardno na groblje, evo vratio se. Nitko od nas ne zna što je ispravno što nije. Nema dokaza ni za ni protiv. Činite ono što mislite da treba bez prodika drugima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 01 stu 2024, 17:20 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam zašto naši vjernici misle da jedno isključuje drugo? Ja sam bio sinoć na partiju za N.V. a danas standardno na groblje, evo vratio se. Odabij Satana...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Noć vještica - Halloween Postano: 10 stu 2024, 22:05 |
|
|
Ljudi su podijeljeni i oko načina kako se nešto obilježava. Ako si ispravan Hrvat i pratiš službeni narativ onda moraš cijeli mjesec studeni biti namrgođen i hodati okolo sa svijećama, prvo za blagdan Svih svetih, a nastavlja se s Vukovarom. Iako ne znam zašto se ovo prvo jer na Dušni dan se ide umrlima, a blagdan Svih svetih bi valjda trebalo slaviti?
Onda ovi koji su kontra i kojima je cilj samo zabava idu na Halloween pa onda počnu još u trgovinama odmah nakon 02.11. sa božićnim ukrasima. Pretpostavljam da je ista ekipa koji idu na Halloween i ovi koji kite božićno drvo 15.11. i kupuju ukrase. Njima je samo zabava bitna i jedini smisao svega.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|