|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:41 |
|
|
Aaa, znači europski tužitelj. Citat: EPPO pokrenuo istragu Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu (Hrvatska) pokrenuo je istragu protiv osam fizičkih, uključujući i ministra zdravstva i odgovorne osobe dviju zagrebačkih bolničkih ustanova te dvije pravne osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela primanja i davanja mita, zlouporabe položaja i ovlasti te pranja novca, objavljeno je iz EPPO-a.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:42 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:43 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18025 Lokacija: Drina je na granici!
|
Na kraju će u HR najpošteniji biti nepalci :)
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:44 |
|
|
Citat: Večernji list neslužbeno doznaje kako se radi o nabavci uređaja za bolnice koje su nabavljani po znatno nižoj cijeni da bi potom bili preprodavani državnim bolnicama po puno višoj cijeni. Radi se o uređajima koji nisu bili planirani u redovnom procesu nabave za potrebe bolnica, nego su kupovani izravnom odlukom ministra Beroša. Prema saznanjima iz istrage, nabavke su se obavljale izravno uz samu suglanost ministarstva, bez da se o njima raspravljalo na sjednicama Vlade.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:45 |
|
|
Pa da sve je vezano za EU, domaće pare se ne štite. Al daj šta daš glavno da je to ljudsko smeće palo. Nek mu sad dica pišu pisme ko za vrime corone, bolesnik jedan.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:49 |
|
|
Počivaj u miru.
Vođi gori pod nogama.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 10:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
novem je napisao/la: Aaa, znači europski tužitelj. Citat: EPPO pokrenuo istragu Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu (Hrvatska) pokrenuo je istragu protiv osam fizičkih, uključujući i ministra zdravstva i odgovorne osobe dviju zagrebačkih bolničkih ustanova te dvije pravne osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela primanja i davanja mita, zlouporabe položaja i ovlasti te pranja novca, objavljeno je iz EPPO-a. Ima li ovo sve veze sa špekulacijama o smrti Ante Ćorušića - ravnatelja bolnice Rebro?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 11:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: novem je napisao/la: Aaa, znači europski tužitelj.
Ima li ovo sve veze sa špekulacijama o smrti Ante Ćorušića - ravnatelja bolnice Rebro? 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 11:22 |
|
|
Citat: EU tužitelji: "Mi provodimo akciju protiv Beroša i još sedam osoba, radi se o zločinačkom udruživanju" https://www.dnevnik.ba/vijesti/eu-tuzit ... ruzivanju/
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 11:25 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 15 stu 2024, 12:07 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
|
To da je pogodovao firmi Medical Innovation Solutions, bilo je priče uveliko i prije izbora i to poprilično ozbiljnih. Mislim da sam i komentirao ovdje da mi je nevjerojatno da ga Plenković opet stavlja za nositelja liste, sad se Plenki pravi kao da ništa nije znao, da je iznenađen itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 23 stu 2024, 21:14 |
|
|
Lasice , da nije ova Irena daleko bilo Srpkinja 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 23 stu 2024, 21:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7579 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gazda je napisao/la: To da je pogodovao firmi Medical Innovation Solutions, bilo je priče uveliko i prije izbora i to poprilično ozbiljnih. Mislim da sam i komentirao ovdje da mi je nevjerojatno da ga Plenković opet stavlja za nositelja liste, sad se Plenki pravi kao da ništa nije znao, da je iznenađen itd. To je pravo lice Plenkovićevog HDZ-a: Uvijek i pod bilo kojim pogodovati Srbiji, pa čak i tamošnjoj mafiji,a netko još živi u zabludi da će Hrvatska na bilo koji način uvjetovati pristup Srbije EU-u.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 25 stu 2024, 09:23 |
|
|
https://www.maxportal.hr/premium-sadrza ... prvi-glas/Citat: “Beroš je bio član lože Pravednost. Činjenica masonerije politički je relevantna. Prije četiri godine glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić smijenjen je kad je otkriveno da je mason”, donosi tjednik
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Policija uhitila ministra Beroša Postano: 25 stu 2024, 18:19 |
|
|
kiler je napisao/la: Gazda je napisao/la: To da je pogodovao firmi Medical Innovation Solutions, bilo je priče uveliko i prije izbora i to poprilično ozbiljnih. Mislim da sam i komentirao ovdje da mi je nevjerojatno da ga Plenković opet stavlja za nositelja liste, sad se Plenki pravi kao da ništa nije znao, da je iznenađen itd. To je pravo lice Plenkovićevog HDZ-a: Uvijek i pod bilo kojim pogodovati Srbiji, pa čak i tamošnjoj mafiji,a netko još živi u zabludi da će Hrvatska na bilo koji način uvjetovati pristup Srbije EU-u. Kod primanja Hrvatske u EUniju, tadašnja premijerka Kosor daje (vjerojatno iznuđenu) izjavu kako "RH neće ničim ometati prijem budućih članica". Iako usmena, ta izjava vrijedi kao da je uklesana u kamenu, plus naši HDZ, SDP, Možemo (i tsl.) eurofili, nema šanse da bi EUniji (starim članicama) rekli - NE. Srbija u EU ulazi kada se to svidi starim članicama, odrekne Kosova, podigne sankcije Rusiji, a ne zato jer je usrećila Hrvate. U stvari, više se bojim, kako od Hrvatske neće tražiti (dobiti) ustupke kako bi se Srbija udobrovoljila za ulazak. A možda se to (ustupci) već i događa, a da to tako direktno nije nazvano ("kulturni" centri, antifa spomenici, kadrovski stanovi, pogodovanja SDSS-u....).
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|