|
|
Stranica: 169/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2024, 08:37 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Baturina ima upravo trku, to mu je jedna od glavnih vrlina, ali navijaci tuge sa juga nikada nece pohvaliti dinamovog igraca. I za Sucica vec godinu dana pisu da je taraba.
Uostalom, oni i za svoje igrace pisu najgnusnije uvrede, sjetimo se samo Juranovica kojeg su otjerali. Aha zato se dečko vadi iz igre, jer puca od snage i trke. Nije Zagreb velik grad, javna je tajna da je lijenčina, sam je prizna da ne voli trenirat. Ima talent al neko (možda baš Bjelica) ga treba našamarat i spasit mu karijeru jer to je lagano Petković sindrom. Goli talent s nula truda i zalaganja i s lošim plućima.n Tako se da igrat miki maus liga HNL al na zapadu mu to neće prolazit.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2024, 10:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59792 Lokacija: DAZP HQ
|
Činjenica je da gubi dah oko 70. minute, ali i stil igre mu je jako intenzivan, puno trčanja s loptom u nogama i igre 1 na 1. Nadoći će s vremenom kad bude znao racionalnije igrati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2024, 10:39 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Ekipa nema mentalnu stabilnost, a zato su odgovorni Dalić i njegovi senatori. Uvijek ga branim, ali se mora realno pričati. Jedna ozbiljna nogometna sila sebi ne može dozvoliti toliko golova u zadnjim minutama i sekundama No ja sam veliki optimista što se tiče nove generacije
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2024, 10:44 |
|
|
dudu je napisao/la: Činjenica je da gubi dah oko 70. minute, ali i stil igre mu je jako intenzivan, puno trčanja s loptom u nogama i igre 1 na 1. Nadoći će s vremenom kad bude znao racionalnije igrati. Nije još ništa izgubljeno za njega (ok neke stvari su biološke al nije to jedini čimbenik) al s njim se mora radit a ne radit medijsku histeriju oko njega. Bjelica je sigurno tip koji zna s takvima (on je od bolikurčine Petkovića i napravio igrača bar za HNL jer jebiga ipak je on takav kakav je). Ne budi li radio i minja svoje navike momka će dočekat grubo razočaranje kad ode u neku seriu A pa svati da ima više segmenata igre koje mora pokrivat. Još se sjećam kad je Pjaca doša u Juventus pa je Alegri izjavio ni manje ni više da tog momka prvo moraju naučit igrat nogomet (!).
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 stu 2024, 23:01 |
|
|
Šta ne uvede Pjacu a izvadi Kramu.
Ovaj Sučić bez lopte nije potrčo, vadi ga van.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 stu 2024, 23:55 |
|
|
Kakav idiotski mentalitet, Modrić ide branit neobranjivo (crveni za Sučića) i fasuje karton koji ga suspendira za Portugal. Gvardiol standardan u kur*obolnosti za repku u zadnje vrijeme. I na kraju od gotovog napravili dramu, ko i uvijek. Daliću bi stvarno bilo vrijeme da pregrize go*no i da ostavku.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 00:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39265 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
S Dalićem postajemo razina Bosne, nema šanse da on sam dadne ostavku. I u Cityu Gvardiola u zadnje vrijeme kritiziraju zbog igre u obrani.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 00:04 |
|
|
Sve u svemu još jedna loša predstava naših, a naročito Dalića. Crveni je smiješan jer kod prvog starta jedva da je i običan prekršaj, a ne žuti za prvi start.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 00:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39265 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma nema tu veze sudac, i prije crvenog nismo igrali. Strašno i pomisliti šta će nam Portugal uraditi u ovakvom stanju, lošoj formi i bez pola igrača.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 00:20 |
|
|
Evo govore na Novoj da nije Modrić dobio žuti nego Krama.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 01:22 |
|
|
Krama žuti, svejedno bit će gusto…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 01:48 |
|
|
PCM je napisao/la: Krama žuti, svejedno bit će gusto… Smrad sudački. Dao je Modriću žuti, al kad je vidio na pola da je suspendiran onda je promijenio odluku u poluvremenu i prepiso ga Kramariću. Najprljavija ekipa škoti nijedan žuti, a nama crveni i žuti.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 08:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Sudac je ćifut
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 09:58 |
|
|
Nije bio protiv Poljske, u oba susreta smo oštećeni. Tri meč lopte i na kraju se moramo čupati protiv Portugala kojem nismo mogli ništa niti u top vremena. Opet će Dalić postaviti isto igru, na siguru da izvuče bod, a onda će nas rasterećeni Portugal nakantati. Jedino možemo proći ako Poljska i Škotska neriješe ili ako Portugalci povuku ručnu pa nas ne napune do vrha.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 10:12 |
|
|
U kakvoj skupini Hrvatska igra, pad u ponedjeljak bio bi težak podbačaj i definitivno zaokružio 2024. kao rezultatski najgoru godinu Vatrenih u posljednja dva desetljeća.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 18:43 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8344 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Gledam kako Perišić zove na presing s igračem manje i ne vjerujem. Škoti po našoj lijevoj strani radili konstantno nered. Gvardiol baš neugodno iznenađenje.
Ali nije loše bilo do isključenja, s tim da smo dosta jalovi pred njihovim šesnaestercem bili. Krama je shadow striker, njemu netko treba razmakmuti prostor.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 stu 2024, 22:24 |
|
|
Kramarić voli previše driblati. Upadljivo i opsesivno, dok on izmiša livo-desno tri puta, već se je stvorilo 5 protivničkih igrača ondi.
Prvu žuti Sučiću pristrogo, drugi put je bia debilni nroprezan ja' u Livaković. S druge strane, Ćaleta-Car mora pazit. Njegov start za koji je dobia žuti je moga bit crveni. Lakat iz zaleta i skoka u potiljak, to je zabranjeno i u MMA.
Dvi uzastopne utakmice Hrvatskoj crveni karton je prikoviše za bit slučajno. Ciljadu nas izbacit.
Iskreno, nismo ni imali sriće. Toliki nan udarci nisu ušli, dok je njiman proša udarac kroz gomilu igrača
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 21:36 |
|
|
Neće Škoti dobiti večeras, i to s dva razlike, tako da igramo opušteno.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 21:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59792 Lokacija: DAZP HQ
|
Škotska je već povela.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 21:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 22:34 |
|
|
Svaka odbijena je njihova. Naši se nadaju Poljskoj.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 22:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Neće Škoti dobiti večeras, i to s dva razlike, tako da igramo opušteno. Uzdanje u Poljsku kojoj ne treba Kada bi poraz ovdje i ispadanje značilo da nema više tih utakmica Lige nacija za ovu sezonu još bi se i isplatilo, ali u svakom slučaju se igra još neka utakmica za opstanak na najvišoj razini. Bolje bi bilo kad bi poraz značio da nema te nebitne utakmice, pa makar otpali i u B diviziju.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 22:41 |
|
|
Treba im za opstanak u A ligi. Ako im treba.
Možda nije sportski motiv, ali jest financijski.
Naši su tromi. Kao da ih je jugo umorilo.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 22:42 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 657 Lokacija: Republika Srpska
|
Igramo ko pribijena bedevija s Portugalom. Nema nas na terenu boktemazo
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 22:44 |
|
|
daramo je napisao/la: U kakvoj skupini Hrvatska igra, pad u ponedjeljak bio bi težak podbačaj i definitivno zaokružio 2024. kao rezultatski najgoru godinu Vatrenih u posljednja dva desetljeća. Nekad pomislim da bi nam dobro došlo odigrati Ligu nacija na nižem rangu u idućem ciklusu. Treba nam prijelaz generacija, a to je teško uigrati ako stalno igraš protiv jakih protivnika. Protiv slabijih možeš i nekim mladima iz slabijih liga dati šansu pa da i dobro odigraju. Igranje protiv jakih stalno može biti dugoročno štetno, naročito kada nemaš klupu za to. Evo Portugal pokazuje da ima, mi očito nemamo. Bitnije je da ne podbacimo kvalifikacijski ciklus za veliko natjecanje, a ovo se komotno može igrati i na slabijem nivou, nikakav problem. Vjerojatno bi i mi bili u situaciji da nekad damo poštedu starijima i iskusnijima, pozovemo neke mlađe, kao što Portugal sada radi protiv nas.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|