|
|
Stranica: 128/141.
|
[ 3507 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 18 stu 2024, 23:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: tetejac je napisao/la: Treba mi veći motiv od stat na crtu četnicima u obrani Hrvata? Braniti svoj narod je sebičnost jer to znači da gledaš samo vlastitu zadnjicu. Lako je poginuti za svoj narod. Moralno ispravni ljudi ginu za tuđe narode i države. To je savršenstvo kojemu trebamo težiti. Jel ovo zajebancija neka?
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 18 stu 2024, 23:48 |
|
|
Nekad su nas njemci slali na istočni front da ginemo za njihove ideale.
Sada bi neki rado da ga amerikanc opremi, spakuje, i pošalje na istočni front za svoje ideale.
Da se bar tako spremno borimo za svoje ciljeve...
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 00:35 |
|
|
potocnj je napisao/la: Nekad su nas njemci slali na istočni front da ginemo za njihove ideale.
Sada bi neki rado da ga amerikanc opremi, spakuje, i pošalje na istočni front za svoje ideale.
Da se bar tako spremno borimo za svoje ciljeve... Ne kontam ove naše što se previše lože na Ukrajinu Ovo nije moj rat nit me puno zanima niti tangira samo Ruse ovako kopkat i podjebavat možeš sve do jednom. Ne znam uopće koji je cilj zapada/nato-a u Ukrajini? Da instaliraju rakete na granici s Rusijom? Ne kontam Ukrajina kao hoće u nato a ovi joj kao ne daju? Ako ima ko upućeniji neka mi objasni.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 00:42 |
|
|
tetejac je napisao/la: potocnj je napisao/la: Nekad su nas njemci slali na istočni front da ginemo za njihove ideale.
Da se bar tako spremno borimo za svoje ciljeve... Ne kontam ove naše što se previše lože na Ukrajinu Ovo nije moj rat nit me puno zanima niti tangira samo Ruse ovako kopkat i podjebavat možeš sve do jednom. Ne znam uopće koji je cilj zapada/nato-a u Ukrajini? Da instaliraju rakete na granici s Rusijom? Ne kontam Ukrajina kao hoće u nato a ovi joj kao ne daju? Ako ima ko upućeniji neka mi objasni. Da bi okruzili rusiju protuzracnim sistemima i dobili mogucnost da skidanu ruske interkontinentalne balisticke rakete u prvoj fazi leta, kad je jedino i moguce ih skinuti. Kada naprave taj stit prema EU i SAD onda im se mogu doslovno pišati u usta i prijetiti im kako pozele. Rusi ako to dozvole mogu se objesiti sami. To je sustina, sve ostalo nagađanje
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 01:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ne kontam ove naše što se previše lože na Ukrajinu Ovo nije moj rat nit me puno zanima niti tangira samo Ruse ovako kopkat i podjebavat možeš sve do jednom. Ne znam uopće koji je cilj zapada/nato-a u Ukrajini? Da instaliraju rakete na granici s Rusijom? Ne kontam Ukrajina kao hoće u nato a ovi joj kao ne daju? Ako ima ko upućeniji neka mi objasni. Da bi okruzili rusiju protuzracnim sistemima i dobili mogucnost da skidanu ruske interkontinentalne balisticke rakete u prvoj fazi leta, kad je jedino i moguce ih skinuti. Kada naprave taj stit prema EU i SAD onda im se mogu doslovno pišati u usta i prijetiti im kako pozele. Rusi ako to dozvole mogu se objesiti sami. To je sustina, sve ostalo nagađanje Slabo ti kontaš kako rade ti antibalistički sistemi.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 07:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: tetejac je napisao/la: Treba mi veći motiv od stat na crtu četnicima u obrani Hrvata? Braniti svoj narod je sebičnost jer to znači da gledaš samo vlastitu zadnjicu. Lako je poginuti za svoj narod. Moralno ispravni ljudi ginu za tuđe narode i države. To je savršenstvo kojemu trebamo težiti. Slab sam sa internetom, sarkastikom i internim forama forumaša. Jel ovo neka zajebancija ili čovjek ovo stvarno misli?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 07:24 |
|
|
tetejac je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Braniti svoj narod je sebičnost jer to znači da gledaš samo vlastitu zadnjicu.
Lako je poginuti za svoj narod. Moralno ispravni ljudi ginu za tuđe narode i države. To je savršenstvo kojemu trebamo težiti.
Slab sam sa internetom, sarkastikom i internim forama forumaša. Jel ovo neka zajebancija ili čovjek ovo stvarno misli? Zajebaje se Bobovac, sve je ok. Spavaj, kud si pošao u ova doba.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 07:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: tetejac je napisao/la: Slab sam sa internetom, sarkastikom i internim forama forumaša. Jel ovo neka zajebancija ili čovjek ovo stvarno misli? Zajebaje se Bobovac, sve je ok. Spavaj, kud si pošao u ova doba. Slabo spavam inače i kad tabletu uzmem Uze me Bobovac za ovcu
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 08:20 |
|
|
daramo je napisao/la: Neki dan generalni tajnik NATO izjavi da bi oni upali s vojskom u Ukrajinu i istisnuli Ruse da Rusija nije nuklearna sila. Stalno ispituju granice, kad se uvjere da Rusija neće odgovoriti nuklearno niti na dalekometno raketiranje NATO oružjem možete se komotno spremiti na Staljingrad. Kad Rusi nakupe 100 000 Korejaca NATO će nakupiti 100 000 Hrvata, Poljaka, Čeha i ostalog slavenskog topovskog mesa da juriša na Korejce. To slavensko topovsko meso bi stvarmo trebalo na sebe misliti. Jer će opet katolički slaveni izginuti bezze između njemačkih vizija istoka i zapada.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 10:06 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9999 Lokacija: Banja Luka
|
Braniti pravo ''kijevskih'' Rusa da budu NATO proksiji , nož koji je zapadni planetarni hegemon iskovao , da bi uništio i opljačkao ''moskovske'' Ruse ( Moskalje , kako ih kijevski nacistički Rusi nazivaju ) !? Biti na strani takvih , je biti na pogrešnoj strani istorije . Neki ponovo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 11:02 |
|
|
I? Saće oni da stanu i da se okrenu na Muslimane. Isto ko Sebi i Hrvati devedestreće
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 11:07 |
|
|
Rusi preuzeli punu kontrolu nad industrijskom zonom u istočnom dijelu Kupjanska. Žestoke borbe su u tijeku
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 12:04 |
|
|
Rruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz kojim se odobrava ažurirana nuklearna doktrina https://www.b92.net/info/svet/78316/put ... trinu/vestPS. Djeluje mi ozbiljno .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 12:13 |
|
|
Ne bih se kladio u to .
Na nekome će se kola slomiti ,ako ovi zapadni idioti ne povuku ručnu .
Amargedon ? Neee...ali neko će gadno da se puši. Za pokaz.
|
|
Vrh |
|
|
ZOVen
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 12:14 |
|
|
Isto tako su se zajebavali i sa Ukrajinom, misleći da se naoružavanje i radikalizacija iste može voditi do beskraja i da će Rusija mirno gledat kako joj se pred vratima priprema NATO poligon.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 12:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39463 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Putin potpisao novu nuklearnu doktrinu! Citat: Izmijenjena doktrina proširuje raspon zemalja i vojnih saveza koji podliježu nuklearnom odvraćanju, kao i popis prijetnji kojima se treba suprotstaviti. U dokumentu se navodi i da će Rusija sada svaki napad nenuklearne zemlje koju podržava nuklearna sila smatrati zajedničkim napadom.
Moskva zadržava pravo razmotriti nuklearni odgovor na napad konvencionalnim oružjem koji prijeti njezinom suverenitetu. Tu se ubrajaju i veliko lansiranje neprijateljskih zrakoplova, projektila i dronova koji ciljaju ruski teritorij, kao i njihov prelazak ruske granice i napad na rusku saveznicu Bjelorusiju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 12:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39463 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko kaže da ne može ako ta velika sila više nije velika nego slaba pa se svi sprdaju s njom i njenim crvenim linijama. Ruse više nitko ne shvaća ozbiljno, samo je pitanje vremena kad će NATO vojnici ući u Ukrajinu, a povod za to će biti ulazak Korejaca.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 13:01 |
|
|
Ta ruska pojačana kopča sa S. Korejom je vrlo pametna . Ojačali su dalekoistočni bok ,i geopolitički i svakako , dobili mnogo granata ( što takođe uopšte nije loše , niko ne zna koliko će ovo zlo potrajati )... i mnogo čega još... I to što će par hiljada Koreanaca doći U RUSIJU da malo ''vježba'' , više jača korejsku armiju nego što pomaže Rusima . PS. Zašto da samo Poljaci vježbaju (ostale , homoglobo , ne računam preozbiljno )?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 13:08 |
|
|
Biće to dobro ...još malo... Ključno je da je velika većina slobodnog (i na putu da to postane ) svjeta , na strani Rusije . Zapad je definitivno , narodski rečeno , prdno u šišu .
|
|
Vrh |
|
|
ZOVen
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 15:12 |
|
|
Američka marijoneta se i dalje vrti, propagandna mašinerija CIA i dalje radi, a front sve bliži Kijevu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 15:35 |
|
|
Ovi nisu dangubili. Sinoc gađali unutar ruske teritorije, Rusi poskidali sve
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 15:40 |
|
|
Da vidimo hoce li Putin izdati jos jedno "Chinese final warning"
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 15:56 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ovi nisu dangubili. Sinoc gađali unutar ruske teritorije, Rusi poskidali sve
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 16:54 |
|
|
Neće ovo dobro završit. Izbrisat će Rusi pol Ukrajine sa lica zemlje. Ukrajinci moraju pod hitno srušit psihopata Zelenskog i kapitulirat inače su baš najebali.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 19 stu 2024, 17:49 |
|
|
Ukrajinci odmah prekršili dogovor da samo mogu tući regiju Kursk.
Ukrajinci prvi put ispalili ATACMS na ruski teritorij, ali u regiji gdje nemaju za to odobrenje!
Ako ovaj napad potvrdi Ukrajina, to bi bilo u suprotnosti s izvješćima američkih medija da je Biden odobrio takve udare samo u regiji Kursk, gdje se ukrajinske brigade bore protiv ruskih marinaca i vojnika iz Sjeverne Koreje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|