|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 20:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Niti jedan prijedlog nisu imali dvije godine, ako ne računamo onaj prijedlog Bakira iz Neuma da se iz Ustava brišu Hrvati i Srbi. Evo niti Trojka nije dala nijedan prijedlog od formiranja nove vlasti u FBiH. Nitko ne smije izaći s prijedlogom jer bi ga radikalno muslimansko biračko tijelo raskomadalo derući se izdaja i prodaja Bosne. Naši prijatelji Bošnjaci su jasno rekli kako nemaju namjeru omogućiti Hrvatima ravnopravnost, pa zato ne vidim razloga dalje ih zamarati razgovorima na tu temu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 20:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39331 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Najstrašnije je ovo opravdanje, kao po zakonu je. I Židove su po zakonu trpali u vagone u Rajhu, po zakonu su Srbi njih trpali u logore devedesetih. Kako reče Milanović, u njima niti zrna čojstva, slika i prilika svoje pravoslavne braće Srba koji su to isto govorili za Sejdu Bajramovića. Znaju da nije moralno, neki čak stidljivo priznaju poput Konakovića, ali jasno stoji ona, prilika čini lopova. Lopov je lopov ukrao otključano ili zaključano tuđe auto.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 20:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Najstrašnije je ovo opravdanje, kao po zakonu je. I Židove su po zakonu trpali u vagone u Rajhu, po zakonu su Srbi njih trpali u logore devedesetih. Kako reče Milanović, u njima niti zrna čojstva, slika i prilika svoje pravoslavne braće Srba koji su to isto govorili za Sejdu Bajramovića. Znaju da nije moralno, neki čak stidljivo priznaju poput Konakovića, ali jasno stoji ona, prilika čini lopova. Lopov je lopov ukrao otključano ili zaključano tuđe auto. Islam je izvor njihovog zla, jer eksplicitno propagira da lagati, varati, ukrasti ili ubiti kafira nije grijeh, nego nešto pohvalno.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:23 |
|
|
Kad se SDA vrati dogovarat cemo se. Upravo ih udaramo artiljerijski svaki dan. Predviđam raspad NiP-a do izbora 2026, a mozda i odlasje iz NS.
Naravno HDZ mora dati neke ustupke.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kad se SDA vrati dogovarat cemo se. Upravo ih udaramo artiljerijski svaki dan. Predviđam raspad NiP-a do izbora 2026, a mozda i odlasje iz NS.
Naravno HDZ mora dati neke ustupke. Tehnička vlada dok se boje ne rastope, držat ćemo na aparatima mozgove preminulih ministara.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37852 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma jok, kad god se netko zakašlje kupit ćemo nekog iz SDA. SDA evo i iz željeznica otpala. Love više nema. 4 g. bez vlasti čuda čine, a i 4 g. vlasti. Još kad sjedne uskoro lova EU...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma jok, kad god se netko zakašlje kupit ćemo nekog iz SDA. SDA evo i iz željeznica otpala. Love više nema. 4 g. bez vlasti čuda čine, a i 4 g. vlasti. Još kad sjedne uskoro lova EU... Još se nisu otvorile vrece iz perioda 2005-2015. A gdje su one iz perida 1995-2005. O onim ratnim da ne pričam. Kakvo kupovanje jadan ne bio.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kad se SDA vrati dogovarat cemo se. Upravo ih udaramo artiljerijski svaki dan. Predviđam raspad NiP-a do izbora 2026, a mozda i odlasje iz NS.
Naravno HDZ mora dati neke ustupke. Tehnička vlada dok se boje ne rastope, držat ćemo na aparatima mozgove preminulih ministara. Tvoja priča slijedi onu Roberta. Ti mu dođeš ko hemoroid na šupku. Ne odvajas se od njegovog narativa. Samo to su snovi oronulih penzionera i pred penzijom gastarbajtera.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 21:53 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma jok, kad god se netko zakašlje kupit ćemo nekog iz SDA. SDA evo i iz željeznica otpala. Love više nema. 4 g. bez vlasti čuda čine, a i 4 g. vlasti. Još kad sjedne uskoro lova EU... Još se nisu otvorile vrece iz perioda 2005-2015. A gdje su one iz perida 1995-2005. O onim ratnim da ne pričam. Kakvo kupovanje jadan ne bio. Vidi kako kupimo SDA-ovce kad hoćemo. https://valterportal.ba/valter-saznaje- ... od-kaknja/
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 22:01 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Tehnička vlada dok se boje ne rastope, držat ćemo na aparatima mozgove preminulih ministara.
Tvoja priča slijedi onu Roberta. Ti mu dođeš ko hemoroid na šupku. Ne odvajas se od njegovog narativa. Samo to su snovi oronulih penzionera i pred penzijom gastarbajtera. Kakvih gastića i penzionera, mi smo još u 30tima, nismo još ni u naponu snage, što mi smislimo kao ideju dolazi do ušiju koje nas usliše. Nije da smo proroci koliko vole poslušati naše umotvorine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 22:44 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Tvoja priča slijedi onu Roberta. Ti mu dođeš ko hemoroid na šupku. Ne odvajas se od njegovog narativa. Samo to su snovi oronulih penzionera i pred penzijom gastarbajtera. Kakvih gastića i penzionera, mi smo još u 30tima, nismo još ni u naponu snage, što mi smislimo kao ideju dolazi do ušiju koje nas usliše. Nije da smo proroci koliko vole poslušati naše umotvorine. I ja bih da karam Lidiju Bacic. Cak mislim i da bi pala na moju pricu kad bi me poslusala.Nego drzi se dijaspore i redovno kod kardiologa, urologa i proktologa. To je kriticno u tim godinama. Jebo politiku, Bosne ce biti, a zivot je kratak.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Jučer, , 22:46 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Kakvih gastića i penzionera, mi smo još u 30tima, nismo još ni u naponu snage, što mi smislimo kao ideju dolazi do ušiju koje nas usliše. Nije da smo proroci koliko vole poslušati naše umotvorine. I ja bih da karam Lidiju Bacic. Cak mislim i da bi pala na moju pricu kad bi me poslusala.Nego drzi se dijaspore i redovno kod kardiologa, urologa i proktologa. To je kriticno u tim godinama. Jebo politiku, Bosne ce biti, a zivot je kratak. Ala gušta ovih vremena, nikad se ne umorih, stalno nešto novo.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 09:58 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6353 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: zet je napisao/la: Pretpostavimo, rasprave radi (hipoteticki), da presuda ostane ista kakva je bila i u prvotnom obliku. Koje su posljedice za hrvatski narod u BiH?
Ja sam stekao dojam da se sustinski nista ne bi promijenilo. Muslimani bi imali dudu varalicu za mahanje u medijskom prostoru ali sustinski nista vise od toga.
Moje vidjenje, ispravite me ako gdje grijesim:
Kakva god da bude presuda, ona nista ne govori o implementaciji. Cak i danas mnoge EU drzave imaju presude tog suda koje ne implementiraju, niti imaju namjeru. Implementacija ovisi iskljucivo o dogovoru 3 strane unutar BiH. A niti jedna strana nema kapacitet na silu nesto mijenjati, sve se mora uz dogovor. Dakle ostat ce sve isto kao i do sada.
Slažem se. Ali zašto toj ludoj sirotinji davati ikakvu nadu i ikakvo oruđe u ruke. Da čekaju neke “prilike u budućnosti”. Svaki tračak nade treba zgazit i to je poanta. Bas tako neke stvari ne treba da postoje. Sjetimo se kako samo masu sa onom sramnom haskom presudom o uzp.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 10:12 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6353 Lokacija: Izvan sebe
|
zet je napisao/la: daramo je napisao/la: U Daytonu su cvjećari vjerovali da su mogući federalni i savezni odnosi s Bošnjacima kontra Srba.
A gle, pogrijesilo se. Ocito se nije moglo sve dobro procijeniti i predvidjeti unaprijed. Tko bi racunao na otvorenu prijevaru od strane "saveznika"? Na kradju bez srama? Hrvatsko vodstvo je vjerojatno racunalo na cinjenicu da su Hrvati i muslimani tokom WW2 bili na istoj strani. Takodjer su racunali da je pomoc HV-a u oslobadjanju bosnjackog naroda iz posvemasnjeg okruzenja i osiguravanje pobjede nad Srbima, da je to dovoljno za stvaranje saveznistva i gradnju odnosa u buducnosti. Dakle to su bile dvije povijesne cinjenice izuzetne suradnje Hrvata i muslimana, nepobitne povijesne cinjenice, i na tome se htjelo graditi. Pogrijesilo se, ponoviti se nece. Lekcija se naucila. Aha bas smo bili pametni. imali smo pred ocima kako su nas pocistili iz mnogoih nasih krajeva i opet su usli u taj dogovor. Cak i ja sam tada daleke 1995 vidio da smo potpisali ***.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 12:57 |
|
|
Puno toga je tada bilo na nasim ledjima. Trebalo je prvo rijesiti maticu, osloboditi je i ocistiti od kukolja. Pa onda etablirati drzavu, ukljuciti je u asocijacije, postati faktor.
To se napravilo, faza 1. je gotova.
Predstoji nam 2. faza: - vracanje duga Herceg-Bosni i Hrvatima - etabliranje Herceg-Bosne - ukljuciti u asocijacije, postati faktor
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 13:29 |
|
|
Vizionarski post iz 2016. godine. dudu je napisao/la: Prošlogodišnja blokada je bila demonstracija sile, malo nakon mimohoda HV-a, da ne ispadnemo iz forme. U par dana parsto milijuna eura štete Srbiji. Ova pozicija je noćna mora za Srbiju, Hrvatska ju na svakom koraku može opaliti po nosu i ići na iscrpljivanje. Srbiji ostaju tu i tamo pirove pobjede, ako i to. 21. stoljeće je stoljeće hrvatske dominacije (stavljam se u poziciju Bošnjaka i Srba i blaga jeza me hvata, treba mi zraka ) Post iz 2020. dudu je napisao/la: tako je to kad si sila, član EU i NATO i širiš ruke od sreće kad vidiš Rusa.
21. stoljeće ne da je stoljeće hrvatske dominacije nego produžujem tu dominaciju i na 22. stoljeće. Ala ćemo da se svetimo.
|
|
Vrh |
|
|
korne
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 13:34 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Sa smjeskom čovjek najavi rezultat presude unaprijed Gdje si vidio ovu izjavu može link
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 16:13 |
|
|
S ljubavlju za srpsko-hrvatsku BiH. Pogledajte srčeko:
Kaže poslije: Naši osmijesi govore sve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 16:16 |
|
|
Koje ljude točno gledamo? Ne izgledaju kao da su iz BIH, sofisticirani su. Ako je to budućnost BIH, Bošnjaci su dodatno jebali ježa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 16:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Koje ljude točno gledamo? Ne izgledaju kao da su iz BIH, sofisticirani su. Ako je to budućnost BIH, Bošnjaci su dodatno jebali ježa. Kvadrat 99 Nije to samo budućnost, to je sadašnjost.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ministar Hurtic najavio presudu,13 prema 4 u korist Kovacevica Postano: Danas, , 16:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dudu je napisao/la: Koje ljude točno gledamo? Ne izgledaju kao da su iz BIH, sofisticirani su. Ako je to budućnost BIH, Bošnjaci su dodatno jebali ježa. Kvadrat 99
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|