|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Banya
|
Naslov: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 11:28 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 1041 Lokacija: Republika Srpska
|
Njemačke novine objavile: Počinju pripreme za slučaj rata. Prva verzija strateškog dokumenta ima 1000 stranicaOligarhija u Njemačkoj je uvjerena da će netko ustvari branit njihove guzice i privilegije ako dođe do ruskog napada. Količinu samoobmane pročitajte u linku ispod: https://www.vecernji.hr/vijesti/njemack ... ca-1817755Toliko su se usrali da se spremaju za rat i na bojna polja poslat desetke, ako ne i stotine tisuća njemačkih i europskih mladića. Koliko dajete vremena prije uspješnog i laganog puča u Njemačkoj u slučaju ruskog napada?
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 11:37 |
|
|
Ma presmiješan dokument ko što je i Njemačka odavno smješna zemlja. 800 000 ljudi? Daj nađi mi 800 000 vojno sposobnih nijemaca Šta oni misle regrutirat istočnoeuropljane, balkanjerose, crnce i muslimane da ginu za njih To je još jedan u nizu PR poteza, ko ona o fondu za modernizaciju vojske, ništa na kraju nisu napravili po tom pitanju. Njemačka ima 0 aktivnih podmornica i svega šašicu helikoptera, još do proije par godina imali su problema sa jebenim čizmama Bilo koja američka savezna država (van onih 5-6 mikro državica) ima jaču nacionalnu gardu i veći pool ljudi za mobilizirat od Njemačke.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60231 Lokacija: DAZP HQ
|
Samo da mi je znati oko čega bi se uopće ratovalo, koji bi bio cilj rata.
Možda su i prijašnji ratovi bili takvi pa se nakon rata konstruirao konstrukt po čemu danas gledamo na sve te ratove.
Uopće ne vidim koji bi bio konačan cilj rata između evo nek bude Njemačke i Rusije. Rusi bi svrgli njemačku vladu? Nijemci bi svrgli Putina?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 11:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 12:51 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4396 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Imota je napisao/la: Šta oni misle regrutirat istočnoeuropljane, balkanjerose, crnce i muslimane da ginu za njih Misle. Zato su drastično olakšali davanje državljanstava mladim useljenicima. Ranije sam u komentarima napisao, daju državljanstva budućem topovskom mesu.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 12:59 |
|
|
Njemci su posve zasrali na vojnom polju.
To se mora reći, jer jedini način da se njemac nosi s rusom, kojemu u globalnom sukobu mogu potencijalno pomagati i kinezi kao što sada pomaže Sj. Koreja, je da jedan njemački vojnik vrijedi bar kao 3 protivnika, idealno kao 5 protivnika. To se jedino može postići superiornijom vojnom tehnologijom, a trenutno oni nisu napredniji od rusa po tom pitanju.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Samo da mi je znati oko čega bi se uopće ratovalo, koji bi bio cilj rata.
Možda su i prijašnji ratovi bili takvi pa se nakon rata konstruirao konstrukt po čemu danas gledamo na sve te ratove.
Uopće ne vidim koji bi bio konačan cilj rata između evo nek bude Njemačke i Rusije. Rusi bi svrgli njemačku vladu? Nijemci bi svrgli Putina? Ruse nikad nije zanimalo da zauzmu njemacku. Sijecas se nekog slucaja kad su Rusi poslali neku vojsku da eto zaumu nesto u Njemackoj, a da prethodno nisu njemci isli na istok? Zasto bi Ruse zanimala njemacka ? Dok njemce i zapad itekako zanima Rusija, koja je bogata rudama i prirodnim bogatstvom ? Zato se ratuje i sad u Ukrajini. Samo iztrazi u koliko se ratova u i oko Rusije upleo zapad koliko puta sa Francuzi i ostali slali vojsku na istok. OD Krimskog rata i Napoleona do WW2 imas dosta primjera. Pa onda nadji jedan slucaj gdje obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:24 |
|
|
dudu je napisao/la: Samo da mi je znati oko čega bi se uopće ratovalo, koji bi bio cilj rata.
Uopće ne vidim koji bi bio konačan cilj rata između evo nek bude Njemačke i Rusije. Rusi bi svrgli njemačku vladu? Nijemci bi svrgli Putina? U slučaju otvorenog napada na NATO, primarno se misli na Poljsku... glavna zadaća Bundeswehr-a bi bila pomorska blokada Kaljingradske oblasti i Sankt-Peterburga. Bundeswehr bi bio zadužen uz pomoć NATO borbene grupe u Poljskoj (BGPOL) (Dio koje je i Hrvatska) izvršiti opsadu Kaljingrada i neutralizirati vojne instalacije u oblasti, Poljska vojska je zadužena zadržati granicu dok se to ne izvrši. Jedan amer mi je reka kako je prva misija RQ-4 iz Njemačke bila upravo preko Kaljingradske oblasti, ovo je prije leta u Afganistanu kao test obrane protiv elektronskog ometanja.
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39739 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
MiB je napisao/la: Imota je napisao/la: Šta oni misle regrutirat istočnoeuropljane, balkanjerose, crnce i muslimane da ginu za njih Misle. Zato su drastično olakšali davanje državljanstava mladim useljenicima. Ranije sam u komentarima napisao, daju državljanstva budućem topovskom mesu. Stvarno misliš da će ti ginuti bez prisilne regrutacije? Bi li ti poslao svoju djecu u Wermacht? Svi ti čim izbije rat, prestane socijala i nastupi ekonomska kriza će se samo rabježati.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39739 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Danas su Ukrajina i Poljska vojne super sile u odnosu na Njemačku. Na njihovu sreću upravo su te dvije sile između njih i Rusa.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:49 |
|
|
MiB je napisao/la: Imota je napisao/la: Šta oni misle regrutirat istočnoeuropljane, balkanjerose, crnce i muslimane da ginu za njih Misle. Zato su drastično olakšali davanje državljanstava mladim useljenicima. Ranije sam u komentarima napisao, daju državljanstva budućem topovskom mesu. I kako bi nekoga natra da bude topovsko meso? nema od tog ništa.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:53 |
|
|
daramo je napisao/la: MiB je napisao/la: Misle. Zato su drastično olakšali davanje državljanstava mladim useljenicima. Ranije sam u komentarima napisao, daju državljanstva budućem topovskom mesu.
Stvarno misliš da će ti ginuti bez prisilne regrutacije? Bi li ti poslao svoju djecu u Wermacht? Svi ti čim izbije rat, prestane socijala i nastupi ekonomska kriza će se samo rabježati. Gdje će se razbježati? Generalna proba protiv bježanja je bio covid-lockdown.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:54 |
|
|
Jedino kao u Ukrajini i Rusiji, pa koga uspiju uhvatiti prije nego pobjegne u matičnu državu. Dakle jedino rješenje je zatvaranje granica, prisilna mobilzacija svih vojno sposobnih građana s prebivalištem u Njemačkoj i lov na njih vojnom policijom, trpanje u kombi i pravac na liniju prema Rusima.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:56 |
|
|
Valjda vam je poznato kako u njemačkim oružanim snagama je sve više pripadnika stranog porijekla, a nedavno se raspravljalo o zapošljavanju useljenika u OS, spominjale se i podmornice za koje nedostaje ljudi, a koje su strateški njemački vojni resursi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 13:56 |
|
|
Opet će takvi biti slabi vojnici koji će odmah bježati pred Rusima ili dezertirati. Mislim i ja bi se u takvoj situaciji predao Rusima ako mi garantiraju povrat u matičnu državu.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:02 |
|
|
kao prvo nemaju kapaciteta za silit stotine tisuća ljudi, nemaju tu fizičku silu.
A da i neke prisiliš opet ništa o tog, takvi ljudi su na bojnom polju beskorisni il će odma poginuti il će se odma predat.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Opet će takvi biti slabi vojnici koji će odmah bježati pred Rusima ili dezertirati. Mislim i ja bi se u takvoj situaciji predao Rusima ako mi garantiraju povrat u matičnu državu. Zašto bi se neko iz azije i afrike vraćao u matičnu zemlju od kuda je pobjegao od gladi, rata, neimaštine?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:17 |
|
|
MiB je napisao/la: daramo je napisao/la: Opet će takvi biti slabi vojnici koji će odmah bježati pred Rusima ili dezertirati. Mislim i ja bi se u takvoj situaciji predao Rusima ako mi garantiraju povrat u matičnu državu. Zašto bi se neko iz azije i afrike vraćao u matičnu zemlju od kuda je pobjegao od gladi, rata, neimaštine? Ma koje gladi i rata u Turskoj, Maroku, Egiptu, Iranu, Pakistanu, BiH? Jer im je život miliji od Njemačke, ovi iz Sirije da su htjeli ratovati i ginuti ostali bi tamo.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:25 |
|
|
Ako se Nijemci nadaju da će ih muslimani braniti od Rusa proći će gore nego 45. Zato nek se ne glupiraju i nek plate Ukrajincima i Poljacima da ih štite od Rusa.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:28 |
|
|
Jedna divizija američkih marinaca bi sama slomila bundeswehr bez da se oznoje. Njemačka je vojno patuljak.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:29 |
|
|
Onaj ko je primio njemačko državljanstvo obvezan je poštivati njemačke zakone. Nema bježanja. Zašto ne bježe pripadnici francuske, belgijske, nizozemske vojske stranog porijekla? (ne mislim na pripadnike legije stranaca).
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:35 |
|
|
Zato što su to profesionalni vojnici koji su to izabrali dobrovoljno a ne nasilno mobilizirani prodavači kebaba.
I gdje su dotični ratovali kao u Ukrajini?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:37 |
|
|
Imota je napisao/la: Jedna divizija američkih marinaca bi sama slomila bundeswehr bez da se oznoje. Njemačka je vojno patuljak. Jedna ukrajinska divizija bi prošetala do Berlina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:39 |
|
|
MiB je napisao/la: Onaj ko je primio njemačko državljanstvo obvezan je poštivati njemačke zakone. Nema bježanja. Zašto ne bježe pripadnici francuske, belgijske, nizozemske vojske stranog porijekla? (ne mislim na pripadnike legije stranaca). Mišaš šašicu profesionalnih vojnika s nasilno mobiliziranim imigrantima (spominje se SF brojka od 800 000). Kruške i jabuke.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kriza i kolaps liberalističke oligarhije u Njemačkoj (Europi) Postano: 22 stu 2024, 14:41 |
|
|
Imota je napisao/la: MiB je napisao/la: Onaj ko je primio njemačko državljanstvo obvezan je poštivati njemačke zakone. Nema bježanja. Zašto ne bježe pripadnici francuske, belgijske, nizozemske vojske stranog porijekla? (ne mislim na pripadnike legije stranaca). Mišaš šašicu profesionalnih vojnika s nasilno mobiliziranim imigrantima (spominje se SF brojka od 800 000). Kruške i jabuke. Tko bi bila ta sila koja bi nasilno mobilizirala 800 000 ljudi?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|