|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 24 stu 2024, 00:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37686 Lokacija: Gl. grad regije
|
Možda zato je je Bakir izlevatio Erdogana a i mislim da vas Turci doživljavaju kao i Rusi Srbe - nikako. Nema nekog turizma iz Turske prema BiH. Zapravo ne znam da sam ikad čuo i vidio turskog turistu. Svakakve druge islamske gamadi jesam, osim njih. Pogledaš na starim videima i slikama Beograd 1920. I Sarajevo iste g. Prvi je Turska, a drugi je Austrija. Tako to i Turci doživljavaju, odavno su oni zaboravili na vas. Uostalom, pogledaš imena djece koja naši muslimani daju. Nisu turska nego arapska ili perzijska. Turci prije mogu doći da s NATO saveznicima Hrvatima ubiju Allaha u vama, mislim ovog arapskog ili iranskog.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
micko52
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 24 stu 2024, 01:20 |
|
|
Ono kad si u srcu Evrope a uzdaš se u Tursku i Iran..... Glup, gluplji, Bošnjo.
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 24 stu 2024, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Turska slabi populacijski, gladna je ljudi, treba popuniti demografske rupe, lani ispod milijun rođenih, ove godine ide ispod 900 tisuća, treba im štogod samo da se pokrpaju. Uzmi u obzir da je u Turskoj natalitet slab upravo tamo gdje su Turci, a jači tamo gdje su Kurdi. Muje će jako brzo moliti Boga da nađu ikonu na tavanu, ali ikone biti neće.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 24 stu 2024, 01:56 |
|
|
Sta kaze dodju hambadori Turske i Irana kod Trumpa pa kaze "hocemo to to i to za bosnjake".
Zvuci kao pocetak nekog vica, doso Mujo kod Fate...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 24 stu 2024, 03:40 |
|
|
Turci se nisu odrekli Cipra, jer im je to susjedstvo, a zemlja je vrijedna.
Što bi Turci dobili u BiH, pogled na smog u Sarajevu?
Oni trenutno pokušavaju održati državu, prvo će povući što ostane od vas u Kurdistan. Zatim će probati napraviti nešto s ovim sandžacima što ih drže po Siriji i Iraku.
Mislim da bi i čak prije digli dio svoga Kurdistana, nego sjever Cipra, jedno je more, a drugo mjesto za razmnožavanje vukova (znaju Muslimani), ali vidjet ćemo... U određenom trenutku i njima slijedi raspad, jbg.
|
|
Vrh |
|
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Ništa od srpskog sveta,i naredne 4 godine Postano: 25 stu 2024, 01:12 |
|
|
Patriota je napisao/la: micko52 je napisao/la: Jado jadni, Srbi bar imaju nekakve šanse za razliku od rahmetli Bošnji. Umrli ste, ali vam još niko javio nije.
I ja da sam Srbin ko ti,tako bi govorio. Ali nisam,a objektivno gledajuci,vi ste sve izgubili, i Kosovo i dugorocno RS. Jedina vam je nada bila lobiranje kod donalda,a i te 4 god kad prođu,nema od vas nista. Ili mozda cekanje Putina da dođe do dunava vlahahahhaha Bosnjaci, nacija koja trenutno vreme gleda kao apsolutno. Zbog te svoje sposobnosti ce izumreti kao nacija u skorijoj buducnosti. Fenomen
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|