|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 28 lis 2024, 22:36 |
|
|
Imota je napisao/la: Hahahah tako isto ko šta su nas optužili za UZP. Pa kad već mašu tim presudama da to i napravimo Bit će prilike. Možemo osnovati bojnu UZP. Inače, prije 15ak godina sam upoznao jednog dragovoljca, koji je prošao sva ratišta. Znači to bilo vrijeme pranja mozga sa hagom i švicarskom kurvetinom, lik meni kaže, parafrazirati ću: Dragovoljac : "znaš šta mi je jedino žao kad čujem sve te lažne optužbe?" Ja: "šta?" Dragovoljac: "što ih stvarno nismo pobili ko zečeve! Da sam znao, što nas čeka, sve bi ih potamnio...!" Ja: mi nismo ko četnici i bālije pa da sve rokamo. Dragovoljac: "kad smo glupi, da smo to sve napravili, bar mi ne bi bilo krivo". Par godina kasnije sam shvatio da je čovik bio potpuno u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 28 lis 2024, 22:42 |
|
|
Ma nema ratova, nema više mesa za ratove.
Al da, kad bi bio takav scenarij baš iz zajebancije udarne snage bi tribale bit neke s kraticom UZP brigade.
Ustaničko-Zaštitna Paravojska il tako nešto.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 28 lis 2024, 22:47 |
|
|
Imota je napisao/la: Ma nema ratova, nema više mesa za ratove.
Al da, kad bi bio takav scenarij baš iz zajebancije udarne snage bi tribale bit neke s kraticom UZP brigade.
Ustaničko-Zaštitna Paravojska il tako nešto. Uskoci-zločin i pravda...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 28 lis 2024, 22:51 |
|
|
horus je napisao/la: Imota je napisao/la: Ma nema ratova, nema više mesa za ratove.
Ustaničko-Zaštitna Paravojska il tako nešto. Uskoci-zločin i pravda... I onda imaš: 1. UZP brigada Bugojno 2. UZP brigada Gornji Vakuf itd itd... svaka muslimanska općina dobije svoj lokalni UZP angažman
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 29 lis 2024, 09:25 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://centralna.ba/oo-hdz-bih-uskoplje-ostro-osuduje-postavljanje-tri-jarbola-u-krugu-tvrtke-tom-d-d/#m2tf3gol6klaevwppbn
Provociraju Ujguri. Sta se HDZ buni i sramoti, oni i jesu krivi sto su se Ujguri prosirili u hrvatski dio i pokupovali sve
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 29 lis 2024, 10:19 |
|
|
horus je napisao/la: Imota je napisao/la: Hahahah tako isto ko šta su nas optužili za UZP. Pa kad već mašu tim presudama da to i napravimo Bit će prilike. Možemo osnovati bojnu UZP. Inače, prije 15ak godina sam upoznao jednog dragovoljca, koji je prošao sva ratišta. Znači to bilo vrijeme pranja mozga sa hagom i švicarskom kurvetinom, lik meni kaže, parafrazirati ću: Dragovoljac : "znaš šta mi je jedino žao kad čujem sve te lažne optužbe?" Ja: "šta?" Dragovoljac: "što ih stvarno nismo pobili ko zečeve! Da sam znao, što nas čeka, sve bi ih potamnio...!" Ja: mi nismo ko četnici i bālije pa da sve rokamo. Dragovoljac: "kad smo glupi, da smo to sve napravili, bar mi ne bi bilo krivo". Par godina kasnije sam shvatio da je čovik bio potpuno u pravu. Nažalost, da. Pouka za budućnost, jbg.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 29 lis 2024, 10:21 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: Ala će Leopard da dejstvuje u Gornjem Vakufu. Sjećaš se mog posta Citat: Ja sam početkom 1993, nakon prvih sukoba u Uskoplju /Gornjem Vakufu slušao na njihovom radiju izvješće sa terena ( izvješćivao je poznati njihov novinar Senad Avdić).
Pa u jednom javljaju doslovce kaže: -"U napadu na Gornji Vakuf, pored hrvatskih postrojbi sudjelovala je i jedna postrojba njemačke vojske sa tenkovima tipa "Leopard". U tim borbama poginuo je i sam zapovjednik te postrojbe Johan Šmit!"
Da ne bude po onoj kineskoj - Pazi što želiš, jer to ti se može ostvariti. Na kraju će im se to obiti o glavu, da.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 29 lis 2024, 18:25 |
|
|
Koja žalost jbt. HVO u ratu obranio industrijsku zonu,dolazili maloljetnici iz Hercegovine da krpaju liniju kad je Bugojno palo, na kraju naše guzonje raz*ebale i sad još prcaju narod iz propalog kompleksa.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 30 lis 2024, 08:41 |
|
|
Zato sam pisao prije ako je igdje u HB HDZ unistio Hrvate to je onda Uskoplje. Bas zalosno
I jos imaju obraza kmeciti po fejzbuku
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 27 stu 2024, 18:41 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1941 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
P.S. E nije mi jasno na koju foru se Dragan Primorac našao ovdje (9:57-10:20)
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Uskoplje Postano: 27 stu 2024, 22:32 |
|
|
Uskopljanske Zračne Postrojbe
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|