|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:30 |
|
|
Odgovor je otklonio svaku sumnju, ako netko nije bio siguran da je dobro razumio Jandrokovića.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U prijevodu, da ne bi ulazio HV, bolje je da Hrvati u BiH budu što jači, bogatiji, da i dalje imaju najbolji natalitet i da dominiraju.
Uvjet je također da se Bošnjaci raduju svakom jačanju Hrvata u BiH i da kao Ujguri pjevaju i plješću “Kad si sretan” kad vide ZHŽ kao jedini kanton s pozitivnim priraštajem u BiH ili kad je Zrinjski prvak.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Odgovor je otklonio svaku sumnju, ako netko nije bio siguran da je dobro razumio Jandrokovića. Hrvatska dala recept za trajno i uspješno postojanje BiH, za sigurnost BiH, a ovi se bune. U godinama kad se ne zna hoće li BiH postojati za 5 ili 10 godina, ovako lagan uvjet bih ja objeručke zgrabio i prihvatio.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Odgovor je otklonio svaku sumnju, ako netko nije bio siguran da je dobro razumio Jandrokovića. Hrvatska dala recept za trajno i uspješno postojanje BiH, za sigurnost BiH, a ovi se bune. U godinama kad se ne zna hoće li BiH postojati za 5 ili 10 godina, ovako lagan uvjet bih ja objeručke zgrabio i prihvatio. Koristiš se razumom, a znaš da najbolje rezultate postižu pod pritiskom.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:45 |
|
|
Ali pazi ti to. Hrvatska kaže da podržava opstojnist BiH pod uvjetom da Hrvati postoje i da su sretni. I ovima smeta uvjet da Hrvati postoje, da su sretni i zadovoljni. Koji točno dio im smeta? To da: - Hrvati postoje - da su sretni - da su zadovoljni Mogu li se izjasniti, da znamo?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:51 |
|
|
Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Odgovor je otklonio svaku sumnju, ako netko nije bio siguran da je dobro razumio Jandrokovića. Hrvatska dala recept za trajno i uspješno postojanje BiH, za sigurnost BiH, a ovi se bune. U godinama kad se ne zna hoće li BiH postojati za 5 ili 10 godina, ovako lagan uvjet bih ja objeručke zgrabio i prihvatio. Javno mijenje i dalje nije zbrojilo 2 i 2 i u kakvoj se situaciji nalaze. Oni su mentalno još u dobrim starim vremenima dok su bili miljenici Amerike u trenutku hiperstabilnosti svijeta. Hrvatsku velikodušku ponudu, ne dirajte naše, i nudimo vam sigurnost oni vide pod bezobrazluk. A trebali bi biti sretni da nismo poput ostalih susjeda koji bi pola države odvalili
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:54 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4050 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Karabaja je napisao/la: Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze Nidje veze. Ako se Hrvatska ne bude miješala, imati ćete posla sa Vučićem.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze Da se vi niste umiješali u unutrašnja pitanja hrvata iz BiH birajući Komšića, ne bi se ni Hrvatska morala miješati u vaša. Uostalom, nama dobro dođu izjave iz Hrvatske, a ne smetaju ni srbima. Samo se s 23% čuje negodovanje. Odlučili ste da vam smeta pa ste sada nagaženi, a sami gurate vrat pod nečiju čizmu
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 20:59 |
|
|
Koja je razlika i između ovoga i jako blage izjave:
“Ako nema Hrvatske, neće bit ni Jugoslavije”
?
Muslimane stalno treba podsijećati da nemaju nacionalne države. Da nemaju mandat pričati uime ove male planinske Jugoslavije, federalne države tri naroda.
Pa tako nemaju mandat ni reagirati na ovu izjavu.
Možemo se samo dogovoriti, skupa sa Srbima, što će eventualna reakcija na ovu velikodušnu izjavu Hrvatske biti.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Koji točno dio im smeta? To da: - Hrvati postoje Stalno ističu naziv "bosanski katolici" kao nešto što postoji. GraDŽanski naziv za Hrvate. Što je Begu milo, to mu se snilo.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:05 |
|
|
Trenutno, u ovoj situaciji u svijetu i Europi, bolji je koeficijent na kladionicama da domaći Osmanlije kolektivno dobiju nogu u Tursku, pogotovo uz ovo palestinisanje i puzajuću islamsku revoluciju koja ugrožava buduću sigurnost regije, nego da BiH postoji bez Hrvata.
Iako je i jedno i drugo relativno manje vjerojatan koeficijent.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:08 |
|
|
Mora se odati počast portalima bošnjačke raje, ne daju im trenutka da odahnu Džamija par excellence.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:13 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze Mujo i logika. BiH je i zemlja HR naroda, a uz sve to RH ima ustavnu obvezu brinuti se za svoje građane, a to su svi Hrvati. Druga stvar RH je jedan od razloga postojanja BiH i jedini faktor koji je pobjedio i zaustavio rat. Kad se pređu neke granice to će biti i kraj nakarade. Jer svašta je moguće gledajući šta se događa na bliskom istoku, Ukrajini, Gruziji itd.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze A tko je to BiH? Čović i Dodik, prvenstveno.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:15 |
|
|
Je li prijašnjih godina netko iz hrvatske vlasti tako otvoreno izrazio ovaj stav? Čini mi se da je Zagreb sve hrabriji
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Hrvatska se ne treba mjesati u unutarnja pitanja BiH. To je kao da se Njemacka mjesa u unutarnja pitanja Danske. Niđe veze A tko je to BiH? Čović i Dodik, prvenstveno. Po muji i hasi bih su oni, pa tako već 30 godina tkijaju sami sebe i svijet. Kad shvate da su oni 1/3 bih bit će im lakše, pa možda popusti kolektivno psihoza.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:18 |
|
|
Novdan je napisao/la: Je li prijašnjih godina netko iz hrvatske vlasti tako otvoreno izrazio ovaj stav? Čini mi se da je Zagreb sve hrabriji Očito smo bili lukavi Latini, pa smo jeli *** jer smo morali radi ulaska u EU i NATO. Sad pak kreće druga priča.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:20 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1540 Lokacija: Gora Romanija
|
Allaha mi,ja volim Hrvatsku i Hrvate. Ali Allaha mi,volim i demokratiju i ravnopravnost svakog covjeka u jednoj Državi. S toga zagovaram da se presuda Kovacevic potvrdi i implementira na suptilan nacin
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:22 |
|
|
Patriota je napisao/la: Allaha mi,ja volim Hrvatsku i Hrvate. Ali Allaha mi,volim i demokratiju i ravnopravnost svakog covjeka u jednoj Državi. S toga zagovaram da se presuda Kovacevic potvrdi i implementira na suptilan nacin Presuda Kovačević ne postoji. Sud ju je poništio i sad traje novo suđenje.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:23 |
|
|
Patriota je napisao/la: Allaha mi,ja volim Hrvatsku i Hrvate. Ali Allaha mi,volim i demokratiju i ravnopravnost svakog covjeka u jednoj Državi. S toga zagovaram da se presuda Kovacevic potvrdi i implementira na suptilan nacin Ispada da smo mi veći patrioti od tebe, jer mi više volimo Ustav naše zajedničke države, sastavljene od 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda nego vi koji maštate o nečemu nepostojećem, i nemogućem
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:26 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1540 Lokacija: Gora Romanija
|
potocnj je napisao/la: Patriota je napisao/la: Allaha mi,ja volim Hrvatsku i Hrvate. Ali Allaha mi,volim i demokratiju i ravnopravnost svakog covjeka u jednoj Državi. S toga zagovaram da se presuda Kovacevic potvrdi i implementira na suptilan nacin Ispada da smo mi veći patrioti od tebe, jer mi više volimo Ustav naše zajedničke države, sastavljene od 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda nego vi koji maštate o nečemu nepostojećem, i nemogućem Pa da volis Ustav,znao bi da nema nista “sastavljeno” u Ustavu,nit se ikad ista sastavljalo ovdje.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:30 |
|
|
"Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu"
Kad samo pročitaš komentare na klixu, ali i drugdje, pa ova kolektivna Mošnjačka psihoza, nalik je onoj srpskoj s kraja 80tih s tim da su Srbi imali čim potkrijepit svoju nadobudnost, ali ovi Mošnjaci, pa što si oni umišljaju, jedno obično pleme s nikakvim potencialom.
Ma zamisli samo, oni bi da vedre i oblače čak i u onim sredinama gdje je prije rata Muslimana bilo jedva na prste jedne ruke, takav bezobrazluk nisu imali ni Srbi kad su bili najjači.
Ne daj bože da imaju kapacitet i mogućnost, te da se stvore nekakve povoljne okolnosti za njih, pa oni bi nam bili 10 x gori krvoloci nego Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska ponovila: neće bit BiH bez sretnih Hrvata kao jakog faktora Postano: 02 pro 2024, 21:37 |
|
|
Patriota je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ispada da smo mi veći patrioti od tebe, jer mi više volimo Ustav naše zajedničke države, sastavljene od 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda nego vi koji maštate o nečemu nepostojećem, i nemogućem Pa da volis Ustav,znao bi da nema nista “sastavljeno” u Ustavu,nit se ikad ista sastavljalo ovdje. Ovo ti stoji u preambuli Ustava, da su bošnjaci, srbi i hrvati konstitutivni narodi. Znači da je konstitutivnost temelj Ustava. Citat: Podsjećajući se na Osnovna načela usaglašena u ženevi 08.09.1995. godine i u Njujorku 26.09.1995. godine, Bošnjaci, Hrvati i Srbi, kao konstitutivni narodi (u zajednici s ostalima), i građani Bosne i Hercegovine ovim utvrđuju Ustav Bosne i Hercegovine: Dalje, između ostalog, stoji: Citat: 3. Sastav
Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu "entiteti"). Doslovno ima odredba u Ustavu koja se zove "Sastav". Kao sastavio sam nešto od lego kockica! Nije samo od sebe nego je sastavljeno ! Na svašta naiđeš kada kreneš googlat i čitat izvore a zanemarivat verbalnu dijareju koju konstantno ispoljavaju tvoji sunarodnjaci i neki pripadnici drugih naroda koji se okoriste vašom ludošću, tipa halal kadrovi koji stalno od naplaćuju 20 srebrenjaka na izdaji svojih naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|