|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gazda
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:14 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3687 Lokacija: Stolni grad
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Zato je Alija i rekao :" Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo". Alija je isto rekao "Bilo da su Muslimani, Srbi il Hrvati, zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg Bosnu"
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad sam ja bio na Beliburgu ef. Bešić je rek'o da je 30 % stradalih bilo muslimana. Oni sebe stvarno uvjerili da su ex partizani? Niste, Dodikovi su. žao mi je, tako je. Više je nijemaca bilo u partizanima od muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:22 |
|
|
Gazda je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Zato je Alija i rekao :" Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo". Alija je isto rekao "Bilo da su Muslimani, Srbi il Hrvati, zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg Bosnu" Naravno ali ne misleci na privremenu nezz ni kako bih je nazvao. Teritoriju. Da budem blag.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:23 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Alija je isto rekao "Bilo da su Muslimani, Srbi il Hrvati, zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg Bosnu" Naravno ali ne misleci na privremenu nezz ni kako bih je nazvao. Teritoriju. Da budem blag. Sad trebaju posebna tumačenja šta je islamski luđak i kockar alija mislio.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:25 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Alija je isto rekao "Bilo da su Muslimani, Srbi il Hrvati, zajedno čuvamo ovu našu dragu Herceg Bosnu" Naravno ali ne misleci na privremenu nezz ni kako bih je nazvao. Teritoriju. Da budem blag. Nije izgleda ni mislio na privremenu skupinu ne znam ni kakao bi ju nazvao, mošnjake, da budem blag. Kako bi ti rekao pomnožio vas je s nulom.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:27 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Naravno ali ne misleci na privremenu nezz ni kako bih je nazvao. Teritoriju. Da budem blag. Sad trebaju posebna tumačenja šta je islamski luđak i kockar alija mislio. Kažu da je imao afinitete kao Muhamed, što mlađe to bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:27 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nek je i 30%. Ubili smo i mi njh mnogo u ww2. Nego sta ces kod srpskog kralja u drzavi shs gdje se ono H nista ne pita? Svojevoljno se nudis da te samaraju. Aliji kad su rekli da ce muslimanski narod nestati on je ustao, otisao za govornicu i rekao muslimanski narod nece nestati i necemo krnju srboslaviju. Po cijenu da se gine. Kako si retardiran, mi sa srbima dilimo 4 banovine mujo kmeči i ništa se ne pita. Nista ti nisi dijelio. Isli ste ljubit noge Aci i pravit drzavu. On pozvao Bosnjake i dao im ustupke a vi ostali ko *** pored puta. Mi se nicemu nismo nadali od zlotvora. Tek nakon acine smrti ste htjeli oteti dio Bosne. Pa ste i Hitlera sa cvijecem docekali. Krmota krmota.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:29 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Imota je napisao/la: Kako si retardiran, mi sa srbima dilimo 4 banovine mujo kmeči i ništa se ne pita.
Nista ti nisi dijelio. Isli ste ljubit noge Aci i pravit drzavu. On pozvao Bosnjake i dao im ustupke a vi ostali ko *** pored puta. Mi se nicemu nismo nadali od zlotvora. Tek nakon acine smrti ste htjeli oteti dio Bosne. Pa ste i Hitlera sa cvijecem docekali. Krmota krmota. Ustupak je da sluzbeno ne postojis, nemas nikakvu samoupravu i kolje te se ko stoku. Pa kako si glup to je čudo. Još kasnijes kmečiš kako te se djelilo. To je neka posebna muslimanska retard logika.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:32 |
|
|
Gazda je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Naravno ali ne misleci na privremenu nezz ni kako bih je nazvao. Teritoriju. Da budem blag. Nije izgleda ni mislio na privremenu skupinu ne znam ni kakao bi ju nazvao, mošnjake, da budem blag. Kako bi ti rekao pomnožio vas je s nulom. Iscupao nas je iz srboslavije, ocuvao drzavu. Dao Bosnjacima da odlucuju. Za vrijeme i okolnosti u kojima je zivio i radio golemo. Dalje je ostavio nasljednicima da odrade. Zato je i rekao:Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime BOŠNJAK, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:34 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nista ti nisi dijelio. Isli ste ljubit noge Aci i pravit drzavu. On pozvao Bosnjake i dao im ustupke a vi ostali ko *** pored puta. Mi se nicemu nismo nadali od zlotvora. Tek nakon acine smrti ste htjeli oteti dio Bosne. Pa ste i Hitlera sa cvijecem docekali. Krmota krmota. Ustupak je da sluzbeno ne postojis, nemas nikakvu samoupravu i kolje te se ko stoku. Pa kako si glup to je čudo. Još kasnijes kmečiš kako te se djelilo. To je neka posebna muslimanska retard logika. Pa budalo mi nismo ni formirali tu drzavu. Ja glup zato sto smo iscupali max uzevsi u obzir okolnosti u kojima smo bili? Debilcino koliko ti imas godina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:35 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Nije izgleda ni mislio na privremenu skupinu ne znam ni kakao bi ju nazvao, mošnjake, da budem blag. Kako bi ti rekao pomnožio vas je s nulom. Iscupao nas je iz srboslavije, ocuvao drzavu. Dao Bosnjacima da odlucuju. Za vrijeme i okolnosti u kojima je zivio i radio golemo. Dalje je ostavio nasljednicima da odrade. Zato je i rekao:Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime BOŠNJAK, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.” Ukinio drzavu rbih i potpisa daytonsku luđačku kosulju. Usput napravio 0 ofenziva prema podrinju.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:37 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Imota je napisao/la: Ustupak je da sluzbeno ne postojis, nemas nikakvu samoupravu i kolje te se ko stoku. Pa kako si glup to je čudo.
Još kasnijes kmečiš kako te se djelilo.
To je neka posebna muslimanska retard logika.
Pa budalo mi nismo ni formirali tu drzavu. Ja glup zato sto smo iscupali max uzevsi u obzir okolnosti u kojima smo bili? Debilcino koliko ti imas godina. Starasno koji si kreten. Doslovno ste izglasali ustav u kojem ne postojite. Sami ste izglasali da uopce ne postojite ko narod debilu. Kakav max idiote. I jos tu divljaš ko pravi muslimanski majmun.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:37 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Iscupao nas je iz srboslavije, ocuvao drzavu. Dao Bosnjacima da odlucuju. Za vrijeme i okolnosti u kojima je zivio i radio golemo. Dalje je ostavio nasljednicima da odrade. Zato je i rekao:Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime BOŠNJAK, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.” Ukinio drzavu rbih i potpisa daytonsku luđačku kosulju. Usput napravio 0 ofenziva prema podrinju. Ko ukinu HB?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:40 |
|
|
Imota je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Pa budalo mi nismo ni formirali tu drzavu. Ja glup zato sto smo iscupali max uzevsi u obzir okolnosti u kojima smo bili? Debilcino koliko ti imas godina. Starasno koji si kreten. Doslovno ste izglasali ustav u kojem ne postojite. Sami ste izglasali da uopce ne postojite ko narod debilu. Kakav max idiote. I jos tu divljaš ko pravi muslimanski majmun. Usli ste u drzavu u kojoj vas niko ne pita nista. SHS u kojoj je H samo folklor.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 17:42 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Imota je napisao/la: Starasno koji si kreten. Doslovno ste izglasali ustav u kojem ne postojite. Sami ste izglasali da uopce ne postojite ko narod debilu.
Kakav max idiote.
I jos tu divljaš ko pravi muslimanski majmun.
Usli ste u drzavu u kojoj vas niko ne pita nista. SHS u kojoj je H samo folklor. Zato smo dili banovine kretenu...u isto vrime vas navodno dilimo i nemamo prava. Vi ste jedini narod koji je izglasa da ne postoji. Da nisi bar toliki kreten da mozes svatit svu ironiju toga.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bome, slave Aliju. Znači, drže se njegovog puta sukoba sa svima i nestajanja. Kaj sad?!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:05 |
|
|
Pa slave i Spahu koji je pomaga srpskim radikalima da ih kolju ništa čudno kod muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bome, slave Aliju. Znači, drže se njegovog puta sukoba sa svima i nestajanja. Kaj sad?! Zašto ste pravili drzavu SHS u kojoj je H samo folklor? Zasto ste kroz stoljeća podanici?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:10 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bome, slave Aliju. Znači, drže se njegovog puta sukoba sa svima i nestajanja. Kaj sad?! Zašto ste pravili drzavu SHS u kojoj je H samo folklor? Zasto ste kroz stoljeća podanici? Reče podanik koji u toj drzavi nije slubeno ni postoja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako nije postojao? Bio je u ono 'Srba'.
Lagano se sukobljavanjem s nama vraćaju u to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 18:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako nije postojao? Bio je u ono 'Srba'.
Lagano se sukobljavanjem s nama vraćaju u to. Radi srpska genetika u njemu.
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 19:02 |
|
|
U samo par stranica, u samo nekoliko sati, od ugnjetavanih Muslimana i hukidanja Bosne do "Bošnjo je bolje prošao od Hrvata bolan hrok tekbir". Mujo i konzistencija.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 19:11 |
|
|
Oduzeli im begovsku zemlju, Srbi pokrenuli Kristalnacht na nekadašnje age, poklali ih kao stoku u Šahovića i selo pokrstili u Tomaševo, izdjeljeni poslije na Srbiju i Hrvatsku kao vreća krumpira, dok Mujo nikakvog odgovora nije imao.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 19:45 |
|
|
Umrijet cete u Bosni
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ivanić: Ni Srbija ni Hrvatska više neće tolerirati rigidne stavove Muja oko BiH, kredit je istek Postano: 03 pro 2024, 20:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Umrijet cete u Bosni ne smeta nama Bosna, nego vi kvislinzi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|