|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:31 |
|
|
Većina sa ove teme je davno poslušala Murata
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Karabaja je napisao/la: Većina sa ove teme je davno poslušala Murata A nismo svi osuđeni na to da ne smijemo preko granice nikud, neki od vas čak moraju pazit kad šetaju po Sarajevu da se ne zeznu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Većina sa ove teme je davno poslušala Murata Kao što većina bošnjaka napušta RS
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 10:41 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Većina sa ove teme je davno poslušala Murata Kao što većina bošnjaka napušta RS Napuštaju i FBiH, čak i po Nebulinim tablicama.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 11:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: potocnj je napisao/la: Kao što većina bošnjaka napušta RS Napuštaju i FBiH, čak i po Nebulinim tablicama. Pa kome god se ne sviđa napusta i ide
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 11:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Napuštaju i FBiH, čak i po Nebulinim tablicama. Pa kome god se ne sviđa napusta i ide Onda ti se veoma sviđa hrvatski forum Herceg-Bosne:)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 11:49 |
|
|
Salivator je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pa kome god se ne sviđa napusta i ide Onda ti se veoma sviđa hrvatski forum Herceg-Bosne:) Ništa čudno. Nas je teško ne voljeti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 12:01 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Dok se priča o aferi sa kartama u Muzeju genocida: Šta se desilo sa nezakonito isplaćenim pet miliona KM Savezu logoraša?Citat: Da li će se Tužilaštvo Kantona Sarajevo početi baviti i nezakonitim isplatama oko 5 miliona maraka Savezu logoraša BiH iz budžeta Federacije BiH? Od novembra 2016. godine u Tužilaštvu stoje krivične prijave protiv sadašnjeg i bivšeg predsjednika Saveza logoraša BIH Jasmina Meškovića i Murata Tahirovića zbog nenamjenskog trošenja oko pet miliona maraka budžetskog novca! Cazinjanin, koji udrugu žrtava i svjedoka genocida vodi iz Sarajeva, “upetljan u kriminal”Citat: Rođen i živi s obitelji u Cazinu. Srebrenice ni vidio nije inače bi se genocida sjetio i prije 2010. godine. S puno medijskog entuzijazma vodi udrugu usred Sarajeva. Tahirović preko leđa logoraša obrnuo stotine hiljada KMCitat: - Mi smo njegov kriminal otkrili kada je od suda prvi put stigla odbijenica, odnosno kada je sud postavio pitanje legitimacije advokata kojeg je Tahirović angažirao da zastupa logoraše. Doveo je čovjeka iz Hrvatske koji nema licencu, dali mu za svaku tužbu po 50 KM, što je stotine hiljada, ako ne i milion maraka ukupno. Nakon što su uzeli te pare, nasamarili ljude, advokat se vratio u Hrvatsku, a Tahirović sklonio – kaže Batlak. Čini se da je to Tužilaštvo Kantona Sarajevo najvažnija institucija pod upravom duboke džamijske države.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 12:23 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 678 Lokacija: Republika Srpska
|
Karabaja je napisao/la: Većina sa ove teme je davno poslušala Murata Dobro, to je logično jer ne vole BiH, a što se više Turaka seli od Hrvata?
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 12:42 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 13:53 |
|
|
Naravno da je upetljan u kriminal, uostalom kao i "majke srebrenice", o vecini njih Avdo Av je izvjestavao kao o kriminalcima dok je jos bio antiSDA.
Svi su oni kriminalci, dopusta im se kriminal, dok god ce kao "zrtve genocida" raditi za islamsku politiku i biti tribuni iste te politike. Drugacije zvuci kad nesto kaze Alija Alijagic predsjednik SDA KLadanj a drugacije kad to isto kaze Mujo Mujic predsjednik udruzenja prezivjelih u genocidu.
Sjecate se one fore iz Mostara kad navijaci obuku majicu sa Titovim likom na ledjima, pa kad policija pocne da bije pendrekom, on samo okrene ledja. Ajde stisni pa udari po Drugu Titi. Ista taktika.
Dzenosajd survajveri, to treba izazvati sazaljenje, empatiju, kako mozes da se svadjas sa dzenosajd survajverima, gdje ce ti dusa zlikovce.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 14:12 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Dzenosajd survajveri, to treba izazvati sazaljenje, empatiju, kako mozes da se svadjas sa dzenosajd survajverima, gdje ce ti dusa zlikovce. Murat je žrtva đenosajda iz Cazina, u kojem je od 1991 do 2013 izgenocidisano 97% Muslimana na 96% Bošnjaka i 2% Bosanaca.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 02 pro 2024, 15:40 |
|
|
S Muratom lako za dogovoriti sve u pet minuta. S obzirom da nemaju sredstva da nas isplate, treba samo pod racun uzet Zenicko-dobojsku zupaniju. Ovo drugo, ukljucujuci Krajinu, je ionako nase, to nosimo sa sobom. Tako ce i Murat moci uzivati u BiH od Bascarsije do Kiseljaka, i od Ivan-sedla do Tuzle (to zadnje smo zbilja velikodusni).
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 03 pro 2024, 00:54 |
|
|
Nema njima ničega. Što će islamistička oaza u smogovitim kotlinama Sarajeva i Tuzle? To su ionako turska imena, koja se trebaju promijeniti.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Tahirović: Ako Hrvatima nije lijepo u BiH, nek se sele u Hrvatsku, stvarno mislim dobronamjerno, Postano: 04 pro 2024, 12:51 |
|
|
Dobro za usporedit ideje raspada BiH i muslimanske merhametli Bosne.
Raspadom većina ostaje svoja na svome, a merhametli muslimanska Bosna bi protjerivala pola stanovnika države.
Inače, odoše i Muslimani u RH, bolje im tamo kažu, njihovi gledaju kak će koga zahebat.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|