|
|
Stranica: 45/77.
|
[ 1916 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 13:41 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Pa kompromis, evo koliko dugo traje pitanje JIK, godinu, dvije?
Je li HDZ formirao Plin Herceg Bosne ili bilo kakvu slicnu kompaniju? zasto nije?
Tu su i odgovori. Nece je ni formirati. To je kapitulacija a ne kompromis, to da teritorij s infrastrukturom uzimaju muslimani čak i u čisto hrvatskim općinama je čista kapitulacija.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 13:51 |
|
|
Traume sa malterisanja po međugorskim hotelima...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 13:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako je Lasić zauzeo autoceste može isto tako netko drugi BH Gas. Ionako su pokazali da samo znaju krast, kao i na AC. I to bezobrazno i previše. Kad se krene pričat o tome da Hrvati preuzimaju BH Gas, iz Sarajeva će krenuti inicijativa za osnivanje zasebne tvrtke.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 14:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako je Lasić zauzeo autoceste može isto tako netko drugi BH Gas. Ionako su pokazali da samo znaju krast, kao i na AC. I to bezobrazno i previše. Kad se krene pričat o tome da Hrvati preuzimaju BH Gas, iz Sarajeva će krenuti inicijativa za osnivanje zasebne tvrtke. To što se neko uhljebi u neko sarajevsko poduzeće nije nikakvo hrvatsko preuzimanje. Čak i samo ime bh gas je već uvreda. Inače taj Lasić se nije udostojio potrudit da službena stranica autocesta dobije hrvatsku verziju već je i dalje samo engleski i nekakav bošnjački jezik.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kako je Lasić zauzeo autoceste može isto tako netko drugi BH Gas. Ionako su pokazali da samo znaju krast, kao i na AC. I to bezobrazno i previše. Kad se krene pričat o tome da Hrvati preuzimaju BH Gas, iz Sarajeva će krenuti inicijativa za osnivanje zasebne tvrtke. Firma u Sarajevu će uvijek biti bošnjačka bez obzira tko joj je privremeno na čelu. Ti bi im sve dao i nadao se da će biti dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:06 |
|
|
Lasić bude malo pa ode, to ne znači ništa.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lasić bude malo pa ode, to ne znači ništa. Nije sposoban ni osigurati da službena stranica ima i hrvatsku verziju. Ni za to nije sposoban.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lasić bude malo pa ode, to ne znači ništa. Sjedište je u Mostaru, vidiš kako onaj gore kaže da ako je u Sarajevu onda je bošnjačka tvrtka, onda je mostarska hrvatska. https://www.jpautoceste.ba/kontakt/Ima tu puno opcija, ja nekako više vjerujem Čoviću nego vama, on uspije i Amere prevest žedne preko vode.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:16 |
|
|
Imota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lasić bude malo pa ode, to ne znači ništa. Nije sposoban ni osigurati da službena stranica ima i hrvatsku verziju. Ni za to nije sposoban. 95 % je hrvatski jezik. I ovo što fali mislim da je do naših koji ne znaju hrvatski. Pretjerujete.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:18 |
|
|
Sve mi se čini da ce narod to morat sprijecavat u Posušju kao 91 u Sirokom,ništa od ovih naših cijenjeni politicara
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: Nije sposoban ni osigurati da službena stranica ima i hrvatsku verziju. Ni za to nije sposoban.
95 % je hrvatski jezik. I ovo što fali mislim da je do naših koji ne znaju hrvatski. Pretjerujete. e sad baš lažeš, al ono prizemno. Nije problem u 21. st kliknuti na stranicu i uvjerit se da ne postoji opcija za Hrvatski jezik. Nema ni 1% hrvatskog jezika, ima samo bošnjački i engleski.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:23 |
|
|
Sjedište Autocesta je u Mostaru al u Cernici, mada koliko sam čuo nova zgrada bi trebala biti preko puta Kazališta prema bivšem HDZu u Šantićevoj, odnosno sadašnjoj županijskoj skupštini.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:24 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Sve mi se čini da ce narod to morat sprijecavat u Posušju kao 91 u Sirokom,ništa od ovih naših cijenjeni politicara Problem je šta je narod sedatiran. Tek kad se krene radit možda neko skuži da mu muslimani zauzimaju zemlju. Jasno sve s nekim Antom koji je izvođač radova i korisna budala.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:28 |
|
|
Možda će muslimani ostat bez sarajevskog aerodroma pa u zamjenu da im daju kontrolu nad južnom...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:38 |
|
|
Imota je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: 95 % je hrvatski jezik. I ovo što fali mislim da je do naših koji ne znaju hrvatski. Pretjerujete. e sad baš lažeš, al ono prizemno. Nije problem u 21. st kliknuti na stranicu i uvjerit se da ne postoji opcija za Hrvatski jezik. Nema ni 1% hrvatskog jezika, ima samo bošnjački i engleski. Ti ne znaš kakav je bošnjački. Pod ovom zastavom može bit i čisti hrvatski. Ovdje je to 95 % slučaj.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: e sad baš lažeš, al ono prizemno. Nije problem u 21. st kliknuti na stranicu i uvjerit se da ne postoji opcija za Hrvatski jezik.
Nema ni 1% hrvatskog jezika, ima samo bošnjački i engleski.
Ti ne znaš kakav je bošnjački. Pod ovom zastavom može bit i čisti hrvatski. Ovdje je to 95 % slučaj. Ne može. Hrvatski se nalazi pod hrvatskom zastavom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 15:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: e sad baš lažeš, al ono prizemno. Nije problem u 21. st kliknuti na stranicu i uvjerit se da ne postoji opcija za Hrvatski jezik.
Nema ni 1% hrvatskog jezika, ima samo bošnjački i engleski.
Ti ne znaš kakav je bošnjački. Pod ovom zastavom može bit i čisti hrvatski. Ovdje je to 95 % slučaj. Čekaj osim šta ne znaš Hrvatski jezik sad ne znaš ni kako izgleda zastava hrvatskog naroda jel ti mene jebeš
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lasić bude malo pa ode, to ne znači ništa. Sjedište je u Mostaru, vidiš kako onaj gore kaže da ako je u Sarajevu onda je bošnjačka tvrtka, onda je mostarska hrvatska. https://www.jpautoceste.ba/kontakt/Ima tu puno opcija, ja nekako više vjerujem Čoviću nego vama, on uspije i Amere prevest žedne preko vode. Naravno da ako je u Sarajevo da je bošnjačka ili će bit u dogledno vrijeme. Zašto hrvatska strana želi da sjedište bude u Mostaru ili Posušju a ne u Zavidovićima? Znaš, od tvog cvjećarenja na svakoj temi mi se povraća a mislim da nisam jedini. Najbolja opcija idi više u Zenicu ili gdje već i živi tamo kad je sve tako divno, lijepo u bajno. Iz ZG forsiraš s*anja koja nikako ne idu zajedno. Budi m*donja i pokaži na svom primjeru a ne rep pod nogice pobjega iz Zenice i zalažeš se za stvari koje niti sam ne živiš. Licemjerno najblaže rečeno.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:33 |
|
|
Ne znam cemu rasprava, nitko jos ni na sto nije pristao, nista se niti ne zna, znamo samo da HDZ ne suradjuje jer da suradjuje, ne bi ovaj sastancio sa bosnjacima.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:36 |
|
|
Moraš puvat i na ladno jer su sposobni radi par pozicija sve prodat.
Najjače kako iz RH niko ništa o tome, to je netema.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39306 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da su mislili prodati već bi, nisu toliko ludi kad znaju da za mjesec dana ide nova vlast u SAD-u.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Rogle
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:46 |
|
|
Imota je napisao/la: Moraš puvat i na ladno jer su sposobni radi par pozicija sve prodat.
Najjače kako iz RH niko ništa o tome, to je netema. Nije istina, pisalo se, a bilo je i na vijestima kratko. Zašto bi uopće dizali galamu oko ničega? Što se to novo dogodilo? Ništa!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 16:50 |
|
|
Doslovno je njonjavi neki dan rekao da JIK moze biti samo pod hrvatskim patronatom, kako ne govore.
Nista se novo nije dogodilo, a da mogu izdati pa mogu, nikad ne znamo. Samo opet kazem, da su mislili, vec bi pristali i to bi odavno bilo rijeseno. Cekacemo Trumpa, da vidimo sta njegovi misle. Nismo ni mi vise budale koje svatko moze driblati, makar ne u nasem dvoristu.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 18:47 |
|
|
HDZ možes i zajebat i prevarit i ucjenit, ali kad su u pitanju javne tvrtke HEP, EPHZHB, Plin itd., to im ne diraj, tu su najjači, ako treba izginili bi za to.
Tako da muje, naje*ali ste.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 19:48 |
|
|
oak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sjedište je u Mostaru, vidiš kako onaj gore kaže da ako je u Sarajevu onda je bošnjačka tvrtka, onda je mostarska hrvatska. https://www.jpautoceste.ba/kontakt/Ima tu puno opcija, ja nekako više vjerujem Čoviću nego vama, on uspije i Amere prevest žedne preko vode. Naravno da ako je u Sarajevo da je bošnjačka ili će bit u dogledno vrijeme. Zašto hrvatska strana želi da sjedište bude u Mostaru ili Posušju a ne u Zavidovićima? Znaš, od tvog cvjećarenja na svakoj temi mi se povraća a mislim da nisam jedini. Najbolja opcija idi više u Zenicu ili gdje već i živi tamo kad je sve tako divno, lijepo u bajno. Iz ZG forsiraš s*anja koja nikako ne idu zajedno. Budi m*donja i pokaži na svom primjeru a ne rep pod nogice pobjega iz Zenice i zalažeš se za stvari koje niti sam ne živiš. Licemjerno najblaže rečeno. Ali ja jesam non-stop u Bosni. Ne znam što bi više, dajte napravite switch u glavi, cijela Federacija je naša. I BiH, i onu europsku zastavu uzmi u maši njom. Samo europski put. To ih vjerujte puno više j. nego hrvatsko-ovo-ono... Osudili su nas stranci na Federaciju i BiH. Već 30 g. Kako je krenulo, dobro je završilo. Ne znam čemu negativa.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|