|
|
Stranica: 295/327.
|
[ 8160 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 19:11 |
|
|
Imat će promjenu kao u Libiji, a tamo je naravno sad sve u redu, glavno da nema Gadafija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 19:50 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Duša me boli zbog ovih naših budala. Proliva se krv bez razloga. Bez razloga ? Izrael i USA ne misle tako . Sirija , Liban , Irak , Libija...muslimani ubijaju puru u muslimanima...i to uz “Allahu akbar”.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 19:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Duša me boli zbog ovih naših budala. Proliva se krv bez razloga. I mene isto nešto boli. Sad kad ne možete se gurat Hrvatima i Srbima u dvorište podijelit ćete se vi i u Trokutu u sukobljene milicije. Nadam se samo političke. Ja navijam za prohrvatsku struju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:29 |
|
|
Bice interesantno kad Erdoganovi alahuekberasi izadju na sirijsko izraelsku granicu, i ne urade nista.
Uostalom vec su i bili tamo, ispod Golana su "pobunjenici" drzali sve do Damaska, nisu metak opalili na "mrske cifute", cak ih je izraelska vojska lijecila i hranila a Bibi posjecivao u vojnim bolnicama na Golanu.
|
|
Vrh |
|
|
kontrasvijeta
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:35 |
|
|
Tonu gluposti se piše...
Nisam nikada bio u Siriji, a naucio sam svaki metar u Siriji i sve o Siriji od početka rata u njoj.
Rat nikada nije ni prestao, puškaranja je uvijek bilo, a Izraelci svako malo izvedu avio napade na tu nezavisnu zemlju, što je ljudima postalo normalno kao i ubijanje palestinaca.
ne znam šta su radili 10 godina, znalo su da se nije dovelo do kraja...gdje vojska , gdje su dronovi, gdje naoruzanje ...tuga ove indijance "demokratske" snage bi u Ukrajini preživjeli 10 minuta, već bi ili artiljerija ili dronovi poklopili, u Siriji se opet osvajaju teritorije na fazon juriša tojotama.... Tuga prava , ništa drugo...
Moraju Rusi spašavati, mora se Hezbolah probuditi ovo istjerati sada do kraja ili gasi sve , mjenja sve u Siriji, nema druge. Da li mogu to ćemo tek vidjeti, Rusi svakako pale na guranje, negledacemo se mi jos demokrata u akcijama.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24060 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Imao je godina da ucvrsti vlast, znaci lik je neposoban. Nije mi zao takvih. "Navijam" za njega, ali glupost i neposobnost ne podnosim.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:40 |
|
|
Oni sastanak dogovorili, sutra, Irak Iran Sirija Nesposobni su arapi, ali totalno nesposobni. Uvijek sam se pitao kako su njih Izraelci tukli u bas svakom ratu, cak i onom Yomkipurskom kad su Arapi napali iznenadili Izraelce. I oni se uvijek potrude objasniti kako je to moguce Plemena, ili sto daramo kaze, jebes ti vojsku i politiku koju vode vjerski lideri, a kod arapa i muslimana je to redovan slucaj. Arapske vojske su u principu nesposobne, jer su koncipirane na sustavu kasta, ko da je 18. stoljece. Casnici su uvijek neki "plemici", a seljaci idu u pjesastvo. Ako si bogat, bices pukovnik, i to je to. Sad treba vidjeti jesu li uopce sposobni zaustaviti alkaidase, ako ovi sidju na Qusayir onda je gotovo, Libanon se okopljava i Hezbolah je rahmetli. Nista ih vise spasiti ne moze. Kakve budale, cackaju Izrael zbog sunita, koji ce im sada doci glave.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24060 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Iran i Hezbollah najvece budale ispale. Oni jedini su bili spremni kako-tako uci u rat s Izraelom zbog sunitskih Palestinaca i dobili noz u ledja prvom prilikom. Tragikomicni likovi svi skupa. Treba odati priznanje jedinom otoku pameti u tom svijetu - Izraelu.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:49 |
|
|
Kad se sagleda realna slika, alkaidasi napadaju se toyotama, to nije ni vojska, oni su razularena rulja, imaju dronove i to je to. Nemaju tenkove, topnistvo, i opet napreduju ko na izletu.
Ruska vojska ko nesto bombardira iz zraka, doslo par kolona siitskih milicija iz Iraka, na kraju ce i oni otici. Vec dolaze vijesti iz Iraka da pomoc nece slati. Iran se usutio, Moskva se usutila.
Tu je neki dil na stolu, a kakav mi pojma nemamo. Nemoguce je da ovi ovako napreduju bez ikakvih problema, sve sto gine ginu od zracnih napada, na kopnu nema ni borbi. Po interentu se laze na veliko, spominju se nekakve dodirne tocke i borbe, ja nisam vidio nijednu snimku ikakve borbe. Treba samo pratiti gdje ovi idu i kada ce stati. Na Latakiju jos uvijek ne krecu, sad se spremaju na Homs.
Assad gubi grad za gradom, a nitko ne reagira. Dakle, pustili ga niz vodu njegovi saveznici, ili sto vec rekoh, brutalno sramocenje Teherana i Moskve. Nije im prvi put, uostalom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 20:57 |
|
|
lider30 je napisao/la: Iran i Hezbollah najvece budale ispale. Oni jedini su bili spremni kako-tako uci u rat s Izraelom zbog sunitskih Palestinaca i dobili noz u ledja prvom prilikom. Tragikomicni likovi svi skupa. Treba odati priznanje jedinom otoku pameti u tom svijetu - Izraelu. Sve to stoji, samo da ne budemo prestrogi prema Irancima jer i Hrvati su imali istu epizodu. Nakon što smo ih naoružali, opremili, nahranili, zbrinuli izbjeglice, suniti su nam jednako zabili nož u leđa i danas smo agresor "gori od Srba". Znaju se suniti pretvarat tu su majstori, na ranu bi ga privio kad ga slušaš, a cijelo vrijeme samo čeka priliku i vrijedi ona "Nema mira... ".
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 21:06 |
|
|
Prije se sunitski Hamas žrtvovao za interese Teherana i Moskve. Pa već su i proslavili pobjedu u medijskom ratu protiv Izraela. Stavili i na crno i na crveno na američkom ruletu, a pade im Ne vjeruje valjda nitko da se u tom ratu tamo radi o ljudskim pravima?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 21:20 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ovo je Rusima idealna prilika da isprobaju taktičko nuklearno oružje ali od Rusa samo priča po tom pitanju.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 22:08 |
|
|
U pitanje su reformirani islamisti. Marketing za zapad. Izgleda da je novi vodja Abu Mohammed al-Julani ulizuje Kurdima i krscanima po Aleppu. Stavio je svoje snage da cuvaju banke od pljacki, svi lijecnici, bolnice moraju nastaviti raditi svoj posao, krscanske crkve su odrzale misu u nedjelju i crkvena zvona i dalje zvone u Aleppu na njegovo "zastitu". Sva administracija grada je dobila vec placu za prosinac mjesec. Organizirali su besplatne punktove za hranu po gradu.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 22:23 |
|
|
Predsjednik je rekao da se Asad mora pomiriti sa svojim narodom. Mora se pronaći politicko rjesenje za Siriju.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 22:39 |
|
|
Da, reformirali se ko talibani, interesantno kako se te americke "islamski teroristi" kujice reformiraju i radikaliziraju po potrebi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 22:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39550 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Najbolja usporedba, tako su se i Talibani reformirali i postali umjereni kad su preuzimali vlast, kad su je učvrstili sve po starom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 22:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 23:13 |
|
|
Ja uglavnom uživam da gledam kako muslimani neznaju za koga bi. Godinu dana podržavaju sve anti-izraelsko, a sada pobunjenici dobri s Izraelom napadaju Assada i šiite koji podržavaju Hamas i ratuju s Izraelom ali istodobno su šiiti i ne suniti kao ovi ovdje
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 23:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25791 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lako za muslimane, ali se zaprepastim kada neki naši ne znaju za koga bi navijali u ovom sukobu. Zar za one glavosječe i drekavce? Zar za Alkaidaše i presvučene ISILovce? One koji ubijali naš narod, majku mu krvavu ?!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 05 pro 2024, 23:27 |
|
|
Možda su ovo reformirani teroristi.
Treba im dati priliku.
Cijeli islam je iz terorizma nastao, pa sam Muhamed je radio terorizam.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 06 pro 2024, 03:24 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Jel ima gdje cifra ovih HTS il kako se vec zovu.. koliko vojnika broje
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 06 pro 2024, 09:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lako za muslimane, ali se zaprepastim kada neki naši ne znaju za koga bi navijali u ovom sukobu. Zar za one glavosječe i drekavce? Zar za Alkaidaše i presvučene ISILovce? One koji ubijali naš narod, majku mu krvavu ?!! Navijam za kokice i taktičnu. The time is now.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 06 pro 2024, 09:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Lako za muslimane, ali se zaprepastim kada neki naši ne znaju za koga bi navijali u ovom sukobu. Zar za one glavosječe i drekavce? Zar za Alkaidaše i presvučene ISILovce? One koji ubijali naš narod, majku mu krvavu ?!! Navijam za sve. Samo 'last man standing'...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 06 pro 2024, 09:57 |
|
|
Rusi se sramote
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rat u Siriji Postano: 06 pro 2024, 11:58 |
|
|
Ja razmišljam onako malo i čini mi se da...
Rusima očigledno nije u interesu (slično kao ni armence) više spašavat Assada, nakon Ukrajine okrenuli su se Kini i Indiji i trgovini s BRICS-om.
Postavlja se pitanje šta će ti Sirijski plin kad ga nemaš di prodat, odnosno rusi ne mogu ni svoj prodavat po Europi. Jedino agronomija iz Sirije je bitna Rusiji, al to mogu dobit i iz Turske, Irana, ali iz J.Amerike preko BRICS-a.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|