|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
|
Naslov: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 13:42 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4037 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Vučić: Za Hrvate sve razumijem, ali da Bog pita što smo Bugarima zgriješili...Citat: "U tome nema nikakve sumnje. Bilo je osam zemalja, Švedska, Finska i Nizozemska i naravno Hrvatska i Bugarska. Da Bog pita što smo Bugarima zgriješili, ne bih znao objasniti, ali za Hrvate sve razumijem. Za nas su važne vijesti da razgovaramo sa svima. Njemačka je apsolutno za otvaranje klastera 3. Francuska i Italija bile su i ostale i hvala im na podršci, i Njemačka im se pridružila. Hvala im ako otvore, ali hvala im i ako ne otvore. Gledat ćemo da sljedeće godine budemo najveća rastuća ekonomija u Europi", rekao je Vučić. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavljam, ali sada kada su odbili dati suglasnost razumio je
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59821 Lokacija: DAZP HQ
|
Njemačka, Francuska i Italija mogu samo da nam duvaju frulu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 15:39 |
|
|
Ako su Nizozemska, Švedska i Finska protiv, to znači da su i Njemačka i Francuska. Lol
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 17:15 |
|
|
Fale jos 3. Bilo je osam drzava protiv.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 17:27 |
|
|
zet je napisao/la: Fale jos 3. Bilo je osam drzava protiv. Baltičke zemlje su još bile protiv.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 06 pro 2024, 21:30 |
|
|
Jeli taj citat od par rečenica tumačio dva sata ili duže?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Lone Wolf
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 13:51 |
|
|
Mi i ne zelimo u EU, Hrvati nam cine uslugu. Zamajavamo ovako strance, dok sedimo na 4 stolice... da kao nismo na EU putu imali bi vece pritiske.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 18:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ali želite EU pare. Jako želite. I Dodik ih želi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 18:37 |
|
|
To je kad nećeš da Rusiji uvedeš sankcije.
Da se Orbanova Mađarska prijavljuje za EU imala bi isto rampu, pa nisu ludi u Briselu da puste proruskog igrača.
Mislim da je ovo sasvim u redu, EU se dosta širila. Zaokružila je zapadni Balkan da se bez EU ništa ne može, pa nema potrebe da pušta države koje realno razvodnjuju Uniju.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 18:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39292 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
EU ne trebaju proruski i proturski trojanci. Ljudima na Zapadu i starim članicama je dosta širenja.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 22:16 |
|
|
Lone Wolf je napisao/la: Mi i ne zelimo u EU, Hrvati nam cine uslugu. Zamajavamo ovako strance, dok sedimo na 4 stolice... da kao nismo na EU putu imali bi vece pritiske. Tako je! Muzete pare i od EU i od USA i od Rusije, nema šta srbi znaju diplomatiju. Dok mutavi Hrvati 30 godina ne mogu vratit jedan drveni brod od crnogoraca, a za to vrjeme crnogorci ušli u NATO uz pristanak Hrvatske, Hrvatska vojska im školuje oficire u Zagrebu i sad će Crna Gora ući i u EU. Da mi je netko ovo ispričo prije 30 godina, reko bi mu da je to vic.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 07 pro 2024, 22:52 |
|
|
Još kad bi netko znao gdje su te pare. Kod ljudi nisu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 08 pro 2024, 22:15 |
|
|
U Zg ludilo, mi domaći ne idemo na Advent, cijene lude, gužva, jedva čekamo da prođe ali svijeta more. Vjerojatno i iz Srbije.
E sad, naletih na vijest da Srbi stoje satima na granicama da odu na Advent. Mislio sam da je patka kad stvarno...
Privitak/ci: |
FB_IMG_1733688190842.jpg [ 27.63 KiB | Pogledano 906 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Junak
|
Naslov: Re: EU put Srbije. Vučić nije razumio Hrvate kada su davali suglasnost za prethodna poglavlja Postano: 13 pro 2024, 18:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Lone Wolf je napisao/la: Mi i ne zelimo u EU, Hrvati nam cine uslugu. Zamajavamo ovako strance, dok sedimo na 4 stolice... da kao nismo na EU putu imali bi vece pritiske. Tako je! Muzete pare i od EU i od USA i od Rusije, nema šta srbi znaju diplomatiju. Dok mutavi Hrvati 30 godina ne mogu vratit jedan drveni brod od crnogoraca, a za to vrjeme crnogorci ušli u NATO uz pristanak Hrvatske, Hrvatska vojska im školuje oficire u Zagrebu i sad će Crna Gora ući i u EU. Da mi je netko ovo ispričo prije 30 godina, reko bi mu da je to vic. Zalosno ali istinito. Preuzimaju primat prilivoda od Muslimani. Iako smo im mi uvelike pomogli tu...
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, mrnjav, potocnj i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|