|
|
Stranica: 47/77.
|
[ 1916 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit bar trećina. Ako je to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit nar trećina. Ako ne to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win. Ti si optimističniji od Čovića. Junuza za vrhovnika.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit nar trećina. Ako ne to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win. Ti si optimističniji od Čovića. Junuza za vrhovnika. Ne samo da je optimističan, već i iznimno lukav. Dao bi Hrvatima čak trećinu u poduzeću koje plin dovodi iz Hrvatske i ide preko Herceg Bosne. Moram priznati da je stvarno široke ruke. Tko se tomu mogao nadati?!
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit nar trećina. Ako ne to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win. A moj Januze. HDZ je svojevremeno BH Gas prepustio Muslimanima, makar su imali pravo na hrvatsku kvotu,iz nekog razloga su se sklonili.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:40 |
|
|
Pored ovolike proizvodnje HE, VE, SE uvodit sad plin bilo gdje je ludost.
Ja se u Bosni grijem na struju i neusporedivo je jeftinije od drva i plina.
Možda za industriju bude nešto išlo a samo luđaci bi sad plin uvodili u kuće.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit nar trećina. Ako ne to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win. Ti si optimističniji od Čovića. Junuza za vrhovnika. Januzu ja ne bih povjerio ni ovce na Vlašiću da mi čuva.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 19:47 |
|
|
S Autocestama se donekle napravio dobar posao, ako pogledamo da se ipak prvo gradi ova trasa od mora i granice prema Mostaru, pa tek onda od Mostara. Plus što je skinuta trasa sa Podveležja i maksimalno primaknuta gradu, to su bitne i praktične stvari pa ono imenovanje mosta Hercegovina i kmečavina nakon toga. Čović ako dovuče središte u Mostar i uzme direktora napravio je nešto, sve ispod toga je poraz što se ovog plinovoda tiče, mada naravno sve je bolje od trenutno ahrvatskog BH Gasa.
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 20:14 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Pozicija koju mi imamo je da struktura kompanije sa strane BiH bude takva da su zastupljeni Hrvati i vjerujemo da se mora naći rješenje koje će odgovarati svima, rekao je Plenković. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ta-1003650"Pozicija koju mi imamo da struktura kompanije u BiH bude takva da tu budu zastupljeni Hrvati i tu nema dileme. Vjerujem da će se naći rješenje koje će biti prihvatljivo svima" - Pročitajte više na: https://bljesak.info/vijesti/flash/plen ... kta/475463Jel netko pogledao video ili vijesti u kojima je ovo rekao? Na nekim portalima piše da je rekao: zastupljeni Hrvati, a na nekima: zastupljeni i Hrvati. Ok, znam da je razlika u samo jednom slovu, ali svi znamo koja je razlika u kompaniji u kojoj su zastupljeni Hrvati od one u kojoj su zastupljeni i Hrvati. Ima li negdje video da se pogleda izjava?
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 20:31 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 20:37 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ti si optimističniji od Čovića. Junuza za vrhovnika. Januzu ja ne bih povjerio ni ovce na Vlašiću da mi čuva. Kad bi mu pobjegle ,isti bi te uvjeravao da su otišle dovest još tuđih. Brzo će doć nazad
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
zalutala
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 20:38 |
|
|
Našla sam video.. https://www.youtube.com/watch?v=CJBCWQz-JLEOd 4:23 Ipak je i p.s morala sam ponovno preslušati jer nisam bila sigurna da sam prvi put dobro čula. Ako sam dobro razumila kaže struktura kompanija, a ne kompanije. Na 6:01. Možda nisam dobro čula
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 20:43 |
|
|
Čova večeras u Dnevniku HB dosljedan, "tvrtka u Mostaru".
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 21:02 |
|
|
novem je napisao/la: Čova večeras u Dnevniku HB dosljedan, "tvrtka u Mostaru". Ponosan sam na voljenog vođu.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 21:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, tko zna na šta pare troše iz javnih poduzeća. Sjetimo se koliko je talibanija hapala iz autocesta i s tom lovom financirala medije i ekstremiste. Primjer JP AC Federacije pokazuje da je imat Hrvate u upravi win-win. Do jučer nismo mogli prismrdit BH Gasu a sad ćemo bit nar trećina. Ako ne to poraz, neka svi porazi budu takvi. K tome je ispalo da smo popustili pa ćemo valjda na IZ dobit kompenzaciju. Win-win. Ti si optimističniji od Čovića. Junuza za vrhovnika. Kuda ga je sam Čović pra*io bar po pitanju optimizma dok vrhovnika još razumijem zbog politike i igara i igrica mora tako izjavljivati.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 23:23 |
|
|
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 01:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Čova večeras u Dnevniku HB dosljedan, "tvrtka u Mostaru". Ponosan sam na voljenog vođu. Dragan djeluje samouvjereno. To mi se svidja. Njegova izjava je puno bolja za nase usi od Plenkoviceve. Naravno, ostaje za vidjeti kako ce se stvar rasplesti. Ako je zaista u pozadini interes americkog deep statea, ono sto je poskok pisao...onda ce biti jako jako tesko, jer to je sila samo takva.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 01:49 |
|
|
Čova igra na sve ili ništa. Vjerojatno je ukalkulirao i sankcije ili ima neke garancije.
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 04:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Čova večeras u Dnevniku HB dosljedan, "tvrtka u Mostaru". Ponosan sam na voljenog vođu. Jak je ispa. Cijeli intervju: https://hms.ba/covic-o-murphyjevom-post ... hrvatskom/Vječiti optimist i lagani mudri takijaš. Citat: "Prijatelji iz vana trebaju nas ohrabriti da donosimo odluke, a ne nikako da uime nas pokušavaju zastupati stavove jednog, drugog ili trećeg naroda, rekao je Čović pojašnjavajući da nitko neće vjerovati dužnosnicima iz BiH dok netko drugi u njihovo ime donosi odluke./HMS/"
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 07:49 |
|
|
zalutala je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Pozicija koju mi imamo je da struktura kompanije sa strane BiH bude takva da su zastupljeni Hrvati i vjerujemo da se mora naći rješenje koje će odgovarati svima, rekao je Plenković. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ta-1003650"Pozicija koju mi imamo da struktura kompanije u BiH bude takva da tu budu zastupljeni Hrvati i tu nema dileme. Vjerujem da će se naći rješenje koje će biti prihvatljivo svima" - Pročitajte više na: https://bljesak.info/vijesti/flash/plen ... kta/475463Jel netko pogledao video ili vijesti u kojima je ovo rekao? Na nekim portalima piše da je rekao: zastupljeni Hrvati, a na nekima: zastupljeni i Hrvati. Ok, znam da je razlika u samo jednom slovu, ali svi znamo koja je razlika u kompaniji u kojoj su zastupljeni Hrvati od one u kojoj su zastupljeni i Hrvati. Ima li negdje video da se pogleda izjava? Plenković je deep state. :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 08:34 |
|
|
Mislim da bi red bio da se pobijemo oko plina, iako ga Lutorčina, Haso i ja nećemo ni uvoditi niti zarađivati na njemu.
Samo oprezno i hladne glave, dragi Srbi i Bošnjaci. ;)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 08:36 |
|
|
Sviđa mi se jer je Plenković dao izjavu iz Banja Luke, to je isto poruka.
Ne vjerujem ni da će muslimani ići otvoreno protiv Hrvata, posebno ne Trojka. Taj zakon ćemo odbiti pa ćemo vidjeti dalje. Murphy će se okrenuti novim izazovima u svojoj karijeri.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 08:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sviđa mi se jer je Plenković dao izjavu iz Banja Luke, to je isto poruka.
Ne vjerujem ni da će muslimani ići otvoreno protiv Hrvata, posebno ne Trojka. Taj zakon ćemo odbiti pa ćemo vidjeti dalje. Murphy će se okrenuti novim izazovima u svojoj karijeri. Koliko je centara napravio, čudi me da nema rezidenciju u RS-u. :) Što se tiče Murphyija, red bi bio da ga pozdravimo sa porukama o slogi, suživotu i euroatlantskim integracijama. So long, and thanks for all the fish.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 09:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sviđa mi se jer je Plenković dao izjavu iz Banja Luke, to je isto poruka.
Ne vjerujem ni da će muslimani ići otvoreno protiv Hrvata, posebno ne Trojka. Taj zakon ćemo odbiti pa ćemo vidjeti dalje. Murphy će se okrenuti novim izazovima u svojoj karijeri. Efekt Banja Luke, tko god dođe tamo ima potrebu se prijetiti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 11:15 |
|
|
Salivator je napisao/la: So long, and thanks for all the fish.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 07 pro 2024, 12:05 |
|
|
maradot je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ponosan sam na voljenog vođu. Jak je ispa. Cijeli intervju: https://hms.ba/covic-o-murphyjevom-post ... hrvatskom/Vječiti optimist i lagani mudri takijaš. Citat: "Prijatelji iz vana trebaju nas ohrabriti da donosimo odluke, a ne nikako da uime nas pokušavaju zastupati stavove jednog, drugog ili trećeg naroda, rekao je Čović pojašnjavajući da nitko neće vjerovati dužnosnicima iz BiH dok netko drugi u njihovo ime donosi odluke./HMS/" Ma rastura. Fino, kulturno, bez zapaljive retorike i igranja na sve ili ništa. Moguće da je i Plenkijeva izjava stajanje na loptu i kupovanje vremena dok Murphaga ne ode a onda ide novo dijeljenje karata.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|