"Zgrada u mirnoj oazi uz rijeku Lepenicu, u Kiseljaku, stanovi sa krovnim vrtovima, poslovni prostori, garaže i garažna mjesta u River Gardenu su dostupni u pretprodaji."
TIP A - TROSOBAN STAN 60,51m2 TIP B - DVOSOBAN STAN 35,73 m2 TIP B - DVOSOBAN STAN 48,81 m2 TIP C - DVOSOBAN STAN 52,62 m2 TIP M - TROSOBAN STAN 68,83 m2 TIP M - TROSOBAN STAN 76,44 m2 TIP J - ČETVEROSOBAN STAN 89,04 m2
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Da nije dvosoban jedna soba + dnevni boravak? Isto i sa četverosobnim.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Pa tako je i u Splitu. Takvi mali stanovi se najviše i grade. Evo ti tlocrt jedne elitne zgrade di je kvadrat na vrhu išao za 5000 eura a prosjek bio 3000 eura još 2017.-2018. Četverosobni stan, skroz desno na tlocrtu. 101 kvadrat, sa balkonom i hodnikom od skoro 20 kvadrata a to je "elitna" gradnja. http://www.ora-mont.com/img/reference/T ... I-8-14.pdf
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
A evo tlocrta toga u Kiseljaku.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60916 Lokacija: DAZP HQ
Ministry of Sound je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:
Da nije dvosoban jedna soba + dnevni boravak? Isto i sa četverosobnim.
Pa da to je standard, tako i računamo. Nešto sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom i sa svim ostalim zvuči čudno u 89 kvadrata.
Isto i sa tim dvosobnim. 35 kvadrata je nešto jedva više od garsonjere.
Živim u četvrosobnom od 92 m2 neto, to je standard za tu kvadraturu, još imam i lođu veliku od 12 m2, veliki boravak, blagovaonu i kuhinju, ostavu, kupaonicu plus mali wc, dvije veće i jednu manju spavaću sobu plus šupu i sve to ulazi u neto kvadraturu, lođa po 0.5 koeficijentu, šupa mislim po 0.25.
Tajna je u tome da u novijim stanovima nema nepotrebnih hodnika niti praznih kvadrata, u ZGu je u novogradnji problem prodati trosoban od 75 m2, svi hoće one od 65 i ne žele plaćati prazne kvadrate.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pa da to je standard, tako i računamo. Nešto sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom i sa svim ostalim zvuči čudno u 89 kvadrata.
Isto i sa tim dvosobnim. 35 kvadrata je nešto jedva više od garsonjere.
Živim u četvrosobnom od 92 m2 neto, to je standard za tu kvadraturu, još imam i lođu veliku od 12 m2, veliki boravak, blagovaonu i kuhinju, ostavu, kupaonicu plus mali wc, dvije veće i jednu manju spavaću sobu plus šupu i sve to ulazi u neto kvadraturu, lođa po 0.5 koeficijentu, šupa mislim po 0.25.
Tajna je u tome da u novijim stanovima nema nepotrebnih hodnika niti praznih kvadrata, u ZGu je u novogradnji problem prodati trosoban od 75 m2, svi hoće one od 65 i ne žele plaćati prazne kvadrate.
Slično kao i ja, samo ja imam veću lođu (20ak kvadrata) i dole nemam šupu (ok imam skladište u drugom stanu, a i starci su mi 10ak min pješice).
Parking isto ulazi u kvadraturu.
S tim da ja imam troje kikića, sad su svi u jednoj sobi, to planiram podjelit po pola, a moj ured prepustiti jednom od njih
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.