HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 pro 2024, 12:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zašto je Slovenija za Muslimane nova "Bosna"
PostPostano: 17 pro 2024, 16:44 

mrvica je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Zanima me iz kojeg su sektora polaznici team buildinga, nagađam da su ili IT-ovci ili prodaja.

Posebno jak mi je detalj kako protivnički tim cipelari šefa, a podređeni to gledaju.
Možda je bio tek prvi dan team buildinga, još nisu stigli izgraditi timski duh.

Zapravo je prvo šef bio napadnut, pa onda ostali kad su mu krenuli pomoć.
Ti koji su najebali su Dalmoši.
Navodno je dio ekipe iz te druge skupine bio pozvan na rođendansku proslavu.

Ja za svog šefa ne bih riskirao batine

Čuj riskirati batine. Ako smo izašli zajedno i zajedno smo za stolom, onda se i pokrivamo. Ne znam gdje si odrastao, ali tako to ide tamo gdje sam ja odrastao i gdje smo se čeličili.
Druga stvar, ove bi sigurno ili bar dio njih koju ostanu razvukli i glave im načeli.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 16:59 

Noname01 je napisao/la:
mrvica je napisao/la:

Zapravo je prvo šef bio napadnut, pa onda ostali kad su mu krenuli pomoć.
Ti koji su najebali su Dalmoši.
Navodno je dio ekipe iz te druge skupine bio pozvan na rođendansku proslavu.

Ja za svog šefa ne bih riskirao batine

Čuj riskirati batine. Ako smo izašli zajedno i zajedno smo za stolom, onda se i pokrivamo. Ne znam gdje si odrastao, ali tako to ide tamo gdje sam ja odrastao i gdje smo se čeličili.
Druga stvar, ove bi sigurno ili bar dio njih koju ostanu razvukli i glave im načeli.

To nije izlazak zajedno, nego ih je šef poslao na team building.

Sudjelovanje u tučnjavi nije u skladu s pravilima zaštite na radu, niti je bilo u rasporedu aktivnosti za teambuilding.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 17:08 

Noname01 je napisao/la:

Sudjelovanje u tučnjavi nije u skladu s pravilima zaštite na radu, niti je bilo u rasporedu aktivnosti za teambuilding.

Pa poslao ih je, a oni su došli kao podružnica i kao kolege, a vjerojatno sada i dobrim dijelom prijatelji.
Tako svakako ovo moje gore stoji. Jer očito su ljudi uskočili, pa makar i rastaviti, a prošli su kako su prošli.
No ja sam se referirao na ovo " Da on ne bi riskirao batine zbog šefa". Ja imam drugačije viđenje i stav.
Ako smo negdje došli zajedno kao prijatelji ili kolege, sigurno ne bih stajao sa strane i gledao mirno kako kolegu šamaraju.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 17:33 

Upozorenja: 1
Noname01 je napisao/la:

Pa poslao ih je, a oni su došli kao podružnica i kao kolege, a vjerojatno sada i dobrim dijelom prijatelji.
Tako svakako ovo moje gore stoji. Jer očito su ljudi uskočili, pa makar i rastaviti, a prošli su kako su prošli.
No ja sam se referirao na ovo " Da on ne bi riskirao batine zbog šefa". Ja imam drugačije viđenje i stav.
Ako smo negdje došli zajedno kao prijatelji ili kolege, sigurno ne bih stajao sa strane i gledao mirno kako kolegu šamaraju.

Nije kolega nego šef. I šef se napio i napravio neko sranje, jer nije sigurno iz čista mira napadnut. A na vlastitoj koži znam koliko šefovi mogu biti bahati i bezobrazni i sad da ja takvog nekog branim i riskiram svoje zdravlje, ma zajebi to.
Čini se da je šefko, najteže nastradao i da ga čeka medicinska operacija.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 17:43 

Upali na tulum klincima, mala slovenka slavila 18 rođendan (tako pišu) ovi im rekli da moraju otić oni nisu tili i prebili ih janezi.

Di pijana ekipa odlazi na tulum kod druge pijane ekipe, sranje zagarantirano 100/100

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 18:17 

Zamisli ispribija te dite od 18 godina... I to Janez... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 18:47 

dalmatinac181 je napisao/la:
Zamisli ispribija te dite od 18 godina... I to Janez... :001_rolleyes

=))

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 19:19 

Naša Kvačica je napisao/la:
Jbte na Jahorinu odem puštaju mi hrvatsku glazbu u svakoj kavani, a pola auta je sa RH tablicama.

Dok vas jednom neki koji se osjećaju domaćima i svoji na svom ne izbiju od batina.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 19:28 

dudu je napisao/la:
Jbte na Jahorinu odem puštaju mi hrvatsku glazbu u svakoj kavani, a pola auta je sa RH tablicama.

Dok vas jednom neki koji se osjećaju domaćima i svoji na svom ne izbiju od batina.

Budi realan, gdje bi mogli pronaći takve junačine? :zubati

Mada, imao sam susret sa original četnikom prije skoro 10 godina. Nije mu toliko smetao Thompson koliko nagli razvoj turizma zbog kojeg mu kvarimo mir i tišinu na "njegovoj" planini. Moram reći da sam razumio čovjeka, i meni gdje god odem najviše idu turisti na živce koji prave gužvu. Jest rekoh imaš i pravo, borio se i sad ovako se čimbenici ponašaju prema veteranu, pa to je sramota. :zubati

1060 of 2558 - 41.44%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 19:37 

E sad, teško je to, velika dilema. Sad me podsjetio na one Livnjake što su sabotirali turističke ideje Mate Rimca. S jedne strane gubiš mir i tišinu što je stvarno bezveze, zavičaj se mijenja na lošije a ti osobno nemaš profit.

S druge strane, Jahorina napredovala. Usluga poboljšana u odnosu na ranije. Prije su bili nekakvi divlji, a danas moram priznati vrhunski, nije ništa bolje ni u Hrvatskoj. Doduše i cijene su pratile sve to, mislim da su duplo skuplji od Kupresa. Ali što se može, kvalitet košta, podržavam.

1060 of 2558 - 41.44%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2024, 19:59 

E sad, teško je to, velika dilema. Sad me podsjetio na one Livnjake što su sabotirali turističke ideje Mate Rimca. S jedne strane gubiš mir i tišinu što je stvarno bezveze, zavičaj se mijenja na lošije a ti osobno nemaš profit.

S druge strane, Jahorina napredovala. Usluga poboljšana u odnosu na ranije. Prije su bili nekakvi divlji, a danas moram priznati vrhunski, nije ništa bolje ni u Hrvatskoj. Doduše i cijene su pratile sve to, mislim da su duplo skuplji od Kupresa. Ali što se može, kvalitet košta, podržavam.

Reče Junuz da je direktor Jahorine iz Rijeke.Tu standard, kvalitet i cijena ne trebaju iznenađivat.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: