|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 18:03 |
|
|
Napravi jednu mapu sa lokacijama i vas dijasporaša koji ste najglasniji na forumu. Da vidimo kako ste raspoređeni. Najveci apsurd ovog foruma jeste da 95% vas koji se toboze borite za prava Hrvata pisanjem raznih gluposti uopće ne živite u BiH. Vi ste kao ona budaletina Jack koji broji prvacice, daje "savjete" kako da Bosnjaci ojacaju a i sam vec dugo nije u BiH niti se planira vratiti. Komedija ste.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 18:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tomba17 je napisao/la: Sve ide u helać mišljenja je Arminka Helić
Arminka balkanizira Dom Lordova.
Jedno je kad Hrvatska priča o Hrvatima, što je logično, a drugo je kad Balkanka to radi iz aristokratskog gornjeg doma totalno druge i tuđe države, doma koji ima nadležnost samo nad domicilnim teritorijem UK.
Jel tako rade i Afrikanci u Domu Lordova?
Ako se na nju ugledaju ostali imigranti počet će se Indijci i Pakistanci svađati u Domu Lordova.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 20:03 |
|
|
Prva stvar koju bi Mujo pitao Marsovca je jel misli da je u Srebrenici bio genocid
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 20:09 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1980 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Robbie MO je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Sve ide u helać mišljenja je Arminka Helić
Arminka balkanizira Dom Lordova. Jedno je kad Hrvatska priča o Hrvatima, što je logično, a drugo je kad Balkanka to radi iz aristokratskog gornjeg doma totalno druge i tuđe države, doma koji ima nadležnost samo nad domicilnim teritorijem UK. Jel tako rade i Afrikanci u Domu Lordova? Ako se na nju ugledaju ostali imigranti počet će se Indijci i Pakistanci svađati u Domu Lordova.
Stvarno ne znam koji je faktor ta Helićka?
Jbt, zemlja u čijem je ona parlamentu zastupnica već skoro pola desetljeća nije u EU
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 20:20 |
|
|
Padaju mi pamet ovako otprve, borac za Gradžansku državu iz Connecticuta, David Pettigrew, iako ga u zadnje vrijeme nema, možda mu se lopata smije. Onda imaju u Velikom Britanistanu jednu zastupnicu Alisa nešto. Zaboravio sam prezime. Dakako tu je i čuveni institut za upoznavanje Kanađana sa seoskim obračunom. Vodim ih pod strance jer ti muslimanski penzioneri imaju kanadsko državljanstvo. E da, imaju i nekakvo muslimansko “Društvo za ugrožene narode” u Njemačkoj. Pitaj Boga dragoga, što je točno to. I onu “ljevičarsku novinarku” Melina neki ***. Ne znam, vjerovatno ima još te boranije. Sjetit ću se
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 23:00 |
|
|
Ali Bošnjaci su majstori obmane
Kada dođe neki random stranac i čuje ta neka njihova imena institucija, stekne dojam kako su oni nadnacija iliuber građani Bosne i Hercegovine, a mi i Srbi separatisti.
Pošte Srpske/Hrvatska pošt Mostar/BH Pošta
Vojska RS-a/Hvo/ Armija BiH
Elektroprivreda Srpske/EpHzHB/BH Elektroprivreda
HT Eronet/BH Telecom
BH Gas.
I onda kad neki stranac demokrat poput Murpheya čuje da su njihova bošnjačka poduzeća imenom "državnička" , a ne kao kod H i S etnonacionalna, daje prednost fejk takijašima.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 18 pro 2024, 23:13 |
|
|
Flamel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Arminka balkanizira Dom Lordova.
Jedno je kad Hrvatska priča o Hrvatima, što je logično, a drugo je kad Balkanka to radi iz aristokratskog gornjeg doma totalno druge i tuđe države, doma koji ima nadležnost samo nad domicilnim teritorijem UK.
Jel tako rade i Afrikanci u Domu Lordova?
Ako se na nju ugledaju ostali imigranti počet će se Indijci i Pakistanci svađati u Domu Lordova.
Stvarno ne znam koji je faktor ta Helićka? Jbt, zemlja u čijem je ona parlamentu zastupnica već skoro pola desetljeća nije u EU Baronesa Arminka. Svaka čast ženi, ali drži se britanske politike. Upotrebljava svoj položaj iz gornjeg doma čiji legitimet Britanci stavljaju u pitanje. Nisi izabrana od naroda, nego si appointed. Ti si tzv. britanska konzervativka koja, izgleda, ipak to nije, nego muslimanka iz Bosne. Geni su čudo. Na kraju, Velika Britanija nije faktor u EU. BiH je zemlja kandidat za članstvo u EU, Hrvatska je članica EU, hrvatski narod je konstitutivan u BiH. Tri četvrtine Bošnjaka je reklo kako im je Turska najdraža zemlja. Islam ovdje nije umrtvljen socijalizmom kao u Albaniji. Radi se o proturskoj vjerskoj zajednici s radikalnim tendencijama koje prolazi kroz desekularizaciju i neoosmanizaciju. No to njoj kao "britanskoj konzervativki", "baronesi", izgleda, ne smeta.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 00:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
PCM je napisao/la: Moja favoritkinja - Federica Woelk.
Hahahahaha
Tek sad kliknuo.
Oćel studentica lobisat za Bosnu u Italiji sad kad ju je “referent za proizvodnju PVC” ostavio?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 00:57 |
|
|
Kad si sirotinja, plaćanje u naturi je jedina opcija.
Mada, ovo nije pimpanje za nacionalne interese, ovo su sve spontane obične veze gdje Muslimani smore partnera sa pričama o Bosni i “stradanjima”, pa se upecalo evo njih 20.
Poljaka navodno dere neki Musa.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:01 |
|
|
Šta je ovo majke ti? Dzenos28, mislio sam da je dzenosajd, kad ono Dženan. De nađite nekog našeg Hercegovca da je bambusa 2 mandata.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:02 |
|
|
Dovoljno je da imaš bilokakvo strano ime (Frederica je studentica) da te predsjednik Europsko-Američke alijanse retweeta, da te Klix dvozubim penzionerima u kotlini prenosi kao “zvanični stav Italije” ili da te učlane u strane korespondente Kruga 99.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:08 |
|
|
Sad kad je prekinula stavit će Radovana u avatar.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:11 |
|
|
Koliko vidim završila je master u Poljskoj 2020. Ali je ružna baaaa
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:11 |
|
|
Inače svi Židovi su se iščlanili iz Kruga 99 nakon što su počeli podržavati Hamas, a predsjednik mladeži Kruga 99 počeo gostovati na iranskim televizijama i nazivat Izrael “cionistički režim”.
Osim Jakoba Fincija, koji ne leti sa pozicije u svojoj zajednici samo zato jer je star i jer se u Sarajevu na takiju mora odgovorit takijom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:16 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Koliko vidim završila je master u Poljskoj 2020. Ali je ružna baaaa Oštri zubi. Kao da ih je kiselina ili vjerojatnije šećer istopio. Vjerojatno Dženos(ajd)u nije bio najbolji felacio u životu.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:17 |
|
|
Imamo li mi u BiH kakvih NVO-ova? Neki pandan ovom circlejerk99?
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Koliko vidim završila je master u Poljskoj 2020. Ali je ružna baaaa Oštri zubi. Kao da ih je kiselina ili vjerojatnije šećer istopio. Vjerojatno Dženos(ajd)u nije bio najbolji felacio u životu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:21 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Imamo li mi u BiH kakvih NVO-ova? Neki pandan ovom circlejerk99? Mi sa svojim prijateljima nemamo potrebe izlazit na Twitter.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:21 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Oštri zubi.
Kao da ih je kiselina ili vjerojatnije šećer istopio.
Vjerojatno Dženos(ajd)u nije bio najbolji felacio u životu.
Znao sam da sam negdje vidio te zube. Točno ajkula.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:25 |
|
|
Možda je treba okrenut naopako pa će prestat
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:30 |
|
|
Bosnjacki mindset danas je na onom mjestu gdje je hrvatski bio 1990./1991. Tada smo zudili da netko kaze neku lijepu rijec o nama. Ma samo da kaze ime nase zemlje na engleskom, ozarilo bi nam se lice. Nije bitno tko kaze, bitno je da je stranac.
Danas kad me pitaju od kud sam vec napamet znam sta ce reci kad cuju. "Such a beautiful country. Split is amazing. Great football team, Luka Modric. I would love to visit Istria, I’ve heard so many great things about it...". Oni malo upuceniji znaju i za "Rimac hyper cars".
Odavno sam shvatio da stranci ne samo da znaju za Hrvatsku, gdje se nalazi, nego i da svi redom imaju ekstra pozitivno misljenje, ponajprije zbog nase obale. Nekad bi mi bilo drago tako nesto cuti, danas sam vec navikao, business as usual.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:33 |
|
|
zet je napisao/la: Bosnjacki mindset danas je na onom mjestu gdje je hrvatski bio 1990./1991. Tada smo zudili da netko kaze neku lijepu rijec o nama. Ma samo da kaze ime nase zemlje na engleskom, ozarilo bi nam se lice. Nije bitno tko kaze, bitno je da je stranac.
Danas kad me pitaju od kud sam vec napamet znam sta ce reci kad cuju. "Such a beautiful country. Split is amazing. Great football team, Luka Modric. I would love to visit Istria, I’ve heard so many great things about it...". Oni malo upuceniji znaju i za "Rimac hyper cars".
Odavno sam shvatio da stranci ne samo da znaju za Hrvatsku, gdje se nalazi, nego i da svi redom imaju ekstra pozitivno misljenje, ponajprije zbog nase obale. Nekad bi mi bilo drago tako nesto cuti, danas sam vec navikao, business as usual. Da, izašli smo iz prosjačke faze i dodvoravanja, uostalom mi smo sada ti “stranci”. Nothing special. Danas smo par levela ozbiljniji, imamo s čime doći na stol i imamo pristup stolu. Nema nikoga tko je po staležu iznad nas.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:44 |
|
|
Samo što Hrvati nisu brendirali Hrvatsku na ratnim razaranjima strancima. Ovi 30 godina nakon ne prestaju o ratu i čekaju da im se servira država. Hrvati su tražili šansu od međunarodne zajednice, ovi traže više od toga.
Jbt što je depresivno biti Bošnjak. Zamisli cura ti non stop priča o Srebrenici. Čovjek ju je blokirao na svim mrežama.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 01:50 |
|
|
Je, i u krevetu o Srebrenici, pravi afrodizijak.
Da je Hrvatska nastavila pričati o ratu i danas bi ju se vidjelo kao ratnu zonu, a ne elitnu destinaciju.
Muyo se ne može osloboditi iz rupe od depresije u koju je upao. Kockarska depresija.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Twitter Circlejerk: Sarajevsko samozavaravanje sa lažnim strancima Postano: 19 pro 2024, 09:27 |
|
|
Institut za istraživanje genocida Kanada. Osnivači su samo BH muslimani, nisu ni bošnjaci jer su pobjegli iz Bosne prije nego je udaren okvir bošnjačke nacije.
Znači kanadski muslimani porijeklom iz Bosne, pobjegli uoči ili u toku rata.
Kada sam to otkrio, i pogledao njihovu web stranicu pošaljem im upit na mail, jeli istražuju i druge genocide, tipa turski genocid nad armenima ili isključivo stradavanje bosanskih muslimana u Srebrenici i općenito u tom ratu? Ako je tako predložio sam im i promjenu imena tog "instituta". Nikada mi nisu odgovorili.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|