|
|
Stranica: 62/63.
|
[ 1573 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 08 pro 2024, 22:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vidiš provjerio sam definiciju: Citat: Turist je osoba koja putuje najmanje 24 sata izvan mjesta stalnog boravka, osim u slučaju krstarenja, kada to putovanje podrazumijeva vremenski period kraći od 24 sata. Što će reći da tko dođe negdje i ne prespava, nije turist nego osoba u tranzitu ili izletnik. Sumnjam da su ovi noćili u ZHŽ.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 09 pro 2024, 08:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vidiš provjerio sam definiciju: Citat: Turist je osoba koja putuje najmanje 24 sata izvan mjesta stalnog boravka, osim u slučaju krstarenja, kada to putovanje podrazumijeva vremenski period kraći od 24 sata. Što će reći da tko dođe negdje i ne prespava, nije turist nego osoba u tranzitu ili izletnik. Sumnjam da su ovi noćili u ZHŽ. Sad će prisvojiti i migrant i izletnik. Baš ti hvala :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 09 pro 2024, 09:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Izletnik se ne može kandidirat za člana predsjedništva, tužba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 09 pro 2024, 19:22 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=grNKNYiGRxY&t=977sEvo opet alijinog halalca s muslimanskim vokabularom o hinjama i lukavim latinima. I dalje budala viruje u našu bosnu, bratstvo i jedinstvo i slične isprazne floskule. Najjači je kad viruje da je on glavni za washingtonski sporazum Da parafrziram staljina, a koliko je Ivo s fesom ima divizija te 94-e?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 11 pro 2024, 12:01 |
|
|
A nekad je Ivo skupa s drugim halalcem Kljuićem hvalio ustaše i tražio da se u medijima pogrdni naziv za Hrvate ustaše promjeni u bobanovci. Među ostalim Komšiću se i Prkačin žalio da se u Sarajevskoj propagandi vriđaju ustaše https://hrcak.srce.hr/file/28970 Od str 141 pa nadalje. Komšić i Kljuić puni usta hvale za ustaše KOMŠIĆ : Pazite, ustaše se nisu borile protiv Muslimana nikad . KLJUIĆ : Prvo bi njega u bile ustaše da mogu (Misli na Bobana) KOMŠIĆ: Ustaše žive, koje sad hodaju, su najveći protivnici Bobanovi. KLJUIĆ: Ne ulazeći u interese zbog čega KLJUIĆ: Mi moramo biti malo mudriji u terminologiji. Mislim i konkretniji. Ili izrodi hrvatskog naroda ili tako. Da nadjemo neke termine. KOMŠIĆ: Bobanovi razbojnici KOMŠIĆ: To i ovi tvrde. To su banditi, kažu oni, koje vi nazivate ustašama. (prepun respekta za ustaše ) KLJUIĆ: Ali oni su nekako uvrijedjeni jer ustaše nisu srušile nijednu džamiju
|
|
Vrh |
|
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 11 pro 2024, 15:44 |
|
|
Imota je napisao/la: A nekad je Ivo skupa s drugim halalcem Kljuićem hvalio ustaše i tražio da se u medijima pogrdni naziv za Hrvate ustaše promjeni u bobanovci. Među ostalim Komšiću se i Prkačin žalio da se u Sarajevskoj propagandi vriđaju ustaše https://hrcak.srce.hr/file/28970 Od str 141 pa nadalje. Komšić i Kljuić puni usta hvale za ustaše KOMŠIĆ : Pazite, ustaše se nisu borile protiv Muslimana nikad . KLJUIĆ : Prvo bi njega u bile ustaše da mogu (Misli na Bobana) KOMŠIĆ: Ustaše žive, koje sad hodaju, su najveći protivnici Bobanovi. KLJUIĆ: Ne ulazeći u interese zbog čega KLJUIĆ: Mi moramo biti malo mudriji u terminologiji. Mislim i konkretniji. Ili izrodi hrvatskog naroda ili tako. Da nadjemo neke termine. KOMŠIĆ: Bobanovi razbojnici KOMŠIĆ: To i ovi tvrde. To su banditi, kažu oni, koje vi nazivate ustašama. (prepun respekta za ustaše ) KLJUIĆ: Ali oni su nekako uvrijedjeni jer ustaše nisu srušile nijednu džamiju Jebote kakav je ovaj Komšić degenerični izrod. Povraća mi se. Prvo veliki komunjara i jugoslavenčina, pa politički musliman koji hvali ustaše i na kraju neki kvazi gradžanin Bosanac i Hercegovac. Ide Ivo gdje god ima para i meze. Jednostavno je nevjerojatno pomisliti da postoje ovakva ljudska bića.
_________________ Turski bezobrazluk:
- "Srbi vas očistili iz 20 općina, zašto se mirite s njima?"
- "Sami ste sebe očistili iz 20 općina pod gradžanskom alahuekber Armijom"
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 11 pro 2024, 16:51 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 11 pro 2024, 16:55 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 11 pro 2024, 20:35 |
|
|
Napokon se došlo do situacije, da se otvoreno može otpužiti nekog američkog dipomata da radi u korist muslimana, a na štetu kršćana, i da mu to šteti.
Vrijeme se promijenilo, dolazi Trump i republikanski val kojemu je jasno tko je njihov i tko im je bliži, a tko im je potencijalna prijetnja.
Redom Trump imenuje dužnosnike koji su otvoreno skeptični prema islamu i muslimanima, a često i otvoreno protiv.
Što se tiče DF i toga kako oni nešto "konačno" spoznaju, pa koliko njima tih spoznaja treba?
Da, službeni Zagreb otvoreno radi protiv jačanja unutarizma u BiH, i protiv rasta građanske opcije jer to pogoduje muslimanskoj strani.
To je istina.
Hrvatska želi da ojača utjecaj hrvata u BiH iako smo manje brojni, a to u BiH znači konkretno jači utjecaj hercegovaca.
To je sve istina, tko to skriva?
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 12 pro 2024, 10:58 |
|
|
Pa da triba igrat na tu kartu, radi se protiv kršćana u bih.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 16 pro 2024, 11:33 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 16 pro 2024, 14:19 |
|
|
Hoce li je napast sto nema dzamija Korejska umjetnica inspirisana slavnim djelom kreirala bh. verziju: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /241216051
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 16 pro 2024, 14:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Hoce li je napast sto nema dzamija Korejska umjetnica inspirisana slavnim djelom kreirala bh. verziju: Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /241216051Bosanac pred hercegovačkim mostom, dobro da nije pred dubrovačkim zidinama.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 17 pro 2024, 20:56 |
|
|
da nema neke video kmeke na zeljanu :(
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 17 pro 2024, 22:17 |
|
|
Kmeka velika od strane sunitskih plaćenika. Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee “U zaključke Vijeća EU uključen jezik 'hrvatske etnoteritorijalne agende u BiH” “Usaglašeni nacrt zaključaka u paragrafu 66 odnosi se na niz odluka Ustavnog suda BiH koje se 'tek trebaju u potpunosti provesti' - opskurna referenca na tzv. presudu Ljubić i dugoročni projekt HDZ-a BiH o zloupotrebi ove odluke (sama po sebi vrlo problematična) kako bi progurala svoje reformske ideje za Izborni zakon BiH koji se odnosi na izbor člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda - indirektno uvodeći de facto treći hrvatski etnoteritorijalni entitet" https://nap.ba/qpost/383821Kmekavci - za Bitcoinse naravno - Bodo, Ahmo, Kurto itd: http://www.democratizationpolicy.org/dpc-board/
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 17 pro 2024, 22:27 |
|
|
vjece EU to smo mi
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 17 pro 2024, 22:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 18:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 20:16 |
|
|
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 20:18 |
|
|
Uuiu, 230 komentara u dva sata
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 20:40 |
|
|
A komentari... Koliko mrznje... Odjednom je bitno tko je koje nacije, vise nisu gradzani...
|
|
Vrh |
|
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 20:45 |
|
|
Što to sad i Tuzlci hoće autonomiju i odvojen entitet od Sarajeva i Hercegovine .
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 21:54 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Što to sad i Tuzlci hoće autonomiju i odvojen entitet od Sarajeva i Hercegovine . Čini se da hoće. Meni ovo baš djeluje kao zazivanje tuzlanske samouprave. Citat: bravo za trojku sto prodase Tuzlanski Kanton bas mi je krivo sto smo svih 450.000 hiljada ovce u kantonu i sto nista ne preduzimamo ovo je prevrsilo svaku mjeru vrijeme je da nas kanton proglasi autonomiju mi imamo jaku privredu od nasih para mozemo autoput graditi Ako može tuzlanska samouprava što nebi mogla i Herceg-Bosanska? Naravno, nakon što se Sarajevo zaduži za gradnju ceste kroz Hercegovinu
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 22:35 |
|
|
45 godina u Jugi, Hercegovina bila zapostavljena, pa brate mili sad je red da se i Sarajevo i Zagreb isprse i nadoknade taj zaostatak. Najsmješni komentar mi je onaj (da ga sad ne tražim) kako se jadni dobri Bošnjani zadužuju i "finansiraju" autoceste kroz svako hercegovačko selo s 5 ljudi, pa tako kad se ovi otcijepe da imaju nove ceste koje će dobri Bošnjani otplaćivat i nakon raspada.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 pro 2024, 23:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76579 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Perun_Velež je napisao/la: 45 godina u Jugi, Hercegovina bila zapostavljena, pa brate mili sad je red da se i Sarajevo i Zagreb isprse i nadoknade taj zaostatak. Najsmješni komentar mi je onaj (da ga sad ne tražim) kako se jadni dobri Bošnjani zadužuju i "finansiraju" autoceste kroz svako hercegovačko selo s 5 ljudi, pa tako kad se ovi otcijepe da imaju nove ceste koje će dobri Bošnjani otplaćivat i nakon raspada. Morat ce otplaćivati nakon raspada jer će vjerojatno htjeti preuzeti sukcesiji nad imenom “Bosna”. Ako ne, onda može “Bosna” bankrotirati i otvore firmu pod novim imenom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|