|
|
Stranica: 30/80.
|
[ 1978 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dunno
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:28 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Može bit puno gore. SDP i Možemo guraju razno razne građanske odgoje u škole. Znači, ovo što HDZ obavlja zbog poslušnosti Bruxellesu, SDP bi radio iz gušta i uvjerenja...
Kada ljevica provodi takve stvari, svi se dignu na noge (izručenje generala, zdravstveni odgoj, LGBT...), a kada HDZ provodi takve stvari, sve prolazi relativno glatko i bez pobune. To je jedina praktična razlika...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dunno je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Može bit puno gore. SDP i Možemo guraju razno razne građanske odgoje u škole. Znači, ovo što HDZ obavlja zbog poslušnosti Bruxellesu, SDP bi radio iz gušta i uvjerenja...
Kada ljevica provodi takve stvari, svi se dignu na noge (izručenje generala, zdravstveni odgoj, LGBT...), a kada HDZ provodi takve stvari, sve prolazi relativno glatko i bez pobune. To je jedina praktična razlika... Da, ako SDP i Možemo zavladaju ne bi mogli činiti što hoće jer bi se narod digao. Ovako, HDZ čini to isto a nitko se ne buni pa im se i može. Znači, glasajmo za Možemo da suzbijemo wokizam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:35 |
|
|
Vidi se da je panika za obraz sina vojne lekarke, botovi su mobilizirani maksimalno. Još ću morat izlazit na izbore za inat glasat za zokija Kakve se sve budalaština mogu pročitat, vladu nam vodi najgori woke gejpederi na čeli su briselskim ćatom i kandidirali su ljigu dezertera bivšeg partijskog jurišnika iz milicionerske kuće a prodaju se priče o velikim Hrvatinama i desničarima
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:36 |
|
|
dunno je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Može bit puno gore. SDP i Možemo guraju razno razne građanske odgoje u škole. Znači, ovo što HDZ obavlja zbog poslušnosti Bruxellesu, SDP bi radio iz gušta i uvjerenja...
Kada ljevica provodi takve stvari, svi se dignu na noge (izručenje generala, zdravstveni odgoj, LGBT...), a kada HDZ provodi takve stvari, sve prolazi relativno glatko i bez pobune. To je jedina praktična razlika... Samo zamišljam šta bi bilo da je sdp doveo četnika Vučića u Dubrovnik, kako bi se skakalo, ovako ništa, netema
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:39 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: 2 su kandidata trenutno, zato... To da je neko na odsluženju vojnog roka dava raport Adžiću ili Kadijeviću je redikulozno čak i za HDZovca Za Dragana pak znamo da je bio revan, ko student jako mlad je bio kandidat za gradski komitet. jel znaš šta su radili titini gardisti,... očito pojma nemaš da, doček delgacija, obljetnice, počasne straže, raporti u generalštabima, osiguranja titovih rezidencija za odmor generala,... ti si imoćanin ko i Kadijević, da ti nije rod kakav čim si tako revnostan u obrani tekovina? Vau vi botovi baš niste normalni, čuj kadijević To je prije svega znak niske inteligencije, ne znamo šta bi pa ad hominem. Al dobro šta drugo očekivat od ovce.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:41 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Ne dajem prosjacima nikad lovu. U Splitu san ko student doživio da navodno gluhonijemi prosjak kojemu sam 5 min prije da pare priča na mobitel. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. Nikad više nisan ni lipe da prosjacima.
Kakav Brisel, Crkva mu triba radi naivnih hdz glasača, koje stranka vrti oko malog prsta. Evo tebe je izlevatio s tim.
Eto bravo. Jedan te prosjak zeznuo i ti sad smatraš da su svi prosjaci koji prose, zapravo varalice. Ako je to tako lahko, zašto nas nema više koji bi prosili? Kako zaradit blago na Nebu ako iz straha da se ne radi o prevari nikad nikom ne pomogneš? Da ne dan se varat, ti daš, jebiga to je ta razlika. Ako Primorac glumi kršćanina, netko može reći da i mi glumimo kršćane kad sve prosjake smatramo varalicama. Zašto zamjerit političaru da ne radi dobro za narod kad možda on isto ima loša izkustva s tim narodom i smatra nas stokom sitnog zuba? Normalno da su prosjaci uglavnom varalice, nije me taj prvi zajeba tog san skužio, mladost naivnost .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da se ne zahebavamo, titov gardist je mogao biti svatko tko je bio zdrav, kršan i nije bio osuđivan. Nije tu puno veze imala ideologija. Nekoliko mojih znanaca, žešćih Hrvatina, su bili tamo služili.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da se ne zahebavamo, titov gardist je mogao biti svatko tko je bio zdrav, kršan i nije bio osuđivan. Nije tu puno veze imala ideologija. Nekoliko mojih znanaca, žešćih Hrvatina, su bili tamo služili. Normalno, al kad se može izmišljat da se u partiju prima automatski il da je dragan dobrovoljac iz rata šta se i to ne bi izmišljalo.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dunno je napisao/la: Kada ljevica provodi takve stvari, svi se dignu na noge (izručenje generala, zdravstveni odgoj, LGBT...), a kada HDZ provodi takve stvari, sve prolazi relativno glatko i bez pobune. To je jedina praktična razlika... Da, ako SDP i Možemo zavladaju ne bi mogli činiti što hoće jer bi se narod digao. Ovako, HDZ čini to isto a nitko se ne buni pa im se i može. Znači, glasajmo za Možemo da suzbijemo wokizam. Kano što se svi jako dižu i bune u Zagrebu... Ako mediji o nečemu ne pišu, onda se to nije ni dogodilo. Možemo je zaštićena stranka od kritika, za razliku od HDZa.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:56 |
|
|
Imota je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: jel znaš šta su radili titini gardisti,... očito pojma nemaš da, doček delgacija, obljetnice, počasne straže, raporti u generalštabima, osiguranja titovih rezidencija za odmor generala,... ti si imoćanin ko i Kadijević, da ti nije rod kakav čim si tako revnostan u obrani tekovina? Vau vi botovi baš niste normalni, čuj kadijević To je prije svega znak niske inteligencije, ne znamo šta bi pa ad hominem. Al dobro šta drugo očekivat od ovce. pa čudiš se da jna gardisti daju raporte generalima, ti onda pojma nemaš o čemu pričaš trolaš i pri tome još vrijeđaš botino komitetska, jer kakav je to imoćanin koji agitira za jna titinog gardistu, ja ga ne znam takvog osim eto Kadijevića i morebit Nede Ukraden i tebe to nešto kao vrijeđa
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 20:56 |
|
|
Kada ljevica provodi takve stvari, svi se dignu na noge (izručenje generala, zdravstveni odgoj, LGBT...), a kada HDZ provodi takve stvari, sve prolazi relativno glatko i bez pobune. To je jedina praktična razlika... Ali Milanović je ipak s guštom pendrečio branitelje po Markovu trgu i još im srezo mirovine i prava.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:02 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: Vau vi botovi baš niste normalni, čuj kadijević To je prije svega znak niske inteligencije, ne znamo šta bi pa ad hominem. Al dobro šta drugo očekivat od ovce. pa čudiš se da jna gardisti daju raporte generalima, ti onda pojma nemaš o čemu pričaš trolaš i pri tome još vrijeđaš botino komitetska, jer kakav je to imoćanin koji agitira za jna titinog gardistu, ja ga ne znam takvog osim eto Kadijevića i morebit Nede Ukraden i tebe to nešto kao vrijeđa Vidin da si malo tuplji nož u ladici, u tvojoj glavi svi agitiraju za nešto, prokazujem dragana i plenkovića i tanke argumente. Od 2 bivša komunista zoki je čak manji komunjara, mada je meni osobno to sve isto *** al već kad si botovski zapeo, ovco hdzovska da istaknemo vaše licemjerje tek. Tvrdit da je neko na odsluženju vojnog roka direkt raportira načelniku stožera il ministru obrane je baš ono glupo, čak i za jednog bota. Kako možeš mrtvo ladno takvu idiotariju izvalit Aj molin te objasni kako to gušter raportira ministru obrane
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da se ne zahebavamo, titov gardist je mogao biti svatko tko je bio zdrav, kršan i nije bio osuđivan. Nije tu puno veze imala ideologija. Nekoliko mojih znanaca, žešćih Hrvatina, su bili tamo služili. žešći hrvatina je mogao biti jedino nakon 90te, prije nema šanse da se kurčio i da su ga ubacili u titovu gardu, jednostavno nemoguće, scifi... ako je bio nešto u logistici pri titovoj gardi, možda ali i tu teško ako je imalo stršio po pitanju ideologije, jednostavno nema šanse a bilo je u sklopu te pošte i motoristi, tenkisti, pozadinci, ali bijela rukavica jednostavno nema šanse da se tu uvali neki "nacionalist" ili sličan izgrednik
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:17 |
|
|
Imota je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: pa čudiš se da jna gardisti daju raporte generalima, ti onda pojma nemaš o čemu pričaš trolaš i pri tome još vrijeđaš botino komitetska, jer kakav je to imoćanin koji agitira za jna titinog gardistu, ja ga ne znam takvog osim eto Kadijevića i morebit Nede Ukraden i tebe to nešto kao vrijeđa Vidin da si malo tuplji nož u ladici, u tvojoj glavi svi agitiraju za nešto, prokazujem dragana i plenkovića i tanke argumente. Od 2 bivša komunista zoki je čak manji komunjara, mada je meni osobno to sve isto *** al već kad si botovski zapeo, ovco hdzovska da istaknemo vaše licemjerje tek. Tvrdit da je neko na odsluženju vojnog roka direkt raportira načelniku stožera il ministru obrane je baš ono glupo, čak i za jednog bota. Kako možeš mrtvo ladno takvu idiotariju izvalit Aj molin te objasni kako to gušter raportira ministru obrane ne vrijeđaj, zadnji put ti govorim, lijepo pričaj glasovao sam za Selakicu, a njih dva mi se približno jednako gade, ali eto sdpe malo više od hadezea i kaj sad tebe to nešt vređa redovni posao i zadaća titovih gardista u bijelim rukavicama su bili baš ti protokolarni i ceromonijalni igrokazi sa raportima, strojacima, pri prijemu delegacija, predsjednika, osiguranja generalštaba, rezidencijalnih straža i slični jna sranja... naravno i počasna straža na Dedinju kod groba, to zna svatko i opće je poznato ne znam čemu se čudiš i nije ništa posebno niti nadrealno. a sad ti odgovori šta rade pa nas uputi...
|
|
Vrh |
|
|
Originals
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:19 |
|
|
Imota je napisao/la: Vidi se da je panika za obraz sina vojne lekarke, botovi su mobilizirani maksimalno. Još ću morat izlazit na izbore za inat glasat za zokija Kakve se sve budalaština mogu pročitat, vladu nam vodi najgori woke gejpederi na čeli su briselskim ćatom i kandidirali su ljigu dezertera bivšeg partijskog jurišnika iz milicionerske kuće a prodaju se priče o velikim Hrvatinama i desničarima Bezveze se trudiš, domaća brlja i lokalno vino spržilo mozak davnih dana. Ne razumijem idolopoklonstvo prema ljudima koje osobno ne poznaješ.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:25 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: Vidin da si malo tuplji nož u ladici, u tvojoj glavi svi agitiraju za nešto, prokazujem dragana i plenkovića i tanke argumente. Od 2 bivša komunista zoki je čak manji komunjara, mada je meni osobno to sve isto *** al već kad si botovski zapeo, ovco hdzovska da istaknemo vaše licemjerje tek. Tvrdit da je neko na odsluženju vojnog roka direkt raportira načelniku stožera il ministru obrane je baš ono glupo, čak i za jednog bota. Kako možeš mrtvo ladno takvu idiotariju izvalit Aj molin te objasni kako to gušter raportira ministru obrane ne vrijeđaj, zadnji put ti govorim, lijepo pričaj glasovao sam za Selakicu, a njih dva mi se približno jednako gade, ali eto sdpe malo više od hadezea i kaj sad tebe to nešt vređa redovni posao i zadaća titovih gardista u bijelim rukavicama su bili baš ti protokolarni i ceromonijalni igrokazi sa raportima, strojacima, pri prijemu delegacija, predsjednika, osiguranja generalštaba, rezidencijalnih straža i slični jna sranja... naravno i počasna straža na Dedinju kod groba, to zna svatko i opće je poznato ne znam čemu se čudiš i nije ništa posebno niti nadrealno. a sad ti odgovori šta rade pa nas uputi... Poslušaj svoj savjet, s kadijevićem možeš svoj obitelji insinuirat. Ajde objasni kako regrut raportira ministru obrane il načelniku stožera, ti nisi ni svjestan kakvu idiotariju si izvalio, da si bar reka da se zajebavaš, još se dublje zakopavaš
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:27 |
|
|
Daleko od toga da je Plenkovićev HDZ ispravan, ali ne treba se zavaravati ni sa Milanovićem.
Dovoljno je pogledati debate i odnos Milanović-Kekin, ne diraj me ne diram te i onda javna podrška Kekinice nakon prvog kruga.
Recimo da ju je Milanović poslao u tri pm na pitanje o Bosni i Hercegovini u nekom svom stilu, to bi bila druga priča.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:33 |
|
|
Pa dragan ti je otvoreno cvjećario u debati i priča o muslimanima partnerima.
Bavio se dodigom samo.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:34 |
|
|
Imota je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: ne vrijeđaj, zadnji put ti govorim, lijepo pričaj glasovao sam za Selakicu, a njih dva mi se približno jednako gade, ali eto sdpe malo više od hadezea i kaj sad tebe to nešt vređa
redovni posao i zadaća titovih gardista u bijelim rukavicama su bili baš ti protokolarni i ceromonijalni igrokazi sa raportima, strojacima, pri prijemu delegacija, predsjednika, osiguranja generalštaba, rezidencijalnih straža i slični jna sranja... naravno i počasna straža na Dedinju kod groba, to zna svatko i opće je poznato ne znam čemu se čudiš i nije ništa posebno niti nadrealno.
a sad ti odgovori šta rade pa nas uputi...
Poslušaj svoj savjet, s kadijevićem možeš svoj obitelji insinuirat. Ajde objasni kako regrut raportira ministru obrane il načelniku stožera, ti nisi ni svjestan kakvu idiotariju si izvalio, da si bar reka da se zajebavaš, još se dublje zakopavaš pojma ti nemaš,... kakav regrut čovječe,... gušter si bio na obuci prva tri (6) mjeseca, nakon toga si vojnik na službi, bojeva municija, dužnost evo ti kad su tita dočekivali,...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:38 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Imota je napisao/la: Poslušaj svoj savjet, s kadijevićem možeš svoj obitelji insinuirat. Ajde objasni kako regrut raportira ministru obrane il načelniku stožera, ti nisi ni svjestan kakvu idiotariju si izvalio, da si bar reka da se zajebavaš, još se dublje zakopavaš pojma ti nemaš,... kakav regrut čovječe,... gušter si bio na obuci prva tri (6) mjeseca, nakon toga si vojnik na službi, bojeva municija, dužnost evo ti kad su tita dočekivali,... Opet izbjegavaš, ti tvrdiš da je direkt raportira načelniku stožera il ministru obrane Regrut jer je regrutiran na služenje vojnog roka, nije profesionalac. Jel ti to misliš da je salutiranje raportiranje?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:42 |
|
|
Previše se uzbuđujete oko nečega što ionako ne možete promijeniti. Milanović će sigurno pobijediti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Previše se uzbuđujete oko nečega što ionako ne možete promijeniti. Milanović će sigurno pobijediti. Bit će blamaža ako dragan pobjedi samo u bih (i eventualno Ličko-senjskoj županiji) jer će to mediji efektno iskoristit da izazovu omrazu u RH prema bh Hrvatima, klasična fora.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:47 |
|
|
Imota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Previše se uzbuđujete oko nečega što ionako ne možete promijeniti. Milanović će sigurno pobijediti. Bit će blamaža ako dragan pobjedi samo u bih (i eventualno Ličko-senjskoj županiji) jer će to mediji efektno iskoristit da izazovu omrazu u RH prema bh Hrvatima, klasična fora. Mislim da imamo pravo izabrati koga želimo, inače čemu izbori.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:48 |
|
|
Imota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Previše se uzbuđujete oko nečega što ionako ne možete promijeniti. Milanović će sigurno pobijediti. Bit će blamaža ako dragan pobjedi samo u bih (i eventualno Ličko-senjskoj županiji) jer će to mediji efektno iskoristit da izazovu omrazu u RH prema bh Hrvatima, klasična fora. Zaboli nas ona stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 21:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la:
Bit će blamaža ako dragan pobjedi samo u bih (i eventualno Ličko-senjskoj županiji) jer će to mediji efektno iskoristit da izazovu omrazu u RH prema bh Hrvatima, klasična fora.
Mislim da imamo pravo izabrati koga želimo, inače čemu izbori. Ko to spori,, nego kako će mediji to iskoristit za huškanje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|