|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Roko987
|
Naslov: PRO TV - još jedan medij Herceg - Bosne Postano: 03 sij 2025, 13:49 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 189 Lokacija: Stolni grad
|
U zadnje vrijeme sve više pratim ovaj kanal. Prvih par puta sam pogledao čisto da na neki način podržim naše, a sada sve više zbog zanimljivog sadržaja. Vidi se manjak ljudstva, iskustva, opreme, vjerojatno i novca, no mislim da bi itekako trebali podržati ovaj kanal. Jutros imali zanimljivu emisiju o Mijatu Tomiću i Divi Grabovčevoj. Prvi put da sam čuo onako detaljnu biografiju Mijata Tomića.
Što vi mislite koliki je potencijal, hoće li neslavno završiti kao većina lokalnih televizija? Čime se financira? Emisije vode mladi ljudi djeluju predano poslu. Prevladavaju pozitivne reportaže, slavne priče naše povijesti, lokalni biznis, povratnici iz inozemstva…
Vrijedno pažnje u svakom slučaju.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: PRO TV - još jedan medij Herceg - Bosne Postano: 03 sij 2025, 16:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39914 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Prvi put čujem za tv, inače slabo gledam. Gdje je sjedište, tko je osnivač, može malo više.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Roko987
|
Naslov: Re: PRO TV - još jedan medij Herceg - Bosne Postano: 03 sij 2025, 17:22 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 189 Lokacija: Stolni grad
|
Sjedište je u Tomislavgradu, osnovani 2022., prisutni na HOME.tv od sredine 2023. To je sve što znam u vezi PRO TV-a.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dunno
|
Naslov: Re: PRO TV - još jedan medij Herceg - Bosne Postano: 04 sij 2025, 11:10 |
|
|
Nešto na razini RTV Vogošća.
Ne vidim potencijal mimo lokalnog.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|