HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 vel 2025, 18:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1978 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 80  Sljedeća

U drugom krugu izbora glasujem za kandidata
1. Zoran Milanović 59%  59%  [ 30 ]
2. Dragan Primorac 12%  12%  [ 6 ]
3. Neću glasovati 29%  29%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 51
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024
PostPostano: 08 sij 2025, 15:52 

Meni je digao tlak kad je spomenuo izjavu o "sapunu" i kako uništava odnose s Bošnjacima itd.

Ta izjava je izvučena iz konteksta a ovo oko Dodika je debilana za perece

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 15:52 

Imota je napisao/la:
Banya je napisao/la:

Od dodrinaša iz 1941., gadniji su samo ovi reformirani dodrinaši kao Primorac.

muslimane izričito zove naši prijatelji.

Kao da se on osobno uvirijedio što im je Milanović rekao prvo sapun, pa onda parfem... Primorac komad budale. Žao mi je što je Zoranu omaknulo da se referira na to... Al' dobro, žustra je rasprava bila...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 15:55 

Barry Stanton je napisao/la:
Imota je napisao/la:

Eto ponavljaš ludarije iz one Hitlerove kupusrae "Mein Kampf".

Nema dobrog socijalizma, socijalizam je zlo u samoj svojoj srži. Komunizam je cilj socijalizma.

To je kao da uspoređuješ kanibale i radnike crvenog križa.

To si naciste u toj usporedbi poistovjetio s radnicima crvenog križa?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 17:17 

zrnorazuma je napisao/la:
Imota je napisao/la:

Eto ponavljaš ludarije iz one Hitlerove kupusrae "Mein Kampf".

Nema dobrog socijalizma, socijalizam je zlo u samoj svojoj srži. Komunizam je cilj socijalizma.

Riječ socijalizam ima milijun značenja i ne treba se oko te semantike tu lomiti.

Mislim da ti kolega želi reći da određena mjera kolektivizma mora biti uzeta u obzir, odnosno gledati NAŠ nacionalni interes, kolektivni, a ne sve podrediti individualnom.
U protivnom dobiješ situaciju gdje bogati uvoze strance da zamjene nižu i srednju klasu.

Nema oko socijalizma nikakve nedoumice, socijalizam je zlo. Nema milijun značenja.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 17:18 

To lijevo desno danas ne znači puno jer stranke lažu.

Suvremena podjela je normalni nenormalni.

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 17:19 

Ili je Primorac baš toliki redikul da se sam ponudio da ide na megdan Milanoviću (što je vjerojatniji scenarij), ili ga Kancelar nečim drži za jaja pa je morao pristati na to.

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 17:20 

Flamel je napisao/la:
Ili je Primorac baš toliki redikul da se sam ponudio da ide na megdan Milanoviću (što je vjerojatniji scenarij), ili ga Kancelar nečim drži za jaja pa je morao pristati na to.

A šuška se da se htio aktivirat u HDZ pa ga je plenki odlučio bacit u vatru jer niko iz stranke nije budala da pogine protiv zokija.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 17:56 

Naša Kvačica je napisao/la:

A ti si za koje? Normalne ili nenormalne?
One koji su za rodnu ideologiju I izjednačavaju zakonom istospolne brakova sa hetero, one koji su protiv referenduma za brak kao zajednicu muškarca i žene... ili to nisu kriteriji normalnosti? Ili su normalni oni koji ti daju lizalicu ,poglaade s visoka po glavi i kažu bravo dečko niko tebe ne smije dirati?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 18:00 

zaba1111 je napisao/la:

One koji su za rodnu ideologiju I izjednačavaju zakonom istospolne brakova sa hetero, one koji su protiv referenduma za brak kao zajednicu muškarca i žene... ili to nisu kriteriji normalnosti? Ili su normalni oni koji ti daju lizalicu ,poglaade s visoka po glavi i kažu bravo dečko niko tebe ne smije dirati?

Zašto nas Primorac ne pomazi po glavi? Njemu ništa a nama mnogo znači. :001_rolleyes

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 18:13 

Primirac je osobno sudjelovao u osnivanju svih podružnica sveučilišta po HB.
HDZ ti je u HB stvorio sve preduvjete da možeš opstati, a vecine od toga nije bilo.
Nema drustvenog područja u HB gdje HDZ nije dao ključnu potporu.
HDZ ti je mukotrpnim i dugogodišnjim radom, najviše
Kolinda i Plenković, promijenio izborni zakon zbog čega nisi najuren iz BiH.
Milwnovic ti je dao bombonu tako što je rekao Ankaraši.

Milanovic osim toga i niza štetnih poteza nije za Hrvate HB napravio ništa.
Ili se bar nitko od nas ne može sjetiti što je to dobro Milanović napravio za nas ikada. Jel se ti možda možeš sjetiti?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 18:31 

zaba1111 je napisao/la:

Zakon protiv diskriminacije - napisale LGBT udruge - izglasao HDZ.
Prva parada ponosa + financiranje ostalih - HDZ.
Financiranje LGBT (queer) udruga - HDZ. Ministar Hasanbegović uzeo im je 2/3, ministrica Obuljen vratila sve na staro.
Iako su se biskupi protivili - HDZ izglasao IK.
Prvo udomljavanje djece kod LGBT para - HDZ.
Umjesto UiO podržali Veljaču - HDZ i Kolinda.

Je li to normalno? Trebamo li takve (takvoga) podržati?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 18:42 

Dobro gorane pobogu.
Na prošloj stranici ti je Glazbenik stavio šta je i ko je izglasao. Ne mogu odgovarati na gomilu besmislica, fantazija i neistina smišljenih u vašim glavama.

Evo ti s debate: jedan je protiv rodne ideologije i za Hrvatsku a drugi je za Tita i ono što tito predstavlja:

Narod.HR

Foto: fah
Svjetonazorska pitanja
1. Rodna ideologija se često spominje kao prijetnja tradicionalnim društvenim vrijednostima. Vidite li vi u njoj takvu vrstu prijetnje?
– Gledajte, definicija muško i žensko je vrlo jasno određena brojnim faktorima. Jedna od njih je anatomija, fiziologija, genetika. I nema nikakve dvojbe da Hrvatskoj ta opasnost ne prijeti. Međutim, Hrvatska je otvoreno društvo za one koji imaju određene medicinske indikacije koje moramo prihvatiti. Međutim, znate što je zabrinjavajuće? Što je Zoran Milanović u partnerstvu sa svojim prijateljima iz Možemo i Zagreba. Tijekom dodjele darova, tijekom Svetog Nikole, oni su imali kategoriju gdje otac i majka više ne postoje, nego roditelj 1 i 2. To nije moja Hrvatska, gospodine Milanoviću. I to je vrlo zabrinjavajuće kako uvijek pozicionirate tamo gdje je potrebno. Ja smatram da je tradicionalna obitelj primarno okruženje u Hrvatskoj. Ali opet kažem, otvoreni smo. Mi se moramo zalagati za očuvanje naše kulturne tradicije i svega. Ali vrlo jasno definirana je takva ideologija. Čak sukladno svim mogućim pravilima. Ne može biti edukacijska ući u škole i u pravne segmente Hrvatske, poručio je Primorac.
Milanović:
– Dakle, rodna studija, o tome se radi. Nema ideologije. Moji prijatelji iz Možemo, pa imam tamo neke prijatelje, ali u principu me kritiziraju dosta. Njegovi prijatelji iz Izraela, Ben Gwir prijatelji, ako o njima govorimo, prijatelji su masovni ubojice. To su prijatelji. To su prijateljstva kojima se on hvali. Ja ne. I s rodnom ideologijom. Ne, rodne studije su program na fakultetu. Je li jasno?, rekao je Milanović.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 19:25 

zaba1111 je napisao/la:
Dobro gorane pobogu.
Na prošloj stranici ti je Glazbenik stavio šta je i ko je izglasao. Ne mogu odgovarati na gomilu besmislica, fantazija i neistina smišljenih u vašim glavama.

Evo ti s debate: jedan je protiv rodne ideologije i za Hrvatsku a drugi je za Tita i ono što tito predstavlja:

Narod.HR

Foto: fah
Svjetonazorska pitanja
1. Rodna ideologija se često spominje kao prijetnja tradicionalnim društvenim vrijednostima. Vidite li vi u njoj takvu vrstu prijetnje?
– Gledajte, definicija muško i žensko je vrlo jasno određena brojnim faktorima. Jedna od njih je anatomija, fiziologija, genetika. I nema nikakve dvojbe da Hrvatskoj ta opasnost ne prijeti. Međutim, Hrvatska je otvoreno društvo za one koji imaju određene medicinske indikacije koje moramo prihvatiti. Međutim, znate što je zabrinjavajuće? Što je Zoran Milanović u partnerstvu sa svojim prijateljima iz Možemo i Zagreba. Tijekom dodjele darova, tijekom Svetog Nikole, oni su imali kategoriju gdje otac i majka više ne postoje, nego roditelj 1 i 2. To nije moja Hrvatska, gospodine Milanoviću. I to je vrlo zabrinjavajuće kako uvijek pozicionirate tamo gdje je potrebno. Ja smatram da je tradicionalna obitelj primarno okruženje u Hrvatskoj. Ali opet kažem, otvoreni smo. Mi se moramo zalagati za očuvanje naše kulturne tradicije i svega. Ali vrlo jasno definirana je takva ideologija. Čak sukladno svim mogućim pravilima. Ne može biti edukacijska ući u škole i u pravne segmente Hrvatske, poručio je Primorac.
Milanović:
– Dakle, rodna studija, o tome se radi. Nema ideologije. Moji prijatelji iz Možemo, pa imam tamo neke prijatelje, ali u principu me kritiziraju dosta. Njegovi prijatelji iz Izraela, Ben Gwir prijatelji, ako o njima govorimo, prijatelji su masovni ubojice. To su prijatelji. To su prijateljstva kojima se on hvali. Ja ne. I s rodnom ideologijom. Ne, rodne studije su program na fakultetu. Je li jasno?, rekao je Milanović.

Dakle, to što sam napisao nisu besmislice - nego činjenice. I da su "besmislice", pa lako bi ih pobili, jednu po jednu. Ono, nije tako, nego je ovako. I to nisu sve svinjarije (po tom pitanju) HDZ-a. Mogli bi to širiti i dalje, npr. glavnog ravnatelja HRT bira HDZ, a HRT promovira.... To je samo što se tiče LGBT-a, Queer-a i rodnih teorija. Možemo i o "kulturi" koju promiče HDZ, te ostalim ludorijama i boleštinama.
Naravno, ne bi to sve bilo mrsko ni Milanoviću, no ispalo je tako, da sve te "bisere" u praksi odradio - HDZ. Kao i protunarodni, komunistički i bolesni porez na nekretnine, kojeg je želio progurati premijer Milanović (SDP Linić), Ali "čast" što je to nametnuto - pripada Plenkovićevom HDZu. Ne prvi put, HDZ pokušava svoj izmet podmetnuti drugima.
I zato, urnebesno je smiješno, kada Primorac pokušava uhvatiti bodove, na gadarijama koje je odradio HDZ. Ili da jedan drugoga prozivaju zbog članstva u KPJ. Ili da jedan drugoga proziva zbog dezerterstva.

Ili ako baš nemate snage i argumenta, pa napišite samo, smatrate li to gore - nenormalnim?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 19:29 

krstjanin je napisao/la:
Imota je napisao/la:

muslimane izričito zove naši prijatelji.

To nije nista cudno. Donedavno su to bili Mesicevi prijatelji. Sto opet nije cudno da to potvrdjuju zajednickom fotkicom nasmijani

Zacudjuje da je netko takav nakon toga dobio i jedan jedini glas u BIH

Veleizdajnik je dobrim dijelom financiran od albanske mafije te muja.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 19:32 

Zoki ovo uzima sa 70%

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 19:35 

daramo je napisao/la:
Zoki ovo uzima sa 70%

I nek uzme, ne ću za njega glasati, ali da će mi biti žao, pa ne će, kad uzmem u obzir tko je sve izabran za "predsjednika" nakon vrhovnika.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 19:35 

daramo je napisao/la:
Zoki ovo uzima sa 70%

To sam i ja predvidio odmah dan nakon prvog kruga, Primorcu je plafon 30% i to ako bude dobra izlaznost.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:01 

zaba1111 je napisao/la:
Dobro gorane pobogu.

Zašto HDZ osam godina nije izmijenio Zakon o životnom partnerstvu, ako je protiv?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:07 

zaba1111 je napisao/la:

Pričaš o SDPu ili HDZu, matore?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:11 

dunno je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Dobro gorane pobogu.

Zašto HDZ osam godina nije izmijenio Zakon o životnom partnerstvu, ako je protiv?

On je tipičan pripadnik HDZ mašinerije.
Možda koji razred srednje i knjige za viši razred.
Nema tu argumenata, ništa.
Priča o lizalicama i rodnoj ideologiji.

U BiH izašla šačica HDZ mašinerije i posrali se jer je Milanović pokupio rekordan broj glasova.

Nema spasa ovim liliputancima.

Primorac kaže da su Bošnjaci prijatelji i da su hrvatski vrh poluotoka Klek i otoci Veliki i Mali Škoj teritorij BiH, iako nikad nisu bili. Nikad.
Također ukorava Milanovića da ne koristi riječi sapun i parfem, jer se tako s prijateljima ne razgovara.

Idiot. Ko i ova zaba

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:26 

dunno je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Dobro gorane pobogu.

Oduzimanje prava ide daleko teže.
Govorimo o tome ko je i kave zakone donosio odnosno podvalama da je to sve donio HDZ, a ustvari je obozavatelj Tita i rodne ideologije , čim je na momenat dobio vlast .
Čisto da se ne iznose neistine.

Možeš li se ti sjetiti ijedne dobre stvari koje je Milanovic napravio za HB Hrvate?

@aTupane reko sam ti već da sam ja mladić u najboljim godinama. Jesi debil?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:44 

Zaba kada pričaš o HDZeju pričaš o nekom starom boljem i onda se na ove današnje pozivaš.
Igrači zaradjuju milijune pa ne ostanu vjerni klubu, zašto bi mi trebali HDZ? Koliko se novaca pokralo, koliko su županije zakazale u odnosu na Sveučilište i bolnicu? Gledaš na milostinju od HDZ Hrvatske i to predstavljaš kao da nam opstanak ovisi o tome, ako o tome ovisi neka onda nestanemo :neznam
Najveće mutikaše ste vi u kradezeju, šta sve nećete učiniti za vlast.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:49 

Otišlo se totalno van teme, ja nisam niti ću ikad biti za SDP i Možemo vladu, ali isto tako neću biti za predsjednika koji će sutra otići u Sarajevo i ispričavati se ankarašima, ili kao Kolindica stavit maramu i plakati po Srebrenici.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 20:55 

oak je napisao/la:
Zaba kada pričaš o HDZeju pričaš o nekom starom boljem i onda se na ove današnje pozivaš.
Igrači zaradjuju milijune pa ne ostanu vjerni klubu, zašto bi mi trebali HDZ? Koliko se novaca pokralo, koliko su županije zakazale u odnosu na Sveučilište i bolnicu? Gledaš na milostinju od HDZ Hrvatske i to predstavljaš kao da nam opstanak ovisi o tome, ako o tome ovisi neka onda nestanemo :neznam
Najveće mutikaše ste vi u kradezeju, šta sve nećete učiniti za vlast.

hdz je nakaradno *** još od vremena dre ive. Što znači da je *** 2/3 svog postojanja. :rigam

Vrh

PostPostano: 08 sij 2025, 21:07 

Gazda je napisao/la:
Otišlo se totalno van teme, ja nisam niti ću ikad biti za SDP i Možemo vladu, ali isto tako neću biti za predsjednika koji će sutra otići u Sarajevo i ispričavati se ankarašima, ili kao Kolindica stavit maramu i plakati po Srebrenici.

Kolinda je započela hrvatski diplomatski tornado za izvlačenje Htvata u BiH iz mrtvih.
Na svakom od mnoštva sastanaka sa svjetskim državnicima tu temu je stavljala u prvi plan.
Milanovic je napravio što? Može li se itko sjetiti?
Osim što vam je dao bombona(sapun) i pogladio vas po glavi(ankarasi)
Bez zajebancije, zna li itko od fanova ijednu pozitivnu stvar koju je napravio i koja dala ikakvoga rezultata?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1978 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 80  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pakovic i 44 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: