|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 175 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 13 sij 2025, 23:40 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Progutat, mislim u smislu ne se složit s time, čak i govoriti protiv toga, ali ne možeš dizat nasilnu revoluciju protiv 80% svog naroda... Četvrta opcija. Nećeš protiv 80% naroda, jer to su proste povodljive gama jedinke. Nego protiv onih što te gađaju trulom rajčicom. Problem je da se tu svode razprave oko izbora DA ili NE za migracije kano da je to pitanje neovsino i samo za sebe, a ignorira se to da zapravo moraš birat između cjelokupnih sustava uređenja neke države koji posljedično u sebi imaju ili nemaju migracije. Sustav državnog uređnja u svim zemljama Zapada uključuje migraciju kano nuždnu posljedicu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 13 sij 2025, 23:49 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Četvrta opcija. Nećeš protiv 80% naroda, jer to su proste povodljive gama jedinke. Nego protiv onih što te gađaju trulom rajčicom.
Problem je da se tu svode razprave oko izbora DA ili NE za migracije kano da je to pitanje neovsino i samo za sebe, a ignorira se to da zapravo moraš birat između cjelokupnih sustava uređenja neke države koji posljedično u sebi imaju ili nemaju migracije. Sustav državnog uređnja u svim zemljama Zapada uključuje migraciju kano nuždnu posljedicu. Još veći problem je, da je to (Zapad) loše, a alternativa (BRICS) još gora, a dok se ta dva svađaju treći (Džihad) se raduje (a to je ono najgore). Nisu nas smjeli učit da revolucija jede svoju djecu. To je podmetnuto. Trend se mora moć preokrenut.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 00:11 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije to problem, slažem se s tim dijelom.
Ono gdje se duboko ne slažem s tobom, je što znaš da ne valja, ali to predstavljaš kao neophodno i potrebno. Stavljaš nepotrebne terete, što često rade farizeji i ateisti, predstavljajući dobro kao nešto bolno i nedostižno pa je onda neizbježni zaključak zašto se bezveze mučiti kad ionako nikad neću moći to postići. Stavljaš izbor ili ćemo uzeti imigrante ili ćemo spavati vertikalno kao u Japanu.
To nije točno, naprotiv. Raditi kako treba je lakše nego raditi kako ne treba. Biti bez grijeha čini čovjeka lakšim. Grijeh ne pomaže čovjeku ni na koji način, naprotiv otežava mu život u svakom pogledu. TI predstaviš normalno ponašanje kao nadljudski napor što je laž. Ukratko okrećeš stvari obrnuto nego što jesu, bijelo predstavljaš crnim i obrnuto.
Ne predstavljam ja to kano neobhodno i potrebno. Jednostavno sam došao do zaključka kako narod misli da mu je tako ukupno bolje. Još nitko (čak ni Bobovac, a ni ti), nije nigdje u Hrvatskoj organizirao prosvjed zbog migranata s radnom dozvolom. Oni sitni lokalni prosvjedi protiv izgradnje azila za azilante su druga priča. S druge strane, kad su bile mjere protiv korone, tu su prosvjedi bili dosta značajani unatoč zataškavanjima od strane medija i svih elita, znači neki dio naroda je ipak pokazivao zube, ali eto po pitanju radnih migranata nigdje ni najamnjeg prosvjedića. Ljudi nešto mrmljaju protiv migranata, ali nigdje neki konkretni zahtjevi neke prosvjedne skupine. E sad da li sam se ja pomirio s time? Nisam tamo gdje ovisi o meni. Unutar svoje obitelji, ali i na radnom mjestu trudim se živjet kršćanstvo (koliko uspijem uspijem), odgajam djecu da je novac nuždno zlo i da ga je bitno zaraditi pošteno i sukladno tomu trošiti. Govorim im da novac nije izvor sreće i da će im bez Boga život biti banana, pak im spominjem primjere. Govorim im da je sreća pomagat drugome. Govorim im da moraju volit i poštivat svoju obitelj i svoj hrvatski narod, ali i sve druge ljude. I tako bih ja sad mogao u bezkonačno o svojim životnim djelima i razmišljanjima. Ali na kraju, kad većina tvog naroda proda sotonskom Zapadu Antu Gotovinu, kad većina naroda izabere sotonsku EU, kad većeina naroda bira SDP/HDZ, ti to moraš ili progutat ili odreći se svog naroda. Progutat, mislim u smislu ne se složit s time, čak i govoriti protiv toga, ali ne možeš dizat nasilnu revoluciju protiv 80% svog naroda... Ti Kvačice koristiš neke floskule o griehu migracije, a ignoriraš griehe koji sami po sebi vode do te migracije... I najgore je što je u cieloj priči najmanji grešnik upravo migrant s radnom dozvolom. A ne, slažem se da imigrant nije ništa kriv. Migracije i migranti nisu sinonimi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 10:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25907 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dane-croatia je napisao/la: Problem je da ja koji živim i radim u Hrvatskoj nikad čuo za te kapsule
A što li još nisi čuo jadan? Citat: Što te kapsule inače imaju u tvojoj firmi ili ti to stavio neke slike iz muzeja iluzija? Reče lik koji redovito hodočasti Drinu sa hrvatskim povijesnim stijegovima, a nađe se i pokoji muslimanski... Citat: Gdje se to može izprobat, pa da odmah dam izjavu hoću li radije migrante ili ću ipak spavat u tim kapsulama? Je li imaju kakvu obiteljsku kapsulu ili to u ovom slučaju nije previđeno? Je li imaš ti obitelj? Našao si neku koja te hoće takvog? Zar su čuda moguća? ![001_rolleyes :001_rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_rolleyes.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
horus
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 12:52 |
|
|
Treba životinje stavit u opću zatvorsku populaciju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 13:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Problem je da ja koji živim i radim u Hrvatskoj nikad čuo za te kapsule
A što li još nisi čuo jadan? Citat: Što te kapsule inače imaju u tvojoj firmi ili ti to stavio neke slike iz muzeja iluzija? Reče lik koji redovito hodočasti Drinu sa hrvatskim povijesnim stijegovima, a nađe se i pokoji muslimanski... Citat: Gdje se to može izprobat, pa da odmah dam izjavu hoću li radije migrante ili ću ipak spavat u tim kapsulama? Je li imaju kakvu obiteljsku kapsulu ili to u ovom slučaju nije previđeno? Je li imaš ti obitelj? Našao si neku koja te hoće takvog? Zar su čuda moguća? ![001_rolleyes :001_rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_rolleyes.gif) Malo toga nisam čuo što se tiče uvjeta i načina rada u Hrvatskoj... Tako da me izuzetno interesira primjena tog izuma kod radnika u Hrvatskoj, ako to nije samo u nekom muzeju iluzija ili reklama za turizam u Japanu. Ne ćeš vjerovat. Čak sam i ja našao ženu svog života...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 14:08 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ne ćeš vjerovat. Čak sam i ja našao ženu svog života... Čestitam Dane. Još Hrvatska ni propala! ![Herceg Bosna :herceg_bosna](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/herceg_bosna.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 14:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ne ćeš vjerovat. Čak sam i ja našao ženu svog života...
Mora da si je uvezao odnekle. Zato ti tako zdušno braniš masovnu imigraciju. Doduše možda je i Hrvatica. Sa Drine ona. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 15:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ne ćeš vjerovat. Čak sam i ja našao ženu svog života...
Mora da si je uvezao odnekle. Zato ti tako zdušno braniš masovnu imigraciju. Doduše možda je i Hrvatica. Sa Drine ona. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Na tvoju žalost nije. 100% hrvatsko podrietlo. Inače, uvažavam i neke druge vjere, ali sam uviek govorio da mi žena mora biti katolkinja zbog kasnijeg odgoja djece. Rasu i narodnost nisam imao kano uvjet za ženu, ali vjeru jesam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 15:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ne ćeš vjerovat. Čak sam i ja našao ženu svog života... Čestitam Dane. Još Hrvatska ni propala! ![Herceg Bosna :herceg_bosna](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/herceg_bosna.gif) Hvala na čestitki, makar je već prošlo preko 10 godina. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 14 sij 2025, 19:37 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Još veći problem je, da je to (Zapad) loše, a alternativa (BRICS) još gora, . To je zapravo nešto što ne možemo znati, a na kraju krajeva ne moramo ni birati, nego možemo i mi pokušati iskoristiti svađu te dvojice da iskamčimo nešto za sebe. A ne da budemo bojno polje ko Ukrajina Nije to svađa "te dvojice". Dio smo tog jednog. Iz povijesti znamo što je dobro, a što ne. Totalitarni režimi i high finance mafija nisu dobri. Povrh toga, otvaraju širom vrata zlu za koje smo mislili da je pobjeđeno. Zapadu je potreban reset, ako se mislimo borit s tim.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 10:10 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Mi smo mala zemlja i uvijek nas zahvati nešto veće. Uvijek smo bili dio "nečeg", ali ničemu od toga mi suštinski ne pripadamo, samo nas zahvati i onda gura u svom, a ne našem smjeru.
Kako je bilo napustit AU, ući u Jugoslaviju, napustit istu, ući u EU, ima li kraja tom in and out modelu? zrnorazuma je napisao/la: Zapadu kakav je sad postao je usto i usludo pripadati jer je to suicidalna skupina. A kako bi bilo jednom iznutra popravit stvar, a ne uvijek samo bježat? zrnorazuma je napisao/la: Istoku isto ne pripadamo, ali pogrešno je uopće misliti da nam mora biti neprijatelj. Te priče o nekoj dramatičnoj prijetnji s istoka koja stiže da nas porobi su propaganda "naše" elite koja služi da nas drži u pokornosti izmišljanjem vanjskog neprijatelja. Mislim da je to i uvjerljivi pobjednik izbora davao do znanja i dobio široku potporu na tom planu.
Pitaj Poljake. zrnorazuma je napisao/la: Dakle puno je pametnije gledati gdje iskamčiti što za sebe od obje strane, bez obzira gdje formalno priapdamo sada, jer niti jedna od tih strana ne štiti nas i naše interese. To što misliš da ćeš dobro proć ako se okreneš Rusiji je isto kao što vjeruješ da ćeš dobro proć ako se okreneš Turskoj. Nećeš. Pogledaj Orbanove mape.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 10:19 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: zrnorazuma je napisao/la: Istoku isto ne pripadamo, ali pogrešno je uopće misliti da nam mora biti neprijatelj. Te priče o nekoj dramatičnoj prijetnji s istoka koja stiže da nas porobi su propaganda "naše" elite koja služi da nas drži u pokornosti izmišljanjem vanjskog neprijatelja. Mislim da je to i uvjerljivi pobjednik izbora davao do znanja i dobio široku potporu na tom planu.
Pitaj Poljake. A kakove veze povijesno iskustvo Poljske ima sa povijesnim iskustvom Hrvatske? Možete li malo elaborirati tu vašu tezu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 10:24 |
|
|
Poljake su tukli i sa istoka i sa zapada.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 10:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Poljake su tukli i sa istoka i sa zapada. Citat: You know the joke about the Russians asking the Poles whom they would shoot first if ever invaded again like in 1939? The Poles said first the Germans, then the Russians. The Russians asked, why? Business before pleasure, the Poles replied.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 11:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: VBA2024 je napisao/la:
Pitaj Poljake.
A kakove veze povijesno iskustvo Poljske ima sa povijesnim iskustvom Hrvatske? Možete li malo elaborirati tu vašu tezu? Zamjeni na zapadu Nijemce s Talijanima, na istoku imaš Srbe i Turke, dodatno na sjeveru Mađare. Kad bi pravio deal s Rusima, moraš prvo udovoljit svim ovim. Baš bi Rusi izfavorizirali zadovoljit Hrvate nasuprot ovih drugih, posebno zbog Hrvata Tita i njegovog njet rusifikatorima. A ako prvo udovoljiš svim ovim i Slovenija bi se javila da uzme ostatke ostataka sebi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 12:25 |
|
|
Citat: I agree with Indian CEOs on 70, 80, 90-hour work weeks.
Just 5 questions:
1. If I give you 90 hours, are you giving me 90-hour Pay? Promotions? Equity? Or just lip service on "patriotism"?
2. How much of this work is truly value-adding, and how much is just performative busyness? 3. Singapore and China? It’s 2025. Do these outdated comparisons still apply to us? And why only them? 4. If I make these sacrifices, will the company guarantee job security? Or are layoffs still fair game? 5. If this culture is so celebrated, why don’t employment contracts reflect these standards transparently?
These are questions worth asking if we want real impact.
This "crazy hours" narrative promotes overwork, but who gains? Not us. Frankly, not even the companies.
So, does this mean we shouldn’t work hard?
Not at all. Hard work matters when it’s for your growth, your goals, and meaningful outcomes. But working just to meet irrational expectations or fill arbitrary hours?
Neither efficient nor sustainable.
Let's value results over hours and people over optics. Until then, I'll work smart, not blind.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 14:51 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Treba vodit računa da smo mi periferija i ne diktiramo trendove. Ako se previše vidiš unutra, a trendovi su loši, povući će i tebe za sobom. Drugim riječima, ne osjećaš se ni tu "kao kod kuće". U svakoj državi EU postoji neka stranka koja se protivi trendovima i s kojim bi se trebalo udružit i uskladit. Ali to radiš samo ako si tu domaći i bezuvjetno, bezalternativno. Može to bit i alternativa EU kao konceptu, pa i drugačija politika spram Rusije, ali nećeš napuštat kulturno-civilizacijski krug. zrnorazuma je napisao/la: Rusija se dosta uprla da nam bude prijatelj, mi smo to pod svaku cijenu odbili za nejasne razloge. zrnorazuma je napisao/la: Treba učiti od starog Dubrovnika Samo interesi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 15:35 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A kakove veze povijesno iskustvo Poljske ima sa povijesnim iskustvom Hrvatske? Možete li malo elaborirati tu vašu tezu?
Zamjeni na zapadu Nijemce s Talijanima, na istoku imaš Srbe i Turke, dodatno na sjeveru Mađare. Kad bi pravio deal s Rusima, moraš prvo udovoljit svim ovim. Baš bi Rusi izfavorizirali zadovoljit Hrvate nasuprot ovih drugih, posebno zbog Hrvata Tita i njegovog njet rusifikatorima. A ako prvo udovoljiš svim ovim i Slovenija bi se javila da uzme ostatke ostataka sebi. Pa mi smo ti već sada u savezu i sa Italijanima i Turcima i Slovencima i Mađarima. Eto sa Srbima nismo. Znači neka nas u ovome sada savezu jer nas ovaj savez štiti od naših saveznika sa kojima smo u savezu?? Nemojmo biti paranoični. Rusija se muči da zauzme Pokrovsk A nekima je u glavi da samo što nisu umarširali u ZG.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 15:45 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VBA2024
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 16:50 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Nama je kulturno-civilizacijski bliža i Srbija i Rusija od njih. ![slika](https://digitalna.nsk.hr/edb6zs2a/rep/v/r6/76m/vr676mtkbdlg.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 18:23 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Nećemo bit paranoični, no nećemo ni glavu u pijesak zabijat. https://www.dw.com/en/does-hungarys-viktor-orban-want-to-leave-europe/a-71171912Orban bi MEGA s velikom Mađarskom. i? Ko nama brani da težimo istome? Postoji plan. Milanović gura Hrvatsku prema Rusiji. Sljedeća faza crtanje karata Velike Hrvatske do Balatona ("Operacija Ceha"). Mađari zgroženi pretenzijama ruskih proxija slijepo se vežu za Zapad gdje povijesno pripadaju. Rezultat - eliminiran Urban i ruski utjecaj u Hungariji. Epilog - Nakon što je obavila svoju misiju Hrvatska se vraća u okrilje Zapada.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 15 sij 2025, 19:17 |
|
|
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 18 sij 2025, 20:00 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Britanska policija skrivala silovanja curica Postano: 20 sij 2025, 18:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6421 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: Tesko mi je povjerovati u ovu priču. Gura je Musk koji je vec nebrojano puta uhvaćen u laži Sto got govori protiv islama tebi je tesko povjerovati. Medutim ja tvrdim da je sve tacno i problem traje duze. Englezi su nacija koja propada.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|