|
|
Stranica: 920/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 sij 2025, 14:44 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Svi su oni Hamas i to je bilo jasno i na početku. Znači jedino rješenje je etničko čišćenje. Sve zatrpati, poravnati i onda svoje naseliti. Samo što je to isto rješenje koje i Hamas zagovara. Za Izraelce naravno Naravno da jest, bilo je i bit će sve dok je islamizam nazočan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 sij 2025, 14:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 sij 2025, 14:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Veliki je pritisak na Netanyahua od obitelji zatočenih, oporbe ali i Washingtona.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 sij 2025, 18:38 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da jest, bilo je i bit će sve dok je islamizam nazočan.
Mislim da je ovo tamo naprosto teritorijalni sukob dva plemena, gdje religija ne igra presudnu ulogu, samo još dodatno učini stvari divljijima. Tamo je od početka igra "do istrage vaše ili naše" jer drugčije ne može ni biti. Isto ko to Knin ili vukovar nisu mogli biti i Srbija i Hrvatska u isto vrijeme, tako to parče zemčje ne može biti i židovsko i arpasko istovremeno. Netko će se ukloniti Ja mislim da ti ignoriraš činjenicu da je islam od kad je nastao u sukobu sa svakim svojim susjedom u svijetu.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 sij 2025, 20:03 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja mislim da ti ignoriraš činjenicu da je islam od kad je nastao u sukobu sa svakim svojim susjedom u svijetu.
To naravno stoji, kako za islam, tako i za židovstvo. U ovom slučaju, i da su jedni budisti, a drugi tenristi sukob bi bio isti jer je plemenski, ko sukob nas i Srba ili Ukrajinaca i Rusa. Dokle je naše, a dokle je vaše. Ni blizu isto. Mi i Srbi se uspješno pridržavamo mirovnog sporazuma.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 sij 2025, 23:11 |
|
|
Nd možete pobjediti ☝️
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 17 sij 2025, 23:31 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nd možete pobjediti ☝️ Oho opet se uniforme obukle. Do jučer su bili civili.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 18 sij 2025, 08:31 |
|
|
Citat: Al Thani je upozorio da bez palestinske države neće biti mira.
"Ono što smo postigli ovim dogovorom posljednja je prilika za Gazu. Da spasimo Gazu od ovog rata, ovo je naša posljednja šansa. Kada govorimo o miru općenito, mir se na kraju krajeva neće dogoditi bez palestinske države. Radi rješavanja temeljnog uzroka problema, a ne samo za rješavanje simptoma problema", rekao je Al Thani.
Dotaknuo se i novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa za kojeg je rekao da bi mogao "stvoriti veći utjecaj na regiju".
Komentirajući kako je nova administracija djelovala tokom pregovora, rekao je: "Vjerujem da ako takav stav i pristup nastavimo sljedeće četiri godine, možemo stvoriti puno dobrih stvari za regiju".
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 19 sij 2025, 00:07 |
|
|
mrvica je napisao/la: Jedna je osoba teško ozlijeđena u napadu nožem u središtu izraelskog grada Tel Aviva u subotu, poručila je tamošnja policija, a izvijestio The Times of Israel.
Kako govore izvještaji prolaznik je ubrzo upucao napadača koji je na licu mjesta preminuo. Policija vjeruje da se radi o terorističkom napadu, a napadač je identificiran kao 19-godišnji Salah Yahye iz Zapadne obale. Neće to stati dok ne dođe do kompletne istrage bälija.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 05:00 |
|
|
Ne pričajte gluposti
Sve što se kreće u pojasu Gaze je Hamas odnosno legitimna vojna meta
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 09:37 |
|
|
Trump unosi pozitivne promjene a nije još ni prisegnuo.
Hamas će se vjerojatno pritajiti za vrijeme njegova mandata i čekati slabiju vlast na čelu SAD-a da opet teroriziraju Izrael.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 09:51 |
|
|
Svjedocili ste najvecoj PR pobjedi u historiji ratovanja.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 10:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60166 Lokacija: DAZP HQ
|
zrnorazuma je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svjedocili ste najvecoj PR pobjedi u historiji ratovanja. Mislim da se krivo nadaš. Ivršit će se razmjene talaca, a nakon toga če Gaza ostati blokirana, Izrael će sigurno kočiti pomoć i obnovu, kako bi se potaklo iselajvanje Palestinaca. Nisu Izraelci glupi Upravo to, riješavat će sad Gazu u tišini godinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 11:35 |
|
|
Sad će Hamas malo razgrnut ruševine, da napravi mjesta za mimohod pobjede.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 11:35 |
|
|
Hamas pušta 97 izraelskih talaca i zauzvrat traži puštanje 1900 Palestinaca koji sjede u izraelskim zatvorima. U očima Palestinaca, jedan Židov vrijedi kao 20 muslimana. Dakle ubuduće za 2-3 ubijena Židova, Izrael može sravnit barem jedan stambeni blok s muslimanima. Not Bad!
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 16:43 |
|
|
ZA SAD, ovo je cista pobjeda Hamasa.
Hamas je ostao na vlasti. Israel nije ocistio Gazu. Vracaju im se (puno njih) zarobljeni. IDF se povlaci iz Gaze. Imidz im se nije narusio i ako se cinili strasne zlocine u Gazi i izvan nje. To sto in je poginulo 100tinjak hiljada, koga briga toliko in se rodi za dvije godine.
Sa druge strane, Israel nije dobio nista u ovom ratu, osim ti 100injak talaca sto je vraceno.
Ali meni je zanimljivije druga strana, koja se tesko podcjenjuje a to je jedan Soft Power koji imaju muslimani a svi ga redovno podcjenjuju. Mi Hrvati (i Srbi) smo cak jako nastradali od njega i opet ga podcjenjujemo ili ne vidimo. Islamska PR Moc uz pomoc lazi, ili sto bi rekli Takija.
Znaci Hamas prede granicu, pobije djecu na festivalu, ubija civile u njihovim kucama, odvedu civile kao zarobljenike, drze in godinu dana. GODINU DANA su civile drzali kao zatvorenike, i opat Israel i IDF "Bad Boys". Onu curu svabicu snimali sta su joj radili, ne sto su je ubili nego teske muke nanjeli, a cak NIJE ZIDOVKA. Opet poslje jadni oni, branili se. Kao sto su se branili ubijavsi djecu u Krizancevom selu, Uzdolu itd. Pa osudise nam Generale, jer nesmijes se branit kad te musliman krene ubijat !
Eh sad te price sta Zidovi i Trump planiraju, siguran sam da vi insajderi na forumu imate informacije iz prve ruke.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 16:54 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6395 Lokacija: Izvan sebe
|
zrnorazuma je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svjedocili ste najvecoj PR pobjedi u historiji ratovanja. Mislim da se krivo nadaš. Ivršit će se razmjene talaca, a nakon toga če Gaza ostati blokirana, Izrael će sigurno kočiti pomoć i obnovu, kako bi se potaklo iselajvanje Palestinaca. Nisu Izraelci glupi Nemas pravo. Karabaja ima pravo. Hamasovci i palestinci su demografski u posljednja 2 mjeseca nadoknadili ljudske gubitke. Kada su nakon par mjeseci vidjeli da je davo odnio salu, navalili su na zene da ih oplode i da im radaju djecu. Nisu mogli podnijeti misao da umru bez potomstva. U posljednji tri mjeseca je vise djece rodeno za 56% nego prije rata. Ta ce djeca biti u sljedecih 16- 20 godina odrasti na humanitarnoj pomoci, koju mi placamo. Izrael nije postigao nista osim vidljivog razaranja materijalnih dobara. Izrael nije imao efikasnu strategiju za unistenje hamasa. To se najbolje vidjelo kod slavlja prilikom proglasenja primirja. Polovica stanovnistva, muskog, nosi uniforme, oruzje i maske.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 16:58 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6395 Lokacija: Izvan sebe
|
VUKsaJUGA je napisao/la: ZA SAD, ovo je cista pobjeda Hamasa.
Hamas je ostao na vlasti. Israel nije ocistio Gazu. Vracaju im se (puno njih) zarobljeni. IDF se povlaci iz Gaze. Imidz im se nije narusio i ako se cinili strasne zlocine u Gazi i izvan nje. To sto in je poginulo 100tinjak hiljada, koga briga toliko in se rodi za dvije godine.
Sa druge strane, Israel nije dobio nista u ovom ratu, osim ti 100injak talaca sto je vraceno.
Ali meni je zanimljivije druga strana, koja se tesko podcjenjuje a to je jedan Soft Power koji imaju muslimani a svi ga redovno podcjenjuju. Mi Hrvati (i Srbi) smo cak jako nastradali od njega i opet ga podcjenjujemo ili ne vidimo. Islamska PR Moc uz pomoc lazi, ili sto bi rekli Takija.
Znaci Hamas prede granicu, pobije djecu na festivalu, ubija civile u njihovim kucama, odvedu civile kao zarobljenike, drze in godinu dana. GODINU DANA su civile drzali kao zatvorenike, i opat Israel i IDF "Bad Boys". Onu curu svabicu snimali sta su joj radili, ne sto su je ubili nego teske muke nanjeli, a cak NIJE ZIDOVKA. Opet poslje jadni oni, branili se. Kao sto su se branili ubijavsi djecu u Krizancevom selu, Uzdolu itd. Pa osudise nam Generale, jer nesmijes se branit kad te musliman krene ubijat !
Eh sad te price sta Zidovi i Trump planiraju, siguran sam da vi insajderi na forumu imate informacije iz prve ruke. Ti imas potpuno pravo. Slazem se sa svakom rijeci. Ovaj forum je prepun umisljenih budala koji podcjenjuju muslimane. Bojim se da je sve to placeno i da neki to rade iz gluposti drugi sto imaju materijalnu korist.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 17:00 |
|
|
A kako se financira taj PR?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 17:05 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: A kako se financira taj PR? Ne financira, na zapadu je noavc Bog. Kod muslimana nije. Oni svi kace postove o Gazi na drustvenim mrezama, pricaju o gazi na kavi. Ubjeduju prijatelje uz lazi neke, kako in Israel unistava. Najbolji PR je taj koji nije PR nego "trust me Bro, pa nebi ja tebi lagao". A za onaj PR koji se ipak financira, ima dzamija para, ne sikiraj se. Tko je financirao korumpiranje Haaskog suda (ICTY) ?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 17:44 |
|
|
Nije stvar što muslimani misle, uvijek im je nemusliman kriv. Nego, odakle im novac i vrijeme da provode na društvenim mrežama i kavama? Tko to financira?
Možda su se neke koruptne elite dale potkupit, pa se iz državnog proračuna izdvaja novac u tu svrhu? (hint Katargate, čija istraga je zamrznuta uz jake pritiske., hint2 Orban želi osvojit Bruxelles)
Zašto im se šalje humanitarna pomoć, tko to plaća?
Sve to uredno mi plaćamo kroz raznorazne namete.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 18:16 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: ZA SAD, ovo je cista pobjeda Hamasa.
Eh sad te price sta Zidovi i Trump planiraju, siguran sam da vi insajderi na forumu imate informacije iz prve ruke. Naravno da je izrael Bad Boys. Izrael vec godinama drzi tisuće palestinskih civila i djece u zatvoru. A eto vidiš ti si se potresao zbog njihovih zarobljenika, sto pokazuje da oni i dalje imaju jak PR. Ovo nije takija, ovo je istina koja izlazi na vidjelo uz bolnu cijenu. Velika hvala za to ide slabljenjem mainstrim medie a rastom popularnosti twittera i tiktoka kao primarnog izvora informacija. Hvala Musku i Kinezima, Hamas vječno zahvalan!
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 18:16 |
|
|
Od svih najava "unisitce Gazu", "prestace postojati Gaza", "pocistice jug Libanona", na kraju nista.
Ali uredno se rugaju Rusima jer "osvoje dva sela u deset dana".
Gdje je zapelo u Izraelu?
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 20 sij 2025, 22:10 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Gdje je zapelo u Izraelu?
Vojno su nesposobni za urbano ratovanje i medijski su poraženi totalno. Imali su par vrhunskih poteza, poput onog s pagerima što su napravili Hezbolahu ili kako su roknuli onog lika usred Teherana. Ali vojno, imaju totalnu premoć u artiljeriji i avijaciji i mogu razorit sve živo i pobit tisuće civila. Ali za borbe u gusto naseljenim mjestima nisu. Osim toga, iz nekog razloga Izrael ima prošle godine skok broja umrlih od 2.7%, u zemlji s vrlo maldim stanovništvom. Pitaj Boga kolike su im stvarne žrtvei gubitci. Izrael će sada promijeniti taktiku i pokušati drugim metodama, pametnijim. U gusto naseljena mjesta nema smisla ulazit kad ti je protivnik spreman ubit čak i svoje vlastito dijete za svoju ideologiju i vjeru. Protiv takvih se koristi samo opširno bombardiranje.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 21 sij 2025, 09:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: ZA SAD, ovo je cista pobjeda Hamasa.
Eh sad te price sta Zidovi i Trump planiraju, siguran sam da vi insajderi na forumu imate informacije iz prve ruke. Naravno da je izrael Bad Boys. Izrael vec godinama drzi tisuće palestinskih civila i djece u zatvoru. A eto vidiš ti si se potresao zbog njihovih zarobljenika, sto pokazuje da oni i dalje imaju jak PR. Ovo nije takija, ovo je istina koja izlazi na vidjelo uz bolnu cijenu. Velika hvala za to ide slabljenjem mainstrim medie a rastom popularnosti twittera i tiktoka kao primarnog izvora informacija. Hvala Musku i Kinezima, Hamas vječno zahvalan! Zaboravljas da je Hamas zarobio omladinu na festivalu a IDF zarobio Hamas teroriste Sto su pocinili ili planirali takve stvari kao to silovanje svabice jedne koja je tu dosla na festival i nema nikakve veze sa tim ratom. Iskreno, poznavajuci njemce i na oko, rekao bi cak da je vise podrzavala palestince nego Israel.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|