|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Patriota
|
Naslov: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 01:46 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1785 Lokacija: Gora Romanija
|
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 03:55 |
|
|
Mala poznata je stvar da je Donald Trump ustvari Danis iz stare begovske porodice Trampašića.
Morao je promijeniti ime kada je otišao u Ameriku, ali je održao tradiciju svojih predaka i nastavio po Americi praviti kule. Spotify playlista mu počinje sa "Country roads" a završava Mostarskim dućanima.
Kao pravi Bosanac, uspio je i oženiti Slovenku
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 08:14 |
|
|
Svaka budala ima svoje veselje, pa tako se vi veselite što je možda pozvan lik, koji je mentalno nestabilni wanna be ustaša, kojem se političko djelovanje svelo na negiranje vas kao naroda te vaše "jedne jedine". Dobar primjer koji ilustrira kako islam štetno djeluje po mozak.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 09:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25861 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Je li to provereno?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 09:29 |
|
|
Patriota je napisao/la: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/paraga-za-slobodnu-nakon-sto-je-pozvan-za-trumpovu-inauguraciju-u-medijskoj-sam-blokadi-ali-1446897
Sve je spremno za novu platformu 2026 Super. Koje su nove nade ovaj put? - Zlaja, Dina, Fahra, Baka, Dena, Nerka, Džema, Želja, Sejfa, Sabina…? - Cvitan, Pomaci, Pravaši, oni iz Žepča…? - Nebitno. Oni su tu gdje jesu i idu tamo gdje idu.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 10:06 |
|
|
Ovo je jako zanimljiv podatak jer se ipak radi o političkom mrtvacu od kojeg trenutno i nema neke koristi.
Ostaje pitanje jel pozvan kao vjerni simpatizer ili nešto namjeravaju s njim. Jučer je izjavio kako ima kontakte s dosta republikanaca koji se zanimaju za "demokraciju " u Hrvatskoj.
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 11:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7466 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Dobro izgleda Paraga, nije oronuo. U svakom slučaju velika čast za njega. Podržavamo Trumpa.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 11:54 |
|
|
Ne rušite zida u Berlinu, Donald će ga staviti na Drinu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 13:54 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 1028 Lokacija: Republika Srpska
|
Patriota je napisao/la: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/paraga-za-slobodnu-nakon-sto-je-pozvan-za-trumpovu-inauguraciju-u-medijskoj-sam-blokadi-ali-1446897
Sve je spremno za novu platformu 2026 Da znaš kakvi sve opskurni likovi budu pozvani...
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 13:56 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 1028 Lokacija: Republika Srpska
|
Inače, jedna zanimljivost... Lik Petera Griffina rađen je po uzoru na Dobroslava Paragu.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 14:05 |
|
|
Što radi sad Paraga, ne znam kad sam zadnji put čuo za njega?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1098 of 2558 - 42.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 14:55 |
|
|
Zadnjih godina je takijao po islamskim sijelima, klasicna "HDZ je unistio program hrvatskog cvieca, Hrvatska je hagresirala na bejha jedinstvenu nedjeljivu".
Udbasko smece je odavno napustilo "ustase su fini, Hrvatska do Drine" retoriku. Propala ideja da se Hrvatska 91 prikaze kao neofasisticka jazbina koju treba satrati jer crne kosulje i ustase. Pa je na novom zadatku.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:00 |
|
|
Banya je napisao/la: Inače, jedna zanimljivost... Lik Petera Griffina rađen je po uzoru na Dobroslava Paragu. Mislim da je ipak jedan drugi pravas bia inspiracija
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:22 |
|
|
Ako je istina, pa šta? Zvao ga je i njemački predsjednik Weizsaecker još 1988. u posjetu, kao i ostale tadašnje disidente iz i. Europe. Danas je nebitan lik.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:22 |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Zadnjih godina je takijao po islamskim sijelima, klasicna "HDZ je unistio program hrvatskog cvieca, Hrvatska je hagresirala na bejha jedinstvenu nedjeljivu".
Udbasko smece je odavno napustilo "ustase su fini, Hrvatska do Drine" retoriku. Propala ideja da se Hrvatska 91 prikaze kao neofasisticka jazbina koju treba satrati jer crne kosulje i ustase. Pa je na novom zadatku. Paraga može biti šupak zbog nekih stvari ali udbaš sigurno nije.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:24 |
|
|
tetejac je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Zadnjih godina je takijao po islamskim sijelima, klasicna "HDZ je unistio program hrvatskog cvieca, Hrvatska je hagresirala na bejha jedinstvenu nedjeljivu".
Udbasko smece je odavno napustilo "ustase su fini, Hrvatska do Drine" retoriku. Propala ideja da se Hrvatska 91 prikaze kao neofasisticka jazbina koju treba satrati jer crne kosulje i ustase. Pa je na novom zadatku. Paraga može biti šupak zbog nekih stvari ali udbaš sigurno nije. U to ne bi bio siguran, pošto je hrpa njih "flipala" u zatvoru.
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:25 |
|
|
Ze mene jeste, neko ko u sred rata podriva obrambenu sposobnost drzave i radi antireklamu istoj, ne moze biti nista drugo. Nijedna drzava ne moze imati dvoje vojske, samo jednu, a druga je paravojska.
Uostalom, proguglaj mu zadnje radove unazad 15 godina recimo, vidjeces da redovito optuzuje Hrvatsku za hagresiju na cjelovitu nedjeljivu. Pa mi objasni kako se to uklapa u "Hrvatska do Drine" narativ koji je on jelte podrzavao nekada.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:31 |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Ze mene jeste, neko ko u sred rata podriva obrambenu sposobnost drzave i radi antireklamu istoj, ne moze biti nista drugo. Nijedna drzava ne moze imati dvoje vojske, samo jednu, a druga je paravojska.
Uostalom, proguglaj mu zadnje radove unazad 15 godina recimo, vidjeces da redovito optuzuje Hrvatsku za hagresiju na cjelovitu nedjeljivu. Pa mi objasni kako se to uklapa u "Hrvatska do Drine" narativ koji je on jelte podrzavao nekada. Izdajnički izrod optužuje Hrvatsku od kad mu je Đapić "ukrao" stranku, znači dobrih 30 godina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:33 |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Ze mene jeste, neko ko u sred rata podriva obrambenu sposobnost drzave i radi antireklamu istoj, ne moze biti nista drugo. Nijedna drzava ne moze imati dvoje vojske, samo jednu, a druga je paravojska.
Uostalom, proguglaj mu zadnje radove unazad 15 godina recimo, vidjeces da redovito optuzuje Hrvatsku za hagresiju na cjelovitu nedjeljivu. Pa mi objasni kako se to uklapa u "Hrvatska do Drine" narativ koji je on jelte podrzavao nekada. Podržavao. Nekada. 1991/1992. Ključno. Čuj podriva obrambenu sposobnost države a čovjek prvi organizirao vojsku da brani državu. Ne prosipaj se. Da ne bude da samo branim Paragu, imao je Paraga svojih šupačkih epizoda ali prozivat ga da je udbaš?! Daj nešto da vidim.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:35 |
|
|
horus je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Ze mene jeste, neko ko u sred rata podriva obrambenu sposobnost drzave i radi antireklamu istoj, ne moze biti nista drugo. Nijedna drzava ne moze imati dvoje vojske, samo jednu, a druga je paravojska.
Uostalom, proguglaj mu zadnje radove unazad 15 godina recimo, vidjeces da redovito optuzuje Hrvatsku za hagresiju na cjelovitu nedjeljivu. Pa mi objasni kako se to uklapa u "Hrvatska do Drine" narativ koji je on jelte podrzavao nekada. Izdajnički izrod optužuje Hrvatsku od kad mu je Đapić "ukrao" stranku, znači dobrih 30 godina. S tobom sam o ovom pričao davno čini mi se. Nema ovde navodnika. Đapić mu je digao stranku u Kutini dok je ovaj bio u USA. Dobro se sjećam i to je istina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:39 |
|
|
horus je napisao/la: tetejac je napisao/la: Paraga može biti šupak zbog nekih stvari ali udbaš sigurno nije. U to ne bi bio siguran, pošto je hrpa njih "flipala" u zatvoru. Žali Bože što nismo imali na početku više takvih udbaša kao Paraga a manje kao Perković, Mustač, Manolić…
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:42 |
|
|
Ako nije udbas, onda je korisna budaletina, kao Keleminac recimo.
Sve iste budaletine, za mene udbas jer ne vjerujem da je on sam od sebe "organizirao crne uniforme da strazare po Zagrebu".
Iskoristio naivnost domoljuba koji su htjeli braniti Hrvatsku, to je sve.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:43 |
|
|
tetejac je napisao/la: horus je napisao/la: Izdajnički izrod optužuje Hrvatsku od kad mu je Đapić "ukrao" stranku, znači dobrih 30 godina.
S tobom sam o ovom pričao davno čini mi se. Nema ovde navodnika. Đapić mu je digao stranku u Kutini dok je ovaj bio u USA. Dobro se sjećam i to je istina. Jel mu debeli mazuzo stranku ili nije je nebitno. Što bome je bitno jeste njegovo djelovanje nakon toga. Epizoda drukanje po američkom kongresu recimo. Koje je čisto udbaštvo.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:48 |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Ako nije udbas, onda je korisna budaletina, kao Keleminac recimo.
Sve iste budaletine, za mene udbas jer ne vjerujem da je on sam od sebe "organizirao crne uniforme da strazare po Zagrebu".
Iskoristio naivnost domoljuba koji su htjeli braniti Hrvatsku, to je sve. Čuj crne uniforme da stražare po Zagrebu Prozivat Paragu da je udbaš i da je podrivao obrambenu spodobnost države je baš debilno.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Trump Dodrinaš? Dobroslav Paraga pozvan na inauguraciju Postano: 16 sij 2025, 15:52 |
|
|
horus je napisao/la: tetejac je napisao/la: S tobom sam o ovom pričao davno čini mi se. Nema ovde navodnika. Đapić mu je digao stranku u Kutini dok je ovaj bio u USA. Dobro se sjećam i to je istina. Jel mu debeli mazuzo stranku ili nije je nebitno. Što bome je bitno jeste njegovo djelovanje nakon toga. Epizoda drukanje po američkom kongresu recimo. Koje je čisto udbaštvo. Čisto udbaštvo je ubijanje Hrvata, likvidacije, sačekuše, miniranje onog židovskog groblja u Zagrebu itd. Zna se ko je to radio. Prozivat Paragu da je udbaš mi je debilno. Dajte nešto da vidim. Ovo je kao da prozivate Juru i Bobana da su radili za KPJ.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|