|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Šporet
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 22:23 |
|
|
Patriota je napisao/la: 
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 22:29 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Nešto se ne sjećam da smo mi imali tako vedrih i motivirajućih pjesmi  ali zato su se rado slušale ove srpske  Tad su u glazbi dominirali cvjećari, dok su Srbi imali one light anti-muslimanske pjesme o mudžahedinima u Drini do onih morbidnih o veličanju Ratkove kame. "To je zemlja Hrvatska i od Boga i Alaha" 
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:00 |
|
|
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:05 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2192 Lokacija: Gora Romanija
|
Ja šta će hahahahha
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:09 |
|
|
Patriota je napisao/la: Ja šta će hahahahha Oh Monday mornin' you gave me no warnin' of what was to be Oh Monday, Monday, how could you leave and not take me
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60678 Lokacija: DAZP HQ
|
Teuton je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Nešto se ne sjećam da smo mi imali tako vedrih i motivirajućih pjesmi  ali zato su se rado slušale ove srpske  Tad su u glazbi dominirali cvjećari, dok su Srbi imali one light anti-muslimanske pjesme o mudžahedinima u Drini do onih morbidnih o veličanju Ratkove kame. "To je zemlja Hrvatska i od Boga i Alaha"  Mi smo imali one ratne nabrijavajuće da s nožem u zubima i s bombom u ruci kreneš na rov. Ali nemamo ratne hitove za kafane. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:32 |
|
|
Pazite ovu cvjećarsku. Alah i Tomislav u istoj pjesmi.  Na Duvanjskom polju slavnom, u vremenu onom davnom, tisuć' ljeta i još više, Tomislava, ljutog lava, Hrvati okruniše. Ponosna si vazda bila, Herceg-Bosno naša mila, i sa Une i sa Drine, ne daju te Hrvatine. Svetišta nam uništiše, ognjišta nam popališe, zapamtite bezvjernici, svak' je onaj kratkog daha, dirne l' Boga il' Alaha.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:34 |
|
|
Ovo zvuči kao himna Federacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Ovo zvuči kao himna Federacije. Savezna Hercegbosna, s Alahom koji sve više blijedi, iseljava u Njemačku. Trebali bi staviti neki postotak. Kad ih iseli 20% onda je Alah. Kad ih iseli 40% onda je Ala. Kad 60% onda je Al. A 80%, samo A 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 17 sij 2025, 23:57 |
|
|
Ili smanjivat font dok ne postane nečujno.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 00:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Ili smanjivat font dok ne postane nečujno. Lajkam 
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 00:09 |
|
|
A tek čuvena od pokojnog Ive Fabijana Mrvelja: Ajmoo Husoo branit' domovinu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 01:44 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 1974 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Patriota je napisao/la: Pa BiH ce je odbit i tjt Jeza niz kralježnicu…
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 01:48 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 1974 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
novem je napisao/la: Leleču Turci, kukaju bule, oj lele, lele, eno ga Mile!
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 12:57 |
|
|
Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mogu odbiti samo bosnjaci, ili kmecati jer ne mogu sami odlucivati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 12:59 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2192 Lokacija: Gora Romanija
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Drzava,to smo mi
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 13:06 |
|
|
Patriota je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Drzava,to smo mi 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 13:07 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11043 Lokacija: Global South
|
Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Hrvati ce biti za četničku lobisticu? Hrvafi će biti ZA politiku Momčila Đujića? Au koliko ste vi bivši narod
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 13:37 |
|
|
Znači gotovi smo. Dolazi početnica.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 13:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Hrvati ce biti za četničku lobisticu? Hrvafi će biti ZA politiku Momčila Đujića? Au koliko ste vi bivši narod Alternativa je biti za nezahvalne i pohlepne islamističke rasiste, pristaše globalnog terorizma kao na pr Hamas, i štovatelje magrebovske civilizacije. Nije da je lak izbor, ali nije ni težak
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 14:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Sta znaci kandidat? I Niko Kartelo je bio kandidat za predsjednika. Male su sanse da se ovo desi ali akk se deyi bit cu prvi tu da proglasim kapitulaciju i pojačam džihad Čoviče, ti baš voliš da te pratidu CIA i Homeland Security.
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 14:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hadzi Mustafa Aganlic je napisao/la: Kako ce BiH odbiti, kad ce Srbi biti za, a i Hrvati.
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Hrvati ce biti za četničku lobisticu? Hrvafi će biti ZA politiku Momčila Đujića? Au koliko ste vi bivši narod Pa dobra pitanja. Mislim da je pitanje kako će službeni ZG. Do sada su uvijek bili protiv Srba jer ih smatraju puno većom opasnosti od vas, koji ste realno razoružani i nemate svoju državu (BiH je i vaša država a ne samo vaša). Mislim da hrvatskom faktoru u BiH više odgovara srpsko guranje i eventualni raspad BiH, jer je to država koju se ruku na srce ne isplati održavati na okupu. Činjenica je da dolaskom Trumpa dolaze nove administracije i novi ljudi, nije nemoguće da u BiH nastupe velike promjene.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 14:27 |
|
|
Mada nece ova biti hambasadorka, previse bi bilo, Ameri imajte milosti prema bosnjama. Trumpe, halali. Hrvati ce biti za četničku lobisticu? Hrvafi će biti ZA politiku Momčila Đujića? Au koliko ste vi bivši narod Ozbirom kako niste pristali na ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH, sljedeće najbolje rješenje je podržati Srbe za raspad BiH. Istina to nije idealno, ne želimo to, ali na žalost agresivna islamistička politika nas je prisilila na takve korake. Umjesto dobrog rješenja, moramo ići na manje zlo. Eto za utjehu i mi smo nezadovoljni time. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 14:32 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Patriota je napisao/la: Drzava,to smo mi
 Jbt koje nepismenosti. Starjk gladzu...na birovu... Umisto štrajk glađu...na birou...
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Panika u Bošnjakistanu Postano: 18 sij 2025, 14:37 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Jbt koje nepismenosti. Starjk gladzu...na birovu... Umisto štrajk glađu...na birou... Uspjeh bnp i "bosanskog jezika". 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|