Naslov: Re: Ukrajinci u Hrvatskoj ili kako je Hrvatska divna
Postano: 19 sij 2025, 21:20
Da u ZG idu u grkokatoličku crkvu, u središnjoj dalmaciji su po pravoslavnim crkvama i manastirima.
Vidim kako su ukrajinske mame oduševljenje HR školama, prijemom djece među hrvatske vršnjake, odnosom učitelja i drugih roditelja, te se po grupama raspituju kako iz baltičkih zemalja preseliti u HR. Sve to lijepo hrvatizirati, prevesti na katoličanstvo, usaditi im domoljublje (već obožavaju thompsona), udati.
_________________ 🇭🇷🇧🇦 A vi zato jebite i ne vadite, jer morate Domovini ponos vratiti.
Naslov: Re: Ukrajinci u Hrvatskoj ili kako je Hrvatska divna
Postano: 21 sij 2025, 13:16
MiB je napisao/la:
Da u ZG idu u grkokatoličku crkvu, u središnjoj dalmaciji su po pravoslavnim crkvama i manastirima.
Vidim kako su ukrajinske mame oduševljenje HR školama, prijemom djece među hrvatske vršnjake, odnosom učitelja i drugih roditelja, te se po grupama raspituju kako iz baltičkih zemalja preseliti u HR. Sve to lijepo hrvatizirati, prevesti na katoličanstvo, usaditi im domoljublje (već obožavaju thompsona), udati.
Božić već slave kad i mi, ti im uskrs još prebaci i to je to. Oplodnju, fertilitet i te zajebancije prepusti meni, to nek bude moja briga.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.