|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 11:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39737 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Cvitanović ih izveo na čistinu. ILIJA CVITANOVIĆ 'Imam ponudu za Bakira Izetbegovića, isti dan ćemo zajedno smijeniti Dragana Čovića' https://www.hercegovina.info/vijesti/po ... ca/233731/Nakon ovoga jasno da im ne smetaju Dodik i Čović nego Hrvati. Važnije je Hrvatima nametati člana Predsjedništva nego Dodika izbaciti s državne vlasti. Još jedan dokaz da su im primarni neprijatelj Hrvati a ne Srbi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 13:13 |
|
|
Ovo je sjajno, idemo srediti izborni zakon, smijenimo Covica, i na prvim narednim izborima bum, eto Covica u predsjednistvo
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 13:14 |
|
|
Inace nikada oni nece pristati na ovo sto Cvitanovic nudi, njima je taj ukradeni clan predsjednistva zadnje sto mogu ukrasti, drze se zubima za to. Iako nikakve konkretne rezultate nemaju od toga, ali ako izgube i to, onda su na ledini.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 13:20 |
|
|
Pa bez tog imaju samo kantonalnu razinu vlasti. Ako u predsjedništvu BiH budu 1/3 neće više ni najkrezavijem muslimanu moć slagat da su pobijedili u ratu.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 13:24 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Pa bez tog imaju samo kantonalnu razinu vlasti. Ako u predsjedništvu BiH budu 1/3 neće više ni najkrezavijem muslimanu moć slagat da su pobijedili u ratu. A pijani halal drug sa plaćom od 6000 KM je ratni plijen?
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Cvitanović ponudio Bošnjacima smjenu Dodika i Čovića za IZ Postano: 23 sij 2025, 13:34 |
|
|
Alijina priča o pobjedi u ratu je bazirana na cjelovitosti BiH. Ukoliko bi zauzeli sva tri mjesta na najvišoj razini vlasti (presuda Kovačević im treba za taj pokušaj), to bi smatrali totalnom pobjedom, a pitanje entiteta i kantona pitanjem unutarnjeg uređenja, koja će se "riješit vremenom".
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|