|
|
Stranica: 37/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 09:18 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Kladionice nas omalovažavadu. 1,09 na Dansku i 12,00 na Hrvatsku. Boje za nas. Tako je nazad par prvenstava, Hrvatska bila razbijena u par utakmica, a mi onda s isto ovako moćnon Danskom odigrali egal, krađon su nan oduzeli pobidu. Nije to samo do kvalitete igrača, kladionice vjerojatno znaju i ovaj popratni dio oko mentaliteta. Dancima je ovo ključna utakmica, njima je svejedno da li su 2. ili 10. ako već nisu prvi. Kod nas je već delirij, piše se više o dočeku i tko će pjevati, a ne o finalu. Možda može jedino Sigurdsson malo utjecati jer je on izvan toga. Slična je situacija kao na nogometnom svjetskom 2018. kad se slavio sam ulazak u finale kao prvo mjesto.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 09:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8584 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sokolić je napisao/la: Kladionice nas omalovažavadu. 1,09 na Dansku i 12,00 na Hrvatsku. Boje za nas. Tako je nazad par prvenstava, Hrvatska bila razbijena u par utakmica, a mi onda s isto ovako moćnon Danskom odigrali egal, krađon su nan oduzeli pobidu. Nakon Francuske se vidi da možemo. 100% Potentni smo za zlato.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 09:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41291 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Manja je onda kvota bila na Portugal 11 u polufinalu. Strašna je Danska ali je ipak finale. Bolje i za nas da nas podcjenjuju, takve utakmice najbolje odigramo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 10:03 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Kod nas je već delirij, piše se više o dočeku i tko će pjevati, a ne o finalu. Možda može jedino Sigurdsson malo utjecati jer je on izvan toga. Slična je situacija kao na nogometnom svjetskom 2018. kad se slavio sam ulazak u finale kao prvo mjesto. To i ja mislim. Ali nekako mi se čini da je ovaj put drugačije. Naši su 2018. imali drugačiji put od rukometaša 2025.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 10:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Manja je onda kvota bila na Portugal 11 u polufinalu. Strašna je Danska ali je ipak finale. Bolje i za nas da nas podcjenjuju, takve utakmice najbolje odigramo. Mislim da je i Danska imala na ovom turniru mnogo lakši ždrijeb, nego mi. Oni su k tome nordijci, pa im je Prtugal došao kao trening.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 22:37 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1993 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Idemo po zlato!
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:00 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Kladionice nas omalovažavadu. 1,09 na Dansku i 12,00 na Hrvatsku. Boje za nas. Tako je nazad par prvenstava, Hrvatska bila razbijena u par utakmica, a mi onda s isto ovako moćnon Danskom odigrali egal, krađon su nan oduzeli pobidu. Jebes mi sve ako necu stavit 20 eura na nas . 200 eura ide u dzep .
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:09 |
|
|
Teško ćemo mi dobit Dansku , izuzetno brza momčad , doslovno koda crnci igraju . Neznan odakle in snage onoliko trčat i bit toliko brzo .
Dajen šanse 20 % Hrvatska 80% Danska . Nebi baš ka kladionice dava nama 7,8 % nismo toliko jadni .
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:10 |
|
|
Smatran da smo boji, ali sudci će dosta odlučivat. Sitite se jednog od brojnih sudačkih masakriranja oneg iz 2009.
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:12 |
|
|
Budimo realni nismo bolji koliko god je velika euforija . Ljudi aktualni trostruki svjetski prvaci , finalisti europskog prvenstva , finalisti olimpijskih igara sa najboljim igračem na svijetu i najboljim golmanom na svijetu ( Kuzma je drugi )
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:14 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Teško ćemo mi dobit Dansku , izuzetno brza momčad , doslovno koda crnci igraju . Neznan odakle in snage onoliko trčat i bit toliko brzo .
Dajen šanse 20 % Hrvatska 80% Danska . Nebi baš ka kladionice dava nama 7,8 % nismo toliko jadni . Brzi su i rade pukotine u protivničkoj obrani. Iako, mislim da smo im najteži mogući protivnik. Ljudi, igrali smo s njima egal prije dvije godine. Čemu panika, možemo mi to. Nisu kladionice baš realne. Momentum je na našoj strani. https://www.ihf.info/media-center/news/ ... in-whisker
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 vel 2025, 23:19 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Teško ćemo mi dobit Dansku , izuzetno brza momčad , doslovno koda crnci igraju . Neznan odakle in snage onoliko trčat i bit toliko brzo .
Dajen šanse 20 % Hrvatska 80% Danska . Nebi baš ka kladionice dava nama 7,8 % nismo toliko jadni . Brzi su i rade pukotine u protivničkoj obrani. Iako, mislim da smo im najteži mogući protivnik. Ljudi, igrali smo s njima egal prije dvije godine. Čemu panika, možemo mi to. Nisu kladionice baš realne. Momentum je na našoj strani. Teško će s našin divovima ako budemo igrali 6 0 , Srna Mamić Šušnja Maraš svi preko dva metra i 100 kila i još zaleđe 2 najbolji golman na svitu . Tribamo igrat pokretljivo 6 0 i brzo se vraćat u obranu bez puno zamjena da kuzma bude raspoložen ka i naši bekovi i šipić .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 00:11 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Brzi su i rade pukotine u protivničkoj obrani.
Iako, mislim da smo im najteži mogući protivnik.
Ljudi, igrali smo s njima egal prije dvije godine. Čemu panika, možemo mi to. Nisu kladionice baš realne. Momentum je na našoj strani. Teško će s našin divovima ako budemo igrali 6 0 , Srna Mamić Šušnja Maraš svi preko dva metra i 100 kila i još zaleđe 2 najbolji golman na svitu . Tribamo igrat pokretljivo 6 0 i brzo se vraćat u obranu bez puno zamjena da kuzma bude raspoložen ka i naši bekovi i šipić . Ne znam šta je bolje, 6 0 ili 5 1. Po nekoj logici, 6 p bi trebala raditi manje pukotine, a 5 1 bi trebala usporiti njihov protok lopte.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 00:16 |
|
|
https://www.tportal.hr/sport/clanak/dan ... _refresh=1Citat: O tome je za TV2 govorio nekadašnji danski reprezentativni vratar Kasper Hvidt.
‘Hrvatska može pokriti Dance svojom obranom 5-1. Napravili su nered Sloveniji, Islandu i Francuskoj. To će Danskoj biti jako teško ako budu igrali šest protiv šest. Po meni, Jakobsen će tražiti sedam na šest kako bi što lakše dolazio do golova’, smatra Hvidt, koji je za Dansku branio od 1996. do 2010. godine.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 08:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 14:54 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1993 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Ajmoooooo!!! 
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 17:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 18:39 |
|
|
Očekujem umor kod danaca zadnjih 10-15 minuta, jer su imali dan manje odmora, tako da ako budemo u egalu do kraja tu vidim našu prednost.
Također očekujem i malo slabiju igru Danske jer ne vjerujem da mogu držat takav tempo cijeli turnir, možda ne puno ali malo slabiju Dansku + očekujem nervozu kod danaca jer igraju protiv nas a imaju slab skor s nama, jer imamo improvizaciju a to oni ne vole.
Ukoliko ih stisnemo u početku i ne budemo radili tehničke greške moguće da već upočetku napravimo razliku, makar je ovo finale i očekujem egal tekmu.
Jedino nepredvidljivo su sudci, nadam se da tu neće bit sranja...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
tetejac
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:03 |
|
|
Idemo 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24383 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zna netko dobar livestream?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7603 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bhliga.com handall traži, ali na arenasport1 premium
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7603 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Jao Šipića klade...fula drugi zicer i u kontri dobijamo crveni karton i dvije minute.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:43 |
|
|
Brane je napisao/la: Očekujem umor kod danaca zadnjih 10-15 minuta, jer su imali dan manje odmora, tako da ako budemo u egalu do kraja tu vidim našu prednost.
Također očekujem i malo slabiju igru Danske jer ne vjerujem da mogu držat takav tempo cijeli turnir, možda ne puno ali malo slabiju Dansku + očekujem nervozu kod danaca jer igraju protiv nas a imaju slab skor s nama, jer imamo improvizaciju a to oni ne vole.
Ukoliko ih stisnemo u početku i ne budemo radili tehničke greške moguće da već upočetku napravimo razliku, makar je ovo finale i očekujem egal tekmu.
Jedino nepredvidljivo su sudci, nadam se da tu neće bit sranja... Danci klasika. Skakanje na svaki faul, protestiraju. Imamo i mi glupih ne kolikoj faula. Čine mi se puno svježija od nas. Našim kao da su pili nakon Francuza.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24383 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ici ce tesko. Ali nema predaje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 02 vel 2025, 19:44 |
|
|
kiler je napisao/la: Jao Šipića klade...fula drugi zicer i u kontri dobijamo crveni karton i dvije minute. Da se nije valja kod onog jesnog fulanog zicera migao je zabiti gol.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|