|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 136 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kao i 1991, mi nećemo prvi krenuti, nego će to Srbi.
Ipak čim Srbi krenu, moramo imati listu od jedno 5 ultimatuma koje ćemo isporučiti Muslimanima na potpisivanje.
Dajte mi listu 3 ultimatima koji su “razumni”, i još 2 koja će biti takva da će ih morati odbiti, i biti povod da Zagreb muslimane proglasi “nekooperativnim” (Z4 trik sa ultimatumima).
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tema je ozbiljna i čita ju HNS. Stoga samo ozbiljne ideje i prijedlozi.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:39 |
|
|
Koje je novo “Livanjsko pitanje?”  “Jeste li za Republiku Hrvatsku, državu _____ … “
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:41 |
|
|
1) Izborni zakon (smoke test) 2) Ravnomjerna distribucija institucija, veleposlanstava, itd. decentralizacija 3) Povlačenje zakona o JIK
4) Obustava diplomatskih odnosa sa islamskim zemljama, uvođenje viza sa strogim uvjetima, zatvaranje turskih obrazovnih institucija, zatvaranje Kralj Fahd džamije i suzbijanje financiranja stranog islamizma, itd. 5) Osuda političkog djelovanja Alije Izetbegovića, Mladih Muslimana i SDA sa svim svojim satelitima (inkluzivno zabrane daljnjeg djelovanja)
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:44 |
|
|
1. Hrvatski član predsjedništva od strane Hrvata. 2. Južna Interkonekcija. 3.Nacionalna frekvencija za HB TV. 4. Pravo na korištenje naziv "Županija", "Herceg-Bosanska županija" te grbova u HBŽ i ZHŽ. 5. Uklanjanje nelegalnih vjerskih objekata ili kompenzacija megakatedralom u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:46 |
|
|
Nakon odcjepljenja RS tražit zgradu u Mostaru i grb za HBŽ?  Može to malo jače.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:54 |
|
|
Ahaaaa 1. Hrvatski član predsjedništva 2. Južna Interkonekcija. 3. Pravo na korištenje naziv "Županija", "Herceg-Bosanska županija" te grbova u HBŽ i ZHŽ. Zapravo, potpuna kroatizacija jezika. 4. Uspostava 2 entiteta na području Federacije 5. Pripajanje Republici Hrvatskoj u obliku prekograničnog hrvatskog teritorija gdje državljani Federacije bez hrvatskog državljanstva nemaju pravo na glasanje u izborima u RH.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kao i 1991, mi nećemo prvi krenuti, nego će to Srbi.
Ipak čim Srbi krenu, moramo imati listu od jedno 5 ultimatuma koje ćemo isporučiti Muslimanima na potpisivanje.
Dajte mi listu 3 ultimatima koji su “razumni”, i još 2 koja će biti takva da će ih morati odbiti, i biti povod da Zagreb muslimane proglasi “nekooperativnim” (Z4 trik sa ultimatumima). Nije mi jasno što bi s tim postigao, mi ne bi bili u problemu kad oni odbiju, nego kad prihvate ultimatume. Što ako suncokreti prihvate? Hoćemo li im onda morati "pomoći" ili ćemo ih morati uključiti u hrvatski svet?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 13:56 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kao i 1991, mi nećemo prvi krenuti, nego će to Srbi.
Dajte mi listu 3 ultimatima koji su “razumni”, i još 2 koja će biti takva da će ih morati odbiti, i biti povod da Zagreb muslimane proglasi “nekooperativnim” (Z4 trik sa ultimatumima). Nije mi jasno što bi s tim postigao, mi ne bi bili u problemu kad oni odbiju, nego kad prihvate ultimatume. Što ako suncokreti prihvate? Hoćemo li im onda morati "pomoći" ili ćemo ih morati uključiti u hrvatski svet? Zato sam i rekao daj 2 koja će morati odbiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Nije mi jasno što bi s tim postigao, mi ne bi bili u problemu kad oni odbiju, nego kad prihvate ultimatume. Što ako suncokreti prihvate? Hoćemo li im onda morati "pomoći" ili ćemo ih morati uključiti u hrvatski svet? Zato sam i rekao daj 2 koja će morati odbiti. Teško je to sad definirati tako da zahtjevi izgledaju legitimno. Možda nešto kao 50:50 vlasti u FBiH, ali na to bi mogli i pristati, kao i 1994. Možda nešto o definiranju FBiH kao sekularne države i potpunom odvajanju vjere od države, prema zabrani zamotavanja u državnim i javnim institucijama. Sve u skladu s europskim vrijednostima. To bi teško progutali. Zahtjevi tipa osuda Alije i SDA ili zatvaranje islamskih institucija ne bi prošli, jer bi izgledalo da se iživljavamo nad njima.
|
|
Vrh |
|
 |
Urbanist
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:07 |
|
|
Dovoljan je samo jedan ili dva. 1. Kolektivni prelazak na katoličanstvo na Livanjskom polju - posipanje svetom vodicom šmrkovima i kanaderima (tzv. Strossmayerov uvjet) 2. Ukidanje IZ i pretvaranje džamija i medresa u muzeje Znajući kršćanske nacionaliste, siguran sam da bi ovo i tražili.  
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:13 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Dovoljan je samo jedan ili dva. 1. Kolektivni prelazak na katoličanstvo na Livanjskom polju - posipanje svetom vodicom šmrkovima i kanaderima (tzv. Strossmayerov uvjet) 2. Ukidanje IZ i pretvaranje džamija i medresa u muzeje Znajući kršćanske nacionaliste, siguran sam da bi ovo i tražili.   Udaraj se nogama u guzicu ako nakon svega uopće dobijete tu opciju.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:19 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Dovoljan je samo jedan ili dva. 1. Kolektivni prelazak na katoličanstvo na Livanjskom polju - posipanje svetom vodicom šmrkovima i kanaderima (tzv. Strossmayerov uvjet) 2. Ukidanje IZ i pretvaranje džamija i medresa u muzeje Znajući kršćanske nacionaliste, siguran sam da bi ovo i tražili.   Po slici vidim da vas se toliko želi pokrstiti da je Papa zamolio Corpo nazionale dei Vigili del Fuoco da pošalju dodatne kanadere iz Italije.
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:21 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Možda nešto o definiranju FBiH kao sekularne države i potpunom odvajanju vjere od države Dr. Van Nostrand je napisao/la: Zahtjevi tipa osuda Alije i SDA ili zatvaranje islamskih institucija ne bi prošli, jer bi izgledalo da se iživljavamo nad njima. Referendumsko pitanje za Bošnjake/Muslimane. Želite li: A) Biti Bošnjaci, sekularan narod, gdje je vjera potpuno odvojena od države i u miru živjeti sa susjednim narodima koje god vjere oni bili (Otac nacije Kralj Tvrtko) B) Tekbir, alah uekber, nema mira ni koegzistencije između islamske vjere i neislamskih društvenih i političkih institucija (Otac nacije Alija Izetbegović)
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:41 |
|
|
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
maradot
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 14:47 |
|
|
Pitanje za Bošnjake:
Bi li se htjeli vratiti na vjeru pradjedovsku?
neka ostanu i dalje Bošnjaci, ali velikog M više ne bi bilo.
Oslobodili bi se luđačke paiho košulje
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:00 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2190 Lokacija: Gora Romanija
|
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:05 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11023 Lokacija: Global South
|
Mislim da ce samo Srbi mlci postavljati ultimatume a sigurno ce se naci koji i za Hr. Naravno, nakon sto Trump vudi ovu anketu, ako vec nije
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:05 |
|
|
Obzirom kako nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija, nameće se za mir i suživot prvi uvjet je da se dragovoljno odreknu islamske vjere.
Ponavljam dragovoljno, kako me ne bi neki Karabaja opet pogrešno shvatio da ja nešto kao nekog tjeram ili ne volim i sl.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mislim da ce samo Srbi mlci postavljati ultimatume a sigurno ce se naci koji i za Hr. Naravno, nakon sto Trump vudi ovu anketu, ako vec nije
Sakođe SDA je bezuslovno bila za Trumpa, a ona svakao dolazi na vlast u sledecem mandatu. Po meni solidno pozicioniranje.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:08 |
|
|
Urbanist je napisao/la: Dovoljan je samo jedan ili dva. 1. Kolektivni prelazak na katoličanstvo na Livanjskom polju - posipanje svetom vodicom šmrkovima i kanaderima (tzv. Strossmayerov uvjet) 2. Ukidanje IZ i pretvaranje džamija i medresa u muzeje Znajući kršćanske nacionaliste, siguran sam da bi ovo i tražili.   Ne bi bio prvi put da se masovno okrenete nekom drugom Bogu za osobne beneficije. Samo nemojte rušiti sakralne objekte kao prošli put, dobri su za turizam.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Obzirom kako nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija, nameće se za mir i suživot prvi uvjet je da se dragovoljno odreknu islamske vjere.
Ponavljam dragovoljno, kako me ne bi neki Karabaja opet pogrešno shvatio da ja nešto kao nekog tjeram ili ne volim i sl. Ja se odrekao ima i 15 godina al opet ne mogu s fašistima 
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:09 |
|
|
Jedan prijedlog koji službena Baščaršija ni u snu neće moći prihvatiti; Mir i suživot između islama i neislamskih društava
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26222 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Recimo, preustroj izbornih jedinica u Mostaru.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Lista od 5 hrvatskih ultimatuma Postano: 07 vel 2025, 15:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40738 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
1. izborna jedinica za hrvatskog člana Predsjedništva 2. Posebna firma u Mostaru koja će upravljati plinovidom kroz hrvatska područja 3. Kanal na hrvatskom jeziku u sklopu FTV
4. Potpuni paritet u federalnoj vlasti 5. Hrvatski entitet u BiH
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Diablo, Groot i 54 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|