HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2026, 17:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 145 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Slavo Kukić - what's the big deal!?
PostPostano: 30 tra 2011, 18:08 

Balada o Slavi Kukiću

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 19:39 

raga je napisao/la:
Pogotovo, od kuda ti to da se "napajam iz tih džepova"?

Nije išlo u smislu kojeg si ti shvatio, mislila sam samo na činjenicu da bi meni zasigurno bilo lakše da funkcioniram kao dio neke stranke kad se radi o medijski osjetljivim temama tipa ove. Ja sam ionako bezrazložno privržena vama brojkama odavno, ma koliko me nekad živcirali, a u njima tebi i to nije nikakva novost. Pričala sam o slobodnijem djelovanju kad znaš da si u poziciji da ti nikakav posao, projekt ili ugovor ne ovisi od onog što si napisao javno. Vodeći se tematikom i osobom o kojoj ovdje pričamo, ti jako dobro znaš da je svima ostalima posljednjih godina ova tema bila tabu tema. A to si i napisao:

Citat:
U tekstu kojeg sam bio objavio je bilo nekoliko linkova koji su povezivali na dokumente koji su dokazivali malverzacije Slave Kukića, npr. nevraćene avanse koje je isplaćivao kao predsjednik NO HT-a, revizorska izvješća u kojima je prozivan za bespravno otuđivanje imovine poduzeća i dr., koji su nestali nakon što je tekst izišao. U periodu kad sam to pisao apsolutno nitko nije preuzeo tekst!

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 19:47 

Hrvat je napisao/la:
Mogla si se anonimno registrirati na bilo koji forum i pisati što si htjela...
Koji je uopće smisao sudjelovati na forumu ako svi znaju tko si?

:ucelo
Ti opasno konkuriraš za izuzetno munjenog lika.
ps. Ne bi vjerov'o, ali mi većina ovdje znamo ko smo. Čak i ko si ti.
Masoni, plafoni i ostala gofna ;)

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 20:36 

Hm, ko bi ga ozbiljno shvaćao nakon ovog jednog trenutka Robbijevog nadahnuća:

http://www.hercegbosna.org/kolumne/dzab ... u-755.html

Nažalost, fotka praznog prostora sa kariranim stolnjacima je nestala, ali lako je možete zamislit... :D

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 21:43 

raga je napisao/la:
OldSkul je napisao/la:

Nisi me pratio Boško na onoj prvoj temi.
Rekla sam Raga je jedini objavio zato što je to Raga kojeg stoji Klempo i stranka.
Da se i ja napajam iz tih džepova, odmah bih napisala i da ti usred ČP voliš crne :P

Ispravka netočnog navoda Oldice. Ovaj tekst je još od prije dvije, tri godine, kada nisam bio član stranke, a postoji još jedan od ranije, isto moj. Ne stoji mene nitko, niti Klempo, a niti stranka. Da me stoje, ne bih imao određenih problema koje imam, ali nije to sad tema. Pa i dosta likova iz devedesetke se druži sa Slavom. Pogotovo, od kuda ti to da se "napajam iz tih džepova"? Ako baš možeš i neki primjer da mi nabaciš, koji to potvrđuje, baš me zanima. Pa mene bi davno izbacili da me ne stoji mostarska raja, tko me imalo pozna zna da sam sve samo ne partijski aparatčik.

Malo o temi. Slavo nije toliki mag kakvim ga predstavljate, ali da je moćan jeste. U tekstu kojeg sam bio objavio je bilo nekoliko linkova koji su povezivali na dokumente koji su dokazivali malverzacije Slave Kukića, npr. nevraćene avanse koje je isplaćivao kao predsjednik NO HT-a, revizorska izvješća u kojima je prozivan za bespravno otuđivanje imovine poduzeća i dr., koji su nestali nakon što je tekst izišao. U periodu kad sam to pisao apsolutno nitko nije preuzeo tekst! Ono što je još zanimljivije, nisu ga preuzeli ni portali pod patronatom hdz bih, nego evo tek naknadno objavljuju, sa zakašnjenjem od par godina.

Tekst je odličan i vrijedan ponovnog objavljivanja u više navrata :zubati

Ali treba znati da je tekst napisan ,kada S.R nije bio u HDZ-1990.
Posljednje inf.koje kruže su ;da je S.R ubačeni "Trojanski konj" Stjepana Krešića i Martina Raguža ,samim tim u preuzvišenog Slave Kukića .
Očituj se !?
Isprika zbog pitanja ako je neugodno ali tako ti je kada se već baviš s politikom i ona tobom :oops

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 22:04 

Crvena Sonja je napisao/la:
Posljednje inf.koje kruže su ;da je S.R ubačeni "Trojanski konj" Stjepana Krešića i Martina Raguža ,samim tim u preuzvišenog Slave Kukića .
Očituj se !?

Eto ga sad... Situacija se dodatno komplicira.
Vjerujem Sonjice da će imenovani skrušeno reći: - Pa eto kad već pitaš, ja sam i ruski špijun... ;)

Pfff... ovo postaje malo prekomplicirano za moju bosansku glavu. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 23:43 

Očituj se !?
Isprika zbog pitanja ako je neugodno ali tako ti je kada se već baviš s politikom i ona tobom :oops

Nepostoje glupa pitanja, samim tim niti neugodna. Spamaš temu, ali evo da ti odgovorim: sveti google! Progooglaj malo i vidi koliko sam Stjepanov ili ako već poznaš nekoga unutar brojki pa priupitaj "čiji sam čovjek". I baš, ako mi možeš ti ili netko definirati pojam "nečiji čovjek", šta sve podilazi pod taj pojam, jer nema čiji nisam čovjek bio do sada, pa kad/ako sam već nečiji, da od toga nekoga mogu zatražiti to nešto što me sljeduje, ako sam već njegov. Ali, moram priznati, da si prva koja mi kaže da sam Kukićev. Dakle, provjereno da sam vjerojatno jedini pisao o njemu, a njegov sam čovjek?! Nije li to oksimoronski malo, ili možda malo više moronski, nego oksi?! Ali ne zamjeram ti, ako želiš možemo preko pvt poruka nastaviti da ne spamaš temu.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2011, 23:49 

Čitam ovu temu i nemogu vjerovati da je Slavo, onaj predmet šprdnje i pojam ljigavoće, tako zajeban. I ja sam ga , čak, dovodio u vezu s nekim forumašima, ne pomišljjući da je on stvarno vrajer, nego isključivo pardigma :zubati prodanosti i ljigvosti, i sad ispada da je on početak i svršetak svega u HB. To mi je , bez obzira na ugled i čast ovdje prisutnih nevjerovatno, ne želim to vjerovati, zar je moguće da se nitko, a ma baš, ne bi usudio protiv Slave(onoga kojemu smo se s zgražanjem kiselo smijali)!

NEdavno u PO trevim Slavinog sina i tako ,rodibina ko rodbina(slavo nam nije rod), pita ima li posla za mog brata( sin mu je u ZG) , na što se ja usprotivim (reko, nemoj mi Slave, bit će posla demokratska smo država, valjda) , zar sad ispada da iako je izgledno da brale dobije poso uEPHZHB, bez Slave to ipak neće ići? DAj nemoj te me zajebavati da ću morat uprit oko Slave, pojma ljigavosti i antipatičnosti? A, joj, jadna majko, jadn roditlji!

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:06 

voSla piše kolumne u Dnevnom Listu pod pseudonimom "D. Stešević" (ta osoba ne postoji u tel imeniku Herceg-Bosne), njihovi portali su "hercegovački" javno.ba (zar vam najbolji dokaz nije promocija Karamatića sa portala javno.ba na FTV i 60 minuta), otvoreno.ba, te "posavski" (domaljevac.com, e-posavina) vjerojatno i magazin Republika.

Kukić, Karamatić, Jeleč, "Dean Rant", Markešić, Jurišić, Budimir, Korać Lijanović - čudna družba koju vežu interesno-ideološke, pa i rodbinske veze. Nevjerojatno je da prije izbora nismo uspjeli povezati sve konce koji vežu HSP i SDP...tako da nakon svega ova koalicija nikoga ne bi trebala šokirati.

Citat:
Piše: D. Stešević

SARAJEVO - Otkako je službeni Zagreb dobio “po prstima” zbog naivnoga i besmislenoga petljanja u proces formiranja vlasti u BiH, predsjednici dvaju HDZ-ova, istodobno i čelnici HNS-a i Glavnoga vijeća, Dragan Čović i Božo Ljubić nemaju više niti u jednoj svjetskoj političkoj metropoli prolaz niti vrata na koja mogu slobodno pokucati. Nevješte političke “kopije” Milorada Dodika zbog svojih suludih promašaja i avantura nisu više poželjni gosti nigdje niti ozbiljni politički sugovornici. Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović se rado hvalisao mnoštvom formalnih i neformalnih sastanaka i ručkova sa stranim diplomatima, sad bi bilo zgodno da se prisjeti kad je zadnji put razmijenio mišljenja i stajališta s nekim američkim, njemačkim, francuskim ili britanskim diplomatom.

Zaobilaženje

Ruski veleposlanik Bocan-Harcenko mu je bio zasigurno zadnji član PIC-a s kojem se mogao požaliti za ugroženost i neravnopravnost Hrvata i predočiti mu “zrele i mudre” nacionalne planove koji će Hrvate gurnuti u ambis i izolaciju, a ne dovesti na prag institucionalne jednakopravnosti. Ako znamo da HSP i Narodna stranka radom za boljitak ipak objektivno politički još nisu u ravni s dva HDZ-a i da su još uvijek u fazi političkoga nametanja kao partneri te da su “hadezeovci” učinili sve da se zamrze Hrvati u SDP-u, onda je posve razvidno kako hrvatske političke elite nisu prevažne u ovim teškim trenucima za BiH. Naprotiv, gurnute su na marginu, a i same su dosta pasivne, konfuzne i ne nameću se kao čimbenik između zaraćenih strana, što je oduvijek bila jedina spasonosna formula. Srljanje u neposluh, aroganciju i prekid dijaloga s moćnom međunarodnom zajednicom kao i bošnjačkim političkim elitama opasna je avantura koje Čović i Ljubić nisu, a morali bi biti svjesni. Zaredali su Karađorđevo, referendum o Tužiteljstvu i Sudu BiH, deklaracija o europskome putu BiH, presuda Gotovini i Markaču. Nigdje glasa i odrednice Dragana Čovića i Bože Ljubića. Jedino odzvanjaju optužbe na račun Valentina Inzka i omalovažavanja i neljudska pljuvanja po “nelegalnim” dužnosnicima i izdajnicima svoga naroda iz HSP-a i “Boljitka”. Upravo ti “slabi i mali Hrvati” drže obraz Hrvatima, jasno se određuju spram svih osjetljivih političkih pitanja, od opredjeljenja za Europu i NATO, institucionalnoga popravljanja položaja svoga naroda pa sve do negiranja referenduma i zaštite državnih institucija i presude hrvatskim generalima u Haagu.

Paralelne institucije

Njihovi kolege, hadezeovski zastupnici u federalnome Parlamentu, kukavički su se ponijeli nedolaskom na sjednicu, a imali su prigodu javno još jednom potvrditi svoju europsku orijentaciju.
Do sredine svibnja se najavljuje kompletiranje Glavnoga vijeća HNS-a, a od tada vođenje jasnije politike i kreiranje budućih odnosa u BiH, a što i kako dalje? Najmalobrojniji i obespravljeni narod nema šanse preživjeti kroz paralelne institucije, on se uvijek prirodno i iz nužde oslanjao na neku pozadinu, na nekoga moćnoga u Europi i svijetu. Hrvati proživljavaju možda i najtežu političku golgotu, prijeti im nestanak, a umjesto vizije najjače hrvatske stranke, srljaju u totalnu izolaciju.
Bošnjaci imaju iza sebe Ankaru, Srbi najmanje Atenu i Moskvu, Hrvati više nemaju niti naklonost Valentina Inzka, a kamoli Berlina ili Bruxellesa. Predsjednik Josipović i premijerka Kosor su zanijemjeli od kako su im “zavrnute ruke” zbog potpore političkim manipulatorima i prevarantima iz BiH. Pitanje je dokle će i Sveta stolica sažalijevati svoje katolike u BiH jer njihovi vođe ne vode politiku pomirenja i tolerancije niti prema dijelu svoga naroda, a dijalog su prekinuli i sa susjedima na koje su vezani i s kojima moraju živjeti. Objektivno, hrvatske političke elite nikada i nisu imale kapaciteta niti su razvile sustav lobiranja po svijetu. Puna dva desetljeća sporedna im je stvar bilo Ministarstvo vanjskih poslova dok su se grčevito, kao politički lešinari, utrkivali oko entitetskih i državnih financijskih lisnica. Koliko god imali nepovjerenja i nataloženoga osjećaja nepoželjnosti i međunarodne urote, ustavnopravni položaj Hrvata i strah od progona, majorizacije i političkoga nestanka mogu se jedino ukloniti uz pomoć svjetskih moćnika. Nije izgovor kako jači uvijek gazi slabijega i kako međunarodna zajednica perfidno i sustavno takvu nepravdu legalizira. Ne mogu svi u BiH i svijetu biti smrtni neprijatelji i progonitelji Hrvata. Dva HDZ-a su odlučila kopirati Dodikovu politiku “u kost” s međunarodnom zajednicom umjesto da su “progutali ježa” , kako su im sugerirali Inzko, Schmidt, Moore i drugi strani “veziri”.
Surova blokada i politička izolacija dvaju HDZ-ova se primjenjuje na rigidan način i sve će bolnija biti kako Čović i Ljubić budu potezali za “paralelnim”, netolerantnim i samoubilačkim potezima. Netko ih mora lupiti po glavi da progledaju jer će vrag odnijeti šalu.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:12 

Kad smo već kod pojmaova ljigavosti onda , ako nije problematično, reci kako to da si imao tekst Romana Bolkoviča iz VL prije nekoliko dana, a tekst je izašao danas?

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:17 

Kolumna Bolkovića o "dogovorenom ratu" je izašla u Obzoru, izdanje 23.4.2011

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:17 

zaba1111 je napisao/la:
Kad smo već kod pojmaova ljigavosti onda , ako nije problematično, reci kako to da si imao tekst Romana Bolkoviča iz VL prije nekoliko dana, a tekst je izašao danas?

Aj sad znamo i da je Ministar Bolković. =))

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:23 

Jebiga, morat ćemo izgleda capo i ja u kaznenu ekspediciju, mi smo izgleda jedini kojim Slavo "Keyser Soze, apsolutni despot/gospodar Hercegovine" Kukić, ne može nauditi. Ne živimo u Hercegovini, ne planiramo raditi u HT, FTV, Lijanovićima, Sveučilištu ili EPHZHB :)

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:27 

Ministry of Sound je napisao/la:

Znači Boljkovac je na tragu iz tjedna u tjedan!
Inače , Boljovića, sam kao mlad, redovno gledao u 2u9, imao je veliki doprinos u rušenju HDZa 2000., ali zanimljivo je da se kao pobunio u ono vrijeme , kada još nije bilo 100% izvjesno kuda će država otići, protiv Račanove politike prema generalima, za svaki slučaj.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:30 

zaba1111 je napisao/la:

Znači Boljkovac je na tragu iz tjedna u tjedan!
Inače , Boljovića, sam kao mlad, redovno gledao u 2u9, imao je veliki doprinos u rušenju HDZa 2000., ali zanimljivo je da se kao pobunio u ono vrijeme , kada još nije bilo 100% izvjesno kuda će država otići, protiv Račanove politike prema generalima, za svaki slučaj.

Romano Bolković, da ljudi ne bi pomislili da je rod gmazu Boljkovcu.

Da nisi Slavin tajni agent pa skrećeš sa teme? :zubati

Samo ožežite, ovo je teritorij van Slavine kontrole.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:37 

Bobovac je napisao/la:
Ja sam čuo da je peder.

Piše pod pseudonimom "D. Stešević".

Nikakvog D. Steševića nema u imeniku HT-a. Prezime je inače srpsko/crnogorsko.

Google pretraga za "D. Stešević" izbacuje samo jednu znamenitu osobu, a to je srpski bodibilder Dalibor Stešević, očito Slavina tiha patnja.

Eto ti dokaza, kud ćeš boljeg :zubati

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:37 

Kasni su sati, a subota, pa se čojek lako zajebe, mislim na Romana Boljikivća, ali nebitno, Slavo je tema. Dakle zar je stvarno moguće da je tako Slavo zajeban, rekoh već sam ga spominjao i prije, ali doista kao pojam antipatičnosti i podjebavanja, nije mi padalo na pamet da je stvarno toliko moćan, kako se ovdje navodi.
Zar je moguće da se čak i jedna institucija poput POskoka ne bi usudila napiasat :zubati tekst o Slavi?

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:41 

Hmm, sad ste bacili rukavicu. Mi inače mrzimo "nedodirljive", pa bi se možda više trebali posvetiti Slavi. Do sada ipak nije bio vrijedan spomena, ali sve više izgleda da je jedan od glavnih pokrovitelja ove Alijanse 2. Do sada nije bilo jasno da se radi o pravoj hobotnici pod kojom stenje Hercegovina - politika, gospodarstvo i mediji (tiskani i internet). Čova i sva ta HDZ-ova infrastruktura ispadaju mala-maca, ne znaju srediti ni pošten portal (Dnevnik.ba je 90kin).

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:47 

Evo izvrsne prigode da HRHB org pokaže da ima muda(iako ja još uvijek mislim da Slavo nije taki vrajer, ali ja sam autsajder) i da napiše gadan tekst protiv Slave i tako pokaže da s nikoga ne boji i da je dosita neovisan, jer rukavica je bačena u lice direkt, bar sam ja to tako doživio.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 00:54 

Nije riječ o mudima (nama nitko ne može ništa) nego o prikupljanju materijala što nije lako. Osobno bih volio raskrinkati cijelu ovu hobotnicu.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 10:55 

raga je napisao/la:

Očituj se !?

Nepostoje glupa pitanja, samim tim niti neugodna. Spamaš temu, ali evo da ti odgovorim: sveti google! Progooglaj malo i vidi koliko sam Stjepanov ili ako već poznaš nekoga unutar brojki pa priupitaj "čiji sam čovjek". I baš, ako mi možeš ti ili netko definirati pojam "nečiji čovjek", šta sve podilazi pod taj pojam, jer nema čiji nisam čovjek bio do sada, pa kad/ako sam već nečiji, da od toga nekoga mogu zatražiti to nešto što me sljeduje, ako sam već njegov. Ali, moram priznati, da si prva koja mi kaže da sam Kukićev. Dakle, provjereno da sam vjerojatno jedini pisao o njemu, a njegov sam čovjek?! Nije li to oksimoronski malo, ili možda malo više moronski, nego oksi?! Ali ne zamjeram ti, ako želiš možemo preko pvt poruka nastaviti da ne spamaš temu.

O ne, nisam ustvrdila, nego pitala.Tvoj odgovor je dovoljan.
Za spamanje ,ma neće nam valjda zamjerit jer tema ide u smjeru S.Kuke o kojem si pisao a koji je čvrsto uvezan sa vrhom 90-tke u Posušju tako da nemam potrebe članstvo pitati ,jer samo članstvo nema veze s tim dotičnim likom već sam vrh stranke u Posušju .

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 10:58 

Hmm, sad ste bacili rukavicu. Mi inače mrzimo "nedodirljive"

Zato volim ovaj portal, što je u stanju izdignut se iznad redovne zatucanosti i sljepila toliko svojstvenih ovim predjelima Europe. Doduše, ne uvijek, i ne do kraja ali mislim da će vremenom to postat linija vodilja ovog portala a samim tim i avangarda Hrvata BiH.

Čak bih rekao u razmišljanjima da odmičemo ispred drugih u BiH.

Što se "Steševića" tiče, ne znam dovoljno da bih mogao oplest, ali doista mislim da proces formiranja vlasti u FBiH nije gotov, i da još imamo šanse za neutraliziranje i uklanjanje spomenute ekipe iz fotelja.

Nažalost, to podrazumijeva potpuno drukčiji pristup vodećih hr stranaka u BiH, i odustajanje od entiteta te promjenu vodećih ljudi u ovim strankama kojom bi se jasno naznačio taj smjer.

A već najavljuju kako će Čović osvojit sad u 5. mjesecu ponovno funkciju predsjednika HDZ-a. Valjda ga nagrađuju zbog iznimnih rezultata... :D

Ali eto, još uvijek vjerujem u čudo, i da ćemo promijenit pristup problemu Hrvata u BiH a samim tim ćemo se riješit raznih Kukića i Pavlovićki...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 10:58 

Pa nije ni čudo što nitko ne dira Zubara u Posušju, ako ti Slavo Kukić može osobno, djetetu ili rodbini sjebati šanse za zaposlenje u HT-u, EP HZHB, razjebat biznis i sl.

A eto mi naivno povjerovali da HDZ i Ćiriličar drži Hercegovinu, a ne taj don.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 11:02 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Hmm, sad ste bacili rukavicu. Mi inače mrzimo "nedodirljive"

Zato volim ovaj portal, što je u stanju izdignut se iznad redovne zatucanosti i sljepila toliko svojstvenih ovim predjelima Europe. Doduše, ne uvijek, i ne do kraja ali mislim da će vremenom to postat linija vodilja ovog portala a samim tim i avangarda Hrvata BiH.

Čak bih rekao u razmišljanjima da odmičemo ispred drugih u BiH.

Što se "Steševića" tiče, ne znam dovoljno da bih mogao oplest, ali doista mislim da proces formiranja vlasti u FBiH nije gotov, i da još imamo šanse za neutraliziranje i uklanjanje spomenute ekipe iz fotelja.

Pa zato i jeste prednost što nas ima svugdje po BiH, Hrvatskoj i inozemstvu. Ako ta mafija može ucjenjivati naše "rođake i rodice" u Hercegovini, nas ostale voSla može povući za onu stvar.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2011, 11:03 

@ministar
Citat:
voSla piše kolumne u Dnevnom Listu pod pseudonimom "D. Stešević" (ta osoba ne postoji u tel imeniku Herceg-Bosne), njihovi portali su "hercegovački" javno.ba (zar vam najbolji dokaz nije promocija Karamatića sa portala javno.ba na FTV i 60 minuta), otvoreno.ba, te "posavski" (domaljevac.com, e-posavina) vjerojatno i magazin Republika.

Kukić, Karamatić, Jeleč, "Dean Rant", Markešić, Jurišić, Budimir, Korać Lijanović - čudna družba koju vežu interesno-ideološke, pa i rodbinske veze. Nevjerojatno je da prije izbora nismo uspjeli povezati sve konce koji vežu HSP i SDP...tako da nakon svega ova koalicija nikoga ne bi trebala šokirati.

,vruće,vruće :smajl007 :klanjam

O hvala ti Bože ,

ps.Bobi nemoj gledati Kukićeve analize kao nešto znanstveno ,pa one su čisto pranje mozga (medijski rat).
Može li itko od vas prebrojati Kukićeva gostovanja na FTV-u i kada se taj lik pojavljuje i kako analizira??? . :smajl006

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: iprodano, Patriota, Tomba17 i 60 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: