Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17914 Lokacija: Drina je na granici!
pomocnik kuhara je napisao/la:
Gledao hrt dnevnik. Malo sutra će biti Thompsonova pjesma na inauguraciji.
Klapa Sveti Juraj lijepo najavila kako će pjevati te pjesme u neformalnom dijelu inauguraciji.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Gledao hrt dnevnik. Malo sutra će biti Thompsonova pjesma na inauguraciji.
Klapa Sveti Juraj lijepo najavila kako će pjevati te pjesme u neformalnom dijelu inauguraciji.
Milanovicev ured je izjavio da ce Juraj otpjevati samo himnu. Dakle nece uopce pjevati na neformalnom djelu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Obrada..
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Većina poznatih pjevača protivi se bojkotu Thompsona na Porinu:
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
lider30 je napisao/la:
MiB je napisao/la:
U Posušju blizu 1000 lovaca zapjevalo Thompsonov hit
Moram reci da je konkretno ova snimka zarazna. Kakav naboj i atmosfera.
Srce bije na ovaj hrvatski sevdah.
Lijepa obrada.
Ako ne znaš što je bilo, preko 11 milijuna pregleda. U komentarima se javljaju Srbi, Bošnjaci, Albanci, Poljaci, Ukrajinci, Rusi, Slovenci, ...Domaće, a svjetsko.
Kako je ušutkao index i druge medije.
Nemaju ljudi ovdje pojma o Istri. Istra je puna hrvatskih domoljuba.
Ljudi su nasjeli na priče koje je sam MPT tim plasirao ili ih barem nije demantirao, da ne smije pjevati u Istri, iako je nastupao po Istri nekoliko puta. Samo zbog toga što nije jedne godine dobio Arenu.
Sličnu diverziju su pokušali sad u Zagrebu, tražiti nemogući termin na hipodromu pa plasirati priču prije izbora da ne smije pjevati u Zagrebu. Ali je ipak netko pametan kod njega zaključio da je to preveliki zalogaj, tj. više štete nego koristi.
Nemaju ljudi ovdje pojma o Istri. Istra je puna hrvatskih domoljuba.
Ljudi su nasjeli na priče koje je sam MPT tim plasirao ili ih barem nije demantirao, da ne smije pjevati u Istri, iako je nastupao po Istri nekoliko puta. Samo zbog toga što nije jedne godine dobio Arenu.
Sličnu diverziju su pokušali sad u Zagrebu, tražiti nemogući termin na hipodromu pa plasirati priču prije izbora da ne smije pjevati u Zagrebu. Ali je ipak netko pametan kod njega zaključio da je to preveliki zalogaj, tj. više štete nego koristi.
Činjenica jest da je zabrana nastupa u Areni Pula bila čista politička odluka ter da IDS nije to tada ni skrivao. Tada je kampanja detuđmanizacije, borbe protiv ,,ustaša'' bila na vrhuncu, a IDS je drmao Istrom. Danas su druga vremena. Napadom Rusije na Ukrajinu sve se promienilo, a pogotovo dolazkom Trumpa, ter je i među lievim političkim elitama sazriela spoznaja da je Thompson nuždno zlo. Treba motivirat Hrvate da ipak brane Hrvatsku ako bude potrebe. Razni ljevičari gube oslonac u zaštitnika Soroša, USAID..., pak im kano i 90-ih ostaje samo hrvatski narod da brani njihovu imovinu... Tomašević bi gladko odbio Thompsona, ali mu je prijatelj Plenković šapnuo da trenutno nije takav trend i da neka bude pametan...
Putin je sa svojim forsiranjem denacifikacije jako ublažio pojam nacizam i fašizam, koji sad Europi više ne djeluju tako strašno kano nekad. Nacizam i fašizam su naglo postale obične dosadne floskule. Nekad je bilo nemoguće jednog Židova nazvat nacistom, a danas sa svih strana jednog izraelskog premijera zovu nacistom...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Nije zabrana ako ti tražiš termin nekog objekta pa uopće ne dobiješ. Zabrana je kad su recimo Kud Idijoti iz Pule pjevali u Italiji Bandieru rossu pa su karabinjeri upali i prekinuli koncert. A pjevač Kud idijota je bacio jednog policajca s pozornice. I u Rijeci je bilo takvih situacija u Jugi kad su punkeri imali koncerte pa bi milicija upala i malo ravnala rebra preventivno.
MPT se prodaje kao neki buntovnik, a osim što spada u 10% najbogatijih Hrvata, nikad u svojoj karijeri pjevača nije bio izložen nekom takvom riziku, najgore što mu se dogodilo da ne dobije negdje gradski prostor, ali može 2 kilometra dalje bez problema.
Ali generalno si u pravu, napadom Rusije puno toga što su nas učili više nema smisla. Europa je skrenula u taj neki mačo liberalizam, kako je pisao jedan naš pokojni s foruma. Onda je i Plenki odlučio malo podgrijavati.
Nije zabrana ako ti tražiš termin nekog objekta pa uopće ne dobiješ. Zabrana je kad su recimo Kud Idijoti iz Pule pjevali u Italiji Bandieru rossu pa su karabinjeri upali i prekinuli koncert. A pjevač Kud idijota je bacio jednog policajca s pozornice. I u Rijeci je bilo takvih situacija u Jugi kad su punkeri imali koncerte pa bi milicija upala i malo ravnala rebra preventivno.
MPT se prodaje kao neki buntovnik, a osim što spada u 10% najbogatijih Hrvata, nikad u svojoj karijeri pjevača nije bio izložen nekom takvom riziku, najgore što mu se dogodilo da ne dobije negdje gradski prostor, ali može 2 kilometra dalje bez problema.
Ali generalno si u pravu, napadom Rusije puno toga što su nas učili više nema smisla. Europa je skrenula u taj neki mačo liberalizam, kako je pisao jedan naš pokojni s foruma. Onda je i Plenki odlučio malo podgrijavati.
Ovo u Zagrebu su bile Tomaševićeve kukavičke izlike i pokušaji da se Thompsonu oteža. Bit je da je ljevica uplašena. Nekad su Thompsona zabranjivali po drugim državama, a sad ga ne mogu zabraniti u svom gradu.
Ono u Istri jest bila čista zabrana. Nije bilo izvlačenja sa terminima i formalnostima. Bio je zaključak kako je Thompson fašist i da za takve tamo nema mjesta.
Zašto bi mu otežao ako je ovaj tražio termin samo 4 mjeseca ranije? Pa svadbena sala i dječji rođendan se rezervira prije toga. To su iskonstruirali neki mozgovi da ljetni termin ne valja jer su svi na moru. A kad je 05.08. u Čavoglavama onda ne smeta što su Čavoglave daleko od plaže?
Zašto bi mu otežao ako je ovaj tražio termin samo 4 mjeseca ranije? Pa svadbena sala i dječji rođendan se rezervira prije toga. To su iskonstruirali neki mozgovi da ljetni termin ne valja jer su svi na moru. A kad je 05.08. u Čavoglavama onda ne smeta što su Čavoglave daleko od plaže?
Još mu je izašao maksimalno u susret.
Liepo sam ti pojasnio. Očito su prošla Soroševska vremena i izživljavanja nad Thompsonom. Zapuhali drugi trendovi i drugi vjetrovi...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.