|
|
Stranica: 169/170.
|
[ 4226 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 01:36 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17612 Lokacija: Drina je na granici!
|
Citat: Njemačka je formirala paket vojne pomoći Ukrajini vrijedan oko tri milijarde eura, a upravo se raspravlja o brzom financiranju tog paketa, rekao je njemački ministar obrane Pistorius. Na pitanje jesu li u taj iznos uključene i rakete Taurus, odgovorio je da te rasprave traju posljednjih dana i da će se "nastaviti i idućih dana".
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 09:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26163 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Loše vijesti za Kijev Citat: Europska unija NIJE uspjela postići dogovor za Ukrajinu jer je “hitni sastanak” završio BEZ financiranja ili ponovnog naoružavanja.
Čelnici Europske unije zaključili su izvanredni summit bez postizanja konsenzusa o dodatnom financiranju ili potpori za ponovno naoružavanje Ukrajine. Rasprave su uključivale prijedloge za povećanje potrošnje za obranu i potencijalnu zapljenu 227 milijardi dolara u zamrznutim rezervama ruske središnje banke za financiranje obnove Ukrajine. Međutim, te su se mjere suočile s protivljenjem nekih država članica, što je dovelo do nedostatka dogovora.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 09:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Loše vijesti za Kijev Citat: Europska unija NIJE uspjela postići dogovor za Ukrajinu jer je “hitni sastanak” završio BEZ financiranja ili ponovnog naoružavanja.
Čelnici Europske unije zaključili su izvanredni summit bez postizanja konsenzusa o dodatnom financiranju ili potpori za ponovno naoružavanje Ukrajine. Rasprave su uključivale prijedloge za povećanje potrošnje za obranu i potencijalnu zapljenu 227 milijardi dolara u zamrznutim rezervama ruske središnje banke za financiranje obnove Ukrajine. Međutim, te su se mjere suočile s protivljenjem nekih država članica, što je dovelo do nedostatka dogovora. Ukrajina sada ovisi o individualnim odlukama pojedinih država, vipše kolektivni sustavi (NATO, EU) ne stoje iza njih. Zelenskom je najbolje da s Trumpom iskamči što može, ako bude ovisio o Europi neće dobro proći. Ukrajini je najvažnije da ne mora formalčno priznati ruska osvajanja, sve drugo nek pristanu. Ulazak u NATO tako postaje bespredmetan jer će SAD iz istoga s vremenom izaći.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 11:08 |
|
|
Što se tiče namjere EU da pojača proizvodnju streljiva i oružja jako pohvalno. Ali očekujem da to sve bude proizvedeno na ekoložki način bez emisije stakleničkih plinova. Tenkovi nikako ne smiju biti pogonjeni na dizel. Također, granate smiju samo ubit ljude i oštetit vojno vozilo, ali pri tomu ne smiju zagađivati okoliš ili oštetiti neko stablo. Glavni nadzornik za proizvodnju oružja treba biti Greta Tunberg.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 20:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40559 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čini se da se bliži meni niti sada jasne avanture u Kursku. Ukrajinske snage će se vjerojatno povući kako ne bi završili u okruženju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 21:43 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 1686 Lokacija: Hrvatinićev grad Upozorenja: 2
|
daramo je napisao/la: Čini se da se bliži meni niti sada jasne avanture u Kursku. Ukrajinske snage će se vjerojatno povući kako ne bi završili u okruženju. PR stunt da dobiju pare, eto svrhe.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 ožu 2025, 23:13 |
|
|
 Kod Kurilovke najdublji prodor Rusa, na sumskoj oblasti napadaju u Ukrajinu. Ako se ne povuku, opkoljavanje
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 15:31 |
|
|
daramo je napisao/la: Čini se da se bliži meni niti sada jasne avanture u Kursku. Ukrajinske snage će se vjerojatno povući kako ne bi završili u okruženju. Iskreno, full dugo je to i trajalo...
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 21:48 |
|
|
Rusi im u Sudzi usli sazad kroz stare plinovodne cijevi Ukri se probudili jedno jutro, kad iza ledja Rusi 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 21:51 |
|
|
Stvarno su ti rusi sitni, ko štakori. U tu cijev ne bi mogla stati bosanska glava, ali eto može Rus sa vojnom opremom.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:03 |
|
|
Promjer cijevi 1,4 metra, sasvim dovoljno. Cega su se dosjetili  ukri nevjerica
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:03 |
|
|
Ti mjerio? Ili su ti šapnuli?
Mislim do sada je bilo 5-6 takvih priča o provlačenju kroz cijevi, od Azovstala, preko Bahmuta. Uvijek ista genijalna, junačka djela.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:11 |
|
|
 Rusi su na zeljeznickoj postaji Sudza, ukri bjeze glavom bez obzira, spasavaj zivu glavu dok kotao nije zatvoren
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:12 |
|
|
I šta ti imaš od toga? Ako te plaćaju onda ok, u suprotnom besplatnu propagandu rade budale.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:13 |
|
|
MiB je napisao/la: Ti mjerio? Ili su ti šapnuli?
Mislim do sada je bilo 5-6 takvih priča o provlačenju kroz cijevi, od Azovstala, preko Bahmuta. Uvijek ista genijalna, junačka djela. Junački probali...
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:17 |
|
|
Cerkesko Porecnoe, sjeverno od Sudze
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: MiB je napisao/la: Ti mjerio? Ili su ti šapnuli?
Mislim do sada je bilo 5-6 takvih priča o provlačenju kroz cijevi, od Azovstala, preko Bahmuta. Uvijek ista genijalna, junačka djela. Junački probali...
Manje bi ljudi stradalo da izvrše noćni helikopterski desant.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:28 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Rusi im u Sudzi usli sazad kroz stare plinovodne cijevi Ukri se probudili jedno jutro, kad iza ledja Rusi  Genijalno. Ne može NATO i njegovi proksiji protiv takvih ljudi. Heroji.  
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:39 |
|
|
Rusi traže rupu:  forumaši gledaju i broje mrtve: 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:42 |
|
|
Potpuni kolaps u povlačenje Ukrajinaca sa kurskog ratišta. Dugo su i bili.  
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Heroji.
Budale. Ili narkomani. Uglavnom za njih je rat gotov.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:54 |
|
|
unistenih 180 ruskih diverzanata stali da prezalogaje u cijevima
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: Jučer, , 22:59 |
|
|
Polako se Rusi približavaju Bosni, pripremite zastave i žene.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|