|
|
Stranica: 171/173.
|
[ 4311 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Banya
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 23:51 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2206 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
PCM je napisao/la: Matanovic je budućnost al Budimir i Petko su realnost. Matanovic bi trebao ulaziti zadnjih pola sata umjesto Budimira a ne obratno. Identičan stav imamo, to sam rekao kad je Budimira ubacio u igru. Sviđa mi se Matanović jako, borben je lik, željan igre, daje se na terenu, ali još uvijek mlad. Nemam sumnje da će bit odličan napadač za dvije-tri godine.
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 18 stu 2024, 23:51 |
|
|
PCM je napisao/la: Matanovic je budućnost al Budimir i Petko su realnost. Matanovic bi trebao ulaziti zadnjih pola sata umjesto Budimira a ne obratno. Identičan stav imamo, to sam rekao kad je Budimira ubacio u igru. Sviđa mi se Matanović jako, borben je lik, željan igre, daje se na terenu, ali još uvijek mlad. Nemam sumnje da će bit odličan napadač za dvije-tri godine.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 08:25 |
|
|
Matanović, po meni, je bia užas. Spor, statičan. Budimir je danas pružia najboju igru u reprezentaciji. Agilan, u kontaktu, pritiska je protivničke igrače na manje od metar, oduzima lopte, doboja zračne dvoboje i još bi se balun odbia nami.
Ali na ovoj utakmici smo triput pogodili gredu, dvaput stojne i jednon onu popriku kad se odbilo od vratareve reakcije. Gvardiol je u biti da dva gola, nije se psihički ispraznia nakon prvega. Da nije žuria, isto bi ono prvo bia gol. To raduje. Da' je gole koje ni napadači ne uspijedu.
Modrić je legenda i jedan od najbojih 10 igrača svih vrimena. Koje umiće čitanja lopte kamo i kud će ić, zna prisić, izdriblat, točno dodat i nikad ju ne izgubit, ni nakon faula. A to postiže uz normalne brzine, ne uz munjevitosti. Takva oduzimanja baluna, čak i visokih, nisan vidia ni kod Ronalda, ni Messija, ni inih trenutno aktivnih koji su pretendirali na naslov najbojeg igrača na svitu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60913 Lokacija: DAZP HQ
|
Mario Pašalić, Luka Sučić i Kristijan Jakić su preokrenuli utakmicu, sva trojica fenomenalni na svoj način. Pašalić je top veznjak na 6 ili 8 kad igramo protiv jakog protivnika, on se muči kad moramo dominirati u posjedu protiv slabih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 10:59 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8560 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: Mario Pašalić, Luka Sučić i Kristijan Jakić su preokrenuli utakmicu, sva trojica fenomenalni na svoj način. Pašalić je top veznjak na 6 ili 8 kad igramo protiv jakog protivnika, on se muči kad moramo dominirati u posjedu protiv slabih. Zašto je to tako?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 13:03 |
|
|
potocnj je napisao/la: dudu je napisao/la: Idemo na Nijemce, Francuze ili Španjolce. Odmah španjolce, ili da ih izbacimo ili da se što prije oprostimo. Španjolci nam, od ovih, najbolje leže kao protivnici.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 13:30 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: dudu je napisao/la: Mario Pašalić, Luka Sučić i Kristijan Jakić su preokrenuli utakmicu, sva trojica fenomenalni na svoj način. Pašalić je top veznjak na 6 ili 8 kad igramo protiv jakog protivnika, on se muči kad moramo dominirati u posjedu protiv slabih. Zašto je to tako? Ne snalazi se na uskom prostoru i koridorima, njemu odgovara otvoren prostor, trka u leđa, tu odmah izgleda kao klasan igrač. Jučer ih je otresao kao slinu tkogod bi mu prišao s leđa u duel.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2024, 18:57 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 22 stu 2024, 13:37 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18024 Lokacija: Drina je na granici!
|
Dakle za 4 mjeseca imamo dvije tekme protiv Francuske u borbi za polufinale LN. Kakvi su nam izgledi? Rekao bih 50%.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 24 sij 2025, 10:29 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 25 sij 2025, 17:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 20:23 |
|
|
Jeste spremni 
Privitak/ci: |

Croatia vs France 25.png [ 127 KiB | Pogledano 581 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4486 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Dobro je da se Poljud profilira u stadion na kojem možemo dobiti velike utakmice jer očito da ćemo dugo još vremena imati ga za najveći stadion u zemlji gdje se može odigrati neka utakmica i ugostiti moćan protivnik.
Dugo je neka struja iz HNS-a ali i mediji iz Zagreba radili psihozu da se na Poljudu nemože, da će biti neredi, da je tamo nesreća, bla, bla, bla... .
Evo nas sada u situaciji da smo nacionalni stadion u Zagrebu krenuli graditi prije godinu dana ne bi bio spreman još bar tri godine, a mi nemamo ni ideju da se to pravi.
Woke liberalima u Zagrebu nisu prioritet stadioni nego parade, nacionalna vlast isto nema inicijativu, tako da je jasno da će Poljud biti najveći stadion u zemlji još dosta vremena.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Perija kao u najboljim godinama.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:49 |
|
|
potocnj je napisao/la: Dobro je da se Poljud profilira u stadion na kojem možemo dobiti velike utakmice jer očito da ćemo dugo još vremena imati ga za najveći stadion u zemlji gdje se može odigrati neka utakmica i ugostiti moćan protivnik.
Dugo je neka struja iz HNS-a ali i mediji iz Zagreba radili psihozu da se na Poljudu nemože, da će biti neredi, da je tamo nesreća, bla, bla, bla... .
Evo nas sada u situaciji da smo nacionalni stadion u Zagrebu krenuli graditi prije godinu dana ne bi bio spreman još bar tri godine, a mi nemamo ni ideju da se to pravi.
Woke liberalima u Zagrebu nisu prioritet stadioni nego parade, nacionalna vlast isto nema inicijativu, tako da je jasno da će Poljud biti najveći stadion u zemlji još dosta vremena. O čem ti, doslovno prije mjesec dana dogovorena gradnja novog Maksimira od države i grada.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:51 |
|
|
dudu je napisao/la: O čem ti, doslovno prije mjesec dana dogovorena gradnja novog Maksimira od države i grada.
Jebiga, država mi se raspadala, propustio sam neke sportske novosti  Hajd, dobro je da se gradi, opet trebamo čekati da bude gotovo i igrat na Poljudu. A bez obzira na to volim da se završilo s tom klevetom da je Poljud loš za reprezentaciju.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:55 |
|
|
potocnj je napisao/la: dudu je napisao/la: O čem ti, doslovno prije mjesec dana dogovorena gradnja novog Maksimira od države i grada.
Jebiga, država mi se raspadala, propustio sam neke sportske novosti  Hajd, dobro je da se gradi, opet trebamo čekati da bude gotovo i igrat na Poljudu. A bez obzira na to volim da se završilo s tom klevetom da je Poljud loš za reprezentaciju. Postao je utvrda, na Poljudu ne gubimo. Postao sam hladnokrvan na naše izvedbe s velikima, znam da ne možemo podbaciti.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Modric odusevljava jos uvijek. Kovacic nam je prebitan igrac, ne vidim mu zamjenu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 22:58 |
|
|
Ovaj se prvi gradi u Kranjčevićevoj. 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 23:13 |
|
|
MiB je napisao/la: Dakle za 4 mjeseca imamo dvije tekme protiv Francuske u borbi za polufinale LN. Kakvi su nam izgledi? Rekao bih 50%. Sad bih i ja rekao da su izgledi 50% 
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 ožu 2025, 23:20 |
|
|
Kucamo na vrata zaboravljenih asova. Drago mi je zbog Perišića i drago mi je da je se konačno iskristaliziralo da nam je Budimir prva devetka, barem trenutno, da se nije išlo na neke lažne devetke s Kramom.
Jedino mi žao za penal od Kramarića, kad on puca već unaprijed kontam daje ga sigurno.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ožu 2025, 11:21 |
|
|
Isto su nas stisli u 2. poluvremenu. A i 2 gola prednosti nije nenadoknadivo.
Ali znaju to sve naši
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ožu 2025, 15:52 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Usora 95
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ožu 2025, 16:10 |
|
|
Šutalo-Čapljina
Kovačić-Kotor Varoš
Budimir-Žepče
Pašalić -Tomislavgrad(otac)
Ivanović-Brčko
Sučić-Bugojno
Značajna zastupljenost Hrvata iz HB.
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 21 ožu 2025, 16:50 |
|
|
Usora 95 je napisao/la: Šutalo-Čapljina
Kovačić-Kotor Varoš
Budimir-Žepče
Pašalić -Tomislavgrad(otac)
Ivanović-Brčko
Sučić-Bugojno
Značajna zastupljenost Hrvata iz HB. Svakom malogradjaninu-idiotu koji krene s pizdarijama tipa "A zasto mi izdvajamo pare za Hrvate u BiH" i sl., ja uzvratim: A zasto se nisi bunio kada je Cilic osvajao Davis Cup? Ili kad je Dodig osvajao Davis Cup? Zasto se nisi protivio Bojanu Bogdanovicu ili osvojenim medaljama Ane Simic? Zasto se ne bunis sto Zagreb, Split, Rijeka svake godine pokupe najbolje studente iz Mostara? Uh, odmah mi tlak skoci kad vidim takav licemjerni komentar na indexu. A obecao sam si da necu citati to sranje...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|