|
|
Stranica: 85/85.
|
[ 2104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 25 ožu 2025, 08:16 |
|
|
Austrija je dobra ekipa. Nismo mi ni sa Rumunima završili posao. Biće borbe za prve dvije pozicije.
No, da prvo riješimo ove dvije sa San Marinom, pa ćemo vidjeti šta i kako s Austrijom. Da nam je ovog Švabu završiti u vezni red.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 25 ožu 2025, 12:09 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7547 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Karabaja je napisao/la: Laku noc 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 26 ožu 2025, 08:55 |
|
|
Iskreno nisam ni gledao grupe za sad i mislio sma da je i ovde samo 4 ekipe (Austrija mi je promakla). Tako da sam mislio da je BiH vec sad sigurno zauzima jedno od prva dva mijesta. Ipak se treba Rumunije pazit u uzvratu, svasta je tu moguce. Ipak mislim da je Austrija ovde sigurni prvi, a BiH moze do drugog mijesta sto je ipak uspjeh nakon prosli kvalifikacijski ciklusa.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 26 ožu 2025, 09:29 |
|
|
Ekipa nema naročiti kvalitet, nema nekog istaknutog veznjaka kao nekad Misimovića ili Pjanića, ali je odlikuje borba i puno trke. Barba bi morao skontati ko će mu igrati zadnju liniju. Barišić i Katić se nameću kao najkvalitetnije opcije. Radeljić ne uliva povjerenje, bori se, ali puno griješi i praktično stvara prilike za protivnike. Fino se krenulo sa 6 bodova iz dvije utakmice, slijede dvije laganije, pa Austrija.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|