Rama I je tradicionalno izjavio, što? A PatruJota, crna guja i tajni agent? Benjamina namjestka stan? Ima li sadake? Jeli Sabina ogladnila? Zuka H otriznia? Đemila Mrš obrisala nos? Košarkaš sišao sa visina? Mile provokatovno izjavio činjenicu, oooups, tvrdnju?
Rama I je tradicionalno izjavio, što? A PatruJota, crna guja i tajni agent? Benjamina namjestka stan? Ima li sadake? Jeli Sabina ogladnila? Zuka H otriznia? Đemila Mrš obrisala nos? Košarkaš sišao sa visina? Mile provokatovno izjavio činjenicu, oooups, tvrdnju?
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17976 Lokacija: Drina je na granici!
Sva ta voda mora proći kroz Žepče, Odžak, Orašje, Slavoniju...
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17976 Lokacija: Drina je na granici!
Divlja gradnja, smeće - posebice najlon i plastika koje usporavaju oticanje površinskih voda
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
- na kojim je opijatima Nermin jer nikako ne zatvara usta? Stalno nešto divani. - što je Rama Isak tradicionalno izjavio koga će prebiti iskakući iz kojeg zrakomlata? - kako Džekina obrva? - koga krug 99 opkružuje? - na kojoj je ljutoj po redu trenutno Zuka Helez? - gdje će bjegunac Mile sramno, skandalozno i bezobrazno sletiti? - što novo na tržnici u Novom Pazaru? …
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
A što će sirotinja, i Bogu teška. Gledam na Dnevniku Hrvatsku Kostajnicu, potpuno suha, stavljena privremena ograda. A na BiH strani sve poplavilo, kuće pod vodom.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
- na kojim je opijatima Nermin jer nikako ne zatvara usta? Stalno nešto divani. - što je Rama Isak tradicionalno izjavio koga će prebiti iskakući iz kojeg zrakomlata? - kako Džekina obrva? - koga krug 99 opkružuje? - na kojoj je ljutoj po redu trenutno Zuka Helez? - gdje će bjegunac Mile sramno, skandalozno i bezobrazno sletiti? - što novo na tržnici u Novom Pazaru? …
Kakve veze imaju Nermin i Ramo sa poplavom u RS?
Ali, u Bosanskoj Kostajnici poplavljeno poljoprivredno zemljiste između Une i naselja. U Hrvatskoj kuce odma do rijeke-potrebna veca zastita.
Ozbiljne pukotine su nastale iznad sarajevskog naselja Širokača. Ukoliko bi Sarajevo ovih dana zadesio neki zemljotres poput onog iz Hercegovine 2022 kompletna Širokača bi u Miljacki završila.
Sanela Skopljak Ovi iz Gluhe Bukovice su u ratu kilu brašna naplaćivali 50km, vreća bila 1200 km,litar ulja bio 20 km,kafa više se ni ne sjećam,a sve u dogovoru i dilu sa četnicima...sve su imali i švercali,a ostali narod pješice dolazio u Bukovicu da kupi kilu kukuruznog brašna..ništa ovo nije slučajno...tri puta sam išla u Bukovicu po brašno,glad me natjerala...tako da ,ovo je karma,i dođe kad tad...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.