Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80319 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Ako pogledaš LTC košta manje danas nego 2018. A samo inflacije imaš 20-30% u tom periodu.
To ti pokazuje da je decay (odumiranje) dominantan proces i za taj altcoin, iako bitcoin sve coinove vuče ka gore. Da bitcoin nije vukao LTC bi bio wiped out.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Trenutačno postoji 36 mil coina... Doslovno se može pokrenuti vlastiti coin preko Solane za 20$ Većinom su sve to pump and dump memecoini, ali postoje i kvalitetni projekti koji imaju neki utililty. Pronjuškajte Render, HBAR, Ondo, XLM, Sui... Upravljanje imovinom će se tokenizirati (Real world asset), jer nekad su email i eGrađani bili nezamislivi dok je glavno oruđe bio fax...
Nije bitno hoće li neki coin vrijediti 3$, bitno je koliko ćeš X uvećati ulog. Ja sam kupio jedan po 1,3EUR veću količinu i očekujem x10...S bitcoinom taj rast i profit je nemoguć...
Trenutačno postoji 36 mil coina... Doslovno se može pokrenuti vlastiti coin preko Solane za 20$ Većinom su sve to pump and dump memecoini, ali postoje i kvalitetni projekti koji imaju neki utililty. Pronjuškajte Render, HBAR, Ondo, XLM, Sui... Upravljanje imovinom će se tokenizirati (Real world asset), jer nekad su email i eGrađani bili nezamislivi dok je glavno oruđe bio fax...
Nije bitno hoće li neki coin vrijediti 3$, bitno je koliko ćeš X uvećati ulog. Ja sam kupio jedan po 1,3EUR veću količinu i očekujem x10...S bitcoinom taj rast i profit je nemoguć...
Gdje kupuješ...Preko Binance ili ovog BCX koji uzima veliku proviziju?
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
Gdje kupuješ...Preko Binance ili ovog BCX koji uzima veliku proviziju?
Na OKX. Nema provizije. Kupi za teter. Ako imaš na binanceu teter (USDT) prebaci ga na novčanik OKXa i kupuj Pi.
Proviziju ti uzima BCX Banja Luka kada prebacuješ na mjenjačnice.
Na Binanceu se čeka još izlistaj Pi Networka. BITGETU, Izašao je do sada na OKX, Pionexu, Gate.io
Čeka se Binance. 86% anketiranih na Binanceu se izjasnilo da su za izlistavanje ove kripto valute.
Novi igraci na kripto trzistu Melanija i Tramp coin pretpeli su posle pocetnog brzog rasta za manje od dva meseca veliki pad.
Tramp coina je sa preko 70 pao na oko 12 i Melania coina sa 10.8 na 0.7899 sto je katastrofa za ljude koji su verovali u taj novac i kupili ga pa visokim cenama.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80319 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Rambo je napisao/la:
Novi igraci na kripto trzistu Melanija i Tramp coin pretpeli su posle pocetnog brzog rasta za manje od dva meseca veliki pad.
Tramp coina je sa preko 70 pao na oko 12 i Melania coina sa 10.8 na 0.7899 sto je katastrofa za ljude koji su verovali u taj novac i kupili ga pa visokim cenama.
Financijska prirodna selekcija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Na benchmark forumu sam našao podatake koji pokazuju kretanje cena bitkoina, prosecan index akcija na berzi 500 najvećih kompanija i zlata u poslednji 10 godina koji bi mnogim potencijalnim investitorima mogli da budu zanimljivi.
Sada sam tek video da gornji link ne radi ako nisi clan tog foruma a ne mogu vise da ga izmenim tako da kretanje indexa akcija na brzi, zlata i bitkoina u poslednih 10 godina umesto na njemu mozete da pogledate u tabeli na ovoj strani.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.